עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית של DELL, מדגם studio 1535. המחשב לא פעל זמן רב (סתם היה בארון) אך ניסיתי "להחיות אותו". התקנתי windows 7 32 pro, והכל עובד יחסית לאט. לאחר מכן ראיתי שבציוני windows experience index המעבד מקבל ציון ממש נמוך (2.6). רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לבדוק/לתקן. המעבד t5750, זיכרון 2GB 667. מראש על העזרה, ערן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש מפרט אניטל בשביל משחקים ברמה בינונית אובר קלוק צנוע תקציב 2700-3200?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by akae,

היי, צריך לקנות מחשב עם ציוד הקפי לסטודיו. אין לי בעיה עם מק או pc 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000₪ אפשרי לחרוג ב 500 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית פוטושופ כבד ולייטרום 80% מהעבודה עבודה משרדית 20% 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 לפחות איכותי הולך לבלות הרבה שעות מולו מקלדת ועכבר סטנדרטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

8. שלום לכל חברי הפורום אני צריך לקנות מחשב ביתי חדש 1 הדרישות הם HD - 500 GB 2 מארז שקט 3 הוא אמור להריץ 4-3 מכונות וירטואליות במקביל אחת מהם כנראה SERVER 2008 ן HOME SERVER אני מתכוון להשתמש בו כמחשב אישי וגם כ סביבת ניסויים אין לי בעיה שמתי שאני מעמיס עליו עם מכונות וירטואליות להשתמש במחשב אחר לגלישה באינטרנט או כל דבר אחר אבל אני מצפה שיתפקד גם מחוץ למסגרת גם עם 2 מכונות עובדות יש לציין שאני משתמש גם ב VPC וגם ב VM ל WINDOWS ו LINUX כל אחד ומה שמתאים לו התקציב שלי הוא 3000- 3500 ללא מסך ואביזרים עכשיו אני יודע שזה לא הרבה אם זה לא אפשרי או צפוף מידי אפשר לחרוג עד 200 שקלים אם זה עדיין בעיתי אז אני יאלץ להמתין עוד כמה חודשים בכל מקרה תודה לכל מי שיעזור urinka…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן כולם, ראשית ארצה להודות לכל מי שיתרום מזמנו לעזור לי. שנית, אבהיר כי הייתי בדף המפרטים המומלצים של האתר וקראתי את התקנון.. אז ככה: המפרט לא יכלול: מסך, צורב/כונן CD/DVD, רמקולים, ומערכת הפעלה. (לגבי הארדיסק אני מתלבט כי יש לי כבר 120G) מטרת המחשב: משחקים (אך לא מפרט כמו שגיימר), אינטרנט, וסרטים. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים. זהו לגבי המפרט.. צרכים מיוחדים: לא פחות מ1GB זכרון. ולגבי המעבד, עדיין לא הבנתי את עניין הכפול ליבה... אני קונה מעבד 1.8 לדוגמא של AMD - מה ההגיון? יש לי כרגע 1.6 של אינטל.. והוא בן 3 שנים. מה עדיף? 128 לכרטיס מסך או 256? אני לא גיימר, אבל שלא יצא מצב ששנה הבאה 256 יהיה דבר שבשגרה תודה רבה חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by stas12,

שלום. ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER. המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר. התקציב הוא כ 3500-4000 ש"ח והמפרט שבניתי הוא זה: מעבד Intel Core i5-660 Box לוח אם Intel BLKDH55TC Tom Cove כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז כולל ספק Antec NSK1380 350W סה"כ מחיר לכל המוצרים:3256₪ מה דעתכם על המפרט,האם יהיה מסוגל לנגן את כל תכני ה HD בלי בעיות מיוחדות ולעשות גם רינדור לסרטים? תודה.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by Orong,

לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא, שרובו הורכב על פי מדור המפרטים מומלצים: --- מעבד: AMD AMD Athlon 64 3500+ / 2.2GHz SOCKET AM2 BOX לוח אם: ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m ATX זכרון: 1 ג'יגה Kingston DDR2 1GB 667MHz NON-ECC CL5 כרטיס מסך: Geforce GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB DDR2 PCI-E TV Out + DVI כונן דיסקטים: Black Floppy Drive 1.44 Black כונן DVD: ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL צורב DVD: NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM מארז: Black MIDI ATX Case 431-14 with 25cm FAN 500W-20/24PIN --- יש לי התלבטות בין הכרטיס מסך שרשמתי לבין הכרטיס של ATI ואני הלוח אם נבחר שרירותית. אני רוצה שהוא יכיל כרטיס קול מובנה, אבל שלא יהיה …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by Omry,

המחשב מתוכנן להיות כלי לשימוש משרדי, גיימינג, גרפיקה דו-מימדית בסיסית ותכנות קל. ה-OC יהיה למעבד, זיכרון ולכרטיס המסך. אני אשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך, אך ללא פילטרים בקרייסיס. התקציב כולל ציוד היקפי. בנוסף לשאר הציוד ההיקפי, ללא קשר לתקציב, אשמח לקבל המלצה על אל-פסק איכותי, טוב ואמין מחברה איכותית, טובה ואמינה שמחירו אינו מוגזם. הנני מעוניין לשלם בהתאם לתמורה, לא יותר. Intel Q6600 @ 3.8 GHZ - 1000 OCZ Vendetta 2 - 250 DFI LanParty DK X38-T2R - 800 G.Skill DDR2 Dual Channel 4096MB CL4 @ 1100MHZ - 400 EVGA 260GTX 216 Core 896MB @ 750 Core & 2450 Memory - 1500 Arctic-Cooling Accelero TWIN-Turbo - 150 Western Digital 1000GB SATA2 32MB - 700 Wester…

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by yotam.m,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולמכור את המחשב הקיים רציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המחשב הבא: p4 2.4GHZ northwood asus p4s8x micron 512X2 צורב DVD של NEC צורב רגיל של SONY NVIDIA FX5200 HD 80GB של מקסטור + 20GB של WD. נ.ב אם אפשר לרשום ליד כל חלק הערכת מחיר של כמה הוא שווה זה יהיה הרבה יותר טוב..תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני מעוניין במחשב משחקים להרכבה עצמית. התקציב הוא 7,500 ש"ח. רצוי לחסוך. השימושים העיקריים: משחקים - FULL HD וגם סרטים, בניית תוכנות. המחשב אמור להיות פועל 24/7. רזולציית משחקים: 1920X1080 בהגדרות גבוהות כאשר המשחקים הם מסוגים שונים. ציוד היקפי: המסך כלול. כל השאר אני אביא מאיזה חנות, מה שיהיה לי נוח כאשר אני אסתכל וארגיש את זה. המחשב צריך לכלול את כל הרכיבים הדרושים לתפקודו. המפרט צריך להיות מאוורר היטב (שחלקים לא ינזקו גם 24/7) מצד שני רצוי שגם יהיה אפשר לשבת לידו בשקט. לא עושה overclock ולא מעניין בתכנות או מערכת הפעלה. יכול להיות אשקול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נוסף, אם ידרש בשביל crossfile/SLI. לקחתי קצת זיכרון (יחסית), אז צריכה להיות אפשרות להוספת זיכרון בעתיד א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…

18. Started by -Nataly-,

אני ממש צריכה המלצה למחשב נייד. השימוש העיקרי שלו יהיה מוזיקה, סרטים, אינטרנט, ומשחקים כמו GTA SAN ANDREAS אני אשמח אם הוא יהיה כמה שיותר זול, כי התקציב שלי בתור ילדה בתיכון לא גדול. ההבנה שלי די אפסית במחשבים, אז אין לי מידע להוסיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by LG G2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. ראיתי שביומיים האחרונים הגיעו 2 דגמים האלה של ניידים של ASUS. אני מאוד מתלבט בין שניהם, כי הם מאוד מאוד מאוד זהים (גם במחיר). אני ארשום את ההבדלים העיקרים שמצאתי ביניהם: זיכרון: UL30VT: בעל 500 ג'יגה UL80VT: בעל 320 ג'יגה כונן דיוידי: ב-UL30VT אין ב-UL80VT יש גודל מסך: ב-UL30VT: עם 13.3 אינץ' ב-UL80VT: עם 14.1 אינץ' סוללה: ב- UL80VT: בסביבות ה-11.5-12 שעות ב-UL30VT: זה חלוק, יש שאומרים שזה אותו הדבר ויש שאומרים שהסוללה שלו חלשה בשעה-וחצי שעתיים מהסוללה של ה-UL80VT. הנה גם המפרט של כל אחד מהם לנוחיותכם: ASUS UL30VT-A1: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30VT-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he ASUS UL80VT-A1: http://www.qsys.co.il/pl_product…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by big_guy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס + גלישה באינטרנט - בסיסי ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כ. מסך (6800 של ASUS) ASUS V9999 Gamer Edition/TD/256M GF 6800 GPU, AGP 8X, DVI, TV out, 256MB DDR3 פרטים נוספים שניי כרטיסי זיכרון: A-Data 512 MB DDR 3200 Mem כונן קשייח: Samsung 80GB 7200 rpm 8MB ATA100 HDD תיקון**Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ==========

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית וצפייה בסרטים (1080p) עד 2200 ש"ח בחרתי במעבד דיי חלש בידיעה שאולי אני אשדרג אותו לIvy Bridge שנה הבאה אני לא משחק יותר מדי משחקים, אם כן אני אקנה כרטיס מסך בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף KSP, אבל אפשר להתפשר 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה SATA3 (6Gb) וe…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…

25. החלטתי לבנות מחשב חדש ולחסוך לא קצת כסף .לפני כן לא יצא לי להזמין יותר מזוג זכרונות וכוננן ssd בגלל הספקות לגבי האחריות,שאף פעם לא יצא לי לנצל במהלך חיי אז החלטתי להרים את הכפפה ולהזמין הכל ביותר זול . יש לי מספר שאלות : 1. אין שום בעיה של הזמנת לוח אם,רדיאטור,מארז מבחינת הספק החשמל נכון?(ac/dc חוץ מספק כח אין בעיה לקנות הדברים האלה?) 2.למישהו יצא להזמין מ-new egg? או לא כדי לקחת סיכון ולהזמין מאמזון?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.