ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא: 3,250 ש"ח מטרות המחשב: משחקים כבדים,מוזיקה,גלישה אין צורך בציוד היקפי יש צורך בצורב DVD יש העדפה לחברה מסויימת: INTEL נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, אין צורך במערכת הפעלה. כאמור, חשוב מאוד שהמפרט יהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן O/C ,אולי בעתיד דגשים אחרונים: עדיפות ל4850.ואולי לANTEC 300 התקציב הסופי הוא 3250 ש"ח ללא חריגות מיותרות.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים כבדים {מה אפשר להגדיר כ-"כבד" חוץ מקרייסיס אולי?} בתקציב הנ"ל לא משנה AMD INTEL לא יודע אם יצא הWINDOWS 7 אם כן ואם זה יעזור במשו אז.. אני אשים אותו.. צריך מפרט מלא {ללא מסך יש לי 24" של סמסונג } עם יהיה אפשר לדחוס גם שיהיה שקט בצורה סבילה זה יהיה סבבה.. לא אכפת לי גם לבנות אותו לבד עדיף מחנות בראשון דוגמת SKYPC או TMS&FOXPC תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לפגום בביצועים, אז עדיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לצפייה בטלווזיה דרך לווין (DVB-S), הקלטה וקידוד לHDD ובנוסף משחקים כבדים (Crysis, GTA IV). שימוש תדיר נעשה בשניהם. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ , 1920x1080 . יש אפשרות לשדרוג ל32 אינץ (מסך טלווזיה) - …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב בסביבות 10K, המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, גרפיקה ומשחקים קצת. לפי הנתונים הבאים: מסך 17 איכותי. כונן קשיח 200GB במהירות 7200. 4GB זיכרון. core2 במהירות 2.6 לפחות. כרטיס מסך חזק. כולל יציאת DVI. עדיף כמה שיותר יציאות USB 2. המחשב יריץ windows vista ultimate 64 bit
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הדיון הדביק, ויש אינספור דגמים שאני מבקש את עזרתכם. הם צריכים מחשב קל משקל, מסך באיזור ה10", בטרייה חזקה, לשימושים של מקסימום צפייה בסרטים. אני מעדיף שיהיה 1GB זיכרון, שהמחשב לא ייקרטע חלילה. אני מחפש כמו שהמלצתם, גירסה עסקית, שאמרתם שהיא יותר אמינה. איך בודקים איזה לפטופ הוא עסקי ואיזה לא? דיסק קשיח, נראה שהסטנדרט בגדלים האלו הוא 160GB וזה מצויין לכל הצרכים. אפשר גם פחות. אם יש כאלו עם מקלדת נוחה יותר (איך אומרים, אורוגונמיה?) זה יהיה נהדר. המון המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב אז רציתי לשאול אותכם אם המפרט הזה הוא טוב אם לא בבקשה המליצו לי על משהו תקציב עד 6400 ש"ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2211 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤366 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤694 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤260 …
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש משהו חזק מאוד וקל מ-14' ומעלה בתקציב מקסימלי של 10K (אבל עדיף פחות). לשימוש בעיקר ב-MATLAB. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,זה לחבר טוב שלי,אני רוצה לעשות לו מפרט דרך החנות בה אני עובד,עכשיו ההתלבטות היא איזה מפרט להביא לו,הוא לא מחפש משהו חזק אבל משהו שיוכל להריץ PRO EVOLUTION SOCCER ,התקציב הוא ממש נמוך,משהו בסביבות ה1900-ל2300 אפילו פחות יותר,המחשב הוא גם כן בעיקר למסנג'ר,דיבור עם חברים מחו"ל במסנג'ר ולקריאת דואר אלקטרוני,איזה מפרט אני צריך להביא לו בכדי שאני יגיע לפחות מהסכום הזה ו-עד הסכום הזה........תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הייתי קצת יותר בעניינים והיום קצת פחות. יש לי היום מחשב פנטיום 4, 3.0 GHZ לפני כמה חודשים הייתה לי איתו בעיה אז אבא שלי אירגן לי כמה חלקים במחירים זולים והמפרט שלי הוא כזה(קצת מוזר) מעבד: פנטיום 4 - 3.0 GHZ Geforce 8500 gt 2048 ddr ועוד 2 הארדיסקים של 160 הספק דיי מעפן, לא משהו רציני נראהלי איזה 350 או 400 בקיצור, משחקים עובדים סבבה(לא טוב, לרוב על ההגדרות הנמוכות) דברים כמו prototype וכאלה גם קצת מקרטעים אבל עוד סבבה אני רוצה מחשב חדש. יש לי מסך 19 רחב ומערכת קולנוע 5.1 שאני מחבר למחשב(זה משפיע על רכיבי המחשב?) אני רוצה מחשב למשחקים לא משהו מטורף, אני לא צריך את ה260 של ג'יפורס וכאלה אבל משהו טוב שאני אוכל להנות ממנו אני צריך נטו את המחשב, בלי מסך ומקלדת וכאלה. יש לי…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היום כבר שילמתי ללוגי'ק על המפרט הבא: MX510 + סתם פד הזה עם הג'ל (טוב נו אני מעדיף ככה מאשר לקחת X800XL :-* ) WD 200GB Logitech Media Keyboard DFI LanParty NF4 ULTRA-D 512MB SAMSUNG *2 Altec Lansing ATP3 NEC 3540 A64 3000E6 tray TT TR2 (הזמנתי glacialtech אבל אמרו שנגמר המלאי ואין בכלל בארץ אז נתנו אותו באותו מכיר, השאלה שלי האם זה קירור טוב? שקט? ) Leadtek 7800GT 6A19 Black (השאלה של יהיא האם ה-300W שבאים עם המארז יספיקו למפלצת 7800?) LG L1750HQ תודה רבה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי (אסוס x302u) וממה שביררתי אני צריך להוסיף זיכרון מסוג DDR3L 1600MHz ויכול להוסיף עוד 8gb (יש לי 4). רציתי לשאול האם מומלץ להזמין דבר כזה מebay? מה עוד צריך לבדוק? ראיתי במחיר זול מאוד בebay. זה אמין? (מצרף קישורhttps://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F152998359568) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! שמתי לב שיש פורום גם בשביל מפרטים מלאים ולא רק חלקים בודדים לכן ניכנסתי לפה לבקשה במפרט מחשב שמיועד למשחקים עם גרפיקה גבוהה ומחשב חזק וטוב. אני נותן לינק למפרט מחשב ואבקש תגובה לגביו ולפי התגובה אני אדע מה כדאי לעשות ואם כדאי ללכת על משהו אחר או לשפר משהו במחשב הנוכחי הזה ואם זה משתלם ובקיצור כל מה שתוכלו לאמר לי שמשתלם לעשות. http://ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מפרט טוב הצעות תודה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי חבר'ה אין צורך בציוד הקפי ומסך שהמחשב יטוס ולא יעשה בעיות.....לוח אם ASUS, כרטיס מסך אפשר מובנה או משהו פשוט זכרונות לפחות 2 גיגה..עדיף אינטל משהו חזק..השאר תבחרו
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד עד 2500 שח וזקוק לעזרתכם כל הדרישות מופיעות למטה תודה על העזרה תקציב מרבי והאם יש אפשרות חריגה: 2500 שח חריגה של 300 שימוש המחשב: שימוש של סרטים גלישה באינטרנט ואולי בעתיד תוכנות לימודים (כרגע לא יודע איזה אבל לא משהו כבד) צורך בציוד היקפי: אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט: לא משהו שאני מכיר חשוב שקט: בעדיפות שיהיה שקט אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המחשב האם מתוכנן אוברקלוק: תאמת שאני לא יודע מה זה אבל אני מקשיב להמצתכם מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7/10 ושהמחשב יובנה בחנות חנות מועדפת או אזור: אני גר בחולון ונייד להגיע למקום…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב מסוג HP ProBook 430 G2 Notebook. המעבד הוא מסוג i5. המחשב מהיר מאוד והייתי די מרוצה ממנו אבל בשנה האחרונה הוא "פולט חום" ואני גם לא מרוצה מאיכות המסך. אני שוקל למכור אותו בזול/למסור אותו ולקנות לעצמי מחשב נייח חדש. אני לא בקיא בתחום ואשמח לשמוע איזה מחשב מומלץ לי לרכוש והיכן ניתן לרכוש אחד במחר הוגן. אני צריך גם לרכוש לעצמי מסך (אשמח לשמוע המלצות על מסך איכותי). אני מדגיש שאני מחפש מחשב שבו אני אשתמש בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה בוורד, ולא משחק במשחקי מחשב. התקציב שלי נמוך מאוד. אני מעוניין שהמסך והמחשב יחדיו לא יעלו יותר מ-2,500 ש"ח. נ"ב אני אשמח גם לשמוע מה המחיר הריאלי עבור המחשב הנוכחי שלי. רכשתי אותו ב-2015.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח. האם תוכלו להמליץ על חנות מחשבים אמינה ומקצועית באיזור ירושלים? רוב תודות!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-