עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Warchief,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shaithebest,

יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. שלום, זקוק לחוות דעתכם על המפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 + - 2. מה שימושי המחשב ? 90% משחקים + משחקי רשת, 10% צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיצאו ושיצאו BF3, MOH, WF3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרוש סט מקלדת ועכבר אלחוטי איכותי + מסך 22-23 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה שתתנו לי מפרט למארז טוב בתקציב 2500-3500 לצורך גיימינג... ותודה..

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by tood24,

היי , המחשב הנייד שלי גוסס ואני שוקל את האפשרות מיני פיסי עם 4 גיגה זיכרון השימוש: מחשב לכל דבר מערכות הפעלה לינוקס/וינדוס/כרום חיבור מסך מחשב +מסך TV גלישה באינטרנט ,דואר,קניות,קריאה וכתיבת מסמכים תוכנת סרטים כמו KODY מה היתרונות והחסרונות אחד כנגד השני מה כדאי? תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by eran_k,

אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by smack,

היי לכולם וחג שמח בימים הקרובים אני קונה מחשב,שהמטרה הראשונית שלו היא יצירת מוזיקה עם תוכנת קיובייס(לאלו שלא מכירים,זאת בין התוכנות הרציניות יותר כיום, ליצירת מוזיקה במחשב וליצירת אולפן ביתי),תוך שימוש בפלאגינים מוזיקלים,חיבור כרטיס קול חיצוני,חיבור מוניטורים ועוד ציוד נלווה שארכוש בהמשך. רציתי מחשב שיהיה חזק ויתמוך טוב בכל הפונקציות האלה,וגם שאוכל לשחק בו משחקים חדשים,בעיקרון ,שיהיה מחשב עבודה חזק וגם מחשב ליום יום. מצורף מפרט,אשמח מאד אם תעזרו ותתנו תגובות, שיהיה לכולנו חג שמח[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:14:47 לא צירפתי את הקובץ טוב...[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:18:23מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q P…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by bendisar,

שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב לסטודנטים עם זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מה עדיף? ASUS X301A-RX015V או האולטרהבוק של לנובו u310? להלן המפרטים: lenovo http://ksp.co.il/?uin=16008 asus http://ksp.co.il/?uin=16754 אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת. אני מאוד מתלבטת כי לא הצלחתי למצוא review על הasus

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלוo, זקוקה למחשב חדש גם לגיימינג וגם לעבודה בסביבות 4K ללא כרטיס גראפי. את כרטיס ה1070 אקנה בעוד כמה זמן בחו"ל בציפייה לירידת מחירים. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה – אופיס, סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש כבד: יומיומי ולאורך כל היום כולל פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – fallou…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by elibegi,

שלום חברים, :s05: אני זקוק למחשב נייד בטווח של עד 2500 ש"ח שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, מעט הורדות, פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אם זה ממש מייקר אז אפשר לותר. חשוב שיהיה צורב ועדיף שלא אצטרך לשדרג אותו בעוד חצי שנה (תאימות לויסטה/windows החדש) אני יודע שהתקציב נמוך, אם הוא נמוך מידי לדעתכם אז אני יכול להתגמש ממש עוד טיפה, אבל עדיף שלא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  12. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו (y50-70 עם 860gtx) בזמן האחרון בזמן שאני משחק במשחקים אני שם לב שיש לי צניחות של FPS , למשל משחק כמו cs:go יכול לרות על 190 fps ושנייה אחרי הfps יכול לצנוח ל30-20 לכמה רגעים... ניסיתי לעדכן דרייברים , לנקות אבק ולפרמט את המערכת וכל אלו לא עזרו. האם ייתכן שהחלפת הדיסק הקשיח המכני שלי בדיסק קשיח בטכנולוגיית SSD תפתור את הבעיה? תודה רבה מראש לעונים (:

