עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל הכל בעלות של 4500, הוא מעוניין במסך 20 אינץ' 2 MS (לא מבין מדוע, אבל עזבו). כולל הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP, גם עבור AMD וגם עבור פנטיום. המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרט, סרטים, מוזיקה, משחקים, המרת פורמטים של סרטים/מוזיקה, עבודה עם תוכנות סאונד כבדות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. קיובייס והתקני וי-אס-טי, total video converter 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן: מסך רצוי 22" מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורבים או כונני דיסקים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TehDavid,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by iDolL,

1. תקציב - 2000 שקל 2. למטרת משחקים 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין לי רחיב שאני יכול לשמור 5. למרת החשיבות של השקט - 5 6. הצורך במערכת הפעלה תלוי במחיר [אם יקחו ממני מחיר נוסף על ההתקנה אני יעשה לבד] מחשב ראשון שאני בוחר וקונה אז אני לא יודע בידיוק איך זה עובד כל העניין הזה =/

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by eliavra,

היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB SATA III WD20EARX http:…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by nipo3,

אני רוצה לקנות מחשב חדש , אולם נראה שלבנתיים אין ממש דרך להשיג את הכרטיסים החדשים במחיר וזמן נורמאלי. ראיתי פה תגובות שיש קבוצות שעוזרות לחפש בדיסקורד ודומיו כרטיסים כאשר המלאי מתחדש (לדוגמה בnewegg), ותהיתי אם מישהו יכול להכווין אותי לקבוצה כזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by PriorTak,

הי יש לי כיום לפטופ של DELL בן כ4 שנים. אם אני זוכר נכון, הלפטופ הוא עם חומרת: core i7 1st gen 720 8gb ram 1333 500 gb HDD sata כיום הלפטופ מספק בקירוב את צרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ומכונות וירטואליות כבדות (שרתים, לינוקס, ווינדוס). ההארדיסק מתחיל להזדקן - אני מקבל נתוני HEALTH של פחות מ50 אחוז בתוכנת HDD sentinal. השאלה הגדולה היא - האם להחליף את ההארדיסק בלבד לפני שהוא מת (רצוי לSSD כדי לקבל קצת תוספת מהירות) או להחליף את המחשב כולו? חשבתי על לפטופ בעל המפרט הזה בערך: core i7 4th gen 4700 16gb ram 1600 240gb ssd sata3 + 240gb ssd mSata. לפטופ בעל חומרה שכזו יתן לי ביצועים טובים משמעותית מהלפטופ הנוכחי? או שכדאי להשאר עם הלפטופ הנוכחי ולמשוך אותו …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by דובי770,

כפול, אנא למחוק.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. שלום, רכשתי מחשב Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-1S6 אני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח לכונן מבוסס SSD. אני מבין שיש מספר ווריאצייות עובי של כונני SSD של 2.5", מה ווריאציה שמתאימה לי? האם זה כונן שיתאים לי? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by feel,

דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ 754 BOX 770 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 490 ¤ 1 SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII 600 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 ¤ 1 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 700 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3760 כמה שאלות : 1 - מה עדיף - סטיק 1 של 1024 או 2 של 512 ? 2 - האם מארז 6A19 יחזיק את המערכת ?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eli33,

לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה ללא ציוד נלווה ובלי מסך מחנות במרכז עדיף כמו שיותר קרוב לפתח תקווה. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by itzik2sh,

שלום לכם יש לי כמה רכיבים שהצלחתי לגרד מהמחשב הקודם שלי והחלטתי לייצר מחשב HTPC חדש תוך שימוש בהם : להלן הירושה : כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600 Silent pipe 512MB ערכת לכידת וידאו Avermedia EZMAKER usb2.0 הרדיסק 250GB Samsung חשבתי על : CPU - intel Core 2 Duo E7200 באמת שאין צורך יותר מזה, אני לא גיימר אבל יש לי מסך Full HD Motherboard - Asus G31 - זהה לזה שיש לי במחשב הקודם - חזק, אמין ועם יציאת אודיו 5.1 אנלוגית שמספקת אותי זיכרון - 2GB (עדיפות לקינגסטון) צורב DVD סאטה שלט רחוק MCE - לא הצלחתי להבין בפורומים אם הוא יודע ללמוד את השלט של YES והטלויזיה או לא... פה נתקעתי בנושא המארז - אני רוצה מארז יפה וסלוני ולא שולחני אבל הכרטיס מסך מגביל אותי בגודל (גדו…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asdqwe,

שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנטית, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות הדמייה וגרפיקה של לימודי עיצוב פנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

15. זה המפרט שבניתי, חשבתי ללכת על I5 בהתחלה אבל המחיר על מחשב מבוסס AMD קרץ לי יותר, ובכלל ש OC מחוץ לתחום מלפרט הספציפי ירדתי מהרעיון... המלצות ושינויים יתקבלו בברכה צורב שמתי בטעות IDE, אני יקח SATA...

