ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
לחברי הפורום שלום רב! אני שוקל מזה זמן רב לבנות HTPC, אך איני מצליח להגיע להחלטה לגבי החומרה עליה הוא מתבסס. נתחיל מהפיצ'רים שהייתי רוצה ליישם: 1. צפיה בסרטי HD, - ניתן להסתמך על DXVA אך עדיף שלא יהיה בו צורך. 2. צפיה בדיסקים VCD\DIVX\DVD\BLU-RAY ( - הבלו ריי אינו חובה, אך חשוב שניתן יהיה לשלב במחשב זה כונן דיסקים סטנדרטי כך שאוכל לשדרג כאשר יהיו נגני בלו-ריי במחירים סבירים בשוק. בינתיים אני מוכן להסתפק בצורב DVD רגיל שיחסוך ממני את הצורך במכשיר DVD בסלון). 3. אופציה לחיבור של כרטיס PVR 4. חיבור לרשת חוטית + אופציה לאלחוטית בתקן N, - לא חובה לאלחוטית עכשיו, אך חשוב שתהיה האפשרות להוסיף). 5. צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר - חשוב מפני שמחשב זה יהיה בתפקיד שרת ההורדות וי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של חברת DELL ויש שני דגמים שמעניינים אותי במיוחד: Precision T1500 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14437 Inspiron 580 i5-750 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14863 הראשון מכיל מעבד I7 וכרטיס גרפי NVIDIA Quadro NVS 295 256MB DDR3 השני מעבד I5 וכרטיס גרפי ATI Radeon HD 5450 1GB המטרה העיקרית היא צפייה בתכני בלו-ריי כבדים, ואולי בשלב מאוחר יותר גם משחקים. השאלה היא קודם כל, איזה כרטיס נחשב לחזק יותר? שנית וזה בעצם הנקודה העיקרית- איזה מחשב יוכל להציג בצורה חלקה יותר וללא שום מאמץ סרטיHD מכל הפורמטים האפשריים? (הכוונה כמובן לשילוב בין המעבד לכרטיס הגרפי של כל מחשב) כרגע יש לי מחשב עם מעבד Intel core 2 4400 וכרטיס 8500G…
-
- 20 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
אשמח אם תבנו לי מפרט מחשב בתקציב 2500 ש"ח - ללא חריגות. עוד פרטים: * דיסק קשיח 500GB * שלא יכלול צורב * שלא יכלול מסך * אם יכנס בתקציב כרטיס מסך שתומך בDX11 ואם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יתן. תודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Call of Duty, Battlefield, L4d וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעי…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד ULTRAPORTABLE גודל מסך 13" אינץ מקסימום !! עם מעבד חזק, DDR3, וכ.מסך ל-א מובנה ... לדוגמא : ASUS UL30VT הדבר הכי חובה במחשב, הוא כונן אופטי ולכן הוא לא אפשרי עבורי מישהו מכיר משהו כזה ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם ייצא עד 1700 זה יהיה מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? רק עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות של מיקרוסופט אופיס (וורד, אקסל וכו'..), ואינטרנט, סקייפ , מסנג'ר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לשם פרנסה, אך לדעתי לא ניתן להשתמש בצורה כבדה בתוכנות אלה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא, ללא שום משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי עכבר + מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק IDE למחשב IBM T42. אשמח לקנות אותו במחיר סימלי אם אתם משדרגים במקרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1550 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MW2;Crysis;Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב …
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה אין לי כל כך מושג בחלקי מחשב אז אני צריך את עזרתכם. השימוש העיקרי הוא בתוכנות - ADOBE PHOTOSHOP CS4 , PREMIER CS4 ובנוסף משחקים חדישים. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל(כולל 2 מסכים שאני צריך שיעבדו ביחד-עד 20-22 אינצ') ועוד שאלה נוספת, יש לי מסך 37 אינצ' full hd , אני יוכל לשחק בו משחקים? (עדיפות למפרט מskypc) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי מפרט מעניין ואני יודע שהוא מספיק לי השאלה שלי היא לגבי הפלטפורמה שלו, האם היא ישנה? המסך שלו, איך הוא? מחשב נייד ''15.6 מעבד T4400 זיכרון 3GB DDR 3 דגם: TOSHIBA Satellite L450 מעבד מהיר Intel® Pentium Dual Core T4400 * חבילת זיכרון ענקית ומהירה 3GB DDR 3 במהירות 1066MHz * מ.הפעלה Windows® 7 אפשרות לבחירה 32bit/64bit * דיסק קשיח בנפח ג-ד-ו-ל 320GB * מסך מחשב "15.6 Toshiba TruBrite® HD TFT * צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, מחר אני סוגר את העסקה. רציתי לקבל דעה מכם על המפרט, שעיקרו הוא גיימינג. כמו כן, המחשב יעבוד עם מסך 24" FHD. כמו שאלות אחרונות: 1. אני עדיין בהתלבטות בין ה-UD2 לבין ה-US3L. אין לי צורך ב-eSATA ו-FW שה-UD2 מציע, אבל בכל זאת אני לא יודע איזה לוח אם יציב יותר ומציג תוצאות טובות יותר. (גם במקרה של OC קטן-בינוני). 2.לקחתי את הזכרונות 4GB הכי זולים שהיו. איך הזכרונות הללו ישפיעו במידה ויבוצע OC קטן-בינוני? האם עדיף לקחת זכרונות עם תדר גבוה יותר (למשל 1333) ועם תזמונים טיפה יותר גבוהים (שזה פחות טוב מצדי שני), או שההבדל לא שווה את ההשקעה? 3.איך המארז? שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל רציתי דעות נוספות.כדאי לרדת ל-Antec 300 או ל-Sonata III? 4.איך הספק? לא מצאתי אצל SkyPC את ה-…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקי אז כמה שאלות 1. האם בכלל שווה לי למכור את המחשב שלי ולקנות I7 מבחינת ביצועים שאני לוקח בחשבון שאני קונה יד שנייה ולא מהחנות 2. כמה המחשב מפרט שלי שווה בלי מסך
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמעת מלפני שבוע אני מחפש את הנייד המתאים לי, אני רוצה נייד ללימודים וגם משחקים כמו GTA IV, NFS SHIFT כלומר משחקים כבדים, אבל לא חייב שיריץ אותם באיכות גבוהה, מספיק איכות בינונית, אז מצאתי את הנייד הזה : HP PAVILION DV6 2130EJ הנייד החדש הזה שכולם מדברים עליו, יש לו מעבד חזק במיוחד, אבל את כרטיס המסך זה הדבר היחיד שאני לא בטוח ממנו, כי יש אלה שאומרים שהוא טוב ויש אלה אומרים שהוא גרוע, האם הנייד הזה יספיק לצרכותי? יש לי תקציב של 5000 ש"ח, אז מה אתם אומרים? האם כרטיס המסך יספיק למשחקים כבדים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך להחזרת המחשב התקול שרכשתי, ומתלבטת על תחליף ראוי (ל DELL STUDIO 1558) *שימושים: גרפיקה ועריכה* אופציה ראשונה PC עד 7000K קריטריונים: 1. מסך15" איכותי בעל רזולוציה גבוהה (FULL HD עדיף) (אגב, המסך של DELL מסדרת הסטודיו-נקרא WHITE LED אמנם אך הנורות הן בצבע כחלכל, מה שנותן גוון כחול מעצבן לתמונה, הרזולוציה מדהימה אבל חוץ מלבן עומק צבעים לא משהו) 2. אפשרות להארד דיסק 7200RPM 3. כרטיס מסך חזק לגרפיקה 4. סוס עבודה! ONE THAT STAYS COOL גם תחת עומס (גוף אלומיניום כמדומני?) בקיצור אחד שאפשר לסמוך עליו levono thinkpad? toshiba? ASUS? אופציה שנייה היא כבר ללכת על הMACBOOK PRO שמן הסתם היה הבחירה הראשונה שלי אם יכולתי לעמוד בתקציב, ויהיה ברירת מחדל אם אי…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תיאור כללי. * מחשב אישי ( PC \ DESKTOP) * לוח - אני לא מבין הרבה בלוחות, חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין ז"א האמין מבין הזולים. * מבחינת מעבד - רצוי AMD בגלל מחיר זול יותר ממה שידוע לי, אלא אם כן אתם חושבים שזה לא קשור ואפשר גם שיהיה מעבד INTEL בטווח המחירים הרצוי. ושיהיה שווה ערך ל CORE2DOU כלשהו ( או CORE2DOU). * ספק כח - לדעתי לא פחות מ 400W רצוי לא? * מארז - מבחינת מארז חשוב לי שיהיה לו איוורור טוב וחשוב לי שיהיה בו מקום לדיסקים , נגיד 5 דיסקים ככה אם יש דבר כזה. * כרטיס מסך - אני לא צריך כרטיס מסך רציני ... רק שיוכל לנגן HD בצורה סבירה וזהו אין צורך משהו למשחקים. * זכרון RAM - לא סגור על משהו ספציפי נראה לי 2 מספיק. * מבחינת HD אני סגור על דיסק 1 מדגם - Western Dig…
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, בידי 2 מפרטים, אשמח להשוואה/הערות ... מנסה להבין מה יותר טוב, ומה אפשר לשפר בגבולות המחיר הנתון. תודה מראש לעוזרים. מפרט 1: מעבד -Intel Dual Core E-5300 לוח אם - Gigabyte G41 DDR2 PCI-X זיכרון - DDR2 4196MB 800mhz כונן קשיח - 500GB SATA2 7200 (ללא דגם ספציפי) צורב - DVDRW DualLayer x22 SATA (ללא דגם ספציפי) מארז - ATX כולל ספק 500W (לא ברור הדגם) כ.קול + כ.רשת + כ.מסך מובנים (לא ברור הדגמים). הצעה קיימת : 1500 ש"ח כולל מע"מ מפרט 2: לוח אם - Biostar GF8200C מעבד - AMD Athlon II X2 240 Box כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון - Samsung DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב - Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז - ללא ספק Cool…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
למה במיפרטים ממלצים של האתר בחרו דווקה את הדיסק קשיח samsung f3 ?? חיפסתי מידע עליו אבל לא ראיתי משהו מיוחד בוא , אז מה אני מפספס ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זה מה שיצא מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪852 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק Cooler…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Dell Inspiron Mini 10 http://cgi.ebay.com/New-Dell-Inspiron-Mini-10-10-1-Black-Netbook-w-TV-Tuner-/320508624563?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item4a9fcd7eb3 HP Mini 311c http://cgi.ebay.com/NEW-HP-Mini-311-1000NR-11-6-Netbook-VM257UA-ABA-/350318000279?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item5190947897 Asus 1201N http://cgi.ebay.com/ASUS-EEE-PC-1201N-PU17-SL-250GB-12-1-NETBOOK-WINDOWS-7-/160417506359?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item2559a0e437
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום רב וחג עצמאות שמח, מעוניין בחו"ד על מפרט למחשב, כמו כן מפרטים נוספים יתקבלו בברכה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל מה שמוזכר כאן ועוד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, עריכה ודגימת וידאו, קטיה הכל באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-