עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by MDLORR,

אני מחפש כבר חודש מחשב נייד למטרת עריכת מוזיקה ובמהלך החיפושים ניתקלתי בהרבה עצות שגורסות שרק הMackbook יספק את המטרות שלי מכיוון שהמחשב מכוון למולטימדיה . החלטתי לברר את העניין וגיליתי שהמחירים של המקים בשמיים (10000ש"ח!) בעוד המפרטים דומים למחשבים שאני יכול לקנות במחירים זולים יותר (DELL/HP לדוגמא) אשמח אם תאירו את עייני בנוגע לנושא : מה כל כך מיוחד במקים ואיך זה מתבטה בביצועים ... נ.ב : ועוד שאלה - מה הסיכונים בקניית מחשב נייד יד שנייה ואיך אפשר להימנע מהם בתודה , לירון ודרך אגב : למה המקבוק כל כך יקר , מה מיוחד בהם כל כך ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אלה הדגשים: תקציב - עד 2500 ש"ח, לחסוך אם אפשר אבל לא על חשבון שקט. יעוד - מחשב ביתי שישמש רוב הזמן לאינטרנט/אופיס אבל מדי פעם יריץ MATLAB. משחקים לא רלוונטיים. רמת שקט - חשוב מאוד אך במסגרת התקציב בלבד. לא כולל מסך או ציוד הקפי, לא כולל מ"ה, כולל הרכבה. לא יבוצע OC. חנויות - עדיפות ל-KSP אלא אם אתם מכירים חנות אחרת בחיפה. המחשבה הראשונה שלי הייתה ללכת על מערכת מבוססת i3 ולאו דווקא פנטיום בגלל שצריך להריץ מטלב מדי פעם. מצד שני, אם אני הולך על משהו מבוסס AMD ראיתי שאפשר להוזיל את המערכת בערך ב-500 ש"ח (נניח A6-5400K עם צ'יפסט A75) או מצד שני לקבל מעבד מרובע ליבות במחיר דומה ל-i3 (נניח A8-5600K). שאר החלקים במפרט יהיו זהים - 4GB זכרון, הרדיסק של 1TB…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by Lyor,

אי צריך עזרה בקשר למפרט הטכני שלי. אני אספתי מיידע וקבעתי את המפרט שיהיה לי, אבל יש לי בעייה קטנה, אני לא יודע מה המכיר הכולל של המפרט שאני רוצה. אז אם אפשר מהמבינם למיניהם (ויש פה בטח מלא) הייתי רוצה שתנסו לקבוע בערך מהו המכיר של המחשב שאני רוצה בבקשה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4GHz 1066MHz גוף קירור למעבד Big Typhoon Thermaltake לוח אם Intel Desktop Board D975XBX זכרון פנימי 667Mhz DDR-2 - 512mb זכרון פנימי- מודול שני DDR-2 - 512mb דיסק קשיח GB 160 - SATA-II - 7200RPM - 16MB צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM כ. מסך GTX 512MB DDR-III - 7900 PCX GeForce כ. קול Onboard כ. רשת Onboard מארז- עדיין לא הוחלט (אשמח לקבל עזרה בקשר לזה) ספק כוח 400W DUAL RAIL E…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by y.o,

שלום, אני בת 17 ואני הולכת לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אני צריכה שהמחשב יענה על הצרכים הבאים: שיעבוד מהר, אני מתמשת בו בעיקר לתמונות, מוזיקה, תוכנות פשוטות ואנינטרנט. בקיצור, אין לי איזה דרישות מיוחדות, רק שיעבוד טוב ומהר. אז אחרי התייעצות באייבורי מחשבים זה המחשב שהמליצו לנו עליו: אינטל ליבה כפולה E5300 / E6300 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מאיץ גרפי Intel X3100 OB יוסיפו לי עוד 2G ככה שבסך הכל מדובר ב4G. רציתי עוד חוות דעת על זה לפני שאני רצה לקנות כי גם לי וגם לאבא שלי אין מושג במחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. משחקים סרטים אינטרנט ואימיול אז ככה מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד : Freezer 7 Pro (LGA775 לוח אם : EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך : 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 לא מתכוון להשקיע יותר מ500 על הכרטיס מסך אולי קצת אם זה שווה תהוספה דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז : NZXT HUSH - HU001 (No PSU) קירור למארז : Arctic Cooling 12L 120mm ספק כח : Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin כל זה יוצא משהו כמו 3k ש"ח איך המפרט, יש הצעות שיפור?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. הכותרת מדברת =)