13. Started by MEGI,

מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק CM X212 ספק כוח FAN12 V2 600W A.PFC לוח אם Z77MA-G45 SATA3 USB3 7.1 1GLAN מעבד אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUADO 37703.4 זכרון 4GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 660GTX TI DC2 2GB-5 ASUS צורב SATA LG DVDX24DL שחור GH24NS דיסק קשיח SATA3 64GB SSD 2.5 כ.רשת G LAN1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מסך 23 אינץ 800 ש"ח מערכת הפעלה WIN7 435 ש"ח סה"כ ללא התקנה 7200 אשמח לתגובתכם על המפרט שרשמתי ועל מספר שאלות נוספות 1. איזה מסך מומלץ(מחיר וחברה) לעבודה עם תוכנות עריכה ו 3D? 2.SSD מספיק 64GB ? 3.RAM מספיק 4GB? 4.WIN7 מומלצת או שיש מערכת הפעלה מומלצת יותר? המחשב מיועד לעבודה וללימודים לשימוש בתוכנות לערי…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NaorBiton,

טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש לא רוצה לבזבז את הכל המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט אני מוכן לתת 700 דולר חשבתי על המחשב Dell XPS M1530 עם המפרט הבא http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22 זה מדל outlet מה אתם אומרים עליו או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים? עוד שאלה בנוגע לאחריות XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00] XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה לפני חודש ביקתי בפרום הזה מפרט קיבלתי והלכתי לקנות חסכתי כסף (לא מספיק) נסעתי לנועה מחשבים וקניתי מהם ב 5400 את כל זה דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe עכשיו חסרים לי מעבד זכרונות ומארז אבל נעזוב אותם אני רוצה לדעת אם אשפר לשנות פה משהו ואם הם יתנו לי להחליף נגיד את המאוור למעבד להחליף לזה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM וככה לכל אז רציתי לדעת איזה שיפורים אפשר לעשות בלי להוסיף כסף אולי 100\200 גג תודה מראש לעוזרים אני מקוו…

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by גמד,

ערב טוב היום הלכתי להחליף את המחשב שלי שהוא דגםt43 לt61 סגרתי על מחיר אבל איש המכירות נתן לי להבין שהדגם הישן צוצלח יותר לא אמר את זה ברור אבל נתן לי להבין שהדגם החדש לא הכי מוצלת ופחות אמין רצתי לדעת עם נכון הדבר ..................בתודה גמד

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by wollmann,

המפרט הוא: AMD AthlonXP 2400+ Retail PCChips M810DLU-M Elixir 256MB 400Mhz DDRam Maxtor 80GB 7200RPM Samsung 52x CD-Rom Samsung 1.44MB Floppy Compucase 6CS3 (With HEC 300ER Power Supply) כל זה ב 1750 ש"ח. מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. הי אני ממש אשמח לעזרה כי ממש הסתבכתי.. אז האפשרויות הן: http://newmail.012.net.il/uwc/webmail/he/mail.html?lang=he&laurel=on&cal=0 (להוסיף שנתיים אחריות) או http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92_%D7%93%D7%92%D7%9D_270E5E-K02IL מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה3-3.5K, מעבר ל3.5 אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס כבד (הרבה חלונות פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 10, א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yoss100,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?כן 500-1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ללימודים אינטרנטים הרבה הקלטות של סרטי לימוד רוב הזמן יהיה מחובר לטלויזיה 4K אמור להחליף את המחשב הנייח ללא גיימינג לשימושים כלליים אינטרנט,סרטים4K,מוזיקה וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי אני מתחיל ללמוד אדריכלות בשנה הקרובה ורציתי לבקש מפרט למחשב נייד עם יכולות גרפיות חזקות סוללה 8 או 9 תאים ושעולה בין 4000 ל 6000 שקלים הרבה המליצו לי על Dell studio או xps האם זאת בחירה נכונה או שיש משהו שמתאים לי יותר? אני קצת אובד עצות אז אני נורא אשמח לעזרה (עשיתי חיפוש לפני שפרסמתי את הבקשה הבקשה האחרונה למחשב לאדריכלות הייתה לפני שנה )

24. לפני כחודש ביקשתי כאן מפרט, והשבוע אני הולך לקנות את המחשב. הקנייה תיעשה בחנות פנדה, ולכן אם יש שינויים כלשהם, אשמח אם תפנו אותי לרכיבים שיש פנדה ולא בחנויות אחרות. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר: ¤880. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 מחיר: ¤535. זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPI מחיר: ¤400. דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS מחיר: ¤319. כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: ¤902. צורב DVD: LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM מחיר: ¤155. מארז: Cooler Master CM 690 מחיר: ¤3…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  25. היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.