עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  2. מחפש מחשב עד4000 ש''ח * מטרות המחשב : עבודה משרדית, סרטים ומשחקים [ME 3 סקיירים וכו' , תגידו לי אתם אם זה כבד] * גודל המסך : לא רוצה משהו ממש קטן ... 15 אינץ' * רזולוציית המסך : לא כ''כ קריטי.. אני מניח שאלך על הממוצעת 1600-900 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא יודע ממש מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במיוחד אבל שמעתי שלDELL יש תקופת אחריות ארוכה יחסית וזה בונוס רציני…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by CrazyMax,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח, תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח. מיועד ללימודי רשתות/אבטחת מידע. צרכים בסיסיים כגון אופיס ואינטרנט (ואולי אצטרך גם להריץ עליו מכונות וירטואליות - אם אפשר לקבל הצעה אחת למחשב שיתאים להריץ מכונות והצעה נוספת למחשב שלא מיועד לכך). אין צורך במערכת הפעלה וכרטיס מסך פחות רלוונטי, לא יהיו משחקים על המחשב אלא רק מולטימדיה, לכן על חשבון כרטיס מסך אני רוצה מחשב שיהיה יחסית "חזק" (לא עגלה). מסך +15" , לפחות 2GB זיכרון, אחריות לשנתיים לפחות (רצוי 3 גם אם זה אומר תוספת תשלום), מעבד אינטל (לא ממש הבנתי אם עדיף centrino או core 2 duo ומה ההבדל בכלל) ראיתי מספר הצעות: LG (למשל R510 2.0GHz) או DELL Inspiron או HP Pavilion DV5/6 (משום מ…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by ThePorscher,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sagi berholz,

אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500, אם יש חריגה ששווה את המחיר מעבר - גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט, נטפליקס וסרטים אולי בעתיד משחקים ממש קלים לילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללפטופ 14 אינטש לניידות …

7. Started by unknown,

ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …

13. Started by DrSuzuki,

שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Reborn,

שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.

16. Started by bugy12,

שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by talisman,

מחפש לקנות לפטופ ואני לא ממש מבין בתחום הזה. אני מחפש מחשב שיעודו העיקרי הוא אינטרנט ו office ומחשקי פלאש קטנים. לא מיועד לגרפיקה כבדה או משחקים רציניים. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by natan805,

שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Static,

שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.

22. אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. המחיר והזמינות בארץ ממש לא רלוונטיים. בעל משקל יחסית קל. זמן סוללה גבוה כמה שאפשר. חובה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים. מסך עד 15.5 אינץ - לא משנה 16:9 או 4:3 לשימוש סולידוורק (כמו אוטוקאד).

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by joe2010,

חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nondos,

למשיהו יש מושג אם לפטופים כאלה כבר קיימים בשוק?? ואם לא אז מתי יהיו זמינים לפטופים עם מעבד Core 2 Duo

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים