ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המחשב כמה לפי דעתכם אני צריך לשלם מעבד אינטל פנטיום 4 פרסקוט 3 מגה הרץ לוח אם איפקס זיכרון 2*256 DDR 400 כרטיס מסך 5200 הרד דיסק 40 גיגה כמה אני צריך לשלם תודה לעונים?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עברה שנהממרץ 2010 ומי כמוכם אנשי המחשבים יודעים ששנה בחומרת מחשבים זה המון הבנתי ממיל שקבלתי לא מזמן שבסוף מרץ 2011 תצאו עם עדכון המפרטים. ברם... אולם ... אשמח , כי אני מעכב קניית מחשב עד שאראה את העדכון תבורכו מיקי
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד השנה הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב לצורך הלימודים, הבעיה היא שאני לא מבינה בזה כמעט ולא יודעת מה צריך שיהיה בו-מה יותר חשוב, על מה לא להתפשר ועל מה ניתן לוותר.איזה מעבד כדאי איזה זכרון וכל מה שקשור בעצם. אני רוצה מחשב שישמש אותי לפחות עד סוף התואר (4 שנים).השימוש שלו יהיה בעיקר לצורך לימודים, אינטרנט, מוזיקה אך גם לעיתים צפייה סרטים (אבל זה לא העיקר),הוא לא נועד למשחקים בכלל. לא ידוע לי על דברים מיוחדים שאני צריכה שיהיו בו ספציפית למקצוע שלי אך אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע.. מבחינת תקציב אני באמת גמישה ואין לי בעיה להשקיע אם זה באמת נחוץ למטרה שלי, השאלה אם כדאי בשביל המטרות שציינתי או שבהחלט אפשר להתפשר על דברים יותר זולים.אם בכל זאת לציין סכום אז 50…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הביצועים הטובים ביותר ועם איכות הבניה והאמינות הטובה ביותר. צריך לעבודה עם BIGDATA , עיבוד תמונה, ותכנות. תקציב עד 17K, עדיף כמובן בפחות. נחוץ, מעבד מהיר מאוד, ראם 32-64 GB, רזולוציה גבוהה של 4K, כרטיס מסך עם לפחות 4GB, ו1T SSD. מתלבט בין Lenovo ThinkPad P50 לבין Dell Precision 7710. חשוב לי האמינות, והשירות. אשמח לקבל הצעות או המלצות נוספות. תודה,
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב חדש לתקציב של 5K.. האם מומלץ לקחת מעבד HASWELL לגיימינג? ואיזה לוח אם לקחת? (אני סגור על Z87 של ASUS) אבל לא יודע איזה דגם . וזכרונות של 2000 מינימום תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מומחים יקרים, תודה מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים (הוא יהיה מחובר למסך 24 ולטלוויזיה 55), גלישה באינטרנט ואופיס. כמו כן ישמש לאחסון קבצים (בעיקר תמונות ומוסיקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בגלל שהמחשב שלי עושה בעיות כבר חצי שנה ואני רוצה להעביר חלקים מהמחשב למחשב החדש. המחשב שהזמנתי: i7 7700K Corsair Hydro H60 Gigabyte GA-Z270 Gaming K3 Fractal Design Define R5 Blackout ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Samsung SSD 500GB 850 EVO M.2 …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המפרט כאמור בעיקר לשימוש משרדי, אינטרנט, לא למשחקים! מה דעתכם על המפרט הבא? אנא תנו הצעות לשיפור.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחר ברורים רבים הצלחתי לסנן את בחירותי ל10 מחשבים שמתוכם קשה לי להחליט(אם יש מחשב שלא ברשימה ואתם חושבים שהוא מתאים תוסיפו המלצה)אשמח לעזרה מחלקכם המבינים והמנוסים ללא אינטרסים אשייםאני סטודנט למדעי המחשב חשוב לי מחשב חזק שישאר לאורך זמן מהיר עם ביצועים גבוהים ועם הרבה זכרון קשה לי לדעת על מה להתעקש ועל מה להתפשרמי שיוכל לעזור לי בכך-אודה לו על כך מאד(אני המון זמן בהתרוצצויות מאחד לשני וחייב כבר את המחשב)10 המחשבים:http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931774,925774,925775,925776http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931770,931777,925772,931809http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931491,931771 …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום ! ראשית כל אבהיר שאיני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי לא עכשיו ולא בעתיד. מעבד: קונרוי 6400 (או שמא עדיף 6300 כי איני עושה או מתכוון לעשות OC?? ). לוח אם: לוח אם GIGABYTE מדגם GA-965P-S3 (אם יש לכם משו יותר זול אבל שייתן ביצועים טובים אתם יכולים להמליץ). זכרונות: G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2. כ. מסך: X1900XT 512 MB. ספק כח: ליברטי 400 W, אנמרקס. מארז: אין לי שמץ מה לקחת אבקש את המלצותיכם עד 350 ש"ח. קירור למעבד: TT BIG TYPHOON. מקלדת ועכבר: של לוגיטק בצבע שחור אופטיים לא אלחוטי עולים 120 ש"ח ביחד. מסך: לא סגור עדיין אני רוצה LCD 19/17 אינץ עקרונית אני מתכוון להקדיש להו מתוך התקציב עד 2000 ש"ח בלבד.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כתיבת מסמכים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה, העיקר שיראו טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ממושכת * משקל רצוי? עד קילו וחצי, שיהיה קל להסתובב איתו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא עד 3500. תודה לכל העוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אני מתלבט בין אלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=816499 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849471 http://www.zap.co.il/comp…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אנחנו בית תוכנה צעיר שמפתח סטארט אפ , בהתחלה התחלנו לעבוד עם מקבוק פרו 13 2017 ומק מיני 2014 , כרגע בונים אינטראקציה מורכבת עם sql server ו firebase ואנחנו מרגישים שזה לא מספיק חזק המעבד i5u. בנוסף לזה שהמחשב מתחמם כמו קיטור (כשיש לך פרוייקט ששוקל284mb) , בנוסף אנחנו צריכים גם mac למעצב (אנחנו עובדים עם sketch) . מחפשים עזרה להתאמת המחשב לצרכים. התקציב פר מחשב הוא עד 15000 שח. אז מה חשוב לנו במפרט: מעבד חזק כרטיס מסך שיספיק לגרפיקאי לבנות את הui ובעתיד גם יצטרך פרסומות וכרזות. מינימום 16 Gb ram ddr4 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות מחשב, זה המפרט שלו: 1800ש"ח מעבד: Intel Pentium 650 64BIT 3.4GHz LGA775 2MB 1300ש"ח לוח אם:ASUS P5ND2-SLI DELUXE (לSLI) 1300ש"ח זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 200ש"ח צורב:TEAC 52X32X52 BLACK 900ש"ח ספק כח:OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY 530ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 3600ש"ח כרטיס מסך:eVGA 7800GTX KO 256MB 2300 ש"ח מארז:Thermaltake Tai Chi W/water cooling (מארז מיוחד עם מערכת קרור מאוד מאוורר) 360ש"ח עכבר:Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse(ליזר) 250ש"ח רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב אני פתוח להצעות כי לא קניתי תמחשב ובבקשה תנו תגובות חייוביות ושליליות כל המחשב 1600 שקל יאלה תגובות
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הדגש הגדול במחשב הזה הוא מהירות עבודה (בעיקר עריכה גרפית 2D). התקציב הכולל הוא 10K אך המפרט כולל מסך Dell 2407 (כנראה יקנה בנפרד), מה שמשאיר אותי עם ~6.5K למחשב עצמו. מארז פשוט לחלוטין, חשוב רק שיהיה שקט ועם אוורור טוב. זיכרון 4GB (ירוצו עליו Vista/Xp 64bit ו- Linux). דיסק קשיח 0.5-1TB ללא ציוד נלווה. *אם יש איזשהו שינוי קריטי בזמן הקרוב, אני יכול לדחות את הקניה במקסימום 3 חודשים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן חברה, אחיין שלי מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה (רק עם תוכנות OFFICE בעיקרון) ושום דבר מעבר. הוא אמר לי שהתקציב שלו עד 3,000. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד מתאים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות עבור מחשב משרדי נייח. אפשר גם מחשב מוכן, לא חייב שיהיה דווקא בהרכבה אישית. שאלון הדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -עד 2,500. אפשר לחרוג קצת אם ממש צריך/משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -ישמש לעבודה משרדית בלבד. כרום, אקסל, תוכנת ניהול מלאי, תוכנת ניהול כספים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -לא חשוב …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לשנת מכינה לפני הצבא והוא רוצה מחשב נייד לזמן שם, יש לו מבצע מחבר והוא יכול לבחור בין שני המחשבים הנ"ל(השניים הניידים-השמאליים) ]או שבכלל יש מחשבים במחיר הזה או במחיר של עד +300 ש"ח שהם טובים יותר, למרות העלאק הנחה של חבר. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-