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by wollmann,

שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by toppy,

גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by nush,

בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by zedisdead,

לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. שלום לכולם וחג סוכות שמח! בקרוב אתחיל ללמוד מדעי המחשב בטכניון. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב לתכנות גם מבחינת החומרה (מתאים לקומפילציה והרצה) ובעיקר- שיהיה נוח לתכנת איתו (מסך, מקלדת, מקשים, עכבר). בנוסף, אם אתם יודעים משהו על קבלת אחריות או ביטוח מגניבות, זה עניין חשוב, מכיוון שאני חושש מגניבות במעונות של הטכניון... באופן כללי, המפרט נובע בעיקר מצרכי התכנות: אני חושב שאני צריך מסך של 14-15", וחשוב שלא יהיו השתקפויות משקל הוא לא עניין קריטי, אבל סוללה ארוכה כן, בשביל הנסיעות הבייתה. אני מניח שצריך מעבד חזק שיוכל להתמודד עם קומפילציה וכן זכרון RAM גדול. רשת אלחוטית היא דבר חשוב כמובן שכרטיס מסך פחות צריך חיבורי USB רבים (לפחות 3) ויהיה נחמד מאוד גם יציאת HDMI ב…

16. הבנתי שאם רכשתי מחשב נייד בלי פגם של היצרן - כל עוד אני לא מפעיל אותו (בחשמל או בסוללה) - אני יכול להתחרט ולהחזיר תוך 14 יום , ולקבל כסף? האם נכון ? השאלה הנוספת - אם רכשתי מחשב נייד עם פגם "לימון" או "חצי לימון" (למשל חלקים ממנו - מסך או מטען או כניסת USB או CD או וואטאבר - לא תקינים, שהרי הדברים האלה לא נבדקים בחנות בזמן הקניה...כי אסור לחבר לחשמל/ לסוללה) - כמה זמן יש לי להחזיר אותו ולקבל חדש, אם בכלל ? האם ניתן בחנויות לקבל כסף במקום המחשב הפגום (או פגום בחלקו) ? או שבכל החנויות אני חייב לפנות למעבדה של היבואן מרגע הרכישה, אם יש בעיות, והחנות לא מעורבת יותר, גם אם התיקון יכול להמשך חודש ?(בואו נקצין ונאמר עברו רק 24 שעות מהרכישה, ובזמן הזה הטענתי את הסוללה 14 שעות כש…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield 3/4 COD Far Cry 3 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחךיט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TemaniH,

זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר

21. זמן לשדרג את ה P4 העתיק שלי. אני זקוק רק למעבד, לוח אם, מארז וספק, אני אמשיך עם ה X1800XTX, זיכרונות ב DDR800 והארדיסקים יש לי מספיק בעבודה. לגבי המעבד. התלבטות בין ה-6600, ה 6800 וה X6700, מה לדעתכם יהווה כיום את ההשקעה הטובה ביותר פר מחיר? הגיוני להוציא 3K על מעבד בלבד? לגבי לוח האם - מעדיף כרגיל את ASUS, אבל מוכן ל'התפשר' על ברנדים פחות יוקרתיים שיתנו את אותה תמורה, סדר גודל של מחיר - 1K+ מארז - הציעו לי את הצונאמי של TT ב 500 שקל, ללא ספק. יש לי במחשב הנוכחי ספק לא רע של 420W של HEC, אבל אני תוהה האם הוא יסחוב את העומס בחדש, מה דעתכם? תודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש, אני צריך שיהיה בו צורב דיוידי וכונן 1.44.לא צריך ציוד היקפי ומסך. המחשב למטרת משחקים!! לא מתכנן OC

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  23. מחפש המלצה למשחקי סימולטור טיסה FS2004/FSX 2 גיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 1000 1000 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 1 2090 2090 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 140 140 רמקולים? כמות מחיר סה"כ GPT 2.1 1 …

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. הינה המפרט שלי וגם כנראה זה מה שאני יקנה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה ! והאם כדי לקנות את החלקים מחול ! כי זה הפרש של 1000 שקל ! נכון אין אחריות אך זה שווה ! מעבד: Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35C-DS3R או לוח אם : ASUS P5K-V זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 ספק כוח : Corsair CMPSU-520HXEU 520W כרטיס מסך לא צריך כי קניתי לפני כמה ימים 8800GT איזה לוח אם כדי ?! האפשרים באמת גדולים בין ישראל לאמריקה במחירים אבל השאלה אם זה כדי לקנות את המחשב בחול פחות 950 שקל אבל אין אחריות ! האם זה באמת שווה !? או שכדי לקחת את הסיכון ולקנות בחול ! יותר זול אותם חלקים ?! אנשים צריך עזרה !

• 5 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים