עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by deathrevenge,

היי * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים (SC2), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? לא יותר מ 2 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? כל גודל יספיק לר כזה קריטי רצוי 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר בלי אם זה מוזיל את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אגב חיפשתי קצת בפורום וראיתי שהצעתם את שני אלה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1497&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he האם הכרטיס מסך לא חלש מדי? תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by jehova,

שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. צרכים בסיסיים בלבד, גלישה סרטים אופיס, ותוכנות מתמטיות. עדיפות גדולה למסך מט. אין צורך בהארד- דיסק גדול, לא מתוכנן לאחסן עליו שום דבר. חיי סוללה לא קריטיים משקל עד 2.5 ק"ג דרושה מהירות עבודה, ואמינות. תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by alonbez,

* מטרות המחשב?שימושים של סטודנט למדעי המחשב, אינטרנט, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא קריטי אני חושב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מאוד רוצה SSD, אבל מוכן לבדוק גם דגמים בלי * כונן אופטי? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by balon007,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  7. שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  8. Started by alonbez,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by tomwol,

חברה אני מחפש מחשב 2000 גג למשחקים קלים לא צריך מסך מקלדת וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני עובר על האתר ומנסה להרכיב מחשב לאחותי, סטודנטית לארכיטקטורה בניויורק השימושים שלה הם אינטרנט וורד לעבודות מצד אחד ומצד שני רינדור של מודלים ב אוטוקאד וב 3Dmax רינו, אילוסטראטור פוטושופ , אני צריך מחשב עם הכול והכי חשוב חומרה שאפשר להשיג בניו יורק יש לה היום לפ-טופ של סוני שמשרת אותה כבר שנתיים אבל הרינדור עליו לוקח שעות תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by sabichos,

שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by Yossarian22,

שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לעבור לדירה קצת פחות מרווחת וחשבתי שזאת הזדמנות מצוינת לבדוק אפשרות לעבור למחשב ALL IN ONE. הייתי שוקל IMAC אבל אני לא בטוח שאני רוצה לעבור מערכת הפעלה אחרי 24 שנים בערך של ווינדוס. האם הטכנולוגיה הזאת בשלה או שכדי לחכות עוד קצת? במידה וכן- השימושים שלי מאוד פשוטים. לימודים (קריאה וכתיבת מסמכים), צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ככה שהפרמטרים היחידים שצריך להתחשב בהם זה האיכות של המסך, והמהירות עבודה של המחשב עצמו. אני מניח שתקציב יהיה בערך 4500. אני לא רוצה מסך 27' גדול ומעדיף 23. לא צריך מסך מגע. יש משהו מתאים ומומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by assafwei,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by daf,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד של DELL מחשב לעבודה, שימושים עיקריים: תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט. שום דבר כבד מדי אבל אני רוצה שיעבוד מהר. מסך בגודל 15 זה סבבה. עדיף שהמחיר יהיה באיזור ה4000 שקל. אם לא צריך כל כך הרבה אז אחלה, אם צריך יותר אז אני אעמוד בזה. הסתכלתי קצת באינטרנט אבל אני לא מצליח להבדיל בין כל סוגי המעבדים אז אני אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כמחשב HTPC. הורדת סרטים/צפייה ישירה עד FULL HD/קודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד…

19. שלום, אני חשבתי לקנות מחשב לסלון במקום להשתמש כל פעם בלפטופ. הוא צריך להפעיל סרטים באיכות של 1080P אני משער עם מתאים של DVI לHDMI אלא אם כן אתם מכירים לוח עם HDMI. שיתמוך 5.1,אם אפשר גם אופטי. 250GB יספיק , כי יש לי בשאר המחשבים מספיק מקום. חשוב מאוד זה כרטיס רשת תומך GBIT או אלחוטי רשת N. ואם אפשר שיהיה שקט. מישהו יכול להמליץ על משהו בתקציב עד 1500 או שזה רק במציאות מדומה ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by roma,

מה קורה? אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה לקנות מחשב קטן עם גודל מסך עד 10" כולל. אני רוצה שהיא תקנה משהו שיהיה לו יחס מחיר/תועלת הטוב ביותר הדרישות הם כאלה: מסך עד 10" מערכת הפעלה של מייקרוסופט זמן סוללה סביר. משקל נמוך. בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תוכנות לעריכת מוסיקה ומשחקים פשוטים) WIFI ו-BT. דיסק קשיח סביר. עדיף עם מצלמת אינטרנט מובנית. ואחריות בינלאומית.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אני לא לגמרי מבין בתחום (מבין ממש קצת, לא התעניינתי בעבר). אבל מחפש מחשב סטייל הEEE וכל אלו. צריך בעיקר עבור גלישה ברשת קריאת מייל ומצגות (שימוש בPOWER POINT וPDF וחיבור למקרן חיצוני בכיתה) מחפש משהו שגם יהיה קל - לא יודע, כמו כל האלו הקטנים, כלומר קילו או קצת יותר או קצת פחות בגודל קטן, נניח 8.9 אינץ או 9 או 10 או משהו כזה ורצוי כמה שיותר חזק. מבחינת מחיר, אמרתי בערך 3.5 אלף, אבל ברור לי שיש כאלו מעולים גם ב2.5 או משהו כזה. כלומר המחיר פחות עקרוני. אבל שיהיה מעולה, גם יציב, גם אמין וגם מהיר (יחסית לגודל והמעבד)

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאשה מבוגרת ועיוורת (את התפעול תבצע המטפלת הפיליפינית) שכל השימוש שלו יהיה 99% לטובת סקייפ. המחשב צריך להירכש בארץ ובימים הקרובים. המחשב שלה הלך והיא מנותקת כרגע מהמהשפחה. לכן אנא עזרו לי. התקציב לא מוגדר אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי ברשת שזה מתחיל ב-1500 אני מאמין שגם 2000 ויותר קצת ילך (בעיקר אם אפשר בתשלומים). אני מעדיף מחשב קטן וקל ככל האפשר אבל זה לא קריטי. אם עליה בגודל/משקל תוריד במחיר אז זה הולך. כמו כן מערכת הפעלה זו תוספת נחמדה אבל גם לא חובה. העיקר שיוכל להריץ חלונות 7. אני מעדיף כמובן לנובו או דל אבל ממש פתוח לרעיונות והמלצות נוספות. מעדיף לא HP אבל לא פוסל על הסף. מיקרופון פנימי יתרון אבל כנראה ממילא היא תשתמש באוזניות. רק צ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Gfjhfhffbhchc,

חשוב לי לציין אני לא מבין בזה המחיר עד 4200

25. אני מחפש מחשב לאינטרנט, מסמכים והכי הרבה לצפייה בסרטים. מעבר לכך הדרישות די סטנדרטיות (512, 80G, צורב DVD). החלטתי להשקיע יותר ממעבד Sempron (מה דעתכם על כך?), הייתי בהרבה מקומות והמפרט הכי משתלם שמצאתי הוא מהחנות הנודעת בשיני הפיל שלה... יש פה הרבה רכיבים שהם קצת overkill (המעבד, הזכרון) אך הצעה זו יותר זולה מהצעות הרבה פחות טובות במקומות אחרים. מה דעתכם? PENTIUM Dual core 2.66GHZ 805 INTEL GRAND COUNTY2 כולל סלוט PCI-E(לא AGP) CHIPSET ATI (לא VIA) כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 ATI RADEON X300 UPTO 128M משולב 160G SATA2 (WD,MAXTOR,HITACHI) 1024MB DDR2ניתן להרחבה צורב DVD RW LG 1,930 ש"ח

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.