ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן ההורים שלי רוצים לפנק את אחי הקטן אז הם קונים לו מחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים, אפשר חריגה קלה.. המפרט עצמו צריך לכלול מקלדת, עכבר וצורב. המחשב יחובר למסך ברזולוציה של 1280x1024. המחשב בעיקר למשחקים, אבל לא קריטי אם יריץ משחקים על איכות בינונית המלצות?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט כולל מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. התקציב הוא 4500 אבל טיפה גמיש. כמו כן אני חיפאי ומעוניין לאסוף את המחשב מהחנות, אין לי זמן להזמין מהאינטרנט... תודה לכל העוזרים!!!! קיבלתי בתור הצעה את המפרט הבא: Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 480 KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 450 1GB TwinMOS 2 410 ש"ח X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E 1270 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 SH-S182D DVD±R x18, DL x8 170 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 245 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 210 931BW 19'' LCD 2ms DVI WideScreen Black 1260 סה"כ 4805 (KSP) ואופציה נוספת לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, מפרט לילד בן 13 למשחקים.. התקציב הוא 4500 כולל מסך 17" LCD, אין צורך בצורב דיוידי. החנות צריכה להיות נועה מחשבים או חנות אחרת שנמצאת בצפון. אה, וחשוב שהמארז יהיה די קומפקטי. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 ABIT IL9 PRO INTEL945P 460 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ¤ 1 BFG GeForce 7600 GT OC 256MB PCI-E 700 ¤ 1 Compucase 6K31 Micro 300 Watt 265 ¤ 1 LG L1752TQ 17'' 4MS DVI 1090 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4495 איך זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תודה קודם כל טוב יש לי מחשב די חדש amd 64 3000 k8ns לוח אם זיכרון 512 של מיקרון הרדיסק של מקסטור 80 גיגה מה שאני צריך זה כרטיס מסך והתקציב ממש קטן רק 400 שקל לא יותר מה עדיך ati או nvidia ? ואם תכלו בבקשה לתת לי כרטיס ספציפי
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5B83B99 לשימוש של צפיה בסרטים(לא HD) וגלישה באינטרנט. מה אתם אומרים על זה? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבות הקרובות של המחיר הזה? אשמח לתשובות מפורטות ולעניין. תודה רבה, !
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום,: אני אשמח לחוות דעת על הניידים של פאקר-בל. ספציפית לגבי שלושת הדגמים הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11797&perur=2&t=46&c=603 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11810&perur=2&t=46&c=603 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11815&perur=2&t=46&c=603 למעט העובדה שפאקר-בל פשטו רגל ואז נקנו ע"י אסייר אין לי נסיון או חוות דעת חד משמעית לגבי המוצרים שלהם(רפרפתי בפורום). בנוסף אין דרישות ספציפיות ולכן אני לא מלאתי את השאלון אבל בכול זאת, אני עובד על מאיה לפרנסתי, את הנייד אני לא מיעד לעבודה אבל גם לא רוצה לסגור את האופציה.השימושים העיקריים - תכנות, אינטרנט,אופיס,מדיה בHD,PS,ECLIPSE, ושאר הירקות הסטנדרטיים. לא למשחקים, לא לע…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי את הדעות שלכם על המחשב שלי אם הוא ישן או שהוא על רמה זה המפרט:מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) 200 גיגה. לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G ספק כח 500 גנרי כרטיס מסך ATI 4670 מסך LCD19 LG אז מה דעתכם על המחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב לבית שלי (מיועד בעיקר להורים שלי), ייעודו של המחשב הוא לפי הגדרת האתר - עבודה משרדית. חשוב לי לציין כי המחשב צריך לעבוד בצורה מהירה מאוד בעבודה עם מספר תוכנות בו-זמנית (תוכנות כגון: picasa,emule,messneger,media player,acdsee,utorrnet ועוד תוכנות בסגנון). הדגש שלי הוא על עבודה מהירה מכיוון שאני מוכן להשקיע כמה שצריך , במסגרת התקציב שלי, בשביל למנוע עבודה איטית או טעינה ממושכת של המחשב. המחשב החדש לא צריך לכלול: עכבר,מקדלת,רמקולים,מסך,כונןCD. התקציב שלי הוא עד: 3500-4000 ש"ח (אשמח כמובן אם יהיה ניתן שיצא פחות) שני המפרטים שהתבלטתי ביניהם:1.מחשב ב- 2500 http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ 2.מחשב ב -3000 http://hwzone.co…
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ה-14 אינץ' הוא כדי שהנייד לא יהיה כבד מדי. כרטיס מסך - לא OB. זהו בערך. מצאתי 3 דגמים בינתיים שיתאימו לדרישות: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3950 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4040 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4080 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה למחשב נייד: השימושים שלו הם:שמשחקים יעבדו בצורה טובה,לימודים(OFFICE), ואינטרנט מהיר... אני נוב חבל על הזמן בניידים אז אם מישהו יכול גם לסביר לי על הדרך מה זה כל דבר אני אשמח. תודה מראש לכולם...
