עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי בערך 8 שנים עם אותו מחשב נייד החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש אני עובד מהבית 6-10 שעות ביום ולפעמים יוצא לעבוד מחוץ לבית אבל המחשב שיש לי כבר לא סוחב אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד חזק, עם מסך איכותי של 15 אינץ(ולא פחות), שיהיה חזק גם בעוד 3-4 שנים, עם סוללה מעולה, לא כבד, מקלדת נוחה וזהו בערך העבודה שלי היא עם שרתים וירטואלים, כתיבת קוד, עיצוב גרפי, עריכת וידאו(לפעמים), אקסלים, המון טאבים פתוחים(בדרך כלל עם תוכנות שונות) וכו אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך על מנת שאקבל מחשב שאני יכול לעבוד איתו מחוץ לבית גם 10 שעות כל יום הדגמים שחשבתי עליהם הם: Dell XPS 15" Dell Precision 5530 Lenovo ThinkPad P52s שלושתם דגמים …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Raul,

אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  3. אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר

4. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש"ח , הדרישות למחשב הם אינטרנט בעיקר ותוכנות מסרים כמו מסנג'ר ואיסיקיו. יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש לקנות מחשב נייד טוב אמין ומוכח שמוממלץ אצל הרבה אנשים. אין לי דרישות גדולות מהמחשב רק שיהיה נוח כי זה פעם ראשונה שאני קונה נייד. המחשב יהיה במקום אחד לרוב אני לא מאמין שאני יילך איתו למקומות הוא יהיה כמו מחשב שולחני. אני מתכנן גם ללמוד בקרוב אני לא יודע אם זה אמור לשנות משהו אבל שיהיה.. מה שכן אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון מסך 15 אינטש ווינדוס 7 מותקן. ויציאת hd בשביל לראות סרטים על פול hd דרך הlcd . תקציב אין לי ממש כי אני לא יודע מה המחירים של זה אבל אין לי בעיה להשים כסף על איכות אם זה מצריך את זה, בקיצור אני רוצה לקנות משהו ששווה תכסף. שמעתי שhp ו dell הם החברות המובילות זה נכון? התקציב שלי הוא בערך 3000 אבל אין לי בעיה להשים יותר אם זה מצריך.. תודה …

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. שלום תותחים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעיצוב תוכנות כמו פוטשופ , אילוסטרייטור ובעתיד עוד, התקציב יגיע עד 5,000 ש"ח ( שכמובן עדיפות ליותר זול) הדרישות שלי שיהיו קל כמה שיותר קל פחות מ 2 קילו בבקשה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GaTor120,

הנייד לא בשבילי הוא בשביל מישהו קצת מבוגר אבל יש לו ידע במחשבים המסך צריך להיות בגודל בינוני,צריך שיהיה בו מעבד חזק הארדיסק גדול ומה שאפשר מבחינת פיצ'רים כלומר בלוטוס מצלמה וכדומה..גם מבחינת משקל עדיף משהו קל ובעדיפות גדולה לנייד של טושיבה המחשב בגדול יהיה רק לשימוש של אינטרנט וכד' בלי משחקים וגרפיקה תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by matu89,

