עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Triple-z,

אני מעוניין לקנות את נטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 יש לו לא מעט מוכרים באיביי ששולחים לארץ למשל: http://goo.gl/uZZt מהחישוב הפשוט יוצא 577$ שהם 2,145 שקל, למישהו יש נסיון עם רכישה של מוצרים כאלו? והאם זה כדאי? כמובן שיקחו לי מכס מעמ וכו השאלה כמה והאם זה כבר מתקרב לרמה של המחירים בארץ? לגבי האחריות הבנתי שיש להם אחריות בינלואמית לשנה שתופסת בארץ (לפטופים של אסוס) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by leeran,

היי, אני צריך לפרמט asus eee pc 1000he.. ראיתי באינטרנט מדריך לעשות את זה, והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את זה ואם מכירים דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.. http://lapskaus-it.blogspot.com/2009/04/installing-windows-xp-on-asus-eee.html זה הלינק... הם כתבו שם בשלב מסוים שאני צריך לסמן את ה CD שלי, אבל במחשב אין כונן דיסקים.. תודה לעוזרים ולילה טוב לכולם!

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  3. * מטרות המחשב? חשוב לי שיריץ משחקים באופן סביר עד מעולה ולא ירגיש מיושן בעוד שנה. * גודל המסך? 15-16 * משקל רצוי?עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אז אחרי שחפרתי ברשת כבר שבוע ושיגעתי חצי עולם צמצמתי את הבחירה שלי לכמה מחשבים ניידים. כרגע הבחירה המועדפת היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....PSLS9E01P00WG3 מצאתי אותו ב5500 ש"ח. האם למישהו יש ניסיון איתו או יכול להמליץ על משהו דומה בתקציב אך מוצלח יותר? הייתי שמח למצוא משהו עם כרטי…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by flowmeter,

שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by dnco,

מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום. מעוניין בדעתכם לגבי המפרט למטה. לצרכי עבודה משרדית וצפיה בסרטים במסך או עם חיבור ל LCD Full HD. אשמח לקבל גם עצה למסך מחשב שיתאים לדרישות ולמחשב (עד 800 ש"ח) [table][tr] [td]#[/td][td]קוד פריט[/td][td]תאור הפריט[/td][td]כמות[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][/tr] [tr][td]1[/td][td]אסגו 2[/td][td]מחשב אינטל / INTEL CONROE CORE 2 DUO 1066FSB 3M :[/td][td]1[/td][td]0.00[/td][td]0.00[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td]E7500[/td][td]מעבד/Intel Core2 Duo E7500 Processo 2.93Ghz 3M 1066Mhz[/td][td]1[/td][td]140.00$[/td][td]₪522.20[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td]950030B[/td][td]לוח אם / GIGABYTE GA-G41M-ES2L/1333Mhz / DDR2800[/td][td]1[/td][td]₪298.52[/td][td]₪298.52[/td][/tr] [tr][td]4[…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by Beigelman,

שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by o07,

היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  11. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by Speed Demon,

סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by DontPanic,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ליסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משרדית משחקים matlab א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. visual studio, matlb,office הורדות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' 1680.1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? קצת mw2 ודומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות יספקן אותי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. ה…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RGUFVI,

חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Access Denied,

עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by PoisonViolett,

היי לכולם, נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקריות ואני שמחה שכך קרה הייתי מעוניינת במעט עזרה לגבי מפרט למחשב המיועד לרוב לגלישה וצפייה בעיקר, אך גם למשחקים בינוניים (לא מהסוג הכבד ולרוב רשת ברז' 1280*1024 למרות שלא מחייב) בסביבות ה2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה מעטה אך רצוי לחסוף בהוצאות אם זו אפשרות אין צורך בציוד היקפי. אין ידע ב OC ללא מע' הפעלה אפשרות לשדרוג עתידי בנוסף, אם אפשר הסבר קצר למה דווקא רוב המפרטים כאן בנויים על מעבדי AMD? ומה המקביל לכ.מסך של RADEON אצל NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  18. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  19. מחשב לצורכי גרפיקה ועיבוד סרטים בלבד אני קצת יצמצם אפשריות לחלקים שאני רוצה שיבנה סביבם Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 500gb HD 5750 או HD 5670 Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case - אני צריך המלצות ל: לוח אם, זיכרון, ספק כוח, וקירור מתאים שיתאים להכל גמיש בתקציב אם צריך להכניס עוד 150 נגיד

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. תקציב: 3000-5000 ש"ח לא כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר במה שלא קריטי מבחינת ביצועים.. שימושים: עבודה בגרפיקה + שימוש ביתי + עבודה משרדית, עריכת טקסט + ניהול אתרים + סרטים גרפיקה= עיצוב פרינט, עיצוב ווב (לא משחקים, לא עריכת סרטים, לא תלת מימד) תוכנות: אינדיזיין - לעתים קרובות, אילוסטרייטור- לעתים קרובות, פוטושופ - לעתים מזדמנות, פלאש -לעתים רחוקות. ציוד היקפי: רמקולים באיכות טובה, מקלדת ועכבר יש צורך במערכת הפעלה מתאימה, והרכבת מחשב אזור ירושלים האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - רצוי חשוב שהמחשב יהיה חזק ויאפשר עבודה חלקה ומהירה, אבל לא יותר מהצרכים שלי. מסך - באיכות טובה לגרפיקה, חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים - מתאים לעיצוב לדפוס, אך במחיר משתלם (גג 30…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by avivmega,

המליצו לי על המפרט הזה, התקציב שלי הוא מקסימום 4400 שקל עם חריגה קטנה... הוא טוב? הוא יחזיק משחקים כבדים מאוד GTA IV CRYSIS וגם משחקים שיצאו עוד כמה שנים? הוא שווה את המחיר? הוא הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB D…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…

23. Started by חגי7,

מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Zuf333,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ב-3000ש''ח, אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ושגם יפעיל משחקים. חשבתי על הנטבוק EEE 1201N ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על מחשב יותר משתלם אם מעבד יותר חזק או כרטיס מסך יותר טוב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמה שיותר כבדים, צפיה בסרטים 1080P. * גודל המסך? לא משנה לי * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) סטנדרטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה משנה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by luckyloo,

שלום, אני מחפש נייד ללימודים. מלבד הדברים הטריוואלים חשוב לי שיריץ בקלות FHD ושתהיה יציאת HDMI. אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים האלה, ואודה מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי: "13.3 Lenovo U350 2963-EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode=315 Toshiba Satellite T110-10Z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14567 יתרונות Lenovo מבחינתי- מסך 13.3, אני חושב שאני מעדיף את זה על 11.6 של ה Toshiba. יתרונות Toshiba- שנתיים אחריות (שניה ראשונה אחריות כוללת של טושיבה) זמן סוללה ארוך יותר כדי לקבל 3 שנים אחריות על ה Lenovo אני צריך להוסיף 590 ש"ח (ואז יש לי אחריות ל 3 שנים). מה דעתכם? תודה.

דיונים חדשים בפורומים