ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני אשתמש במחשב בתוכנת עציוב פנים לבתים + סרטים ואופיס. אני מניח כי ידרש השקעה רבה יותר על נקודת הגרפיקה. אין צורך בציוד הקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וכו') כניסה חכרטיסי זיכרון תהייה תוספת נחמדה. בנוסף יש לי כבר מערכת הפעלה, אך אצטרך שיחברו לי את כל החומרה יחד. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה, האתגר לא קטן. גרפיקאית 2D עם תקציב מוגבל מאוד, ולכן אי אפשר לחרוג. עיקר העבודה עם פוטושופ ואילוסטרייטור (פעמים רבות במקביל). המחשב מיועד לשדרוג עתידי (כדי שיוכל לעבוד עם 3D) בעוד כשנה. לא מיועד לOC כמובן. זה מה שחשבתי עליו, אשמח לקבל התייחסויות: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LM-S2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1540 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
9000 תקציב ללא ציוד עיקפי וללא אפשרות לחרוג. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות הגבוהות ביותר ההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות ולסרטי ותכני full hd. יש לי מסך lg 32 full hd המחשב צריך להיות שקט רמה 8. מעונין בשדרוגים עתידיים ,חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד, זכרון ללא אוברקלוקינג מעוניין במעבד מintel וכרטיס מסך של nvidia וכונן קשיח מתוצרת western digital לא משנה מאיפה החנות. ובכלליות הייתי רוצה מחשב שיחזיק לי מעמד 3 שנים עד השדרוג הראשוני , תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הישארתי את המחשב שלי והאחינים שיחקו לי בו וכיבו אותו כשבאתי להפעיל אותו לא עולה לי הוינדוס מופיע לי חלון כזה התמונה הזו כאילו יש סיסמה מה לעשות איך אני פותר את זה אני לא יכול להיכנס למחשב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט לחבר בתקציב הנ"ל. רוב השימושים הם ליישומי אופיס+גלישה, לעיתים קרובות שימוש בMathLab(תוכנת מתמטית), ומשחקים ברמה הממוצעת(לא גיימר שרוף) ההתעקשות היחידה(לא מובנית לי, אבל ככה הוא רוצה) זה למעבד Intel מהחדשים(לצורך העניין, מוכן להתפשר על הכרטיס מסך) המסך צריך להיות סטנדרטי(22 אינץ'). לגבי הרעש, שלא יהיה טרקטור, מארז Mid-Tower שקט וקריר(לא מהיקרים אבל גם לא מהזבל - למשל המארזים של אייבורי) הוא גר באזור תל אביב, אז חנות באזור(ראשון ודומיה) תהיה נוחה הארד דיסק - עדיף 500 יציב מהיר ושקט מ1T גרוע 1. מה התקציב המקסימלי? 4.2K ניתן לחרוג עד 4.5K(רק אם זה ממש נדרש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צוורך בציוד הקפי למעט המסך 7. ה…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שאף על פי שרוב שימושיו יהיו משרדיים, חשוב לי שיעבוד מהר ככל האפשר, ואני מוכן לשלם על כך (אם כי אפשר כמובן גם לחסוך). השימוש, כאמור משרדי, אבל כבד - הרבה חלונות אינטרנט, הרבה Acrobat פתוחים, וכמובן וורד ואקסל רבים.. משחקים לא באמת יהיו (לפחות בינתיים), אם כי לא היה לי אכפת להשאיר מקום לשידרוג עתידי... אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה, וגם השקט לא קריטי.. הסתכלתי במפרטים הממולצים באתר, ויש לי כמה שאלות זהו מפרט ה high end המשרדי באתר: # מעבדINTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 : "SLBLK" - BOX950 # גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 # לוח-אםGIGABYTE GA-H55M-UD2H 620 # זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 # כונן ק…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן (אולטרה נייד אם אני לא טועה), אלה עם מסך 10". אני מתלבט בין כמה דגמים שהוצעו לי: סמסונג: N 150 DELL Inspiron 1012BK45 ACER Aspire One AO532h TOSHIBA NB-200-10Z כל הדגמים הנ"ל הוצעו לי במחיר של 1700-1800, כך שזהו התקציב. אבל אם יש הצעות לדגמים אחרים, במחירים זולים יותר, אשמח. השימושים העיקריים הם אינטרנט וכתיבת מסמכים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את נטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 יש לו לא מעט מוכרים באיביי ששולחים לארץ למשל: http://goo.gl/uZZt מהחישוב הפשוט יוצא 577$ שהם 2,145 שקל, למישהו יש נסיון עם רכישה של מוצרים כאלו? והאם זה כדאי? כמובן שיקחו לי מכס מעמ וכו השאלה כמה והאם זה כבר מתקרב לרמה של המחירים בארץ? לגבי האחריות הבנתי שיש להם אחריות בינלואמית לשנה שתופסת בארץ (לפטופים של אסוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני צריך לפרמט asus eee pc 1000he.. ראיתי באינטרנט מדריך לעשות את זה, והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את זה ואם מכירים דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.. http://lapskaus-it.blogspot.com/2009/04/installing-windows-xp-on-asus-eee.html זה הלינק... הם כתבו שם בשלב מסוים שאני צריך לסמן את ה CD שלי, אבל במחשב אין כונן דיסקים.. תודה לעוזרים ולילה טוב לכולם!
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חשוב לי שיריץ משחקים באופן סביר עד מעולה ולא ירגיש מיושן בעוד שנה. * גודל המסך? 15-16 * משקל רצוי?עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אז אחרי שחפרתי ברשת כבר שבוע ושיגעתי חצי עולם צמצמתי את הבחירה שלי לכמה מחשבים ניידים. כרגע הבחירה המועדפת היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....PSLS9E01P00WG3 מצאתי אותו ב5500 ש"ח. האם למישהו יש ניסיון איתו או יכול להמליץ על משהו דומה בתקציב אך מוצלח יותר? הייתי שמח למצוא משהו עם כרטי…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. מעוניין בדעתכם לגבי המפרט למטה. לצרכי עבודה משרדית וצפיה בסרטים במסך או עם חיבור ל LCD Full HD. אשמח לקבל גם עצה למסך מחשב שיתאים לדרישות ולמחשב (עד 800 ש"ח) [table][tr] [td]#[/td][td]קוד פריט[/td][td]תאור הפריט[/td][td]כמות[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][/tr] [tr][td]1[/td][td]אסגו 2[/td][td]מחשב אינטל / INTEL CONROE CORE 2 DUO 1066FSB 3M :[/td][td]1[/td][td]0.00[/td][td]0.00[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td]E7500[/td][td]מעבד/Intel Core2 Duo E7500 Processo 2.93Ghz 3M 1066Mhz[/td][td]1[/td][td]140.00$[/td][td]₪522.20[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td]950030B[/td][td]לוח אם / GIGABYTE GA-G41M-ES2L/1333Mhz / DDR2800[/td][td]1[/td][td]₪298.52[/td][td]₪298.52[/td][/tr] [tr][td]4[…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ליסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משרדית משחקים matlab א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. visual studio, matlb,office הורדות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' 1680.1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? קצת mw2 ודומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות יספקן אותי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. ה…
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-