עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by xenon,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: * מטרות המחשב? במחשב מיועד עבור הבן שלי שעדיין בביה"ס. בעיקר office, אינטרנט וצפייה בסרטים. אין צפי למשחקים כרגע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על "14 עדיף מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? מאחר ויש כבר נייד אחד ("15.6 ASUS 550JK) בבית שמחליף מחשב נייח, מעדיף שהמחשב הנ"ל יאפשר בכל זאת איזו ניידות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל נראה לי שבכל מקרה יש לכולם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שהמחשב יהיה מהיר ולכן א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Liok6,

שלום לכולם אני משתמש כרגע במערכת הבאה: Pentium 4 2.4 GHz 1000 MB ddr400 Radeon 9600XT המחשב בן כמה שנים טובות (יש לו יותר פז"מ מאשר היה לי בצבא, ואני כבר השתחררתי..) אבל הוא מקבל טיפול מסור ואוהב, רץ בצורה חלקה ואני מרוצה ממנו באופן כללי בכל הנושאים מלבד משחקים (מן הסתם) אני לא מטורף גרפיקה כזה שחייב לשים את ההגדרות על המקסימום כל הזמן, מבחינתי העיקר שהמשחק ירוץ חלק, יראה סביר ויהיה כיף עד לפני בערך שנה המחשב הזה הריץ כמעט כל משחק בצורה די מספקת (אפילו את BIOSHOCK, למרות זמני טעינות מוגזמים וקירטועים מסויימים) אבל עכשיו הוא כבר לא תופס.. אני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אין לי 2000 שקל (ואני יודע שרצוי יותר) להשקיע בזה כרגע, ואני גם לא מעוניין לעשות את זה השאלה שלי היא, האם אפ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Niv Krayner,

היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה + casual gaming המחשב צריך להריץ תוכנות כגון סולידוורקס, מטלב, פוטושופ ואולי תוכנות תלת-מימד קצת יותר כבדות כמו בלנדר בעתיד. מבחינת משחקים, דברים שלא יותר כבדים מLoL ובאופן אישי לא חייבים לרוץ באיכות ultra, בשביל זה אני אקנה מחשב גיימינג שולחני. אני מתלבט כרגע בין 2 מודלים הנמצאים בלינקים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=25384 http://ksp.co.il/?uin=23194 ההבדל הוא 600 שקל, שהוא משמעותי, אבל לא כל כך כשגם ככה אני משקיע כבר 4K על מחשב. הדברים שהייתי רוצה לדעת הוא מה ההבדל בביצועים בין 8GB זיכרון ככרטיס אחד, או מפוצל ל2 כרטיסים של 4GB ההבדל בין כרטיס מסך של 820M ו840M עבור הדרישה שלי למשחקים - האם יש משמעות אמיתית? ובכלליות בתחום ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by raturnau,

האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהמחשב עם המפרט הזה יכול להריץ בכבוד את CS4 של ADOBE? ------------------------ מעבד Intel® Dual Core T4300 2.2Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה רז

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by א.ב. גימל,

שלום יש לי כיום מחשב ישן עם המפרט הבא: - מעבד E8400 עם קירור Arctic-Cooling Alpine 7 Pro - לוח אם gigabyte EP43-DS3L - זכרון של 4GB - כרטיס מסך Geforce 550TI - כונן קשיח SSD 256MB Samsung 840 (ו- HDD נוספים לנתונים/סרטים ...) - מארז Thermaltake Bach VX - ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W - מסך Dell 2414 ברזולוצייה 1920x1080 אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד חצי שנה, ובינתיים שוקל לשדרג את הקיים. האם החלפת המעבד מ- E8400 ל- Q9550 (כ- 200 ש"ח) משתלמת ? האם יהיה שיפור בביצועי המחשב (עם המעבד המשודרג) במשחקים לדוג' skyrim ומשחקים חדשים יותר? כרגע אני משחק בהגדרות בינוניות-נמוכות, והמחשב מרגיש חנוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אממ אני מתלבט אם לרכוש מעבד 4 ליבות או 2 וזכרון פנימי אני חושב ש4 ג'יגה.. כעקרון התוכנות שנמצאות בשימוש הן לא כבדות במיוחד, מלבד כמה תוכנות של לימודים...כרגע אני במחשב די ישן וכל התוכנות עובדות ביחד, אבל לאט. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?),שימוש יומיומי,עבודות משרדיות וקצת תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספצ…

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by PenguinM,

יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by gggilad13,

אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Classify,

האם זה נכון שהנייד הזה לא תואם ל-XP (אין דריברים) ומאלץ את המשתמש לסבול את ויסטה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נתחיל בזה שהוינדאוס לא יודע בדיוק מה זה קשור אליו אבל מספק לי מכפלה למעבד של 9.0X ומגיע P8400 מגיע עד ל 2380. GHZ זה ממש מטורף וזה לא היה לי בויסטה נתחיל בזאת שמהמעבד קריר יותר כנראה בגלל כמה דברים אין לי מושג הם עומדים על 33 מעלות כל ליבה מאשר בויסטה שכל אחד 40 50 זאת מערכת הפעלה מטורפת למחשב הזה אומנם עברתי מריטת שערות עד להתקנת ה XP על HP אבל הסתדרתי זה היה ארוך ומייגע ובעיקר באנגלית אבל הצלחתי בסוף רוב הדרייברים אצלי זה שוווה את המאמץ חסרים עוד כמה אבל לאט לאט אז אני ממליץ לכולם לעבור למערכת הישנה והטובה הזו אין לי ספק שזו מערכת הרבה יותר טובה מ VISATA הספינה הזו

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. שלום. אני שוקל לרכוש לפטופ שישמש אותי גם ללימודים, וגם בבית. כך שהוא יהיה למעשה בשימוש תמידי. בבית יש לי מסך 1920x1200 [!], ולמרות שאני לא מבצע שימושים כבדים, רציתי לשאול אם הנייד בעל המעבד דנן [Core i3-2367M ULV 1.4GHz] בעל הליבה המובנית HD3000, חזק מספיק "להניע" את המסך בעל הרזלוציה שלי. ביצועי במהלך היום: סרט מנגן ברקע כמעט תמיד (לא HD, אבל אם כן?), וגלישה בו זמנית. זה בערך הכל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by benster,

המטרה היא שיהיה טוב וזול המחשב ישמש בעיקר לתכנות אתרים, פוטושופ וכו' ובהמשך אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי למשחקים אני מתכנן להזמין את הדברים הבאים: הזמנתי כבר 2700K - (קניתי ממש בזול אז לא להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו כי כבר הזמנתי!! חחח) ספק של סיסוניק 750W SS-750JS 440 ש"ח מארז CM690 390 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 כי יש לו תמיכה ב SLI - לעתיד 534 ש"ח זכרונות לא באמת משנה איזה אבל בגדול זה שני סטיקים של 4G סה"כ 8G ddr3 200-250 ש"ח הרדיסק Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS sata 6GB/s בהרדיסק לא השתגעתי כי זה יקר אש עכשיו ויש לי כונן חיצוני של טרה אז כרגע זה מספיק 404 ש"ח מבחינת ציוד הקפי כבר יש לי הכל מה אתם חושבים על המפרט ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות חלקים למחשב לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 3500 שח שאר החלקים יש לי אין בעיה המחשב מיועד למשחקים ועבודה משרדית ז"א גם וגם תודה מקרב לב

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by Shay08,

http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=pd3&Cat2Cat1ID=2853&Cat2ID=3685 ואיזה חנויות אתם ממליצים לקניה ברשת

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

מפרט הכי יקר והכי איכותי שאתם יכולים עם מסך LCD טוב והכרטיס מסך הכי חזק שיש היום [אפשר גם שניים בSLI] מקלדת עכשבר ורמקולים הכי איכותיים שיש ואפשר לחרוג עד 30K ואל תשאירו כסף בצד כי יש לו המון כסף בצד =] הוא צריך את המפרט עכשיו ולא כשיצא הקונרו.... שימו תמעבד הכי יקר ואיכותי שיש קירור מים ויש מצב לOC. תתפרעו =] תודה לעוזרים.

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Garm,

חברים שלום נדרש מחשב נייד לטובת סטודנטית. תקציב: 4000 ש"ח דרישות הכרחיות: 1) מסך חד שיהיה נוח לעבוד עם מלל מולו למשך שעות ארוכות. 2) מקלדת נוחה שיהיה ניתן להקליד עליה במשך זמן מבלי לחוש כאבים (האם עדיף לרכוש מקלדת אלחוטית כזו או אחרת ולחברה לנייד?) 3) זיכרון פנימי מכובד למען המחשב יעבוד חלק. * מטרות המחשב? תכנות, קמפול, עבודה עם מלל, גלישה ברשת וצפייה בסרטים בהזרמה ישירה. * גודל המסך? הגודל חשוב פחות מהאיכות, עדיף מסך קטן יחסית אך חד מאשר מסך גדול ומטושטש. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חיוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל הכונן הקשיח אינו משנה, אני משער שמחשבים באים היום לפחות …

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום פרסמתי את השאלה הזו לפני כחודשיים והיום היא שוב רלוונטית... השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1066Mhz CL 7-7-7-16 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT2G1066 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by MtK,

הי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה קל במחיר 6000ש"ח. הוא בעיקר לעבודה בהרצאות, OFFICE ודברים בסגנון. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by matana8,

היי שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי לתת לי מפרט למחשב .ללא מסך. ללא התקנה. רגיל .שימוש למשחקים התקציב שלי 2500 שח אני מעדיף מעבד של אינטל תודה לכל העוזרים אם יש חריגה של 200 שח לא נורא העיקר שיעבוד טוב במחיר הסביר הזה ואם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.