עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לגרוע הרבה באיכות אז כן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך, רמקולים (בסביבות 300 שח), מקלדת ועכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט לא קריטי אבל אם אפשר מחשב כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by lis517,

שלום, ארגנתי מפרט בסיסי ביותר למחשב לצורך גלישה ומסמכים (בשביל ההורים). אלו המרכיבים המרכזיים (ללא המארז,CD וכו'): מעבד AMD: Athlon II x2 Dual Core 245 2.9Ghz Socket AM3 Box לוח אם GIGABYTE: G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרון ‏ DDR II 800Mhz: 1GB Kingston Value אני רוצה לדעת אם המחשב עונה על מינימום הדרישות של WINDOWS7 בכלל, ואם תומך באפקט ה-AERO בפרט? ובכלל נראה לכם השילוב הזה? אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי (זו לא הפעם הראשונה).

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. שלום לכולם רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. מבקש עזרה מה לא צריך? הארדיסק, צורב, ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. שקט חשוב 50-50 אזור מרכז חשוב מאד - מעבד אינטל. רזולוצית מסך - 1050*1650 תודה

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אז ככה, קודם כל הקדמה: מחשב מיועד לקהל הצעיר, סטודנט, למטרות שונות בעיקר המולטימדיה. חשוב לי מאוד מעבד לא חלש (בכוונה לא אומר חזק נראה לי T4400 ומעלה נחשב כבר ממוצע ולא חלש) שיהיה נורמלי ויחזיק לעוד שנתיים לפחות, וRAM שיהיה 2GB+, מסך LED לסרטים זה חובה. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה בסיסי אפילו אני לא משחק משחקים. המחיר אמור להיות 3,000 - 3,500 (ללא חריגה בכלל בבקשה.. זה כל התקציב) * מטרות המחשב? אינטרנט, Office, סרטים, מוסיקה להעביר את הזמן עם חיבור לרמקולים, הורדות. כל זה להעביר את הזמן במעונות. * גודל המסך? 15.6 (LED חובה). * בלוטות? עדיף אם יהיה, אבל לא נורא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB+ * צורב DVD? עדיף אם יהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, אחריות בארץ שת…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  5. Started by valera199309,

שלום לפני כמה ימים קניתי לפטופ מסוג HP DV6-2130EJ הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר מעודכן לכרטיס חיפשתי באתר של נוידיה אפילו כתבתי להם מכתב אבל הם שלחו אותי לאתר היצרן אבל באתר היצרן הדרייבר האחרון הוא 188.7 וראיתי שיש כבר 197.6 בגלל הדרייבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אז עם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אז תעזרו בבקשה כי אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  6. אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום רב אני מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק (לפחות 4GB ומעבד i5), לתכנות והרצה של אלגוריתמים כבדים, בעיקר בסביבת ווינדוז. החלק הטריקי הוא שאני צריך את היכולת להריץ גם ווינדוז וגם-mac OS כרגע עומדות בפני שלוש אפשרויות: * מאקבוק עם בוטקאמפ ווינדוז * PC נייד עם VM של מאק * PC נייד ומאק מיני נייח זול יחסית כרגע אני מנסה להבין איך לקבל את כל היכולות בתקציב המינימלי, ולכן אין עדיין הגבלה על התקציב. אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה * מטרות המחשב? תכנות * גודל המסך? 13\14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחר…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by nshpig,

מישהו יודע האם כל הדגמים באים עם מודם 56k וקורא תביעת אצבע או שזה רק בדגמים ספציפיים?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. צריך המלצה לTABLET בתקציב של עד 6K. מחשב לשימוש בOFFICE בעיקר עם אקסל וONE NOTE. איך האחריות בארץ למחשב שקניתי בחו"ל? עדיפות למסך מאט ובטרייה 9 תאים. אני חושב על המחשב הזה: HP EliteBook 2740p Tablet PC [br]פורסם בתאריך: 20-04-2010, 17:00:47 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-3955549-4145567-4145569-4172717.htmlיש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 21-04-2010, 11:50:03

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yakiryah,

שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by etant2,

האם משהו יודע , מנסיון אישי, או ידע כללי בתחום, איזה מחשב (עד 12') יש לו את קליטת האינטרנט הטובה ביותר? מחשב שאפילו מהאוטובוס תהיה לו קליטה ואני אוכל לגלוש.

13. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  15. שלום לכולם, ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ). התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו. אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? ) 1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד. 2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה. 3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעת…

16. Started by maorizyo,

מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מנסיון של חבר החלטתי לרכוש LENOVO SL300. הבעיה היא שמצאתי כמה תת-דגמים וקשה לי להבין מה ההבדל בינהם. היות וההבדים במחיר זניחים, אני מעדיפה לבחור את זה עם הביצועים הטובים ביותר. מישהו יכול לעזור? הנה הדגמים: Lenovo ThinkPad SL300 2738-AUC Lenovo ThinkPad SL300 2738-CTO Lenovo ThinkPad SL300 2738-52G Lenovo ThinkPad SL300 2738-L2G NetBook את כולם מצאתי בזאפ בקישור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239063&db1302178=1302461 אשמח לסיוע...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. שלום,המחשב נייד צריך להיות חזק ואמין, שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות.כמו כן איזה ווינדאוס מומלץ לשים עליו ובקיצור לדעת שהקניה תיהיה משתלמת. קיבלתי 2 הצעות לגבי שתי מחשבים שונים, הייתי שמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת עליהם, והאם יש טובים מהם בשוק באותו טווח מחירים 3500-4000. (כולל אחריות של החברה למחשב לפחות לשנה) hp pavilion dv6-1230ej או hp probook 4510s בתודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Sapphire HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 2635 ש"ח מ- ksp . המחשב מיועד למשחקים (מסך 17 של lg כרגע, רזולציית מקסימום של 1024x1280) , כמו כן אני מתכנן לחבר אותו לטלוויזיה (32 lg) אם זה אפשרי בכלל בשביל לראות תכני hd. חוץ מזה, אינטרנט, מוזיקה ושאר שטויות. קחו בחשבון שהידע שלי מוג…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  20. תעזרו לי עם מפרט לחבר ב2000 שקל, אפשר עם חריגה ל2500 רק אם יש צורך ממשי. שימוש משרדי, כמעט ללא משחקים, בעיקר עבודה עם פוטושופ. נקודות מפתח: חובה דיסק 1TB צורב כרטיס מסך בינוני (בטווח ה500 שקלים) אם אפשר, לבנות בKSP. ללא ציוד היקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום רב לכול המסתכלים במודעה אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידיאו עם תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 4 כמו כן קבלתי מספר מפרטים ורצתי לדעת מה דעתכם על אחד המפרטים שקבלתי כמו כן התקציב הוא עד 6K בלי ציוד נלווה לאלן המפרט 1. לוח אם LGA 1366) Intel® Smackover DX58SO) 2. מעבד-Intel Core I7 930 2.8Ghz/8MB/4.8 GT/sec 3. מארז ATX COMPUCASE 6AR6 מארז שקט, בולמי זעזועים , מאוורר "12 שקטים, 4 חיבורי USB מקדימה. 4. ספק כח Thermaltake THOUGHPOWER 650W 5. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ כמות 3.00 יח' 6. דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 7. דיסק -D WD1002FAEX 1TB/7200/64MB SATA II Black PNY QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retail .8 כרטיס מסך 9. כרטיס קול משולב …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 500 שקל יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. חוץ מזה אני גם ממיר סרטים בשביל צריבה ל-DVD או לצפייה בפלייסטיישן 3 (מעדיף לראות סרטים על טלוויזית HD בסלון מאשר על מסך המחשב). מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב אז מן הסתם גם תכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, ConvertXtoDVD ו-MKV2VOB בשביל המרות סרטים ובעתיד גם עורכי קוד / סביבות עבודה לתכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

ללא ציוד הקפי. המחשב צריך להריץ קיובייס, ומצד שני גם משחקים בצורה טובה כגון COD MW2 וכו'->המסך 22אינצ' ^^ במקרה כזה עדיף לקנות 4 ליבות? **אם יש הצדקה אפשר לחרוג בכמה גרושים. צריך גם שיהיה שקט כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה ולא נסגר.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000, אפשר לחרוג עד 500 אבל עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות וסרטים. משחקים כמעט ולא. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל הרגילים (דפדפנים, אופיס, נגני מדיה וכו'), Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 - ראו מסך בהמשך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמעט ולא משחק, לא כ"כ רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאו…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.