ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב: עבוד משרדית, גלישה ומשחקים קלים-בינוניים שירוצו בלי תקיעות (אפילו על low) גודל מסך: 10+ רזולוציה:-- יציאות מיוחדות: usb :0 גודל דיסק קשיח 250+ שיהיה עם ווינדוס מותקן * כל מה שלא כתבתי מהטופס של ההמלצות לא רלוונטי .. ** מספיק לי אפילו מחשב שיריץ משחקים על חרא איכות בלי תקיעות *** אין לי יותר תקציב
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? הבנתי שהMB לא מסתדר טוב או משהו(?) Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪811 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪46 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2736 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 ב…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום.מישהו יכול לומר מה ההבדל בין HP 6186 לHP 6282?.. המפרטים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה.למה קיימים 2 דגמים באותה חברה בעלי מפרט זהה.האם יש בעיה כלשהי עם ה6186,שהיו צריכים להוציא דגם משופר? 6186: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473132 6282: http://zap.co.il/model.asp?model_id=521134 רציתי לקנות את ה6186 ועכשיו אני קצת חושש.מישהו יכול לעזור?תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עוזר לחבר לבנות מפרט למחשב למטרת מוזיקה וכל מה שקשור בתחום המוזיקה וקצת למשחקים , אשמח לקבל פה הצעות למפרטים עד 6000 שח אם אתם מצליחים עם מסך מה טוב , אם לא אפשר גם בלי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי בדיוק את המפרט הנ"ל. האם עשיתי טעות? אם כן, אני מקווה שהיא לא חמורה מדי. הגשתי הצעה למחשב הנ"ל וזכיתי. הסכום: 1800 ש"ח. הגשתי המון הצעות למוצרים אחרים ודווקא את זה שפחות רציתי מכולם - דווקא בו זכיתי. Processor: Intel Pentium4 3GHz 800MHz HT FSB Prescott 1Mb Mother board: Pentium4 487pin 800MHz FSB+ USB 2.0 Memory: DDR 256Mb 400MHz HD: UDMA 7200 Rpm 60Gb Sound Card: Sound MAX 6 channel CODEC Graphic Card: 3D-Force AGP 128Mb Integrated Net Card: ADSL ready/100Mb LAN card CD: 52X האם המחיר סביר? תודה מראש. ------------------------------- בברכה , יקים.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל המשחקים שיצאו ויצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?בהכל 4. האם יש רכיב …
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אפשר המלצה למפרט עד 3000 ש"ח. שימושים אינטרנט סרטים + משחקים ישנים יחסית RED ALERT 2 וכו. שיהיה כולל מסך מקלדת ועכבר. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום אני קצת שונה בד"כ אנחנו מחפשים מפרט מחשב. היום אני מבקש חנות שיש בה מבצע טוב למחשבים ניידים החל מהיום. אשמח אם תציפו לרגל יום שישי השחור את רשימת החנויות שיש לרוץ אליהם מהר. מעוניין לקנות ניידים ונייח לבית. את המחשב כבר נבחר מהמלאי
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי DELL 1500 הכל סבבה אבל רואה שונה מהמחשב הביתי שיש לי וזה מציק מאוד. לא יודע איך להסביר לכם את זה אבל המחשב יותר מדי בהיר\כהה אם אני משנה בהגדרות של הכרטיס מסך זה לא יוצא לי טוב. נגיד בסרטים זה בהיר כזה ושונה מהמחשב הביתי,קשה להתרגל לזה. חברה תעזרו בבקשה,תנו כמה רעיונות מה אפשר לעשות? ד.א אם אני מזיז את המסך שלו אחורה הוא משחיר טיפה ואם קדימה הוא ניהיה יותר בהיר,ככה זה אמור להיות?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800-2000 ללא חריגות עדיפות למחיר יותר נמוך אך לא להתפשר על איכות כמה שאפשר זה אומר לא מארז מפלסטיק או משהו כזה מאד חשוב לי שהמארז לא ילך לי אחרי שנה , בנוסף שקט גם חשוב 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט ואופיס (הרבה טאבים וכו ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן: ללא HD ללא צורב / cd ללא כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. : אזור המרכז , מחשב שיש בבית כבר קניתי בRSM ואני מרוצה מאד
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי! שאלה, התקנתי את המערכת הפעלה המדוברת על הדגם בנושא ויש לי שני DEVICES שלא מזוהים. (BASE SYSTEM DEVICE) לא מצאתי דרייבים למערכת באתר של לנובו. אשמח אם תוכלו לעזור. [br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 22:03:23 הסתדרתי ,תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב עבור משחקים . משחק מידי פעם אבל רוצה להריץ את המשחקים על האופציות הגבוהות. תקציב מקסימום 5000 ואפשר לחרוג קצת. דיסק קשיח וDVD אעביר ממחשב אחר. המפרט שיש לי בראש הוא: intel I5 2500 Gigabyte P67X-UD3 Crucial M4 64GB /128GB Gigabyte/gainward 560 TI OC/ 570 (with good colling 2 or 3 fans) מארז - לא סגור חשבתי על ה thermaltake V9 - חשוב לי USB 3 מקדימה. ספק corsair 650TX or 750 או ספק אחר טוב. פתוח לשמוע על רעיונות הוזלה או רכיבים אחרים. אין לצערי חנויות מקצועיות באיזור חיפה והקריות!!
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב שישמש למגוון רחב של שימושים. מרבית הסיכויים שלא למשחקים. אחרי התייעצות קודמת בפורום, אני חושב לקנות את הרכיבים הבאים: שני זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 140 2 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 280 1 280 צורבים Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 1 115 מארזים CoolerMaster Price Units Total Elite 335 Black (No PSU) 190 1 190 Total price 865 ¤ שאר הכסף מיועד למעבד ולוח אם. מאחר ואין לי שאיפות משחקיות אני מסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אבל רוצה שיהיה עם nforce (Gigabyte?) למקרה שיתחשק לי בכל זאת לטעום קצת מאיזה משחק. שאלותי: א. איזה צירוף ש…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מראש מבקש,Ralf Klein Core AMD,אל תגיב לי בדיון. אז סוף סוף אפשר לקנות htpc -השימוש שלו יהיה להקלטת תוכניות tv וצפייה בסרטים והזרמת מוזיקה. דרישות\דברים שיש: כרטיס רשת אלחוטי. זכרון בנפח של 1gb מאוררים שקטים. לא צריך מארז. לא צריך hd. צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים. לוח אם\כרטיס מסך עם hdmi. צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה. כרטיס tv יש לי אחד של lifeview אבל אני חושב שיש טעם לקחת את הpvr-150 בגלל תאימות וכאלה,הדריברים של הלייף ויו לא משהו. אני אשמח להמלצות כי אני מתנדנד בין amd לintel וגם מאוד מפתה לקחת כרטיס מסך מה4XXX של ati מצד שני אני לא יודע אם המעבד יסחוב(במחשב יהיו 2 ג'יגה בסופו של דבר-יש לי כבר סטיק אחד)
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-