עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maorbarazani,

זה באמת המפרט הכי מינימלי שיכלתי לבנות, תקנו אותי אם עשיתי טעויות כלשהם. בכל מקרה השאיפה היא שיעלה כמה שפחות, אבל בלי להתפשר על הביצועים לפחות בכל מה שקשור ל world of warcraft צריך שירוץ טוב, על גרפיקה ממש נמוכה, בלי לאגים ותקיעות של המחשב. התקציב הוא 2300 ש"ח גג. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-AM ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value ₪298 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G800 כרטיס גרפי …

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 2000 ש"ח אין צורך בציוד נלווה (מסך (22" Samsung) , רמקולים, מקלדת ועכבר) אין צורך בהרדיסק (יש לי 0.5Tera Westren Digital) כרטיס המסך צריך להיות כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עלות 600 ש"ח יש לקחת בחשבון את כרטיס המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מה שמשאיר לשאר הדברים 1400 ש"ח: מארז - חשוב שיהיה שקט מעבד - עדיפות לאינטל זכרון ספק - מתאים לכרטיס לוח אם צורב DVD

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by omrij,

שלום בהתאם לכותרת- צריך מפרט למחשב HTPC הדרישות לא גבוהות מבוסס E5400 או מעבד מקביל (של אינטל בלבד) תמיכה בHDMI+אפשרות לחיבור לטלוויזיה דרך RCA/S-VHS או כל סוג חיבור אחר שקיים בטלוויזיות שפורפרת. 2 ג'יגה זכרון (לא חשוב שיהיה בדואל צ'אנל), דיסק קשיח 500GB+ לוח MICRO-ATX ומארז+ספק תואמים ושקטים (ושיראו סביר) כרטיס טלוויזיה שיעבוד בMC של WINDOWS 7 תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by fp581,

המחשב למשחקים ולסרטים באיכות HD. יש עדיפות למסך led 15' ולזמן בטריה כמה שיותר ארוך, וכמובן מקלדת מלאה נוחה לשימוש. אני לא יכל כרגע להיכנס ללינקים כי אני בצבא השבוע ושבוע הבא אז אני ישמח אם תרשמו את המפרט פה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה רב תכליתי (עיבוד תמונה, עריכת וידאו ומשחקים). קניית המחשב באה בעקבות קריסה מוחלטת של המחשב הקודם, לכן אני זקוק רק למעבד, לוח אם וזכרונות. אני מצרף הצעת מחיר מסקיי פיסי: מעבד I5 750 של INTEL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i5750 לוח אם ASUS P7P55D_E PRO http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=ASM5520 זיכרונות 2X2GB של KINGSTON 1333MHZ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=23752 אופצינלי: ספק כוח SeaSonic S12 Energy Plus 550W http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=S12EP-550&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 ולהלן שאלותי : 1. …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by yarl,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by The Ball,

שלום חבר'ה, לפני יומיים נעלם לי מהסימונים למטה התוכנה של ה touchpad. חיפשתי ב msconfig כדי להחזיר אבל משום מה לא מצאתי... בעיקרון ה touchpad עובד, אבל אפשרויות הגלילה לא. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה מחדש? המערכת הפעלה היא xp. אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by koko0,

כרגע המחשב לא ממש אצלי...אבל התקלה הייתה מסך כחול עם הסטופ קוד של 7F שמציג בעיה בזכרון. [מספר פעמים] אני מתכוון לבדוק זכרון בעזרת Memtest 86 ואני מדבר על המקרה הכי גרוע שהזכרון לא יעבור בהצלחה :'( לפי מה שהבנתי בדגם הזה זה מסובך ממש להחליף זכרון ראם [הכל בהנחה כמובן שהמחשב לא באחריות]. חנויות רגילות יסכימו לעשות את זה בתשלום? כדי להיות בטוח כל זכרון sodim 1 Gb ddr2 יתאים? ראיתי שהחברה Hynix יותר זולה בקיאספי היא נחשבת גרועה יחסית לקינגסטון או סמסונג?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. קודם כל שלום לכולם. אני משתמש המון בפורומים שלכם ובדר"כ מוצא את כל המידע שאני צריך בקלות וללא צורך להטריח אתכם בפתיחת דיון. אך כעת יש לי מספר מגבלות ושאלות שנותרו ללא תשובה. הפעם אני בונה מחשב לחבר. להלן הדרישות- אז ככה, יש לי מאיפה לקנות ואין שם את כל דגמי החברות לכן יש כמה הגבלות אותן אני אפרט בהמשך ואשאל כמה שאלות. אתם מוזמנים ליצור מפרט באיזו חנות שאתם רוצים, המחיר הוא די זהה איפה שאני קונה לרוב החנויות שראיתי שאתם ממליצים כאן בפורום. לגבי המפרט: התקציב הוא 5k, צריך מסך ומקלדת עכבר. בלי חרגיה בבקשה אלא אם כן החריגה היא קריטית ובמידה וכן נא לציין למה כדאי לחרוג. המחשב אך ורק למשחקים. מעוניין במסך 23-24 אינץ', שיהיה 1920x1080. במסכים אין לי מושג לכן אשמח בתחום זה לעזרה …

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Vissor,

בניתי לעצמי מפרט לשדרוג רציתי לדעת מה דעתכם אם כדי לי לשנות משהו,כל החלקים החסרים (ספק,כרטיס מסך וציוד נלווה) נמצא כבר ברשותי. מארז: NZXT Tempest מחיר: 470 מעבד: Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX מחיר:1500 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET מחיר: 650 זכרון: OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL7 Platinum Core I5\I7 מחיר: 650 הארד דיסק: WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS מחיר: 450 כרטיס קול: Creative X-Fi XTreme Audio PCI Express מחיר: 300 total: ~4000

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by lyzer,

אשמח לשמוע איזה מפרט ממומלץ לעריכת וידאו ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל רציתי לדעת מה חשוב ומה לא האם להשקיע במעבד או בכרטיס מסך או זיכרון [מדובר לצרכי פרנסה ]תודה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by NEUROMA,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ

17. Started by avihu1,

שלום לכולם,ברשותי המחשב הנ"ל ויש לי בעיה שממש לא מובנת לי. למחשב יש Bluetooth מובנה, כשקניתי אותו הבלוטו'ט עבד כמו שצריך עם ווינדוס XP . לאחר כמה חודשים שידרגתי את המחשב לווינדוס 7 ומאז המחשב אינו מזהה את הבלוטו'ט. הורדתי כמה דרייברים מכמה אתרים והמחשב פשוט לא מזהה את ההתקן. למישהו הבעיה מוכרת? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא,פשוט ניסיתי כל מה שאני לפחות יודע. תודה ושבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד (DV6) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (עדיף בחיבור RCA רגיל..) היציאות וידאו היחידות שיש לו זה HDMI וVGA ובגלל שהטלוויזיה היא לא HD הHDMI לא עוזר לי וגם כניסת VGA אין לטלוויזיה.. יש אפשרות כלשהו למתאם בין היציאות כי מצאתי את הכבל הזה - http://cable.co.il/sg_product~560227~54~148.htm אבל בחיפוש באינטרנט מצאתי שאומרים על הכבלים האלה שהם לא עובדים עם רוב הכרטיסי מסך ואני לא יודע אם זה יעבוד על שלי.. יש אולי מוצר שאפשר לקנות שיתחבר לUSB/firewire או בכלל כרטיס שיתחבר לexpresscard?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by RAUL MADRID,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535. כשאני לוחץ על לחצן ההדלקה שלו, המסך עולה, הפס הכחול נטען עד הסוף ונעצר ואני צריך ללחוץ אל אנטר בשביל שיטען עצמו מחדש ויחל את הפעלת המחשב. יש לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת מרכישת המחשב עד לפני כחודש (שזה בערך שנה וחצי) אשמח לדעת ממה זה נובע וכיצד ניתן לתקן זאת. תודה רבה וחג שמח לכולם!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד.התקציב- עד 2600 שקלים .אם יש אפשרות, הייתי מעוניין שהוא יריץ WOW, ואף באיכות נמוכה, אני מודע לכך שWOW פועל יותר על חשבון המעבד ולאו דווקא הכרטיס מסך ולכן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם כיוון שהניסיון שלי עם מחשבים ניידים הוא אפסי. אין לי העדפה לגבי גודל המסך או המשקל (לצורך העניין נציין ~15" ו2.5 קילו?). מבחינת סוללה גם כן אין לי העדפה מיוחדת, אך סוללה בעלת מספר תאים עם טווח לכ-6-7 שעות תתאים מצויין.אין לי צורך מיוחד בבלוטות. מבחינת כונן,150-250GB יתאים מצויין. מבחינת צורב DVD - כן, הייתי רוצה אחד מצורף. לא נדרשת אחריות בין-לאומית. הייתי מעוניין במחשב מתוצרת HP או DELL אך העניין הוא לא חובה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 1500-1600 שקל *מטרות המחשב? מחשב לאינטרנט, פייסבוק, מסנ'גר, אופיס וכו', קריטי מאוד, אני חייב שהמחשב יוכל להריץ סרטים באיכות HD לטלוויזיה אליה הוא יהיה מחובר בלי בעיות. המחשב יפעל 24/7 [אני לא נוהג לכבות מחשבים], ככה שזה יהיה קריטי שהוא יהיה מספיק חזק להריץ את הסרטים בלי תקיעות. גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיו…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

24. Started by n37,

היי, אני עומד לקנות מחשב שישמש גם לגרפיקה 2D. לאחר בירורים (גם פה בפורום) הבנתי שאני צריך לפחות C2D T6600 עם 4GB. לפני שאני קונה, רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד מעט עבור מעבד i3, או שאין הבדל משמעותי בביצועים. בנוסף - הבנתי שבמעבדים מסדרת core i יש כרטיס מסך מובנה - זה אומר שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. מה היא העסקה הטובה ביותר שניתן לקבל היום בתקציב 1200 ש"ח עבור מחשב מיני לעבודות משרדיות בלבד. יתרונות כמו מעבד, גודל מסך, אמינות, זמן סוללה, אחריות יבחנו בהחלטת הקנייה. אני יודע כי יתכן והתקציב יחייב מחשב מדור קודם, אבל אני מעריך שזה יהיה טוב יותר מהפנטיום עליו אני כותב עכשיו.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.