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד אמין ואיכותי לשימוש אופיס ואינטרנט עד 2700 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, אינטרנט / אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא, מחשב סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אמממ שלום לכם :-) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסכום של כ-6K. בנוגע לדרישות מיוחדות: 1. לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך, אבל אם נשאר תקציב, אז אולי רמקולים טובים, אבל לא צריך יותר...) 2. לא צריך כונן/צורב...יש לי את שלי. 3. אני לא חושב שאני אעשה OC למערכת שלי בעתיד, אז אין צורך במחשב שטוב ל-OC. *עריכה*-->המחשב מיועד כמובן למשחקים רציניים ולתכנות (ז"א שאני כנראה אשתמש גם בלינוקס עליו). אמממ תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקו המנחה צריך להיות יחס טוב של price to value. אם זה יהיה טיפה יקר יותר סבבה. בגדול אני קונה מחשב בדרך כלל כל 4-5 שנים. ציוד היקפי בהתאם לצורך... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג ב 500-1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה לעבוד בסביבת VM אחת לפחות עם visual studio/visual studio code ומשחקים ברמה של diablo 3, smite, assassin's creed odyssey ועוד כלפי משחקים עתידיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת - אשמח להמלצה עבור מקלדת מכאנית טובה. רמקולים מסך - קווים כללים …
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
ניידות חשובה , הרבה בתנועה , מחשב לגרפיקה בינונית וצרכים יומיומיים - אינטרנט ,סרטים ושות , תקציב עד 5K מה אתם אומרים ? יש עוד אופציות שאתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן של חיפושים ושאלות אני מזמין את המפרט הבא לקח לי המון זמן להרכיב אבל אני מקווה שבחרתי תבחירה הטובה המחשב מיועד למשחקים כבדים ולתעסוקה עם סרטים המעבד מיועד לעבור OC למהירות 3 כנ"ל הכרטיס מסך ( עדיין לא ידוע המהירות ) אני קונה את הכרטיס מסך מאייבורי ושאר החלקים מקיאספי מקווה שיצא טוב אם אפשר תגובות :] מעבד Quad Q6600 910 ש"ח לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L 470 ש"ח זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800 mhz 310 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 1600 ש"ח קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 305 ש"ח צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 ש"ח קירור למארז Arctic Cooling ArcticFan 12 PWM Exhaust ( או קירור אחר של 120 …
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך הסוללה במפרט הבא? ליתיום בהספק 32WH
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הרכבתי להורים שלי מפרט לפי הדרישות בכותרת, רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר AMD Sempron 2800+ Gigabye GA-K8NS (nForce 3 250) Samasung/Twinmos 512MB 400MHz WD 80GB S-ATA Gigabye Raedon 9550 NEC CD-ROM X52 Compucase CI-6A19+Its PSU Floppy יוצא פחות או יותר בטווח, רק יש לי כמה שאלות: 1. סמסונג או טווינמוס? שתיהן חברות מצויינות לטעמי, זה משנה איזו מהן? 2. ראיתי הבדלי מחירים גדולים במחירי הסמפרונים בין חנויות, השאלה אם זה סתם או שיש ליבות שונות שנמכרות בארץ (או שרק פלרמו)? 3. כדאי להחליף את הלוח והכרטיס מסך ב Gigabyte GA-K8VM800M? 4. הערות נוספות? אה, ומה שלא מצויין (ציוד היקפי וצורב) זה כי לא צריך. תודה
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי אני ASAFCO12 האח הגדול של PSYCO17 כמו שהבנתם הוא מקבל מחשב חדש העניין הוא שיש לנו מחשב די עגלה (המחשב הישן) השאלה היא האם שווה לי לנסות לשפץ אותו כי יש לו מעבד פנטיום 3 ואני צריך מחשב בשביל גג WORD אקסל SPSS קאזה ואימיול . העניין שהכול על המחשב און בורד ו והכרטיס מסך גמור . אני שואל האם שווה לנסות ולהשקיע ? האמת שיש לנו עוד כול מיני גרוטאות בבית ואם אפשר לקחת אותן כולן יחד ו בתשלום מסויים לנסות ולאחות אותם למחשב אחד נורמלי . אם כן ואם יש מישהו שמעוניין לעשות קצת כסף באזור הקריות אני אשמח לשוחח .
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 10,000 אלף ש"ח דחוף ושהוא ישלוט בכל התחומים עם ערכת ווינדוס וויסטה הום באסיק כולל מסך ושהדברים שיכללו במפרט יהיו ברמה הגובהה ביותר
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-