ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב טוב עם אחריות שייקנה בארץ בתקציב של 4500 שקל. מטרת המחשב היא לגיימינג ולכן עדיף שיהיה חזק עם כרטיס מסך טוב. מטרת המחשב:גיימינג גודל המסך:15 אינץ' אך מוכן להתפשר על גודל מסך קטן יותר לטובת ביצועים גבוהים יותר. משקל רצוי: לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': לא גודל מינימלי של כונן קשיח: 600GB כונן CD\DVD צורב : נדרש כונן בלוריי : לא אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה : לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : ASUS אבל לא כל כך משנה כל עוד המחשב טוב
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ראשון לבן 10 שאוהב גיימינג ויוטיוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים , משחקים כבדים , עריכת וידאו ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכה כמו " פריימר ואפטר אפקט" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, סליים ריינג'ר פלאנט קואוסטר 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שאני יוכל להשתמש בו לגיימיניג וטיפה עריכת וידאו עם תוכנת avid אבל בעיקר לגיימינג וצפייה בסרטיםֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ/סדרות ורצוי שיהיה מסך מגע חשבתי על המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני מתכוון לרכוש את המחשב באילת תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4k ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ללא צורך במערכת הפעלה …
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אם צריך אפשר להגיע גם ל6000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. משחקים כמו COD ודומיהם. בגדול צריך מחשב שלא יהיה מטורף ביותר ולא חלש מצד שני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. עדיף בלי אורות. מעבר לזה אין העדפות …
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=pd3&Cat2Cat1ID=2853&Cat2ID=3685 ואיזה חנויות אתם ממליצים לקניה ברשת
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,gta, need for speed, rollercoaster (החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות, אם זה מייקר מידי אז בינוניות ובתגובות אשמח אם תגידו לי עם אילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
בדקתי המון מחפש משהו עם מעבד חזק מאוד מינימום 4 GB זכרון כרטיס מסך חזק ושיהיה 17" ומעלה חיפשתי המון ואני לא מצליח למצוא מחשב עם כרטיס מסך חזק מ 9600M GT
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד שישמש אותי לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט (פה ושם לשמוע מוזיקה) בלבד. מסך 15". התקציב הוא כ2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת.. ואם ממש חייבים אז עד 3000. אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל אין יותר מידי אפשרויות.. אז אודה לכם על כך מידע שתוכלו לתת לי. תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפשמחשב לשימוש ביתי ,מטרות המחשב בעלות עד 2000 ש"ח ללא מסך)המפרט מעט יקר עקב מקלדת ועכבר(: אינטרנט, צפיה בסרטים עם אופציה לחיבור ל LCD או פלזמה)לא חייב אם זה ייקר את העלות( עבודות OFFICE שונות)סטודנט( ,ומשחקים בסיסים )כגון SIM CITY4, כדורגל PRO) במקביל קיבלתי את המפרט הבא אשמח לשמוע ולקבל המלצות על המפרט או הצעות חדשות. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box ¤383 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤123 כמות:2 http:…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב ללא ציוד הקפי לטובת עריכת/יצירת מוזיקה עם תוכנת Qbase התקציב הוא מקסימום 4000 ש"ח חשוב מאוד שיהיה כרטיס קול ברמה, וספק איכותי. תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בגדול הדרישה של המחשב היא בעיקר לתוגנות גרפיות כבדות כמו SolidWork, Cad מעבד: i5/i7, צריך משהו שמשתווה ל i5-3230 או יותר חזק, לא פחות. כרטיס מסך: כמעט כל דבר יהיה טוב חוץ מהכרטיסה המובנה של אינטל גודל מסך: 14-15 רצוי מאוד מקלדת מלאה משקל: אני מעריך עד 2.5 כי מעבר לזה זה כבר כבד מידי כונן אופטי: אפשר לותר סוללה: רצוי כמובן כמה שיותר זמן עבודה. אחריות: חובה שיהיה ל 3 שנים (אני יכול אולי להסתפק רק בשנתיים אבל לא פחות) תקציב: בגדול עד 3500 אבל אם המחשב הראשון שרשמתי למעלה יהיה מעולה אני מוכן לחרוג עד 3800. היו 2 מחשבים שחשבתי עליהם: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-%D7%93%D7%95%D7%A8-4!!-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6- http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-