ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יד שניה אפילו מהאתר ebay.co.ik או מישהו יכול להמליץ על דגם כלשהו שישמש אותי פה לדברים בסיסיים כמו אנטרנט (WIFI) מסמכים וסרטים. מסך בגודל 10 או 12 רצוי , מספיק זיכרון ומעבד נורמלי שהמחשב יעבוד טוב בסה"כ וחשוב בטרייה שנמשכת הרבה זמן. אגב, אני חושב לקחת אותו לטיול אחרי אנגליה בדרום אמריקה ככה שאני מחפש משהו זול ודי אמין מבחינת חוזק. רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. לא חייב להשתמש בכל התקציב ואם צריך לחרוג מעט אז גם אין בעיה. המחשב ישמש לפיתוח אפליקציות ושימוש כללי לכל דבר. אין צורך בציוק היקפי. אני רוצה דיסק קשיח לא גדול 500GB יספיק לי....(אני מעדיף להשקיע את הכסף במקום אחר) אני צריך מספיק זיכרון 4-8gb. אין צורך במערכת הפעלה. אין חשיבות מיוחדת לשקט של המחשב. אני רוצה קירור איכותי שלא יעשה לי בעיות. אין צורך לכלול שום תוכנה עם המחשב. ומבחינת הרכבה... אין צורך אני רק רוצה את המפרט. אין לי צורך בחנות ספציפית. או בעיר ספציפית. אני רוצה שכל כניסות הusb יהיו usb3. ולפחות כניסה אחת של esata. יש העדפה למעבדי אינטל ולא amd. לא נראה כאילו יהיה שדרוג מאסיבי בעתיד לא הקרוב ולא נראה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב סנטרינו מסך 14-15 לשימוש אינטרנטי ביתי רצוי חדש האם לדעתכם ניתן למצוא בארץ בסכום עד 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מוניין לקנות מחשב חדש לצרכי צילום/סאונד/ שימוש כללי , הכוונה שיהיה די חזק (גם לצורך אריכות שנים של המחשב [המחשב הנוכחי שלי בן 7 בערך]). כמה שאלות שמעסיקות אותי: 1. אני חושב להשתמש בכרטיס onboard בשלב ראשון (אולי שדרוג אחר כך) - האם לצורך היישומים הרשומים פה זה הגיוני 2. מחירי ההרדיסקים יותר גבוהים לאחרונה , ויש לי כבר אחסון חיצוני אז חשבתי לקנות SSD כרגע למערכת ההפעלה, ולהשתמש בדיסקים החיצוניים הקיימים לשאר (ולהשלים הרדדיסקים פנימיים כשהמחירים ירדו קצת). זה הגיוני או שלא שווה להכנס ל SSD לישומים כאילו? 3. המארז ואופציות הקרור נבחרו ללא הבנה של ממש בעניין, אשמח להתייחסות/ הצעות שיפור (טובות/זולות יותר) 4. האם יש משהו ששכחתי – טעויות יסוד שלא שמתי לב אליה…
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל למשחקים לא מתוכנן OC
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל לא מתוכנן OC
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ביינתים בניתי את המפרט הבא, שנראה לי ממש ימלא את הדרישות שלי. השאלה היא בעיקר איך המעבד והלוח אם האלו ? ויש אולי מארז יותר יפה. אני מבקש לא להחליש אותו, כיוון שיעשה בו שימוש לתכנות וכן גלישה מרובה. ה SSD קריטי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות על מפרט של מחשב חזק מאוד, לביצוע חישובים (לא גיימינג) - שרת OPETRON למשל, רצוי עם מספר מעבדים / כפולי ליבות, אפשר אינטל או AMD, התקציב, נניח עד 20,000 ש"ח (לא חייבים למצות את הסכום הזה כמובן) אם יש לינק לאתר שמוכר את החומרה - יתקבל בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד AMD ולוח אם הכי טוב שיש שהמחשב גם יכלול מערכת הפעלה אני גם רוצה מארז טוב עם הרבה מאוורים שישמור על קור ושיהיה שקוף אני רוצה גם רמקולים טובים צורב DVD וגם מסך דק LCD אני גר בירושלים אז רצוי חנות מהעיר שלי או קרוב תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב דיי חזק בשביל אשתי. אומנם השימושים העיקריים שלו הם אופיס ואינטרנט, אבל חשוב לי שיהיה מספיק חזק בשביל לפתוח מספר רב של חלונות במקביל, בלי להאט את הקצב בצורה משמעותית. לפני כמה חודשים קניתי את דגם U31F של אסוס, בהמלצתכם, שאני מאוד מרוצה ממנו, ועלה פחות מ-3,000 שקל. לצערי נראה לי שהדגם כבר לא קיים. מישהו יודע למה, ואם יש דגם דומה במחירים כאלה? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכת אלבומים עם התוכנה של לופה, ויכולת לעבוד עם הרבה חלונות במקביל * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא חובה * גודל מי…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקציב עד 5000 ללא מסך. מיועד למשחקים ותכנות. מה דעתכם על זה: 1) לוח אם- aw9d-max -975X 2) זיכרון kingston 1024 800mhz 3) דיסק קשיח- w.d. 250gb 16mb 4) מעבד- E6600 BOX 5) כרטיס מסך- gigabyte 7600gt סה"כ- 4491 ש"ח המחיר הוא לא לעסקה אלא מכמה חנויות שונות לא הוספתי מארז וספק כי אני לא יודע מה מתאים. אשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה להבהיר שאין לי כל כוונה לבצע אוברקלוקינג
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וסדרות נטו. הוא הולך לשבת בחדר שינה ולפעול רק כאשר נצפה בסרטים ואו סדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 - כאומר- הוא יפעל רק כשנצפה בסדרות, לא יותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . רצוי שי…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-