עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PrefaceAlumni,

ללא מסך(המסך יהיה 22"). שימושים: אינטרנט, עריכת מסמכים, MATLAB, צפייה בHD, וקצת משחקים(לא מצפה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם התקציב הזה). אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stassik,

היי... רכשתי לפטופ מחברת SAGER בארה"ב. אני מעוניין למכור אותו עכשיו. העם זה המקום לרשום את המפרט שלו ולבקש עזרה בתמחור, או שיש מקום יעודי לכך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itsik1990,

השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD‏ , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by owen10,

Intel Core i5-430M Processor 2.26 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz 4GB DDR3 1066MHz RAM, 2 SODIMM Slots; 8GB Max 500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11 bgn 15.6" Full HD 1920x1080 LED LCD Display; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB DDR5 dedicated VRAM Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System; Bluetooth; 2.0MP Webcam; Backlit Chiclet Keyboard והאם זה כרטיס מסך חזק למשחקים וגרפיקה? מה יותר טוב GTS או GT?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  10. בכוונתי לקנות מספר מחשבים חדשים למשרד לעובדים מקצועיים בשרטוט בתוכנת אוטוקאד, אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט האופטימלי. להלן דרישות המערכת: 1. תקציב המקסימלי 3000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, עכבר, מקלדת) אשמח אם אפשר יהיה לצמצם ל 2500 ש"ח 2. המחשב משמש אך ורק ליישומי אוטוקאד ב 2D באדריכלות נוף (ללא תלת מייד או פקודות כבדות) אך בגרסאות מתקדמות של 2009/2010 (העבודה עם קבצים גדולים בנפח של כ -30-20 מ"ב) 3. עדיפות למחשב שקט (שאלת התקציב) 4. לא מתוכנן אוברקלוק 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (המחשב מיועד לעבוד תחת XP פרו ) (או האם יש כבר נסיון עם מערכת ההפעלה חלונות 7 ביישומי אוטוקאד מהסוג שציינתי, ואם כן אז האם 32/64 ביט ?) 6. בעיקר חשוב לי האם יש חשיבות למעבד מהדור האחרון …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by parsi13,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. fifa10\[es10 gta iv, cod 6 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מושג אבל זה שם המסך : מסך מחשב LG L1900R LCD * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיעבוד חלק ברור…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  12. שלום רב לכולם, צריך המלצה למפרט מחשב, ללא הצורך בציוד היקפי, מסך. הצרכים למעלה בכותרת, תודה רבה רבה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום מה דעתכם על המפרטים הבאים, איזה מהם עדיף? איזה זיכרון עדיף? מפרט 1 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד:INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם:ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון:KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 צורב DVD:SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK כמות: 2 אחריות: שנה. מחיר: ₪140 מארז:ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מערכות הפעלה:WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM למכירה עם מחשב חדש בלבד ! מחיר: ₪567 קרור למארז:GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 אחריות: שנה. מחיר: ₪40 דיס…

14. איזה מהמחשבים הבאים מתאים לצרכים שלי יותר"? הצרכים שלי הם תכנות PHOTOSHOP משחקים קלים פתיחה של הרבה ישומים הדגמים שאני מתלבט הם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=ql1bno85u5dv3ojde2cp7ipqf5 לבין http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2958-92G&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המכירים הם אותו דבר בערך כמו באתר. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש מחשב שישמש לי למטרות הבאות: צפייה בFHD, תוכנות סימולציה כמו ORCADE וMATLAB ומעט משחקי FPS. ניסיתי להרכיב משהו בעיקרון אשמח לקבל עזרה. מה שמפריע לי זה המאוורים, ומה שמצאתי שעובד בצורה יעילה בעומס מגיע 26DB אם יש משהו שמגיע 20DB אפילו אשמח הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX ₪1466 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1484 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪706 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1478 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪120 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪577 ספק כוח: [..] HEC C…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…

18. מה עדיף ‏ Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 ‎ הסיבה שאני מתלבט עם הhp ‎‏ למרות שהמעבד יותר חלש מבdell‏ היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell‏ , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by עופר זוסמן,

קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by kshahar,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום ברצוני לרכוש מפרט מחשב בתקציב של כ2600 שקלים. המפרט צריך להיות חזק למשחקים (גם לטווח הרחוק) על מסך 23'' שברשותי וגם לצפייה בסרטי HD על אותו מסך. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה.חשבתי על המפרט הבא(קרדיט לJUCIED לשימושים שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪432 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB …

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by Marokai,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כולו עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר משחקים כבדים, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - כמה שיותר גב…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.