עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, צפיה בסרטים (HD-1080), אופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0, VGA * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? גם וגם. * כונן Bluray? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, HP, ASUS, Lenovo רצוי גם מעבד i5 מסדרת sandy bridge, שיהיו רמקולים איכותיים וחזקים, שהמסך עצמו יהיה איכותי, ושהמחשב לא יהיה מאלה שמתחממים הרבה. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RLUser,

שלום לכולם, כיום אני משתמש במחשב משנת 2011. המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.7GHz לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זכרון: 16GB DDR 3 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6950 GDDR5 2GB RAM דיסק קשיח: Hitachi 2TB sata3 ספק כוח: Antec true power trio 650w השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גיימינג (רוצה נניח להיות מסוגל לשחק בכיף Witcher 3), תכנות (Visual Studio) וגם להריץ כמה מכונות וירטואליות לצורך בדיקות וכו'. האם יש טעם לשפר את המחשב? למשל להחליף כ.מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by jon_e,

שלום אני מתלבט בין שני לפטופים, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (lightroom/photoshop) ועריכת וידאו (premiere). מצד אחד יש את הDELL 7559 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7101 כאמור עם I7 6700HQ 8GB RAM nvidia 960 4gb 1920*1080 מסוג truelife, לא בדיוק IPS אבל כן מאפשר זוויות צפייה רבות יותר ממסך TN. 1TB SHDD ומצד שני יש את ה HP pavilion gaming http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA שעולה פחות מאה שקל בערך אבל בנוסף למעבד 6700 יש לו: 16GB RAM 1080*1920 IPS 128 SSD 1TB HDD אבל כרטיס מסך חלש יותר: nvidia 950 4GB צורב DVD לDELL כבר קיימות ביקורות ברשת, הוא קיבל ציון 82% באתר notebookcheck והחסרונות שלו מביקורות זו ומאחרות הם מסך סביר+…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by versed,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6000 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: לנצל את הכל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תשובה: 1080*1920 1200*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תשובה: משחקים קבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשו…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 X 2 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail סה"כ 3000 ש"ח צורב יש כבר + ספק + מארז אז לא קניתי. הערות יתקבלו בברכה כי עדיין אני יכול לשנות דברים כמובן שהמחשב למשחקים ולא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. הי, אני צריך מחשב ממוצע +, כזה שיאפשר להריץ עליו משחקים חדשים, קצת אופיס, אינטרנט, גרפיקה (רינדורים בסדר גודל פשוט) וכו... האמת שאין לי ממש תקציב ,זה יכול לנוע מ3 עד 6 אלף. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 443 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤ 372 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 230 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL ¤ 574 ספק כוח : THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤ 407 מארז : THERMALTAKE M9D ( BLACK+WINDOW) VI4000BWS w/o PSU ¤ 436 מסך : L…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, מאז שרכשתי את המחשב יש לי בעיה בהתקן של העכבר המובנה. מידי פעם לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ועולה שוב התוכנה של הsmart gesture לא עולה וכתוצאה מכך אי אפשר לבצע אף אחד מהמחוות הקיימות. אני צריך להפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי לעדכן דריבר, להסיר ולהתקין שוב.. שום דבר לא עובד, אני לא אשלח על דבר כזה לתיקון אבל זה בלתי נסבל... אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by deed,

בהמשך למחשב משחקים שהמומחים כאן הרכיבו בהצלחה יתרה, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לצפייה בסרטים (בלבד) עם הרד דיסק של 160 ג'יגה, WiFi,כונן DVD, יציאה של S-Video וזהו.. אין צורך במחשב שקט או כל נוחות אחרת... תודה מראש, דיד.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. היי לכולם... המחשב מיועד לעבודה גרפית נטו... בטווח של השנתיים הקרובות הוא יראה בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור, בהמשך עיבוד וידאו ותלת מימד הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בעיקר על הלוח אם וכרטיס המסך, התלבטתי בין ה Asus P5K ל Gigabyte P35 DS3R ומבחינת הכרטיס העדפתי לחסוך לבנתיים מכיוון ולא יהיה שימוש בכרטיס מפוצץ בשנתיים הקרובות ולהחליף בעתיד במקרה הצורך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 *לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/produ…

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by owen10,

שלום לכולם... קניתי מחשב נייד מארה"ב בגודל 14.1 עם סוללה של 9 תאים, הסוללה גדולה והיא קצת בולטת. רציתי לדעת אם תיק גב למחשב נייד בגודל 14.1 סטנדרטי מתאים למחשב שלי או שלקנות תיק יותר גדול? ואותו דבר בקשר לכיסוי? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by BullHorn,

. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by BullHorn,

שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by ליאור מן,

ערב טוב, סטודנט להנדסה שהולך להריץ AUTO CAD/PHOTOSHOP ומעוניין להשתמש בעט באיזה מכשיר עדיף לבחור דגשים: יכולת עבודה סבירה, סוללה , והדבר שאני הכי חסר ידע בו - מי מהם נחשב למוצלח יותר בשימוש עם עט מפרטים: X360: ® Core™ i7-8550U (1.8 GHz, up to 4 GHz, 8 MB cache, 4 cores) + Intel® UHD Graphics 620 (8 GB system memory) 8 GB LPDDR3-2133 SDRAM (onboard) 13.3" diagonal FHD IPS micro-edge WLED-backlit touch screen with Corning® Gorilla® Glass NBT™ (1920 x 1080) 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD Office Software Trial Security Software Trial 3-cell, 60 Wh Li-ion polymer No DVD or CD Drive Full-size isla…

14. Started by rubiliani,

היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר שימוש משרדי, אבל גם משחקים מדי פעם (לא crysis למיניהם, כל מיני age of empires, pes וכאלו). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב וי…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. לשימוש לצפיה בסרטים, גלישה, אופיס, מייל ותוכנות עריכה 2D בעיקר (פוטושופ ופריהנד). לא מתוכנן OC כלל ולא מתוכנן VISTA. מיועד למשתמש לא טכני. הכוונה לקנות מחשב לטווח ארוך שיהיה זול עכשיו ושיהיה קל לשדרג את המעבד בטווח של שנתיים מהיום בערך. עדיף אם אפשר גם לרדת מ-3000 ש"ח כי הוא כנראה יצטרך להוסיף בקרוב מסך סביר... אשמח לחוות דעתכם על שני המפרטים הבאים: מבוסס AMD, ליבה אחת (3800X2 עולה 330 ש"ח יותר...): מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - ADA3500CNBOX - BOX ¤526 לוח אם: GIGABYTE GA-M51GM-S2G ¤498 כרטיס מסך: POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤322 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by HAMM-V,

בוקר טוב וגשום לכולם, הפורום הזה סייע לי מאוד בזמנו בקניית המחשב הנ''ל ואני מקוה שהוא יוכל לסייע לי גם כעת. בשנת 2014(!) קניתי מחשב סלוני אך ורק לצורך חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטים - המפרט מצורף מטה - והכל היה אחלה עד שמתה לי הטלויזיה. רכשתי טלויזיה חדשה (סמסונג 55 4k) ומשום מה כל צפיה בסרט מלווה עכשיו במין גמגום ותקיעות קטנות. אני ממש לא מבין גדול בתחום אבל מקריאה הבנתי שזה יכול להיות מאוד שכרטיס המסך לא עומד בזה יותר . אשמח מאוד לעצתכם האם יש מה לשדרג במחשב או שצריך להחליף את הכל, כמו כן, אם לדעתכם כדאי לשדרג משהו ספציפי, כמו SSD וכו'. תודה רבה רבה מראש.

18. Started by Spiderpaz,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת את היכולות שלו\כמה הוא טוב ואלו משחקים הוא יריץ לי. הנה: E5300 pentium DUAL-core cpu kingston 2gb 800MHZ western digital 320gb 7200 RPM G31 express chipset family (on board G31 (ENRGEY SAVER VERSIONׁ GIGABYTE SETTO 1000 500 WATT HEC\TRUE POWER לא גנרי עלות 1700 שח נו איך?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. אתמול בערב לאחר התיעצויות פה בפורום הגעתי למפרט הבא, מכיוון שאני יודע שבמשך היום הפעילות כאן ערה יותר אני מפרסמו שוב על מנת לקבל עוד חוות דעת. לגבי המעבד הזכרונות הלוח והדיסק אין שאלה, גם לגבי המארז והספק אני די סגור אלא אם מישהו יטען אחרת נשארה השאלה לגבי כרטיס מסך ( האם בטווח של עד 800 שקלים הבחירה טובה?) אני לא גיימר רק משחק פה ושם משחקים שאינם כבדים גרפית צורב - המלצות ? התנגדויות? תודה וסליחה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.

22. Started by MegA^Mf,

ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  23. התקציב הוא 3000-3500 גג! מטרות המחשב הינם למשחקים די כבדים כגון FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' ציוד היקפי לא צריך רוצה מחברת KSP רעננה לא צריך XP, ניקח מחבר צריך שיהיה מחשב שקט CM690 יעשה תעבודה לא מתכנן OC 11. במפרט למשחקים - כמו FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' על HIGE ושאלה E8400 או QUAD 6600? מצד אחד E8400 טוב למשחקים אך ישן יחסית ובעתיד לא יהיה שווה מצד שני QUAD 6600 ארבע ליבות לא כל המשחקים ינוצלו עד תום ב4 ליבות אך בעתיד הכל ישתה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by erezb84,

* מטרות המחשב? עבודה בסיסית - לסטודנטים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 אינץ, * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הנייד האחרון שקינינו היה לפני כ 4 שנים, latitude של dell, מרוצים ממנו מאוד. קראתי בפורום ובדקתי קצת באינטרנט, והיה דגם אחד שחזר על עצמו מספר פעמים: Dell Vostro V3450 אז ראשית, הא…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.