עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך לעזרה בבנית מפרט הכי טוב שיש למשחקים ב8K אפשרות חריגה של עד 400 ש"ח אם אפשר שהוא יכלול את SAPPHIRE ATI Radeon HD4870X2 2GB GDD כי שמעתי שהוא הכי טוב היום. גם אם אפשר שהמארז היה קריר ושקט תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. אהלן וסופש מעולה שיהיה לכולם אני מתכנן לקנות בכמה ימים הקרובים מחשב חדש. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למפרט דיי סופי אבל אני לא בטוח לגביו עדיין. זה המפרט- *יש לציין שהמחשב מיועד לצורכי משחקים סרטים Q6600 GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800Mhz DDR2 HD 4870 512MB Sapphire 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate DVD±RW GH22NS x22 Black SATA LG HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו לשאלותי... האם המעבד הזה הוא כבר ישן? או שעדיין הוא כדאי? לוח אם-אני לא בטוח שהזכרונות מתאימים לו מאחר וממה שאני ראיתי כתוב לו רק DDR3,האם זה מתאים לDDR2 גם? אני אשמח להמלצה ללוח אם בכל זאת מאחר וזה נושא שאני לא כלכך מבין! זכרונות,האם יש הבדל גדול…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), כמובן office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), שימוש תדיר לפעמים לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עקרונית לא גיימינג, אבל כן מריץ לפעמים: סימולטור טיסה, סימולציית טיסנים (עם שלט שמתחבר למחשב). לא תכוף כ"כ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה, סימולצ…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by yiftach2,

סליחה על הבורות אבל אני רוצה להציג מפרט שבניתי מ-TMS, איך אפשר לעשות את זה באופן מעוצב כמו שרבים עושים את זה בפורום??

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש. להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  7. מאתמול יש לי בעיה בהפעלת הT60.הוא מתחיל להריץ את הXP אך לפתע הוא קופא.שאני מפעיל מחדש הוא עובד בלי בעיה אך בפעם הבאה שאני מפעיל אותו שוב אותו סיפור. אני מקבל את שולחן העבודה אך כל מה שנמצא עליו לא מגיב. אם אני עובר עם העכבר על שורת המשימות הסמן מקבל צורה של שעון חול. פירמטתי אתמול את כל המחשב והבעיה נפתרה , כך היה נדמה לי. שוב אותו עניין. אני לא שומע שום רעשים מוזרים מהדיסק כך שזה לא נראה לי משהו טכני.כמו כן המחשב שלי מוגן מכל מיני ווירוסים ורוגלות.מה זה יכול להיות ? תודה מראש

8. היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אוקיי זה המפרט שאני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים השימושים יהיו משחקים וסרטים המסך שלי הוא 17 אינץ lcd ותחובר טלויזיה טושיבה lcd 32 אינץ במעמד הרכישה אוסיף עוד 3 מאוורים אשמח לשמוע חוות דעת האם אפשר יהיה להוזיל בחלקים מסויימים ? תודה אוהד. מעבדי אינטל‏ מחיר סה"כ 795 Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE מחיר סה"כ 504 EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty מחיר סה"כ 450 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך‏ Sapphire מחיר סה"כ 944 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Seagate - חמש שנות אחריות מחיר סה"כ 301 500GB 72…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  10. מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקווה שיחזיק מעמד הרבה זמן בשוק. מעבדים Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX inti5750B 3 שנים ¤ 1,066.00 כמות = 1 ¤ 1,066.00 לוחות אם Intel DP55WG I5 Socket 1156 P55 CHIPSET INTDP55WG 3 שנים ¤ 466.00 כמות = 1 ¤ 466.00 זיכרונות OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold OCZ3V13332GG 3 שנים ¤ 183.00 כמות = 4 ¤ 732.00 דיסקים קשיחים WD 500GB 7200RPM 8MB Sata2 WD5000AAJS WD5000AAJS 3 שנים אחריות ¤ 269.00 כמות = 3 ¤ 807.00 כרטיסי מסך GigaByte GeForce GTX 295 1.8GB PCIe GBGTX29518G 3 שנים אחריות ¤ 2,715.00 כמות = 1 ¤ 2,715.00 מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming ant300 שנה אחריות ¤ 318.00 כמות = 1 ¤ 31…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. מטרות המחשב - שימוש רגיל שוטף (גלישה, מסמכים,שירים) וצפייה בסרטים דרך יציאת HDMI בLCD גודל 37 אינצ' 720P. גודל המסך - היות ומחליף מחשב נייח, עדיפות ל15.6. משקל רצוי - אין חשיבות, עדיפות למחשב קל בכדי שאוכל לנייד אותו במידת הצורך. זמן סוללה ארוך - לא במיוחד. יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות- לא. כונן קשיח- עדיפות ל500. צורב DVD- חובה אחריות בינלאומית - רק במידה וההמלצה היא להזמין מחו"ל. העדפה לחברה כלשהי - HP בשל ניסיון טוב (נייד שעובד כבר כמה שנים חלק ושירות לקוחות מעולה)/ DELL בשל האחריות המורחבת. כאמור, אם זה אכן מומלץ, פתוחה האופציה להזמין את המחשב מחו"ל בתנאי שאכן תהיה אחריות בארץ.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. עם המעבד T4200 וסוללת 8 תאים(מחודש מוסמך משהו כזה) זה יוצא לי כולל משלוח לארץ דרך מסטופ משהו כמו 2,600 שקל איזה אחריות עליי לבחור כדי שתהיה תקפה גם בארץ? (האם בארץ נותנים אחריות למוצרים שעוד לא הגיעו לכאן?) האם יש סיכונים מיוחדים שכדאי לי לדעת עליהם לפני הקנייה? טיפים? איזה משהו מיוחד שאני צריכה להגיד לDELL או למסטופ?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by gabishpak1,

אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני צריך מפרט למערכת מחשב שלמה הכוללת בנוסף למארז וכל תכולתו גם מסך,מקלדת ועכבר כמובן, רמקולים שהלוח אם יהיה עם כרטיס רשת פנטיוטם או AMD אני כבר לא בקי בנושא כמו שהייתי פעם אז תבחרו לפי מה שטוב יותר (או הכי טוב שנכנס בתקציב) תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by Infarlock,

היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  17. היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …

19. Started by עופר זוסמן,

קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Sh1,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי מחשב במפרט הבא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ Scythe JAPAN KATANA 3 Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 120mm Kingston 4GB DDR3 1333 x2 Samsung 1TB Sata II 32MB SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI SONY NEC DVDRW DVR x 24 התפנו לי כ400 ש"ח לשידרוג. על מה ממליצים? ssd או אולי משהו אחר? בתודה מראש

21. Started by Mark32,

שלום, אני משתמש חדש פה, ואני כמו רבים מעוניין בלקנות מחשב, אחרי שביליתי זמן מסויים בלקרוא קצת בפורום ובכללי הצלחתי להרכיב מפרט בTMS, Gigabyte GA-Z97M-DS3H 549₪ Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray 1255₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 329₪ Arctic Cooling Freezer i11 154₪ בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led 899₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail 1899₪ באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש 729₪ סה"כ: 5814₪ אני לא צריך כונן קשיח וזה גם התקציב המקסימלי שלי. אשמח אם תמליצו או תתקנו אותי לגבי חלקים מסויימים, תודה מראש.

22. היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by SeriouSpike,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב עבור שימוש כמחשב OFFICE מתקדם. אין צורך ביכולת ניגון משחקים. במחשב יותקן רק כונן קשיח אחד ובעתיד אולי נוסף. אני זקוק להערות על המפרט שנרשם למטה וגם המלצות למארז + ספק כח. יש לי עדיפות למארז קטן מפאת המקום, אך אם המארז יעלה יותר מידי, אני אלך על מארז סטנדרטי עומד. תודה. מעבד: Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX‬‬ לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H‎ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 2 יחידות של PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ‬‬ 9‪CL כונן קשיח: Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM‬‬ כונן: LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK‬‬

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. המחשב מיועד לעבודה משרדית (מדי פעם גרפיקה תלת מימדית) בנוסף, סרטים ומשחקים בשעות הפנאי (כנראה שבתקופה הראשונה לא אעשה OC אבל אני רוצה את האפשרות הזאת פתוחה) זהו מפרט של IVORY המחיר שלו פשוט יותר זול ממחשבים שעל הנייר נראים הרבה פחות טובים שראיתי כאן, הייתי רוצה לדעת מדוע ומה הבעיות עם המפרט הזה מעבד Intel® Core2 Duo E8400 לוח אם P5KC Asus או Gigabyte EP35-DS4 דיסק קשיח 500GB 7200 RPM SATA II 32MB Seagate זיכרון פנימי OCZ - 2048MB DDR II 800MHz PLT CL4 כונן אופטי צורב LG X20 SATA DVD או צורב PIONEER\ASUS SATA X20 DVD כרטיס מסך Nvidia GeForce 9600GT 512MB OVER CLOCK EDITION, DUAL DVI מארז מארז 3 שנות אחריות לספק הכח (ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן שדרוג למא…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by rubiliani,

היי, אני רוצה להרכיב מחשב פשוט לסלון בכמה שיותר זול. חשוב שיתמוך בHDMI יותר מזה לא משנה כלום. נפח ההרד דיסק גם לא חשוב כי כל הסרטים באים משרת שמרכז הכל.. לא מתכוון להקליט וכיו"ב... רק לסרטים וגלישה באינטרנט... תודה רבה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.