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by b_snir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ברמת PS ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  17. יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום. אני רוצה לקנות מחשב אחד להרבה מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs וכו... המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד הקרוב גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender וכו... אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. המחשב גם לזום אופיס וכל מני דברי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף שקל למחשב. ועוד כ3 אלף שקל לציוד היקפי. אפשר לחרוג בעד 2000 שקל…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. אז ככה, יש לי תקציב של כ-200 ש"ח (פלוס, מינוס 200 שקל. אם כי עדיף מינוס. אני צריך מחשב בגדול למשחקים שיוצאים בימים אלה (Fallout 3, Left4Dead) אבל אין לי שום יומרה להריץ אותם ברזולוציות הכי גבוהות, מבחינתי שירוצו בגרפיקה בינונית, כל עוד המשחק רץ חלק. אין לי צורך בשום ציוד היקפי, ורעש הוא לא גורם מכריע, כל עוד המחשב לא נשמע כמו F-16. אין העדפה ליצרנים מסויימים, כל עוד החלקים איכותיים, ואין לי צורך במערכת הפעלה. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by omertgm,

שלום, מקווה שזה הפורום שהכי מתאים לעניין - אם לא בבקשה להפנות אותי לשם. יש אצלי במשפחה רצון עז להשתמש במוצרי אפל ומוכנים לשלם עבור זה (בגבולות הטעם הטוב). כמובן שיודעים שאפשר לבנות מחשב בחלקים בהרבה יותר זול\הרבה יותר מהיר אבל זו לא אופציה. כרגע עומד על הפרק מחשב חדש לצורך עריכת סרטים ביתית עד FHD (חיתוך קטעים, הכנסת כתוביות, מעברוניםת, הוספת מוזיקה והשתקת מוזיקה של הווידאו) - מדובר במספר סרטונים בחודש וזו מטרתו העיקרית. אין צורך במשחקים או אופיס. יש ציוד הקיפי. ומודעים שמחשב כזה עולה 2900-4000 שח בהתאם לדגם. האם מישהו מכיר את היכולות של מי מהמחשבים הנ"ל לעריכה בסיסית עם התוכנה המובנית iMovies https://www.apple.com/il/mac-mini/specs.html ועד כמה, אוביקטיבית ורלוונטית לשאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yuval n,

אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת‏ (LPT1) Display: Video Adapter Intel(R) G33…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך מחשב עם סוללה חזקה שמחזיקה לפחות 8 שעות גודל מסך- 15.6 אינץ' ביצועים נדרשים- לא יותר מעבודה על OFFICE

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Gal Sivan,

מי שהוא יודע אם מקבלים משחה טרמית כשה קונים מעבד או קירור למחשב תודה מראש

24. Started by S.T.A.L.K.E.R,

הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by levelone,

אני מחפש מחשב נייד לצורכי אופיס, מייל, אינטרנט, וסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה נייד וקל. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי את המחשב הנ"ל: HP ProBook 4330S: מסך: 13.3" (AntiGlare HD (1366*768 מעבד: Intel Core i3-2330M זכרון: 4GB DDR3 1333 MHz כ.מסך: Intel Integrated HD Graphics 3000 דיסק קשיח: 320 GB 7200 RPM כונן: DVD RW DL תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים * מצלמת HD 720P מובנית * מיקרופון מובנה *האחריות היא ל-4 שנים עד בית הלקוח. * הגוף בעיצוב אלומיניום. המחשב כמעט ואינו מתחמם (לפי ביקורות) חיבורים: 3*USB2.0 1*USB3.0 RJ-45 VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון מחיר: 3,700 ש"ח רוב הסיכויים שאני יקנה את המחשב הנ"ל, אלא אם כן יש למשהו המלצה טובה יותר או סיבה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.