1. המחשב יממש צרכים כמו גלישה באינטרנט אתרים וכאלה ( מחשב לאבא ). 2. בנוסף לכך , אני מחפש לראות סרטי HD בטלויזית LCD בסלון ונאמר יל כי ע"י חיבור כבלים מהמחשב אפשר להריץ את הסרט בLCD . מתוך עניין זה אני שואל אם אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב או שמספיק כרטיס מובנה לסדר את כל העסק והאם בתקציב כזה הוא יתאים ל- 2 הסעיפים שרשמתי למעלה . אני פעם ראשונה מתעניין בקניית מחשב נייד כך שאין לי שום ידע בנושא . עריכה : לא שמתי לב שכתבתי את ההודעה בפורום הזה .. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים להתחלה של למידת תכנות תקציב - נמצא כרגע בארהב ורוצה לנצל את המחירים הזולים עד 700 דולר (אם אתם לא מבינים במחירים בארהב אשמח אם פשוט תגידו איזה מחשב מתאים ולא להתייחס לתקציב) המחשב ישמש לתכנות, סרטים ועבודה משרדית חשוב לי שיהיה קל יחסית וסוללה טובה אם יש משהו שהייתם יכולים עוד להמליץ שחשוב שיהיה המחשב נייד זה יתקבל בברכה אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על חברה מסויימת ואחפש לפי סגנון מפרט תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. כאמור בכותרת, אני מחפש מחשב לפטופ, גודל לא חשוב (קטן, גדול, לא קריטי) מה שחשוב זה שיהיה בעל חיי בטריה מכובדים, כונן CD (צורב יהיה מבורך, אלא אם הדבר יקר) ודיסקטים (אם יש ללפטופים סטנדטים דיסקטים, אני לא הכי מבין בנוגע ללפטופים :\ ) כמובן שכונן DVD מבורך - אבל מייקר (אני מניח) את המחשב יתר על המידה התקציב הוא בגדר הסביר, מה הכוונה? אני בעצמי לא יודע, כי אני לא יודע מה הם מחירים של לפטופים בימינו, אבל כמו שאמרתי, מחיר לא משוגע, אין דרישות גבוהות, שיהיה מקביל אפילו לסלרון 2.4 עם 256DDR ו40 גיגה בייט תודה!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. אהלן כולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב די גמיש, לא משהו זול מדי וגם לא יקר מדי, אני חושב ש 5/6 K זה התקציב, חשוב שהמסך יהיה גדול, סוללה חזקה (ממה שאני פחות או יותר מבין אז 12 תאים יותר חזק בהרבה מה 6 תאים, אבל אם ה 6 תאים מקבל ביקורות מעולות ומחזיק כ 6 שעות בלי הטענה אז גם טוב), ובגדול זה בשביל לימודי רפואה, אז ממה שאתם מבינים מה חשוב יותר ומה פחות, אני סומך עליכם. כמובן חשוב נפח דיסק סביר (250 ג'יגה לפחות), שיהיה איכותי, וטוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ברצוני לנצל את כל התקציב וניתן לחרוג ממנו עד 500 שקל המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה משרדית הייתי רוצה שהמחשב יתמוך בכל המשחקים החדשים ושמאפייני הגרפיקה שלו יהיו מהשורה הראשונה, במידת האפשר משום שהמחשב ישמש למשחקים בעיקר. יש צורך בכל הערכה : מסך רמקולים מקלדת ועכבר אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב. אין חשיבות לדרגת השקט של המפרט. לא יבוצע אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה ורצוי ווינדואס 7 ועדיף שהמחשב יהיה מורכב כבר. אין חנות ספציפית , איזור המגורים הוא ירושלים. אין צורך לשמור אופק לשיפור המערכת . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב עם מפרט טכני אשר מיועד עבור תכנות , גיימינג קל ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו , אשמח להמלצות לגבי מחשב נייח . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיקר העבודה על המחשב היא תכנות , גיימינג קל (כמו לדוגמא CSGO)ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. …

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  19. מה האופציות? אני רוצה שיחזיק לפחות 9 שעות ושיהיה מחברה אמינה מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by manga05,

נשמע קצת נדוש אם מתחשבים בשם הפורום, אבל זה באמת מה שאני מחפש מעבד כנראה אני אקח E6300 לאחר הירידת מחירים (מישהו יודע בעובדה מתי הירידה תהיה בארץ וכמה היא תהיה על המעבד הספציפי הזה?) לוח אם אני לא יודע לבחור. זה נראה לי כאילו ההבדל היחידי בין כל הלוחות זה רק פיצרים, וקשה לי להאמין שההבדל של BLUETOOTH או לא עולה כזה סכום, כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו/לא יודע לחפש (אפילו באותה חברה יש הבדלי מחיר ענק) אשמח לשמוע רשימת פיצרים שיכולים להיות כדי לראות אם יש משהו שבכל זאת חשוב לי ושווה להשקיע כסף עבורו. אה, וגם - האם המארז שיש לי כרגע יחזיק את הלוח אם והמעבד החדש? (נשרף הלוח אם או המעבד - אני עדיין לא יודע איזה מהם, אני אשאל על זה בטרד אחר) יש כרגע במארז לוח אם MSI 845PE M…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. אני רוצה לקנות משהו למחשב ב400 שקל משו למחשב אני יודע שזה מועט אבל מה שהכי כדאי לשפר תגידו לי -מפרט- MS WINDO2S XP SP2 INTEL PENTIU, 4 CPU 3.00GHZ 512 MB RAM NVIDIA GEFORCE FX 5500 לפי דעתי אתה כרטיס מסך אבל איפה אני ימצא כרטיס מסך טוב ב400 שקל = \

23. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום ! מחפש לפטופ לסטונדט מדעי המחשב גודל מסך 15¨ אינץ זמני סוללה פחות קריטי ללא משחקים - מתאים לצפיה בסרטים לקנייה בארה¨ב - ניו יורק 700-900 דולר בעל אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by שי.א,

שלום חברים, התקציב שלי הוא בסביבות ה- 3,500 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה : 1. בגודל 14 אינץ (13.3 קטן מדיי ו- 15.6 גדול מדיי) 2. מסך מט ולא מבריק + FHD 3. מקלדת מוארת 4. שלא יחחמם יתר על המידה אלה פחות או יותר הדרישו שלי. האם יש בכלל מחשב שהוא בגודל 14 עם מסך מט FHD בעל פאנל IPS? תודה, שי.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים