ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE · Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Processor · 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed · 4096 MB DDR2 (PC2-6400) RAM Max: 4GB · 320 GB (5400RPM) SATA Hard Drive · 13.3" diagonal WXGA (1280 x 800) Display · ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB Dedicated Graphics Memory המחשב מיועד גם למשחקים (חשוב לי שתהיה לי את האפשרות למיקרה שאני ארצה..) חייב להיות 13.3 אינץ' ! מה דעתכם ? החלטתי שאני מוכן להוציא עד 7500 וזה נראה לי הכי טוב במחיר הזה...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום,הנני מתכוון לקנות INSPIRON N3010 יש אופציה של שדרוג ממעבד Core i3 330M 2.13GHz ל Core i3 350M 2.26GHz תמורת 150 שח,שווה? פירטתי את הדרישות שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476422.0 בנוסף,יש אופציה של שדרוג מ2 ג'יגה RAM ל4 ג'יגה RAM תמורת 385 שח,עכשיו ראיתי שזכרון כזה עולה אצלם 240.לשים את הזכרון במחשב באמת עולה 150 שקל? כמה זה קשה להתקין זכרון? ולדעתי אני לא באמת צריך 4 ג'יגה אלא 3 יספיקו לי,לא עדיף לקנות עוד כרטיס של 1 ג'יגה איפשהו ולבקש ממישהו שיתקין לי?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 700 1 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 290 2 580 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 480 1 480 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 200 1 200 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 Total price + system assemly 4430 ¤ אני צריך את נמחשב בעי…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את המחשב הבא במחיר הכי זול שאני יכול למצוא היום... AMD Athlon 64 3500+ (S-939) GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 512MB Kingston CL2.5 ( 400 ) Sapphir RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E Samsung 160GB 7200/133 (8MB) DVD Recorder LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 Case Thermaltake Xaser V VM-8000A Keyboard Logitech Internet Pro Black Mouse Logitec MX510 Performance Optical תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שאני מרוד בררן, אני מחפש מפשט טוב שיהיה גם אחריות ושירות טובים בנוסף גם מחיר טוב, אוקיי הדבר הגדול זה המחיר עד 7K אם אפשר פחות מצויין. המפרט הבסיסי בגדול זה שיהיה מעבד לא פחות מ2GHz . זיכרון 2G ומעלה. כרטיס מסך מעל 128M ושייתן ביצועים טובי למשחקים לא ממש חשוב אחסון אבל שיהיה סביר. זמן סוללה סביר יש עדיפות גבוהה למסך (רחב כמובן) 12 13 14 מקסימום. !!!!! לא HP !!!!! ואם אפשר גם תוספת של HDMI או DVI המחשב ישמש למולטימדיה (סרטים ומשחקים) ועבודה שוטפת בסביבת וינדוס. אוקיי זה בגדול המפרט, שלא תחשבו שאני עצלן אני חיפשתי הרבה אבל אין שום חנות שמציגה דגמים טובים לפחות בצפון. מצא חן בעיני האסוס M51Sn-X2 פוג'יטסו סימנס Xi 2428 אבל יש להם מסך 15 גדול. ראיתי את הLG…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 7000 ש"ח ואני מחפש מחשב נייד לקנייה בארץ כמובן. הדרישות: מחשב לצרכי עבודה גודל מסך: 17 אינטש אלחוט תקן G ויכולות גרפיות גבוהות להרצת תוכנות 3D אשמח אם תוכלו לצרף קישורים למפרטים ומחירים תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב והתקציב שלי הוא בין 1000-2000 ש"ח זה בשביל שימוש ביתי לראות סרטים מוזיקה אינטרנט ואלי קצת משחקים. אני לא צריך לעכשיו צורב. וחבר יכול לתת לי מסך מגה 17 אינ אבל זה ישן בערך בן שמונה. אני גר בירושלים וחשבתי לקנות אולי ב אייבורי או ב ksp ורציתי לדעת אם עדיף לקנות מחשב מהמבצעים שלהם או לפי תכנון. אחד מהדברים שחשובים לי זה שיהיה שקט יחסית כי זה יהיה בסלון אבל זה לא צריך להיות במארז מעוצב. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לתיכנות , עיצוב , משחקים , מוזיקה ברמה גבוהה . אני צריך שיהיה במחשב 400 גיג'ה לפחות ולוח אם עם כרטיס קול טוב . שיהיה לוח אם של אסוס אני מעדיף ומעבד אינטל .. וכמובן שזה יהיה כולל מערכת קירור טובה ואני רוצה מערכת קירור מים . תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעסק בתחום הפיתוח והIT. אני רוצה לקנות נייד נוסף, חשוב לי שיהיה 12-13 אינצ. אני שוקל ללכת על x61 אבל רוצה לוודא איתכם שאין דגמים שהיום היחס עלות תועלת שלהם עולה על זה של x61. (אני מדבר גם על חדשים וגם על יד שנייה). מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש והייתי רוצה לקבל כל חוות דעת על הרכיבים המופיעים מטה. אז קודם כל המחשב מיועד לשימושים רגילים אינטרנט אופיס סרטים וכו' בנוסף קידודים ועריכת סרטים באופן חובבני (נכון שעדיף אינטל אך יחס מחיר תועלת לא מצדיק נכון לעכשיו) ו-oc חובבני בעתיד לרמה של 10-20 % אני מניח. ללא משחקים. הרכיבים שכבר קיימים אצלי הם צורב dvd מעולה של פיוניר שברשותי כבר שנה, כונן קומבו חדש, ספק די חדש hec 400watt מסך lcd 19 של aoc כר' tv די חדש של אסוס מקלדתועכבר טרקבול אלחוטיים של logitech וכמובן פלופי שזרוק פה או שם. בנוסף מניסיון עבר יש לי נטייה ללוחות אם של אסוס בגלל יציבות אמינות ורוחב פס יציב בחיבור כל כרטיס לכל סוקט (מניסיון). Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 860 …
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, סורי אם הנושא לא מובן.... ברצוני לקנות מחשב נייד אך יש כמה בעיות 1. אף פעם לא קניתי נייד אז הידע שלי בנושא שואף לאפס. 2. המחשב האחרון שבניתי היה מלפני 4 שנים (לפני הצבא) ובהתאם לכך הידע שלי בנושא מה שהולך היום. כך שאין לי מושג מה בגדול צריך להיות התקציב למחשב נייד. המטרה שלי היא שהוא יהיה מחשב נייד שיחליף בעצם את הנייח שלי, כלומר שכן ישמש למשחקים, ולהצגה של סרטים בHD על הטלוויזיה עם חיבור HDMI. אני יודע שזה גוזר שהוא יהיה יקר יותר כבד יותר ועם פחות זמן סוללה (נדמה לי). יש לי הנחה בחברת HP וממה שהצלחתי להבין הדגם שאני רוצה הוא הסדרה פביליון שלהם? הם נחשבים טובים? אשמח לקבל קצת תשובות או הפניה לקצת ידע כללי לגבי מה שהולך היום בזירה של הניידים. נוסף על כך, ממה שראיתי במ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לעצתכם בהמלצה למחשב נייד של חברת DELL בטווח מחירים של 3000-4000 ש"ח ניתן לחרוג מעט מהסכום. המחשב הוא ללימודים בלבד, כלומר אינטרנט אופיס וכדומה, אין בו שום שימוש למשחקים. אשמח לעזרתכם בבחירת הדגם החזק ביותר של DELL שניתן להשיג בטווח המחירים הזה. תודה רבה! רז.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות מולטימדיה עד 5000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים! אני בדרך לעוד רכישת מחשב ורציתי את חוות דעתכם על המפרט. שימו לב, כרטיס המסך הוא גירסת הטורבו (נראה לי שאין כמעט הבדל במחיר, פשוט לא מצאתי אותו ברשימה באתר שלהם). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! סביבות 4500 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב למשחקים בתקציב 5800 ורק אם זה הכרחי אז חריגה ל6K. אני יודע שפתחתי כבר נושא כזה בעבר אבל המחירים השתנו ואני מאמין שיהיה אפשרי להכניס פה קונרו. עם מסך LG" 17 + מקלדת ועכבר פשוטים עם אופציות על המקלדת..
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים + משחקים וסרטים.. חשוב לי מאוד הביצועים וחיי סוללה סבירים +.. התקציב שלי הוא 3500 ולא שקל מעל..בכל זאת סטודנט נתקלתי במחשב נייד הבא ורציתי לדעת מה דעתכם והאם הוא שווה את הכסף? [table][tr][td]Dell Inspiron 3420 i5-3210M GeForce GT 620 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913117&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים! המשך יום נעים..[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הולך ככה, אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים ומצאתי את שני אלה באתר של זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=1894 איזה משניהם עדיף???? ולמה??? ??? (המחיר לא משפיע 500 שקל לא יעשו הבדל מה גם שיש ציוד הקפי ליקר יותר...) ממש תודה!!! 8) נ.ב. והאם אומגה בכלל משפיע על 9700 נון פרו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב 4000 ש"ח 2. עבודה גרפית, Photoshop. 3. ללא שום ציוד הקפי. 4. אין צורך בכרטיס קול איכותי אך יש צורך בצורב + כונן DVD 5. העדפה לאינטל. 6. קירור המחשב חשוב אך לא אשקיע בו מעל ומעבר... 7. אין צורך במערכת בפעלה. 10. לא מתוכנן לעשות לו OC 11. שוב, 99% מפעילות המחשב תיהיה עבודה גרפית. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, משחקים (בסדר הזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: היעוד העיקרי של המחשב הוא לא לגיימינג, יחד עם זאת ארצה להריץ משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות …