עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום צריך עזרה עם מפרט למחשב ביתי המיועד למשחקים (BC2 MW2 CRYSIS), עבודה גרפית (פוטושוופ, ILLUSTRATOR) וגם כן לצפיה בוידיאו שיהיה אפשר גם לצפות ב1080P יש לי מסך 19 1280X1024 אך יש צריך לעבוד עד לגודל של 24 אין צורך בציוד נוסף מסכים, מקלדות וכדומה ללא OC, שדרוג עתידי אולי בזכרונות ודיסקים קשיחים ועדיפות מפנדה לא בטוח על הלוח, כדאי לעבור ללוח 57 במקום 55? מה שיצא לי עד עכשיו: Gigabyte GA-P55-USB3 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55USB3/950240 680 ש"ח Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,055 ש"ח Team 4GB Kit DDR3 1333MHz PC3 10660 CL9 - TED34096M1333(H)C9DC 545 ש"ח CoolerMaster Elite 310 Black/Silver Mid Tower 170 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט חלקי: בהתחלה רציתי מעבד Core i3 אבל החברה בפורום לוחות אם ומעבדים גרמו לי לראות את האור (ואני מאוד שמח על כך) וכעת אני מעוניין לבנות מערכת סביב המעבד Athlon II X3 435. לוח אם: רציתי את ה- M4N68T-M אבל נראה שאין אותו לאף אחד במלאי (התקשרתי למשהו כמו 10 חנויות) וגם אצל היבואן חסר כרגע ואני חייב לסיים להרכיב את המחשב הזה עד סופ"ש הבא, אז אם עד יום ראשון אני לא אמצא אותו באיזושהי חנות, אני אלך על הלוח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9945 זכרון: 2x2GB של DDR3 1600 כרטיס מסך: אני חושב שזה יספיק לי: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=207 אלא אם כן תוכלו להמליץ על משהו יותר טוב באותו הסכום. כונן קשי…

4. Started by yehudahe,

היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריך מפרט בסביבות ה 3 אלף שקל בלי מסך, המחשב ישמש בעיקר לתוכנות ,סרטי HD וקצת משחקים. לגבי ה OVER CLOCK קראתי מזה אבל עדיין לא הצלחתי כל כך להבין אז ככה שאני לא יכול להגיד אם אני צריך את המעבד עם זה או בלי זה. אם יש צורך אפשר לחרוג מה 3000. (מעדיף מעבד אינטל) - כי אני חושב שהם יותר כדאיים, אבל אם לא נראה לכם אני ישמח לקבל את עצתכם תודה רבה ושבת שלום לכם.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by agoraphobic,

שלום לכולם! הרגע נרשמתי לפורום והייתי רוצה לנצל הזדמנות זו כדי לברך את כולם! שמי אלון דרך אגב בימים האחרונים התחלתי להתעדכן בכל מה שנוגע למפרטים של מחשבים אחרי תקופה ארוכה, לאות הרכישה המתקרבת של מחשב חדש למשחקים. רוב הדברים ברורים אבל רציתי לשמוע את דעות המומחים לגבי כל מיני שאלות קטנות. התקציב שלי הוא באיזור ה 3 וחצי אלף אבל ניתן לחרוג ממנו קלות. המפרט שבינתיים הרכבתי הוא : מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Box - 850nis לוח אם: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - 455nis זכרון: 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 1600 - 595nis כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 - 790nis כונן קשיח: 500GB IntelliP…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by teddy85,

אני צריך המלצה על מחשב בשביל חבר הגדרות הם מסך בין 14-15 משקל עד 2.5kg בלי יציאות מיוחדות לא למשחקים רק לשימושים בסיסיים הדגמים שחשבתי עד עכשיו הם אלה ( רק שהם קצת יקרים) http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Icy+White/9723879.p?id=1218159867219&skuId=9723879 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+E205-S1904/9999124400050013.p?id=pcmprd124400050013&skuId=9999124400050013&childSku=9701191&count=1

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שבאמת מבינים בעניין אני מעוניין לרכוש רק מחשב איכותי לכן חשבתי או על HP או על ASUS תגידו לי אתם מה דעתכם הדגם הטוב ביותר בסכום של 1600 גג תודה רבה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Power User,

hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by DanielArea,

לא מצרתי פורום יותר מתאים מזה אז באתי לפה. יש לי מחשב שהוא לא משהו וככה מידי פעם אני משדרג חלק במחשב, עכשיו אני יכול לשדרג עוד משהו אתם יכולים לתת לי המלצה? מה החלק הכי חלש מחשב נגיד.. זה המפרט שלי: מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח WD 500GB זיכרון ראם 2GB עכשיו בקשר ללוח אם יש לי שאלה. אם יש בו מקום לחבר נגיד 4 זכרונות ראם שונים, הם יעבדו באותה יעילות כמו שאחד? (1GBX4=כרטיס אחד של4?) כי גם לוח אם אני רוצה להחליף

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- שיתוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?- אני צריך רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעד…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by b00h,

בס"ד. שלום לכולם, היות וזמן רב יחסית (מס' חודשים) לא התעדכנתי במתרחש בעולם החומרה, אשמח לקבל עצה מיודעי (ועוקבי) דבר באשר לרכישת מחשב לשימוש משרדי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, או שאר ציוד היקפי. השימושים, כפי שציינתי, משרדיים, ושימושים קלילים אחרים, אין צורך בכ. מסך חזק כלל. אין חשיבות לרמת השקט, ואין עדיפות למעבד כזה או אחר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by arielyaroker,

שלום לכולם. בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד של דל. אך ורק דל. בתקציב של 3K כבר מצאתי את המפרט הרצוי אבל כעט מגיע השאלה שלי. יש את אותו המפרט לשני הניידים אך הדגם שונה. DELL INSPIRON 1545 DELL VOSTRO 1015 השאלה היא, איזה מהדגמים עדיף? איזה יתרונות יש לכל נייד ואיזה חסרונות. תודה. arielyaroker

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RapToR350,

הנה המפרט מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25 CM +לד כחול ספק כח THERMALTAKE 600W LITEPOWER A.PFC 12CM לוח אם H55-E33 7.1 GLAN HDMI MSI מעבד אינטל 2.80 GHZ 3MB G6950 1156 מאוורר למעבד 775/1156 COLD BIT זכרון H/S CEON 2 GB DDR3 1333MHZ פעמיים כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT240 1G-3 POINT OF VIEW דיסק קשיח פנימי 500 GB SATA2 32MB C.G WESTERN DIGITAL צורב AS7240S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת 1 G LAN מובנה בלוח אם אין לי כאן מחירים של כל החלקים אבל יצא סה"כ אחרי מעמ 3725 ש"ח. בעיקרון המחשב מיועד לצרכים ביתיים של גלישה והתעסקות עם כל האופיס ביחד עם זה גם למשחקים דיי מתקדמים איך המפרט ואם אפשר מה לתקן? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shaharza,

שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elyawp,

שלום אני די חדש פה והעליתי לפני כשבוע בקשה לעזרה בבחירת נייד חדש.. הדילמה שלי הייתה בין הhp-5310m לבין הlenovo edge 13 ולבסוף נתקלתי בדל 3300 שנראה מדהים.....אז רציתי לדעת הם אני עושה את ההחלטה הנכונה בקניה שלו וסתם מה אתם אומרים עליו?! אגב אני קונה אותו במפרט הכי סטנדרטי שלו מארה"ב במחיר של 624$ הנה קישור:http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/us/segments/bsd/vostro-3300?c=us&cs=04&l=en&s=bsd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. http://zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100033〈=mf אני חושב שזה אחד הדברים (לא למשחקים) שאפשר לשים בבית למשל כמדיה סנטר בסלון הלכל +סרטים בפול HD .. וכן אני ידוע שצריך לחבר עוד כונן חצוני של 1TB

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by hwforcer,

ניתן להסיר הודעה זו. הסדרתי

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.