ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים יקרים, מה אתם אומרים על המפרט הבא (ראו בתמונה) של ה- HTPC שהרכבתי השימושים העיקריים יהיו: - צפייה בסרטי 1080 ללא פענוח חומרה , מעוניין שהמחשב לא יזיע בכלל -האזנה למוזיקה - גלישה באינטרנט וכמובן שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר קראתי המלצות על המארז שבחברתי מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ושקט? יש לו מאוררים שקטים יחסית? תודה איציק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחשב מסוג HP NX7400 .. יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש ב6000 בערך מfoxpc רציתי לדעת איזה מעבד כדי לי לקחת כרגע 8600 דואל קור או 9550 קווארד קור המחשב מיועד למשחקים והוא חשוב לי לעוד שנה וחצי כי אני הולך להשאר ללימודים אקדמיים בבית ספר שלי ורציתי שיהיה לי מחשב שאני יוכל להנות ממנו בזמן הזה עד שאני יגוייס אז זה המפרט (בבקשה לא לשנות אותו רק להגיד איזה מעבד כדי לקחת ) זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Gigabyte GAX48DQ6 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU, יחידות 1 ¤1330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1129 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/produ…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי עומד על כ 3000 שקלים עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקלים. המחשב יחובר ל 32'' לצורך צפיה ב HD ובמקביל יחובר ל 22'' ברוז' מקסימלית של 1920X1080. חשוב שיוכל להתמודד עם כמה משימות במקביל ללא קרטועים, למשל: הרצת סרט HD ב32 בזמן משחק על הגדרות בינוניות על המסך השני. כמו כן אשמח להמלצה על כרטיס טלויזיה לצורך חיבור לממיר של HOT (לצפיה והקלטה של שידורים - בשלב זה באיכות SD). (כמוהן שהמעבד צריך להיות חזק מספיק בשביל להקליט שידורים ולהמיר סרט אחר ללא קרטועים או קפיצות. אני אשחק במשחקים, אך אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אני מוכן להתפשר על הגדרות בינונית במשחקים. המשחקים שאשחק בהם - GTA IV, just cause 2 ועוד בסגנון. כמו כן אני מתכנן להריץ מכונות וירטואליות לצורך חוב…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5K אפשרי חריגה קלה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גימיג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בלי ציוד הקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב ושלא יהיה רועש אבל לא חייב שקט אבל עדיף כמה שיותר שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התק…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב? לא מוגבל באמת, אך שפוי. עד 6-7 אלף, אם יש צורך. אם מחשב של 2-4 יעשה את העבודה, אין בעיה. 2. מטרות המחשב? לעבודה כבדה עם מוסיקה והקלטות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול טוב לא צריך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר, כרטיס קול של ASUS 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מאד חשוב שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה תספיק 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבר לכרטיס סאונד מאד איכותי ושקט, לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שקט שאפשר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא בהכרח למשחקים, מודה מראש על כל ההמלצות[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 13:24:11 כמו שהבנתי Gygabyte עכשיו הרבה יותר זולים למרות הביצועים הטובים, בהשוואה ל HP ו DELL
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימינג - רצוי שיריץ משחקים באיכות גבוהה על מסך 27" 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8200 ש"ח ללא ציוד הקיפי, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Call Of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצות למסך (בתקציב נפרד) שיצדיק את המחשב (27") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ספק כח ישן - CORSAIR 750W TX אם לא מתאים ניתן לרכוש חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]2000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]עבודה משרדית + תכני HD[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]לא צריך מארז[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]10[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]ל…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לשימוש בכמה שנים הקרובות, בניתי מפרט מסויים לאחר הרבה קריא ומחקר בפורום, כמובן שכל הצעת ייעול תעזור, המסך הוא 20' רחב 1050*1680, אין לי העדפה לשום מותג, אין בעיה לקנות את המחשב בחלקים במספר מקומות אם זה שווה ויחסוך לי כסף, הדרישה היא מקסימום ביצועים אמינות ואריכות חיים לתקציב שהקצה העליון שלו הוא 2999 כולל מארז וספק ומאווררים נוספים, כל דבר שקשור במחשב. הדברים שאני לא יודע בכלל עליהם זה ספק שיחזיק את הכרטיס מסך, בחרתי באחד של Chieftec 450W במחיר של 220 שקל יש באתר גם THERMELTEC ב200, שוב לא מכיר אותם איזה עדיף בשבילי או אולי יש בכלל משהו אחר שיותר טוב. מארז, לא משנה לי היופי והעיצוב או החברה העיקר שיהיה פרקטי, שקט אם אפשר, ובמחיר מינימאלי…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקי מחשב ותכנות בסיסי באסמבלי בעיקר, (יש לי כבר הארד דיסק נוסף בשביל מערכת הפעלה נוספת לדוגמת לינוקס, אז נא לא לכלול בהוצאות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: MARS, Linux וכדומה וכן משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בינתיים המסך הנוכחי הוא CRT 19, אני מתכנן לקנות אחד נוסף בעתיד הקרוב. אשמח אם תתנו כיוונים כשארצה לקנות כגון: מה עדיף? ms או ניגודיות וכו'. * לאיזה סוג…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד הבא: (dell inspiron n5110)- ----- [table][tr][td]מעבד[/r][/t]Intel® CoreTMi7 Processor 2670QM 2.2GHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[table][tr][td]מסך רחב 15.6[/t]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[table][tr][td]רזולוציה[/t]1366X768[table][tr][td]כרטיס מסך[/t]NVidia GeForce GT525M 1024MB[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]750GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]8GB DDR3 1333MHz dual channel[table][tr][td]משקל[/t]משקל התחלתי 2.38 ק"ג[table][tr][td]אחריות[/t]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[table][tr][td]אחריות סוללה[/t]שנה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מספר רעיונות למפרטים למחשב תחילה אציג את המפרטים ולאחר מכן השאלות אפשרות ראשונה: pentium D + 7600GS המעבד חלש אבל עם כרטיס מסך. אפשרות שנייה: E4300 + לוח של ABIT בלי כרטיס מסך - הכסף הלך על המעבד המחיר פחות או יותר אותו דבר. השאלה שליהיא איך אתם מציעים לחלק את הכסף? ללכת על פנטיום D עם כרטיס מסך או ללכת על מעבד חזק(E4300) ללא כרטיס מסך. שאלה נוספת: איזה לוח הייתם ממליצים מבין השניים? הערה: המפרט צריך להכיל לוח, מעבד וזיכרון. הכרטיס מסך זה מעין בונוס. השימושים הם בין היתר גם משחקים אבל לא מהכבדים שיש היום אלא משהו סמלי ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם לשים את זה פה או בפורום הקינטושים.. בכל מקרה: 1. נקנה בארץ 2. 15 אינץ' 3. השימוש הכי כבד בו הוא פוטושופ פשוט 4. 4 ג'יגה זכרון לפחות 5. זמן סוללה לא קריטי, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל 6. פה זה הופך לאתגר - הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות להפוך אותו ל hackintosh (: * בלוטות - לא חובה. * כונן CD/DVD צורב - לא חובה. * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - פעם ראשונה שאני מתעסק עם לפטופים אז אין לי מושג.. אני מניח שאני מעדיף בלי מערכת הפעלה, אחרת (ואני מניח שזה תמיד בא עם) אז כן להכניס לתקציב * האם יש לי העדפה לחברה כלשהי - לא. אם hackintosh ללפטופים בארץ הוא נושא באמת בעייתי, ואין כמעט סיכ…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב עם I7 860 2.8. זיכרון של 16 ג'יגה ב4 סטיקים. כרטיס מסך ATI 4830 א םאני לא טועה. SSD של CRUSIAL M4 128GB. שימוש מרכזי למחשב הוא פוטושופ! אני עובד עם קבצים די גדולים אז אני חושב שהגיע זמן לשדרגת השאלה היא האם כדאי להמתין למעבדים החדשים של אינטל שיגיעו עם כרטיס מסך מובנה שיוזיל ויזרז את העבודה? (המחשב ממש לא צולע כיום,,,,,סתם בא לי להתחדש) אם לא אז מה אתם ממליצים כדי לעבוד עם מערכת הכי מהירה שרק אפשר לטובת פוטושופ בתקציב של 5K? אני גמיש אם זה יעשה את החיים קלים יותר. בברכה, אורי
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבקשות שלי הן: מחשב שיפעיל משחקי אסטרטגיה (age of empires 3) וסימס 2. אם אפשר אז מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. המחשב נועד גם להורדת סרטים (לא לצפייה, רק להוריד) המחשב ייקנה ב-ksp כנראה, אז אם אפשר מפרטים משם... דרך אגב הבנתי שהמעבדים שם מגיעים ללא מאוורר, איזה מאוורר כדאי לקנות? ולא צריך מסך ב-1000 שקל... אנא כיתבו לי האם ניתן להרכיב מחשב בטווח הנ"ל, ואם לא אז אם אפשר מפרטים שקרובים ככל האפשר לתקציב. תודה רבה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לששדרג מחשב אם זה ממש נחוץ מ שישאצלי כעת מעבד 3930K I7תושבת 2011 לוח אם- אינטל DX79SI זיכרונות- 16GB 2133MHZ כ.מסך -גיגהביט GTX680 2GB OC SSD- samsung 840EVO 250 GB ד.קשיח-2TB ספק-1250W תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
סוף סוף, אחרי המון שכנועים ומאיות במבחנים, ההורים שלי קונים לי מחשב חדש... התקציב הוא עד 3000 שקל, וזה כבר אחרי חריגה, אז אני מבקש שלא תציעו לי מפרטים יותר יקרים, אלא אם זה ממש כדאי... ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בכרטיס מסך, אז הרכבתי שני מפרטים עם כרטיסים שונים. רק תענו לי על השאלה, X1950PRO תומך בDX10? דרך אגב, השימושים הם עבודות משרדיות, קידוד וידאו פשוט, ומשחקים קלים-בינוניים. חשוב מאוד לציין שהמפרט צריך להיות מבוסס אינטל, ורצוי E6550 מפרט 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤839 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤387 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://s…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל. אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :} מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד. גודל מסך: 13-14 אינץ' משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו? זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס יציא…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלפטופ שלי (t43 ישן וטוב) מת ואני מחפש לו מחליף בגדול, הצורך שלי הוא מחשב לימודים (לאישתי) שיוכל להריץ קצת משחקים (בשבילי) ושיהיה נוח לקחת ללימודים - כך שלא יהיה כבד מידי... מחיר - עד 700$ (אין לי בעיה לרכוש באיביי) גודל - העדפה למשהו בין "13 ל-"14 אלו שתי האלטרנטיבות שמצאתי: Lenovo IBM ThinkPad Edge 14" - i5, 4gb ddr3 - כ-500$ Samsung SF310-S01 13.3" - i5, 4gb ddr3 - כ-700$ היתרון של לנובו - הגולה האדומה! אה, והמחיר היתרון של הסמסונג - המסך, וכרטיס מסך nvidia אפשר עזרה?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-