עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. המפרט הוא זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8200 Box 748 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 logitech G5 159 קשיחוHD252KJוSamsung 217 סה"כ: 2723 אני אשתמש במסך 19. אין מחשבה על אוברקלוק כרגע.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by lox,

hi hevre az kaha ani sof sof kone mahshev hadash!!! az bahodesh haba ani kone mahshev ve ratziti shetivnu li mifrat be 2000-3000 dolar canadiim ve ani rotze shehamahshev yyehiye lemishakim kvedim meod beikar aval gam leinternet muzika ve sratim... a vedereh hagav im atem yeholim lehatzia li hanut tova becanada ki ani lo mekir hanuyot tovot ve im mishehu yodea az be ir beshem "winnipeg" toda bekol mikre bye

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי חבר שלי בנה מפרט. עד 8000 ש"ח. לא הצלחתי למצוא חלקים זולים יורת בפנדה או בזיג זג. עם KSP אני לא מתעסק. אם למישהו יש הצעות מה לשנות, עכשיו זה הזמן סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק"ט 300.00 300.00 1 התקנת חלונות ביחד עם הרכבת מחשב חדש SVCILWINPC 903.85 903.85 1 Antec "Plus1080AMG" Full Tower ATX 430W Gray 480W-600W ATX-MIDI CSANT1080AMG 804.09 804.09 1 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 WINCHESTER Tray AMD Socket 939 CPAMD6430939T 186.60 186.60 1 ZALMAN CNPS7000-ALCU קירור אויר למעבדים FNZCNPS7000 962.16 962.16 1 MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra - Retail AMD64 for Socket 939 MBMSINEO4PLT 590.00 295.00 2 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by junior_mg,

well i msry for the english thing but went to germmany to 2 weeks and my friend asked for a build so anyway he need only the pc without screens speakers mouse ,,, he need a gaming build he thought about 250G hard disk i don't think he wants to do oc max oc to the video card that i will help him so dont make bild with prosesor like e2140 and a cheap cooling system so i guess its AMD dual core,,, if we can put inside 2g rams its can be great cos i think he will change to vista later,, i thought that he should buy from tms so i prefer builds form that store ty all and again sry for the english

5. Started by binyaminil,

אני רוצה לקנות מחשב מהם באינטרנט מישהו מכיר אותם? הם אמינים?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (1.5 ק"ג), וזמן סוללה סביר. (מעל לחמש שעות בפועל). הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, קצת יוטיוב, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P, או Asus 1215N. מה אתם ממליצים? בתודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  7. חבר רוצה מחשב ב5-6 אלף לאח שלו ... זה דיי דחוף הוא מזמין את זה עוד יום-יומיים מטרות משחקים הוא צריך מסך לא רציך מקלדת עכבר הוא צריך CDROM וגם צורב..! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Abibu,

שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  9. פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)

10. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

11. Started by AMD 64,

שלום, הרבה זמן לא הייתי פה.ובכלל,הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק בתחום מפרטי המחשב(בפעם האחרונה שהייתי מעודכן הכרטיס מסך הכי טוב היה 6800 אולטרה והAMD הכי טוב היה A64 3800). אז ככה,אני רוצה לקנות מחשב אחרי שהמחשב הנוכחי שלי התיישן קצת.התקציב הוא עד 5000 ש"ח עם חריגות.המחשב בעיקרון מיועד למשחקים,אבל לא רק(בלי כוונות ל-OC עתידי).וחשוב מאוד-שהמפרט יהיה מKSP. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB 3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD 7200 סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא מק

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by Krembo83,

אני מתכנן להתחיל להזמין את החלקים השונים אבל קודם אני קונה מארז. אז מקווה לקבל פה עזרה. עיצוב לא חשוב לי בכלל. מקווה שהמארז יעמוד בדרישות: שקט עד כמה שאפשר. תאורה מינימלית, שאני אדע שהוא פועל(הוא הולך להיות בחדר שלי ויותר מידי תאורה תפריע לי לישון). נוח לתפעול\קלות החלפת חלקים(אני מתכנן לשדרג מעבד או כרטיס גרפי בעוד שנה פלוס) איוורור\חום נמוך עד כמה שאפשר. מוכן להוציא על מארז עד 750 שקל.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  14. בס"ד שלום רב לכולם. מבקש את עזרתכם בבניית מפרט שמשמש לשימושים שונים. חשוב לי מאוד לא להיות עירני מאוד לצווארי בקבוק רלוונטיים וליחסי עלות מול תועלת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-3D. עריכת וידאו HD (חשובה מאוד התמיכה במגוון הפורמטים - גם החדשים שביניהם, ורנדור איכותי). עריכת גרפית (גם בתלת מימד). גיימינג בינוני - כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere After Effectsתוכנות תלת מימד למיניהן …

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. אהלן, מחפש מחשב שהשימוש שלו יהיה להפקה על Ableton והמטרה היא מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים. בגדול התקציב יכול להימתח עוד. פרוייקטים עמוסים עם הרבה ערוצים שחלקם יהיו ערוצי Midi עם פלאגינים כבדים כדומת omnisphere. מבוסס i9 , לפחות 32GB ram , טרה SSD מהיר בשביל מערכת ההפעלה ועוד 4 טרה רגיל לספריות סאונדים וכדו׳. יש חשיבות למארז מאוורר וכמה שיותר שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000 ש״ח וניתן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש להפקת סאונד על תוכנת Ableton. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  16. Started by hsepit,

שלום אנשים, יש לי מחשב ואני שוקל למכור את הלוח אם + מארז + ספק כוח ולקנות מארז של shuttle (שמגיע עם לוח אם וספק כוח כמובן) הדגם שמתאים לחלקים של המחשב הנוכחי שלי הוא http://global.shuttle.com/Product/Barebone/SB95P%20V2.asp ורציתי לדעת העם למישהו יש\היה ניסוין רע\טוב עם מחשבים מבוססי shuttle? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  17. אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by cobmetal,

שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by אלאדין4,

הנה המפרט הטכני: תיאור המוצר: נייד מסדרת Martini בפלטפורמת Monta Vina כרטיס מסך (NVIDIA GeForce 9300(256M זכרון 4GB- RAM Intel turbo memory 2 GB יציאת HDMI כניסת E-SATA מערכת הפעלה Vista Home Premuim מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Core2 Duo Processor P8600, 6MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) זיכרון Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology סוג NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) כרטיס גרפי דיסק קשיח 250GB (SATA) 5400rpm דיסק קשיח כונן SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, …

21. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול שישמש אותי בעיקר להתחברות מרחוק למחשב של העבודה ומידי פעם לכתיבת מסמכים וצפייה בנטפליקס ודומיו. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר בבית לחשמל + כבל רשת + מסך\מקלדת\עכבר חיצוניים + אוזניות. לפני שנים חיבור קבוע לחשמל היה פוגע באורך החיים של הסוללה. אם זה עדיין המצב, אולי עדיף מחשב עם סוללה שניתן לנתק כדי לא לפגוע בה? מוכרים עדיין כאלה? דרישות נוספות: עדיף כניסת RJ45 (מעדיף להמנע ממתאם שמוריד את קצב העברת המידע) עדיף 3 כניסות USB מהסוג הישן - לחיבור מקלדת\עכבר\אוזניות (מעדיף להמנע משימוש ב USB HUB) להבנתי mini pc לא יהיה זול משמעותית עבור דרישות אלה, נכון? עוד נקודה, מעדיף לקנות מ KSP אם אין הפרש מחיר…

22. שלם לכולם! אני חדש פה ורציתי שתייעצו לי בקניית מחשב חדש הלכתי לMCS ובסוף יצא לי המפרט הזה : Intel Core2Duo E660 2.4 - מעבד Abit Fp-IN9 650 SLI - לוח אם Ocz Oc2-6400 1Gb*2 DDR 800 - זיכרון Zalman 7700 - קירור למעבד GeForce 8600 GT 256MB - כרטיס מסך Logitech G5 - עכבר כל זה עולה 4150 תגידו לי אם כדי לקנות את זה ואם לא מה אתם הייתים מחליפים? עריכה : ספק כוח CodeGen 450w

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…

24. אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  25. Started by Omri_,

מה הולך ? אז הכרטיס מסך החליט שלא בא לו לתפקד כמו כ.מסך נורמלי , והוא בקרוב עולה השמיימה , וחוץ מזה , המחשב כבר לא כמו שהיה (i5 750 , ati 5850 וכו' וכו') בתכל'ס יש בו דברים ממש אחלה שאני יכול לשמור למחשב חדש (CM690ii, schythe mugen 2 rev B ,Seasonic 650ht) אלה דברים שאני אשמור , השאלה היא האם חנות תסכים להרכיב לי חלקים חדשים בנוסף לקיימים שיש לי ? ולעניין הרציני: 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זורם עם העניין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש רגיל(גלישה וטיפה עריכה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים