עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, HWZONE תתחדשו על האתר החדש,נראה מדהים!. ברצוני להשתדרג למערכת HTPC ולמרות המבחר הרב שנמצא בשוק אני מתקשה לבחור בין אם לקנות מערכת מוכנה או לקנות רכיבים ולהרכיב לבד (אין לי בעיה לקנות רכיבים לבד ולהרכיב אם זה ייצא זול יותר). חשבתי בהתחלה על סטרימר אך מערכת HTPC גם תהווה תחליף טוב לסטרימר וגם כמובן אקבל את יתרונות הMC של הHTPC. אז התקציב בכותרת ואיני יודע על מה ללכת. יהיה מחובר למגבר YAMAHA RSV735 דרך כבל OPTICAL+מחובר דרך HDMI ל LG L80YR 42" lcd/ מה עם זה: http://www.7pc.co.il/Product.aspx?productid=2574 כמו כן גם הזמנתי מחו"ל כונן BLUE-RAY אז אצטרך מקום במארז כדי למקם כונן CD.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  2. אז מה צריך? לפחות 2GB פנימי מינימום 40GB חיצוני כרטיס מסך ג'פור 6 ומעלה מעבד 3000MHZ זה לבד כבר 7000 שקל שמתוכם רק ה 2GB הפנימי זה 4000 שקל

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by victory,

אני רוצה לקנות צחשב למשחקים + OC

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by ronf6,

ממצב? צריך מפרט למחשב , לא ממש משנה איזה חנות העיקר באזור המרכז. ללא ציוד הקפי,ללא מסך,מקלדת עכבר וכו , רק מארז ומה שבתוכו. התקציב-2500. אם זה ממש קריטי , אפשר לחרוג. המטרות-בעיקר משחקים,קצת אינטרנט גלישה וורד , שאני מאמין שאין צורך להזכיר את זה כי זה די ברור ומאליו ולא צריך משהו מיוחד בשביל זה >< ללא התקנת מערכת הפעלה קנויה מהחנות,כולל הרכבת מחשב,ללא OC,ואם אפשרי שלא יבוא על חשבון דברים אחרים-שיהיה יחסית שקט , כי מה שיש עכשיו מרעיש,וצריך משהו שקט יותר. אין צורך בדברים מיוחדים,צריך כמובן לפחות כונן אחד שהוא צורב DVD ללא העדפה לחברה מסוימת של החלקים. חשוב גם שהמארז לא יהיה יותר מדי גדול , הוא צריך להכנס בחור שבנו לו.. בקיצור מחשב "רגיל". כמובן-כמה שיותר טו…

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by ben96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל ה1000 לנצל, את ה500 חריגה תנצלו לפי הצורך, אם זה באמת שווה לי אז תנצלו את כל ה500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 BFBC2 C2 וכד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 או 32 רז' שניהם 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Inertia,

מעבד Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0GHz לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM כ.מסך Gainward Bliss GeForce 8400GS 256Mb מארז+ספק+הרדיסק+זכרון, כבר יש.. זה מה שהצלחתי לבנות בתקציב של 1000 ש"ח, אם יש למישהו רעיון למשהו טוב יותר באותו מחיר אז יאללה

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by NoaXD,

אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Shlomiooster,

ברשותי מחשב נייד חדש HP PAVILION DV4-1030EJ מעבד CORE 2 DUO P8400 2.26 זכרון 3GB DDR2 800MHz כרטיס מסך GEFORCE 9200M GS 256 UP TO 1534 SHDER 4.0 תראו רציתי קודם כל לקבל עליו חוות דעת מקצועית ידוע לי שהכרטיס אומנם יכול להריץ משחקים אך אינו מיודעד להם מה שה GT כן יכול לעשות ארצה לדעת אם מישהו התנסה במשחק GTA IV במחשב הנ"ל ומהם ההגדרות שהמחשב מסוגל להריץ משחק זה לחבר שלי יש משב נייח ששדרגתי לו היה לו מעבד מאוד ישן AMD 3500+ ליבה 1 2.2 המעבד קיים ועוד לא שודרג היה לו כרטיס מסך ישן שידרגתי לו ל 9500 GT חיבור PCI E ו 2GB זכרון DDR 2 עכשיו כל השאלה שלי על המחשב הנייד באה כתוצאה ממה שראינו שם המשחק עלה על המחשב שלו ורץ עם לאגים האם המעבד החלש הזה הוא זה שמגביל את המשחק ? כי ל…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  10. לשימוש ביתי של בנות........ אינטרנט ווינדוסXP אופיס משחקים קלים כמו סימס סרטים ומוזיקה האם המפרט יכול להתיישן מתישו מבחינה שהוא לא יוכל כגר להריץ את הדברים הנ"ל(הרי מפרט כזה אמור להחזיק שנים....) כולל ציוד הקפי עכבר מקלדת צורב DVD רמקולים תודה

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום לכולם הרבה זמן לא הסתובבתי פה. אני מחפש מחשב נייד לתוכנות כבדות, משחקים קלים-בינוניים וסרטים (הגיוני - HD). גודל המסך - לפחות 17 אינץ', משקל רצוי - לא רלוונטי, אשמח שתהיה פשוט סוללה טובה ויציבה שתוכל פעם ב.. להחזיק כמה שעות (3-4) בלי תלונות. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לשקע ואני לא רוצה שתהיה סוללה שדבר כזה פוגע בה. יציאות מיוחדות - לרמקולים של מחשב, וחיבור למסך טלוויזיה (HDMI / DVI / RGB). בלוטות' לא חובה, גודל מינימלי לכונן קשיח - 750GB-1TB, דרוש צורב DVD, עדיף אחריות גם פה בארץ וצריך רישיון לווינדווס בפנים. התקציב הוא עד 4K, ואם זה משהו ממש טוב - אפשר גם 5K. ראיתי את זה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5673 מה דעתכם? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך עד 15 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. חשוב לי לציין: *שהמחשב יהיה מהיר, שלא אצטרך לחכות זמן רב עד שהווינדוס עולה עד הסוף, כשאני פותח עוד חלון באקפלורר, כשאני פותח/נכנס לתיקיה... בקיצור שיעבוד חלק, שיהיה מהיר, אמין ונקי בלי בעיות.. *הארדיסק כמה שיותר גדול, נגיד עד 200 ג'יגה *כרטיס מסך הכי פשוט, מובנה -האם כדאי לי לחשוב על נושא ה 64 ביט? או שזה ממש לא רלוונטי לצרכים שלי? / האם סמפרון עדיף לי? או פנטיום? -איפה כדאי לקנות? מה דעתכם על KSP, אייבורי, או אולי האם כדאי לקנות בכלל מאחד שהוא קונה מ "מידיקום"?.. על מי אפשר לסמוך? על מי לא? מי נחשב להכי אמין? מי נחשב הכי לא? חשוב לי לציין שנית שהמחשב יהיה אמין ללא תקלות כפי שציינתי מקודם במידה וחלק מהמידע עלול (חלילה) לפגוע במישהו מכל סיבה שהיא, אשמח לקבל את התשובות בפרט…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by LinKinG,

CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by fx-57,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. ה…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום אני מחפש לפטופ חדש! מסוג IBM סידרה T 40 ומעלה... הכולל WIFI / BLUETOOTH וצורב DVD במחיר סביר. אולי מעודפי מלאי... תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by Kitzony,

צריך מפרט למחשב חדש למשחקים כלל מסך

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  18. מבקש המלצה למחשב נייד זול וטוב לסטודנט למדמ"ח, אשמח להמלצות מניסיון או ידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 לערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נוסטלגיה ומשחקים בסיסיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12" ומעלה -ל…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. שלום לכולם, 1. מה התקציב? כ3200 ש"ח, ניתן לחרוג מעט. מתכוון לשלום במזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי צורב במחשב הנוכחי אז חשבתי להעביר אותו לחדש, הוא מתחבר בחיבור IDE יהיה בעיה עם זה ? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המליצו לי הרבה ללכת על המרובע של AMD מכיוון שחלונות 7 תיתן תמיכה חזקה יותר למעבדים מרובי ליבות, אז אם אפשר לדחוס אותו לתקציב, מה טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב כלל, אך עדיף שתהיה מערכת שקטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. …

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by McMerc,

אוקי, אני שואל בשביל חבר על מפרט למשחקים. הדרישות הן: מעבד כפול ליבה (E4XXX או AMD X2 אבל עדיף אינטל). לוח אם מבוסס (אינטל בשביל מעבדי אינטל, ו-nForce בשביל AMD אבל עדיף אינטל), אין צורך במשהו מיוחד. זיכרון בנפח ג'יגה. כרטיס מסך DX10. וכמובן ספק+מארז. אין צורך בצורב DVD. במפרט הזה צריך גם ציוד הקפי: רמקולים. מסך 'LCD 17 המחשב כולל ציוד הקיפי צריך להיות בסביבות ה-4000 ש"ח, החנות צריכה להיות באזור ירושלים (עדיף KSP). המחשב מיועד לעבוד ב-XP, אבל יש מצב שהוא יעבוד לפעמים בויסטה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  22. קודם כל אני חדש פה, אז שלום לכולם ועכשיו לעניין... אני רוצה לקנות מחשב, כולל מסך, שיהיה יציב, יחזיק לכמה שיותר זמן (ומערכות הפעלה), ושיעלה עד 4500 ש"ח! חשבתי על המפרט הבא, שקצת חורג מהתקציב, וזה בגלל שהשקעתי במסך, אם למישהו יש הצעה למסך אחר שלא ייפול באיכות (אבל כן קצת במחיר) או למפרט שונה ממה שרשמתי למטה, אז הצעות יתקבלו בברכה. בנוסף הייתה לי בעיה להחליט איזה כרטיס מסך לקחת, לא נראה לי שאני צריך משהו יקר יותר מ-700 ש"ח, כי אני לא בהכרח גיימר כבד. וזה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 604.05 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 475.1…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. היי, אז ככה, ירדתי מעניין המחשב הנייח, ואני מתכנן לקנות מחשב נייד בארה"ב שיהיה למטרת משחקים ועריכות בפוטושופ(לא יודע עד כמה עריכות בפוטושופ מצריכות שינויים קיצוניים במפרט, לכן לא ציינתי את זה בכותרת) -גודל המסך: לא רלוונטי(לא כזה משנה לי איזה גודל הוא יהיה, אבל כמובן שיהיה בגבול הטעם הטוב ולא ענק מדי) -משקל: לא רלוונטי. -זמן סוללה: רצוי שיהיה כמה שיותר ארוך, בהתאם למסגרת לתקציב(אם הוא מאפשר את זה) -יציאות מיוחדות/BT: אין צורך מיוחד בשניהם. -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB. -שיהיה כלול כמובן צורב DVD. -לא נדרשת אחריות בנלאומית -אין לי העדפה לחברה כלשהיא. הערות נוספות: *אני ארכוש את המפרט בעוד כ-4 חודשים. אם לדעתכם מתוכנן לצאת רכיב (מעבד/כרטיס מסך וכד') חדש לשוק במהלך התקו…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן

• 5 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.