ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
* גודל המסך? 14-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?נפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה) * כונן אופטי? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע כמה הערות: 1. לא חייב להגיע לתקציב מקסימלי 2. אשמח שירץ גם משחקים אז עדיפות עם כרטיס מסך של Nvidia ראיתי בKSP כמה מחשבים שנראים לי בסדר,אם מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים שלהם לעומק מאוד אשמח http://ksp.co.il/?store=ashkelon&select=.268..271.…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בורה לגמרי בכל עניין המחשבים ולכן לפני שאני קונה מחשב חדש בחנות החלטתי לחפור קצת באינטרנט בנושא בשביל של ירמו אותי. הגעתי דרך המלצות בפורומים שלכם לאתר KSP ויש שם מפרט שתפס את עיני ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו קודם כל אני אציין שהתקציב שלי הוא בין 2500-3000 ושהשימוש במחשב הוא דיי פשוט- גלישה באינטרנט, הורדות סרטים, מוזיקה, עריכות סרטים וקצת משחקים (אבל לא משהו רציני מבחינת כרטיס מסך כי אנחנו לא גיימרים בגרוש). אני רוצה שהמחשב יפעל מהר גם כשאני מורידה כמה דברים, באמצע עריכת סרט וגם גולשת באינטרנט בקיצר, מולטיטסקינג. יש לי גם עוד מחשב בבית (דיי ישן- פנטיום 3) ואני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט אם זה משנה משהו (מבחינת כרטיס רשת או כל דבר אחר) המפרט: מעבדי AMD Athl…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להכין מפרט למחשב בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה בפורום ובמקומות אחרים. המחשב בעקרון הוא בעיקר בשביל עבודה עם ויזואל סטודיו ואקליפס, קצת פוטושופ, קצת סרטים ומשחקים קלים. המטרה הייתה להגיע למחיר בסביבות ה4000 שקל בסוף יצא לי הדבר הבא: מה דעתכם? האם יש משהו מיותר? משהו חסר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי חברה אני מבקש הצעת מחיר למחשב נייד. תקציב עד כ2000 שקלים מחשב מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר ועבודות משרדיות כגון אופיס משחקים קלים ומעט צפייה בסרטים. גודל מסך לפחות 14 אינץ לא פחות. משקל פחות בעייתי המחשב לא יזוז יותר מדי . זמן סוללה של כ 2.5 3 שעות יציאות USB כמובן וכניסה לכרטיסי זכרון. וכמובן WIFI בלוטות לא מעניין. דיסק קשיח מינימום 160 גיגה. נדרש צורב DVD פרמטר מאוד חשוב מבחינתי למחשב הוא אמינות, מחשב שיהיה אמין מאוד עם מינימום תקלות. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה? http://www.belkin.com/us/p/P-F5L001/ לא מחפש רמקולים ותוספות. עד 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מערכת מחשב - (3YL) 2. לוח אם - (INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 לוח אם למעבדי Intel® Core i7 /i5 / i3 2nd generation LGA1155 Form Factor ATX Intel® H67 Express Chipset Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) for RAID 0, 1, 5, and 10 Dual channel memory DDR3 /1333/1066 - 4sockets/32GB max מתאם גרפי - DVI-I and HDMI* connectors for processors with Intel® HD Graphics 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 One serial port header One parallel port 3x SATA 2.0, 2xSATA 3.0 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 12 יציאות (6 קדמי + 6 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) · Two USB 3.0 ports · One eSATA 3.0 Gb/s port כרטי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב גמיש 4K +-. ישמש כסביבת פיתוח ויריץ תוכנות דוגמת VS,SqlServer,Photoshop וכו. לא ישמש למשחקים ולכן לא נדרש כרטיס מסך מיוחד. מעבד i5 4670 haswell מסך 24'. דיסק קשיח - 1T SSD - 128GB זיכרון 8GB מעוניין במארז שיראה טוב ויכיל שלושה מאווררים. *אופציה לחיבור שני מסכים. תודה !
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הנה המפרט מהחנות KSP מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro White עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 3059 ¤ זהו המפרט אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע ב3000 ש"ח הוא מוזמן המחשב בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים "קלים"
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך מפרט ללא שום ציוד הקפי, ורק מKSP המחשב מיועד לעבודה שוטפת: משחקים הורדות אינטרנט, ובעיקר לימודים! כמו כן אני מתכנן לחבר בזמן הקרוב רסיבר כך שתתיחסו לעניין של כרטיס קול, כי נכון להיום אין לי מושג אם כרטיסי קול אונבורד שווים משהו. הרכיבים שאני צריך הם: מעבד- C2D לוח אם- שיאפשר שידרוגים עתידיים זיכרון- 2G דיסק קשיח- 250GB לא צריך יותר כרטיס מסך- נכון לעכשיו אני אם מסך CRT 17' ומתוכנן בעתיד הלא רחוק LCD של 20" לפחות. כרטיס קול- ?? מארז + ספק.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הנוכחי שלי מת באופן מוזר, החלטתי לקנות מחשב חדש ותוך כדי זה לשמר את מה שאפשר מהמחשב הקודם (הדיסק הקשיח טוב, הכרטיס מסך והספק גם. את המארז אני לא אוהב אז החלטתי להחליף אותו =]) 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא צריך דיס…
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה נייד זה. הייתי שמח לשמוע review ? הנייד בעל מעבד AMD Turion X2 1.8 האם משתווה למעבד של אינטל ? כ.מסך Geforce 7000 אני לא כל כך בקיא בכרטיסי מסך אז אשמח לדעת אם הוא נחשב ? איזה משחקים אפשר להריץ עליו ? אשמח לתגובות! טנקס.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי RTX 2070 חיצוני) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה - לא משהו צעקני - *לא חייב* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הר…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לבנות לי מפרט בסכום שנע בין 2500 ל-3000 ש"ח. המפרט חייב להתאים למעבד מסוג Core2Due מכיוון שהמעבד כבר נמצא בידי! המפרט מיועד בעיקר למשחקים ורצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן. אין צורך בציוד הקפי! בתודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי עכשיו בACCSESS CONEECTION של המחשב שלי וראיתי שבדגמי ה15.4'' יש אנטנה נוספת נשלפת בצד שמאל של המסך. כתוב שם שיש לשלוף כיסוי מסויים ואז אפשר לקבל איכות גבוהה יותר של קליטה. הדגם המדוייק שיש לי הוא T60 8744 hcg. ניסתי להסיר את הכיסוי אך זה נראה כאילו הוא קבוע ושאין שם שום דבר.ולא הצלחתי להסיר אותו האם זה רק בחלק מהדגמים או שההוראות מטעות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
סביבות 3000 ש"ח גודל - מעדיף כמה שיותר גדול 17 סטודנט - שימוש עיקרי זה בתוכנת AUTOCAD מערכת הפעלה - לא חובה הבנתי שמשתלם להזמין מAMAZON או NEWEGG , מכיוון שההיצע בארץ על הפנים. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת.. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, רזולוציה מקסימלית: 1024*1280 בגלל המסך (ולא מתוכנן לקנות חדש). העדפה ל-Quad Core וחשוב מחשב שקט וקר.
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם כל ישר כוח על הפורום שעוזר לאנשים שלא כ"כ מבינים במפרטים(כמוני) "למצוא את עצמם" בכל הנוגע לקניית מחשב שמתאים לצרכיהם האישיים. הקדמה קצרה: לפני קצת פחות מארבע שנים קניתי מחשב שהיה טוב עבורי כי לא הייתי גיימר מושבע. עכשיו שיחקתי בדמו של פיפא 12 על ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה יחסית נמוכה והמשחק קצת קרטע למרות זאת,הבנתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט: מעבד: intel dual core e2160 1.8 ghz לוח אם: Gygabite p35-ds3l זכרון: 2gb כ.מסך: ati radeon hd3850 256 mb מארז: raidmax sagitta צורב dvd lg hard disk 160 gb ספק: HEC 400 TRT 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגרפיקה: פוטושופ, עריכת וידאו וכמובן לדברים בסיסיים: אינטרנט, אופיס.... (אין צורך בכונן אופטי) AMD ATHLON 64 3000+ 754 BOX 770 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 הרכבה 170 תודה
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מגיע לכ80 מעלות!! המאורר עובד.. אין לי ממש ניסיון עם לפטופים , אני יודע שבמקרה כזה בנייח שלי הייתי מפרק את המעבד ומחליף משחה טרמית.. זה גם מה שעליי לנסות כאן? כמה זה מסובך/שונה בלפטופ מבמחשב נייח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מתחיל ללמוד בקרוב ומחפש מחשב נייד. השימושים שלי הם אינטרנט, Office , סרטים ואולי גם לשחק קצת. מתלבט בין 3 מחשבים: 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13669 מכירים את הדגם הזה? אם כן, איך הוא? האחריות היא איסוף והחזרה ל3 שנים בניגוד לDELL (אחריות בבית הלקוח) אז פה יש מינוס, מכל השאר הייתי מרוצה. 2. http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E... אשדרג ל6 GB זיכרון ויש אחריות בבית הלקוח. 3. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7561 מישהו מכיר את המחשב הזה? יכול להמליץ עליו? איך המחשבים של Samsung? צריך את עזרתכם בבחירה. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-