ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הסוף. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard +…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך זכרון 2 ג'גיה שתואם למה שיש לי כבר (הועתק מeverest) Module Size 2 GB (2 ranks, 8 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh וכרטיס מסך בשווי 400-500 ש"ח אשר יכול לתמוך במשחקים בינוניים-כבדים
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה בבניית מפרט לחבר מערכת חזקה לגלישה באינטרנט עם מספר דפדפנים פתוחים 1. מה התקציב המקסימלי? כמה שנדרש למערכת אידיאלית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט עם מספר חלונות פתוחים במקביל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב :6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?:לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה :לא ( ו/או הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? :אייבורי 10. האם יש בקשות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי, יש לי את הT42 שפרמטתי והתקנתי עליו אובונטו. העניין הוא שלא רציתי תמיד להכניס את הsupervisor password אז נכנסתי לביוס , שמתי את הסיסמא שהייתה לי ואז נתבקשתי להכניס סיסמא חדשה אז פשוט לחצתי על Enter פעמיים והופיע לי שה supervisor password מבוטל אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב, הוא מבקש ממני את סיסמא. הסיסמא הישנה לא עובדת ולחיצה על enter גם לא מה עליי לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרות: המחשב יהיה רוב הזמן פתוח ימים ולילות... אני גולש הרבה באינטרנט, צפייה בסרטים, ו-HD. המרת פורמטים של וידאו וגם של אודיו. הרבה שימוש בהעתקות והעברות קבצים.ואני מרבה לעבוד במקביל בהרבה חלונות פתוחים. אין משחקים. אולי 2-3 בלבד. אולי מתכנן על OC קל. חיבורי FIREWIRE ו- ESATA. הכרחיים. ספק כח שיחזיק הכול ועוד כוננים קשיחים. לא אכפת לי איך הוא נראה, רק חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויעיל בקירור! ואני חולה על ביצועים !!! חייב שיהיה מחשב מהיר. אחרי קריאה בפורומים שלכם כאן הצבתי לעצמי כמה קריטריונים שאני מעדיף שיהיו לי במחשב: 1. מעבד- אני מעדיף אינטל E6750 2. לוח אם הייתי רוצה משהו מהסדרה של P35 היות והיא משופרת , איזה חברה/דגם ממליצים לי ? 4. דיסק קשי…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב של סוני מהפלטפורמה החדשה של אינטל (מעבד P8400) והפריע לי שהזיכרונות הם מסוג DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1 האם יש אפשרות (בעתיד כשהמחיר ירד קצת) לשדרג לזכרונות מסוג DDR3? הבנתי שיש הבדל משמעותי בין שני הסוגים
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש ב6000 בערך מfoxpc רציתי לדעת איזה מעבד כדי לי לקחת כרגע 8600 דואל קור או 9550 קווארד קור המחשב מיועד למשחקים והוא חשוב לי לעוד שנה וחצי כי אני הולך להשאר ללימודים אקדמיים בבית ספר שלי ורציתי שיהיה לי מחשב שאני יוכל להנות ממנו בזמן הזה עד שאני יגוייס אז זה המפרט (בבקשה לא לשנות אותו רק להגיד איזה מעבד כדי לקחת ) זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Gigabyte GAX48DQ6 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU, יחידות 1 ¤1330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1129 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/produ…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=010302&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=22&aff=Zap
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מקבל הערות בשמחה, בסך הכל אני לא כזה מבין. ובנוסף למפרט הזה אני רוצה גם לקנות מסך בסביבות ה 700-1000. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-