ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים למחשב גיימינג עם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר עד 5500 ש"ח... מפרט אחד מבוסס על מעבד INTEL ואחד על AMD... ואם אפשר להסביר את ההבדלים ומה כדאי לי בסופו של דבר... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט של מחשב שיהיה סבבה למשחקים ושיהי לו מסך דק דברים שבטוח יהיו בו זה מעבד INTEL קונורו E6300 וגיגה ראם בסלוט אחד לא 2 של 512 כרטיס מסך ככה חמוד ב800 או 1000 שקל הארדיסק 160 גיגה וגם ראוטר שיהיה בבית אפשר לגלוש שיהיה אינטרנט באויר כזה אתם יודעים,שזה היה כלול במחשב כרטיס רשת של זה זה בשביל חבר שלי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אאלץ לקנות נייד חדש בחודשים הקרובים. 12.5 אינטש מכס' "13 עם דגש עם סוללה ומשקל קל לצרכים משרדיים בלבד. [מכוון לlatitude "12.5 של דל] בהנחה שהניידים שלי לרוב מחזיקים 5 שנים ויותר, ושהמחשב עשוי גם להחליף בעוד שנה-שנתיים את הביתי המתיישן שלי באמצעות תחנת עגינה, האם כדאי להמתין לדור מעבדי ה - ice lake או שלמעבדי דור 8 יש מספיק אופק ל -5 שנים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים עם תקציב של כ- 3000 ש"ח. מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כבר יש. גודל המסך 19 אינץ'. קרטיס קול לשיפור הסאונד רצוי. אבל כפלוס, זאת אומרת לא חלק מהתקציב. אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה ואני שומע הרבה. מאוד רצוי שאת החלקים יהיה אפשר להשיג באיזור חיפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נתוני המחשב: לוח אם- asus p5wb2 premium כרטיס מסך- nVIDIA GeForce 6600 GT Leadtek WinFast PX6600 GT ספק כוח- Enermax 485W מעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz זיכרונות: 512 - DDR2-667 Corsair CM2X512-5400C4*2 מסך: LG -1730S התקציב הוא :2400 ש"ח השימושים שלי : סרטים ולגבי משחקים אני רוב הזמן על WOW (מדי פעם c&c3 pes6) השאלה שלי : מה עדיף לשדרג . האם להחליף את המסך הקיים ל- Dell2007wfp או כרטיס מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת. או כל רעיון אחר (רק נראה שרעיון אחר יעלה לי יותר מדי $$$ )
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זקוקה להמלצה עבור רכישת מחשב נייד לבית שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס , הורדות , הרצת תמונות וסרטי וידאו. מסך 15 לפחות. האם כדאי לרכוש לבית שולחני ולא נייד? אשמח לקבל המלצות לנייד בתקציב שציינתי או נייח בתקציב של 2000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22", עכבר ומקלדת הלאחוטיים. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אני מעוניין לקנות מRSM 7. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל בתודה מראש אופס דיון כפול אם אפשר למחוק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי חברים. כמה שווה 460 GTX? בגרסת אוברקלוק של גיגהביט. וכמה הכי נמוך עוד כדאי לי למכור אותו? איפה כדאי למכור אותו? פעם ראשונה שאני מוכר משהו יד 2. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ב7 אלף...לא מתוכנן אובר קלוק Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 1155 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 1400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 1 GAINWARD BLISS 7950GT 512MB Golden Sample PCI-E 1820 ¤ 1 Samsung 18x Dual Layer DVD±RW BLACK 235 ¤ 1 COMPUCASE 6AR6 NPS NO PSU/FIREWIRE 325 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 Thermaltake TrueLight Memory Heat Spreader 75 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
דווקא לא מחשב חדש, כי אני חסר תקציב (סטודנט "עני", כבר הזכרתי?), והמחשב סוחב כבר שנתיים+, הגיע הזמן לתת לו זריקת מרץ ולהמשיך איתו עוד לפחות שנתיים. בגדול הייעוד שלי זה עריכת וידאו (ולא תלת ממד), אבל גם משחקים פה ושם. כרגע להחליף למחשב רציני לעריכה יעלה לי לפחות 4k וצפונה, ככה שזה יורד מהפרק. אז למעשה אני מחפש חנות אחת שתתן לי את המחיר הכי טוב למפרט הבא (אגב, מומלץ להעיר ולהציע חלופות: 1. כרטיס מסך 9800gt. 2. ספק כח - 500w (בעיקר בגלל 2 דיסקים קשיחים + כרטיס קול PCI, וגם בגלל הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד - ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro. 4. כרטיס זיכרון 2giga DDR2, המהירות פחות קריטית, העיקר שיהיה סטוק של כרטיס אחד שאני אוכל להחליף במקום 1giga, ולקבל 3 ג'יגה זיכרון (הלוח אם תו…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא ככה... מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤891 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1604 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE NL35 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 3.0 - NCQ - ST3250624NS מחיר: ¤503 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1171 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן DVD: SONY DVD-ROM 16X48- BLACK- BULK מ…
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר עד 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, אין בחירה ספציפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר, אז הכלילו גם מסך במפרט המדובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הנה מפרט שהכנתי (המפרט המקורי הוא של ronib שיניתי טיפה) המפרט צריך להיות בסביבות ה-4K ממש לא גמיש צריך להיות למשחקים כבדים וקלים לא צריך כל-כך שקט לצפיית סרטים ולהורדת סרטים וסדרות ואני רוצה שכשאני יוריד סרטים ב-emule אז זה לא יהיה כל-כך איטי ויש לי מסך 22'' של AOC וזהו אני חושב. נ.ב: אני לא יודע מזה OC (overclock( אז אין לי מה להגיד על זה [move]תודה מראש לכל מי שיעזור.[/move] מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: …
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקים בינוניים וקומפילציות (לא כבדות במיוחד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לפני שדרוג מסך - אז אני לא יודע בנתיים, אבל 21-23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לבנות מחשב ל2 אנשים, הראשון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עדיף לא לחרוג אלא אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כנראה משחקים ושימושים בסיסיים, כן רוצה שהוא יסחוב גרפית נורמלי גם משחקים שיצאו בשנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אכן יש צורך, מקלדת גיימינג, עכבר, רמקולים בסיסיים כלשהם שלא תופסים הרבה מקום, מסך(עדיפות ל24 אינטש אם אפשר בתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חשבתי על כרטיס מסך GTX 1660SUPER 5. עד כ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש טעם ב 8GB למפרט של WIN 7 32 bit ??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-