עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sergey_k,

המחשב חייב להיות אינטל אבל לא סלרון המחשב הוא ליום יום מישחקים לא כבדים וגלישה רצוי ג'גה זיכרון תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי וצריך שיהיה צורב DVD

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by AsafA16,

אני מחפש לבנות מחשב חדש בתקציב של בערך 2800 שקל מיועד בעיקר למשחקים (כמו NBA,FIFA,PES), לא צריך כונן קשיח גדול ולא צריך רמקולים, צורב, מקלדת, עכבר או מסך. עדיף מחנות סקיי פי סי. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by tsnir7,

אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by sharon669,

היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by galedri,

אני צריך מפרט למחשב עד 10,000 אלף ש"ח דחוף ושהוא ישלוט בכל התחומים עם ערכת ווינדוס וויסטה הום באסיק כולל מסך ושהדברים שיכללו במפרט יהיו ברמה הגובהה ביותר

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  7. היי!, אני בונה מפרט לחבר שלי שמיועד בעיקר למשחקים, השאלה היא האים ללכת על כפול ליבה, שבמקרה הזה היא תיהיה של פנטיום, או חד ליבה של אמד, בנוסף אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, סכ"ה אני מנסה כמה שיותר להוריד מהמחיר אז איפה שאפשר לקצץ אז בכיף. הינה שני המפרטים: AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,446.06 ש"ח 1 SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL 1,350.47 ש"ח 1 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 668.75 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 596.51 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 493.73 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 307.11 ש"ח 1 BenQ …

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by Godmoney,

אני כבר בערך שבוע מחפש נייד ועובר על מפרטים ושואל שאלות (למי שזוכר את השאלות הקודמות שלי בפורום מתחילת השבוע). ראיתי שממליצים פה הרבה על Acer אבל אני ממש לא אהבתי אותו. הלכתי להרגיש אותו ב Office Deopt והוא מרגיש לי כמו צעצוע. שמתי עין על ה Dell אבל אני גם מעדיף מחשב שחור מהצד הפנימי (והחיצוני) וגם הוא קצת יקר לי מדי לעומת התמורה שהוא מציע. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על הטושיבה, אבל אחרי קצת חיפושים הוא נראה לי עונה כמעט על כל הדרישות שלי - חוץ מזה שהוא עובר את התקציב משהו כמו 300-400 שקל, שיש לו 3 במקום 4 GB זכרון ראם ושאני לא כ"כ יודע אם הכרטיס הגראפי הזה טוב. מה דעתכם על המחשב הזה? יש משהו באותו מחיר שיכול לתת לי תמורה טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. היי, חבר צריך מחשב נייד, לא משנה איזה חברה, עם 3-5 שנות אחריות , עדיף בבית הלקוח מסך 17 אינצ, צריך שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של תוכנות כמו autocad וזהו תקציב כרגע לא ידוע, רוצה לדעת טווח מחירים, הוא חשב על משהו בסביבות ה5K תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by omristeel,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by haimcoen,

בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  12. שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by zabal,

מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by rollita,

אני מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים כולל מסך בטווח מחירים 6k-6.5k. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה פלטפורמה טובה לשידרוג בעתיד (כלומר יחסוך לי כסף עוד שנתיים שלוש). הארד דיסק של 120 ג'יגה, מסך, מקלדת ועכבר. ו-כולל הרכבה... תודה, זיו

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  15. אני מתכוונת לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבטת לגבי כל מיני דברים- אני משחקת, אבל אי אפשר להגיד שאני גיימרית כבדה. אני מתעסקת הרבה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט..), אבל לא תלת כבד (אני כן מקווה להתפתח בתחום, אז צריך לחשוב על זה), בנוסף לכל השימושים הרגילים (בעיקר סרטים וכו'). ככה שאני קצת מתקשה להחליט לאיזה כיוון לקחת את המחשב. בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 5000, ובתכל'ס לשימושים הנוכחיים שלי אני יכולה לקנות מחשב שיהיה לי מצויין בהרבה הרבה פחות. הרי אני לא צריכה להשקיע במעבד מטורף, וגם לוח אם אני מניחה שאני צריכה את המינימום שיתמוך בדברים שאני רוצה. פשוט נראה לי שאם אני משקיעה, אני רוצה להשקיע במשהו באמת טוב שיחזיק. כי אין לי כוונה להחליף מחשב עוד שנתיים. ממש יעזור לי אם…

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by jonathanh,

שלום רב, הייתי שמח לשמוע דעות על המחשב הנ"ל. נראה לי שהביצועים לעומת המחיר טובים. מאוד חשוב לי המשקל. האם יש דעות לגביו או אלטרנטיבות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=20018 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz מעבד Gigabyte GA-H77-DS3H לוח אם AMD Radeon R7 265 כרטיס מסך 8GB RAM זיכרון CoolerMaster CM690 מארז אני חושש שכרטיס המסך שלי תקול ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש בתקציב עד 800 ש"ח שמתאים ללוח האם הנוכחי. הכרטיס ייקנה בKSP אילת. תודה רבה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Host11,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בתקציב של עד 4K. מעבד i5 עם 8RAM, מסך 15.6'. מבחינת זכרון אני מחפש שילוב של SSD עם כונן קשיח "רגיל" - האם קיימים מחשבים מהסוג הזה, בתקציב הקיים? אם לא, כמה יכול לעלות דבר כזה? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by Albetron,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג וכרגע אני מתלבט אם לחכות לאדפטציה של 2070-80 למובייל..השאלות הן כאלה: 1.יש הערכה גסה מתי בערך זה ייקרה(בחו"ל)? 2.הערכה גסה כמה יעלה?(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  20. שלום ותודה לעוזרים (שוב), 1. לחדרון מסחר פרטי נדרש מחשב לצורך הצגת מערכות מידע (מבוססות דפדפן או תוכנות קלילות. מערכת המסחר נמצאת במחשב שני). בנוסף ישמש לצרכים משרדיים (אופיס) וגלישה. לא שזה יוצא דופן בימינו, אך המחשב צפוי להיות בשימוש כמעט כל שעות היום. 2. התקציב הינו 2K ש"ח עם אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4-5. יש צורך במפרט מחשב מלא - כמובן שאין צורך בכונן דיסקטים (מתי כתבו את השאלון הזה? :-) 6. מארז ושקט: רצוי שקט יחסי (5) במארז מאוורר בעל פילטרים - החדר אפוף אפר ועשן סיגריות, ובקיץ ממוזג אך לא כל הזמן (צריך לפתוח חלונות...) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 8. מערכת הפעלה - וינדווס 7 צריכה להיות כלולה במחיר. 9. אין העדפה לחנות, ניתן לרכוש בכל אזור המ…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  21. אני מבקש קודם כל רק לתת למחיר ולא להגיד למה בזבוז תחליף...שקולים שלי תנו רק הצעות מחיר תודה לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לשימוש בכמה שנים הקרובות, בניתי מפרט מסויים לאחר הרבה קריא ומחקר בפורום, כמובן שכל הצעת ייעול תעזור, המסך הוא 20' רחב 1050*1680, אין לי העדפה לשום מותג, אין בעיה לקנות את המחשב בחלקים במספר מקומות אם זה שווה ויחסוך לי כסף, הדרישה היא מקסימום ביצועים אמינות ואריכות חיים לתקציב שהקצה העליון שלו הוא 2999 כולל מארז וספק ומאווררים נוספים, כל דבר שקשור במחשב. הדברים שאני לא יודע בכלל עליהם זה ספק שיחזיק את הכרטיס מסך, בחרתי באחד של Chieftec 450W במחיר של 220 שקל יש באתר גם THERMELTEC ב200, שוב לא מכיר אותם איזה עדיף בשבילי או אולי יש בכלל משהו אחר שיותר טוב. מארז, לא משנה לי היופי והעיצוב או החברה העיקר שיהיה פרקטי, שקט אם אפשר, ובמחיר מינימאלי…

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Itay Nissim,

עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Mojo101,

אהלן, אני אשמח לקבל מכם עצות לרכישת מחשב ע"פ הדרישות הבאות בסכום שלא יעלה על 3000 ש"ח (כולל הרכבה והובלה וכל אלה..) אז ככה - מה שחשוב לי זה מכשיר שירוץ טוב ומהר, לא אמור לשמש למשחקים אבל שיהיה כרטיס שיכול להריץ דברים פשוטים (משהו שלא ירד ברמה מה-GFORCE 4). ישמש לאינטרנט, סרטים והמון עבודות בוורד, פוטו שופ ודומיהן. HD 80 ג'יגה, 512 MB זכרון לפחות, אה וצורב DVD (בתקווה שלא יקפיץ את המחיר). מסך 17'' שטוח, לא דק. בכל הסיפור מדפסת מהירה וטובה לא משולבת. אם מישהו יכול לדחוף את כל העסק הזה ב-3000 ש"ח אני אשמח להצעות ואודה מאוד..

• 7 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.