עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …

2. * מטרות המחשב? אני מחפש מחשב בעיקר למטרת לימודים. אך אני אצטרך שהוא יריץ באופן טוב תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות עריכה שונות. בנוסף הייתי רוצה להריץ כותרי משחקים חדשים כמובן לא באיכות מדהימה או מקסימלית אך שתהיה סבירה. * גודל המסך? לא יותר מ-15.6 לא פחות מ-14 אינץ'. * משקל רצוי? לא כזה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא כזה רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? רצוי, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. *תקציב? לא מעל 4000.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. שלום ע"פ המלצות באתר ניסיתי להרכיב משהו לבד הדרישות צנועות אינטרנט ,סרטים תמיכה ב TV OUT כניסת RCA רגילה ותמיכה ב HDMI HD של 160 ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי לא למשחקים המלצה לרמקולים עד 300 ש"ח(לא להחשיב בעלות המפרט) ספק ומארז סבירים ולא לשכוח להוסיף גם את מחיר ההרכבה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by aviv__1235,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר (GTA IV, NEED FOR SPEED וכאלה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רצוי במרכז. 9. …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. מה חשוב לי: 1.דיסק קשיח הכי מהיר שאפשר (לא SSD יקרים מידיי), שזה כנראה F3 של סמסונג או דגם עם SATA 3 של WD. 2.כרטיס מסך עדיף של NVIDIA,עוד מעט יוצא 580GTX אז אני אחכה אבל בכ"ז תביאו. 3.מעבד i7 לא I5 + קירור ל-OC , כנראה 950. 4.זכרונות מהירים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by ep-120,

בלי כלום!!! רק מיקלדת וזהו אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לפחות 3 שנים ככה בלי להחליף כלום ואני לא עושה OC אז לא צריך קירור מסיבי ואם אפשר המלצות למסך עד 6000 ש"ח שישמש גם לTV (אם אפשר שזה יכלול גם רמקולים עם שלט באיכות סבירה)

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  8. שלום אני מחפש מחשב למשחקים, אני רוצה שהוא יהיה שקט, ומהיר גם לאחר מאמץ. המשחקים הבאים: CoD world in war, Enemy territory Quake Wars, Unreal tournnoment, The sims 3, GTA IV, Flight simulator 2007.) אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים ברזולוציה גבוהה מאוד, ואני משתמש במסך LCD 19" WIDESCREEN. אני מתלבט איפה להשקיע: כרטיס גרפי 9800GTX+ ומעבד חלש יותר, או כרטיס גרפי 9800GT ומעבד Q6600 או בכלל כרטיס HD4850??

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by Sorensen,

אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,

10. Started by LIOR42,

כמה שווה כזה ערכה מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 925 מהירות מעבד: 3.0GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 4MB לוח אם דגם: ASUS P5LD2-SE סוג ציפסט: INTEL 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: ADI1986A 6-ch Audio CODEC כרטיס רשת: RTL8111B PCI-E Gb LAN יציאת S.ATA 2: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI Express X1: שתי יציאות יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667 MHz כרטיס מסך טכנולוגיה: GeForce דגם: 7300GT 256MB DDR-2 PCI-Expre…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפי הפרטים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב הם בעיקר משחקים אבל גם עבודה וגלישה, מה שכן, חשוב לי שכל המשחקים ה"כבדים" שיש היום יעבדו עליו ובצורה טובה ושהוא יוכל עוד לשרוד בתחרות לתקופה לא קטנה... 3. לגבי ציוד היקפי, מסך יש 19 אינטש חדש אז אין צורך, לגבי מקלדת ועכבר, עקרונית יש אבל זה יכול להיות נחמד חדשים לא במחירים מוגזמים... 4. אין צורך בצורב DVD וגם לא בכרטיס קול מפוצץ... משהו פשוט.... 5. אין לי ממש העדפות לחברה ספציפית... מה שחשוב זה שזו תהיה חברה אמינה ועם אחריות טובה... 6. אני מעדיף מחשב שיהיה לא רועש מדי... ושיראה טוב זה בונוס מעולה 7. אין צורך במערכת הפעלה אבל כן בהרכבה במעבדה תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  15. ודרך אגב מה אתם אומרים על המפרט הזה? (לקחתי את זה מSKYPC): « לוח אם » דגם: ABIT ab9 QUAD סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : Gecube x1950XT 512MB DDR3 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB X2 מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB *שתי דיסקים בתצורת RAID 0 בעל קיבולת של 500GB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6400 מהירות מעבד: 2.133Gh זכרון מטמון : 2MB אחריות: כל החיים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 …

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  16. המחשב הוא לבני דודים שלי משחקים לא מי יודע מה כבדים, כפי שאפשר להסיק מהתקציב. שיהיה נייח ומסך דק. מעדיף מאוד זיכרון פנימי 4ג'יגה והארד דיסק 500ג'יגה מפאת ריבוי משתמשים. אשמח לעזרה תודה, וחג שמח מוטי

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב כבר בן 7 שנים בערך, ולצערי בזמן האחרון אני שם לב שהוא כבר לא עומד בצרכים שלי. אני חייל ככה שהייתי מעדיף לא להוציא יותר מדי. - תקציב של עד 2,500 ש''ח. מעדיף לא לחרוג, ואם יש אופציה, אפילו להוריד כמה מאות. (רק מחשב ללא שום ציוד היקפי / תוכנה). - השימושים מהמחשב הם מוסיקה, אני משתמש במחשב כדי להקליט ושם לב שהמחשב לא מצליח ''לסחוב'' כשאני מתחיל להפעיל הרבה פלאגינים ושירים מתחילים לקבל הרבה טראקים. אין צורך בכרטיס קול כי אני אשתמש בחיצוני הקיים. - בנוסף, חשוב לי שהמחשב ישמש אותי גם למשחקים, ושאני לא אצטרך לחשוש שמשחקים חדשים לא ירוצו עליו. משחקים שאני משחק בעיקר הם COD, GTA וכו, אם זה משנה. - אשמח למחשב שבעתיד אוכל פשוט לשפר במ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  19. שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eranvana,

שלום! אני חדש פה אשמח לקבל קצת עזרה... אני מחפש מחשב למשחקים (בעיקר למשחקים כבדים), לסרטים, שירים, תוכנות, וכמובן לגלישה באינטרנט מחשב ללא מסך..,כונן אחד של צורב dvd,מעל 150 gb כרטיס מסך טוב!,ומארז יפה... עד למחיר 12,000 בתודה ערן

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?

22. שלום לכולם ! אני מחפש לאחיין שלי (בן 14) מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000. הציוד הנלווה: מסך LCD 19, מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המשחקים שהמעניינים אותו הם: maple story counter strike rison eagle lateil את הכסף יש לו במזומן, היכן כדאי לקנות ומה (באזור הצפון) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by alonezer,

מסך 22" ושיריץ משחקים חדשים טוב תודה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  24. אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.