עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan233,

שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו. מפריעים לי בו שני דברים : 1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.3 2. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי. אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים. רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by deadweather,

שלום לכם. אני מחפש מפרט ל-HTPC, שיזרים סרטים מהמחשב הראשי (יש כבל רשת, לא צריך וויפי), כולל 1080p. אני מניח שאני לא צריך כונן גדול במיוחד, והייתי שמח לשלב SSD מינימלי למערכת ההפעלה. הייתי שמח למארז קטן, שחור, שוכב, עם חיבורי USB מלפנים. האם כרטיסי המסך המובנים בלוח האם מגיעים עם חיבור HDMI או שצריך כרטיס ייעודי? הייתי מעדיף לוח אם עם HDMI. 1. התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל? לנצל ב) לחרוג? עד 3K אם הכרחי. 2. שימושים? HTPC, הזרמת סרטים דרך LAN, צפייה ב-HD, הזרמת בלו-ריי (כלומר סרטים שהם בגדול של 10-15GB) א) לתוכנות עיקריות. XBMC 3. ציוד הקפי. מקלדת אלחוטית עם פד עכבר. לא הכרחי. 5. שקט? 8 - שיהיה שקט 8. חנות? היה לי ניסיון חיובי עם TMS 9. מתי? השבוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המפרט מיועד לעבודה כללית, גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים (אני לא גיימר כבר אבל אוהב לשחק פה ושם) התקציב הוא עד 4000 ש"ח ללא חריגות.. לא צריך מסך ומערכת הפעלה. צריך צורב די וי די. האם קיים כזה מפרט?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by pooggy,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by xMenta,

לאחר "סגירת" קטגוריית חומרה בפורום *fx , תצפו להרבה משתמשים חדשים (ורובם איכותיים) שיבואו לעזור פה עם המפרטים. אני מקווה שזה יפחית את העומס. בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  10. Started by miro,

שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. רוב ההמלצות פה הם על I5 ולא על I7 ההאם 5 עדיף על 7 במשהו ??

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם ה Visual studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים האם המפרט הבא מספיק לעבודה ברמה *גבוהה וטובה* עם התוכנות המפורטות לעיל'? הכוונה ברמה טובה זה שלא מעניין לדוג' בפעולת רינדור שיקח לו שעה שעתיים - איכפת לי מהכיוון של העבודה השוטפת עם התוכנה - עובדים עם שערות או מריחות שלא אחרי הזה של העכבר המחשב נחנק.... לוח אם: ASUS G31 P5KPLCM מעבד: Q8200 זיכרון: 4gb ddr || 800mhz כ.מסך: GEFORCE 9500GT 512MB דיסק קשייח: 500GB STAT2 16MB

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. מחשב נייד עד 5000 ש"ח ללא חריגה לצערי. חשוב לי הדברים הבאים: * הארד דיסק בנפח גדול * שיתמוך במשחקים קצת מעל GTA ודומיו * זיכרון RAM גבוה ככל האפשר * 15.6' ומעלה כמובן * צורב DVD * קורא כרטיסים * טביעת אצבע לא משנה לי אם יהיו חיבורי USB2 או 3. תודה רבה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by gal_il50,

זה המחשב שאני הולך להזמין:איך הוא? הצעות ייעול? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System סה"כ 6000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Enable,

המחשב אמור להיות בשביל משחקים קלים ,שירים,סרטים PHOTOSHOP ותכנות. המחשב הבא יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=qt3s6m6h6oogap0lvuisec3ij3 אפשר להביא משהו יותר טוב במכיר הזה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by urich,

תקציב 5500 אני רוצה מפרט חזק שאני לא יצתרך לאפגרד כמה שנים. אבל שיתן יחס ביצועים מחיר טוב.!!!! אני רוצה גם שיתמוך בפורמטים החדשים כמו pci express כך שהמערכת צריכה להיות מבוססת על nforce 4 חשבתיעל הלוח של גיגה בייט ב600 שקל. 1.יש טעם לחקות לddr2 2.האם ההבדל בין ה6600 ל6800 כל כך גדול שמצדיק את המחיר. טוב עכשיו לעיקר אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר אני לאצריך הרד דיסק עצום רצוי מהיר. אני חשבתי ל המפרט פחות או יותר הזה עם שיפורים ותוספות ביחוד מארז וספק כוח נורמלים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053&PHPSESSID=f52ee4b624bfc913b7f8cb78c7da3f16 אה כן שיהיה סטיק אחד של 512 במקוום שתיים וזהו פחותאו יתר

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב-5K עם מסך ועם ציוד היקפ(מקלדת, עכבר רמקולים..)י... המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אולם אני גם עובד הרבה באינטרנט ובפוטושופ! תודה.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Funkyzord,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה מחשב בסיסי אשר השימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט ואופיס בתקציב של 1200 ש"ח +- לאחר שחיפשתי כאן מצאתי בעיקר מחשבים מבוססי AMD האם אפשר להמליץ על מחשב באותו התקציב רק על בסיס INTEL { לא משהו נגד AMD ...} ההצעה שאני קיבלתי מצורפת לנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 status וההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמל ברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זה האם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה? בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום לכולם. סוף סוף קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ביחד עם המחשב הגיע ווינדוס 7 - 64 ביטים. וכל ה320 ג'יגה שיש בדיסק הקשיח נמצאים על C. ואני רוצה להשאיר בC רק את הווינוס ואת השאר להעביר לD למשל. ז.א אומרת להשאיר בC כ50 GB. איך אני יכול לעשות זאת בתנאי בית? שמעתי על התוכנה partition magic/ יש במקרה מדריך קל לשימוש בתוכנה? ומאיפה להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. כולל הכל.... תודה רבהההההההההההההההה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.