עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב מארה"ב שאמור לשמש אותי לזמן הלימודים הן למשחקים סרטים ופנאי והן לשימושי לימודים ולכן אני מחפש מחשב חזק ואמין שיוכל להיות בשימוש ל4 שנים. מצאתי שני מפרטים של מחשבי DELL שלפי הביקורות שקראתי נחשבים הכי אמינים בשוק ולהלן התוצאות: STUDIO XPS 16- ישירות מהאתר של דל. 1199 דולר. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfn5&c=us&l=en&s=dhs&cs=19 STUDIO 17- מבסט ביי 999 דולר http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+-+Black+Chainlink/9718895.p?id=1218158730573&skuId=9718895 מבחינת המפרטים הם כמעט זהים חוץ מהעובדה שלסטודיו 16 יש מסך FHD לעומת הסטודיו 17 שיש …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. מחפש מחשב נייד (לא מק) למטרת גיימינג קל צפייה בסרטים ועשיית עבודות במחשבים לבית הספר מה שאני צריך שיהיה לי במחשב זה שיעבוד מהר לפחות 8GB RAM שיהיה בו הרבה מקום לתוכנות וכ'ו ושיהיה לו כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים ושיהיה דיי דק ושכל זה יעלה עד 6,500 שקלים יש כזה דבר?? שמעתי גם על המחשב ASUS TUF Gaming FX504GM - EN006T איך הוא?

3. אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. היי חברים! מחפש מחשב לצורכי עיצובים גרפיים ועריכת וידאו בהגבלת תקציב של 4000 שקל. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=33533 האם למישהו יש אותו? איך העבודה איתו? פתוח גם לכל הצעה אחרת תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום, בשעה טובה המחשב בסלון הפסיק לעבוד. אחרי שעות של התעסקות המסקנה שכנראה הספק הלך וגם ככה מדובר במחשב ישן אז אני מחפש מחשב חדש. הדרישות זה נטו צפייה בסרטי HD. המחשב מחובר לפלזמה בסלון. ציוד נלווה יש הכל. ראיתי את המפרטים המומלצים הבעיה שבחנות שאני קונה יש רק INTEL. יש להם מפרט מוכן רציתי לדעת אם הוא סבבה: [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD]מעבד[/TD] [TD]מעבד Intel Pentium G3220 Box[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD][/TD] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD=width: 520]קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADAD…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by nizans,

אני מחפש מחשב HTPC בעיקר לסרטים 1080P ומוזיקה ולהציג תמונות על הטלויזיה חשוב שיהיה דיסק קשיח גדול משהו כמו 500GB המחשב יתחבר ל Yamaha RXV363 ולמסך 32 של סוני sony w5500 חשוב מארז יפה וכמה שיותר קטן ואם יש אפשרות לשלט תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by no_way,

שלום אני מחפש מחשב בסיסי לגלישה בדפדפן ושימוש יום יומי. העיקר שיהיה ללא תקיעות. התקציב שלי הוא בין 2500~3300 ללא ציוד היקפי בכלל. מחפש מחשב לקנייה מידית ללא צורך בלחכות להרכבה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, מחפש לקנות מחשב. התקציב הוא עד 6000 שח. לצורכי גיימינג. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by scheinerman,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שהשימושים העיקריים שלו זה אינטרנט וWORD והורדות. (חוקיות כמובן ). המסך שלי מחובר DVI אם זה משנה. לא צריך אפילו הארד דיסק וצורב. מחיר עד 1500 - אם צריך לחרוג למעלה אפשרי בשביל שידרוגים עתידיים. תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. קיבלתי בקשה מחבר להרכבת מפרט פשוט. מקווה מאוד שתוכלו לעזור. התקציב עומד על 2000 ש"ח. ניתן לחרוג ב100-200, אבל עדיף שלא. אני יודע שזה די לחוץ, אז במידה ויהיה צורך לוותר על אחת או יותר מהדרישות למטה זה מובן. המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסיסי (אינטרנט, עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים) אבל יתכן וידרש שימוש בתוכנות Photoshop CS3 ו Cuebase. ללא ציוד הקיפי. אין צורך במערכת הפעלה. צריך לכלול צורב DVD. יהיה מאוד יעיל אם תהיה אפשרות לשדרוגים בהמשך הדרך. אם (ורק אם) זה מסתדר בתקציב, אפשר להוסיף כרטיס קול טוב להקלטה. עדיפות לחנות עם סניף בבאר שבע (פנדה... KSP...). אך אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר מחנות אחרת בארץ. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  13. מה אתם אומרים על המחשב הזה? לינק: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3144 או כל המלצה אחרת ע"פ הצרכים הנ"ל. תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  15. היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

16. שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  17. שלום!! אני מחפש ערכת מחשב (מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים..) פשוטה לבן שלי. ושיחזיק כמה שנים טובות. תקציב: עד 2000 שקל. שיהיה מ KSP בבקשה. תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי. - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים לפחות). לא *APPLE* הבנתי ש HP envy 13 מחשב טוב, אשמח לדעות אישיות של בעלי המחשב אם יש. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות לדגמים אחרים. תודה רבה ושבוע טוב, זיו

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  20. Started by OmriG,

שלום, אני מתכוון לפתוח את שנת הלימודים בחוג לחשבונאות. אני מחפש מחשב נייד קל וחזק עם סוללה ארוכת טווח. אני עדיין מתלבט בין צג 14/15 אינץ' לצג 12 אינצץ'. הציעו לי לרכוש את ה IBM X-61 TABLET / X-61S, שהרי אני רושם מהר יותר בכתב יד. אני לא יודע אם המחיר מוצדק ואם יתאים לי צג 12 אינץ' ללימודים (בבית יש לי מחשב חדש ככה שאני לא אהיה חייב לעשות עבודת על המחשב הנייד בבית). תודה מראש. שנה טובה, עמרי.

21. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Lior4543,

1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by LIAM BEN GAL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.