ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-128GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי כרטיס 3060TI וספק כוח של 750 רציתי לדעת מה דעכתם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/335898 התקציב שלי הוא בגג 3000 השאלה אם הוא יוכל גם להריץ משחקים נורמלי ב 2K המחשב יהיה לגיימינג ואולי טיפה לימודים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי פרטים ממש בסיסיים כיוון שהמוצרים הם יד שניה, הנייד הראשון הוא של פיליפס: Philips Freeuents X59PL Core 2 Duo 1.66 1GB DDR2 (אין לי מושג כמה Mhz) DVD-RW Battary 6 Cell wifi 802.11 קורא כרטיסי זכרון 4in1 משקל - 1.8kg 4 יציאות USB מסך - 12.1 אינץ' (זה מה שהיה חשוב לי בעיקר) אין לי פרטים על ההארד דיסק אך אני מתאר לעצמי שבין 80 ל 100 ג'יגה. המחשב הוא יד שניה ולכן המידע הוא בסיסי מאד, הוא בשימוש שבועיים בלבד, חדש מאד ללא סריטה וללא שימוש רציף. לא מצאתי פרטים באינטרנט על הדגם הזה ולכן לא מצאתי פרטים עליו. המחשב השני הוא של MSI: MSI S262 Core 2 Duo 1.86 T5600 1GB DDR2 80GB HD wifi , bluetooth DVD-RW 12.1 אינץ' המחשב חדש לחלוטין עם שבר קטן בצידו השמאלי (לא משהו שמפריע לתפקוד…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייד שיכול להריץ תוכנות(לא תוכנות כבדות כמו של גרפיקה אלא סתם תוכנות ) התקציב הוא 4K ושזה יהיה עם וינדוס XP PRO חוקי המטרה היא לא משחקים אלא תוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מפרט משרדי חזק+גרפיקה, אני צריך ביצועים גבוהים בעבודה עם חלונות אינטרנט רבים, ותוכנות כבדות נוספות כלומר PHOTOSHOP שדורש הרבה זכרון וביצועים גבוהים. מתוכנן 4GB זכרון בתור שלב ראשון. אני מתלבט בין AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 Box 3200MHZ 2MB CACHE לבין Intel Core i5 750 Tray 2660MHZ 8MB CACHE שניהם בדיוק אותו מחיר, למרות שלוחות ל-AMD נראים קצת יותר זולים. מה משמעות היתרונות של כל מעבד, ואיזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&AuctionId=6357118 קנייה טובה או שאפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר? וכמובן בהתאם לרכיבים אם כדאי לקנות או לחכות עוד קצת.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב? 6000, חריגה של 200 ש"ח היא לגיטימית 2. מטרות המחשב?משחקים בינוניים, אנטרנט, הורדה צפייה וצריבת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כונן DVD ודיסקטים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מחשב מקורר טוב, עדיף שיהיה שקט תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התבקשתי לסייע לזוג מבוגרים בהרכבת מפרט לשימוש ביתי בסיסי - הם בעיקר גולשים באתרי חדשות, בנק וכדומה. התקציב עד 2000 ש"ח, אם ניתן בפחות אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה בSSD או בציוד היקפי. עדיפות לחנות בירושלים או שעושות משלוח ושכוללות הרכבה של המחשב. הקנייה מתוכננת השבוע. לעזרתכם אודה (ראיתי את הדיון הדומה שפורסם, אבל שם נראה שמרבית החומרה קיימת - ופה זה לא המצב)
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד hp dv32150. קיבלתי בקנייה שידרוג "חינם" לחלונות 7 ואכן שידרגתי והכל טוב ויפה אבל... בהגדרות צריכת החשמל הכל עובד (לפחות נראה שעובד) למעט כך שהמחשב לא נכנס למצב שינה אחרי הזמן שהקצבתי לו... לצורך העניין גם לא אחרי הרבה יותר זמן, פשוט לא נכנס למצב שינה. הוא כן נכנס למצב שינה כשאני סוגר את המסך וכמובן שהוא כן עבר לשינה לפני השדרוג. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחיר סופי יוצא 3541 ש"ח, האם זה מפרט טוב לסכום?.. אני רוצה להזמין אותו כבר מחר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש שני מפרטים, אני צריך שתענו יל על השאלות שאשאל אותכם. מפרט א' קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1425 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 יצרן Abit IP35-E ¤530 1 יצרן NZXT Apollo No PSU Silver ¤399 1 יצרן Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 יצרן OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤416 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤443 1 יצרן Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1460 1 יצרן LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 10 סה"כ: ¤5444 מפרט ב' Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 8MB 1066 DragontailPeak ATX/DDR2800/13…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שירוץ הכי מהר שהתקציב מאפשר בסביבת אינטרנט ועבודה חופשית על המחשב, לא למטרת משחקים, רק גלישה ודברים בסיסיים. חשוב לציין, המפרט לא כולל מסך וציוד הקפי, מארז כן צריך. לבנות את המפרט ב www.com4u.co.il וחשוב שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר, 4000 זה הכי גבוה אבל אם אפשר בפחות ואני אקבל אותם ביצועים (או קצת פחות טובים אבל לא מורגש בעבודה רגילה על המחשב) אז אני מעדיף שיעלה פחות. המחשב לא בשבילי, הוא בשביל דודה שלי ולא נראה לי שהיא תרגיש בהבדל במהירות בWINDOWS בין amd 4000 ל4600 למשל.. הדבר העיקרי הם שיהיה 2GB זכרון, היא לא משחקת במחשב אז לא נראה לי שצריך כרטיס מסך רציני אבל כדאי שהמחשב יריץ סרטים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם יש משהו שמשתווה אליו במחיר דומה, לא יותר.!. ומה לגבי הדגם עצמו? איך הוא? זמן סוללה וכדומה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פתחתי פה נושא לפני כמה ימים בו ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בינוני/רב תכליתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452753.0). קיבלתי הצעה בפורום אחר למפרט שנראה לי טוב, ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: מעבד AMD Phenom II X4 925 Box ₪726 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX925WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪802 כמו…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-