ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים , לא הכי כבדים בשוק, ולתוכנות גרפיות כמו פוטושופ נתנו לי את ההצעה הבאה באייבורי ב2340 מה יש לכם להציע לי ?: מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 101 בעל גריל קידמי לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 160 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz שדרוג למעבד אינטל Q6600/E8500 רק 65 ש"ח ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים במחירים הזולים בארץ לדוגמא: Q9550 ,Q9400אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-E…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמה רגעים לפני קנייה יש לי התלבטות בין שני דגמים, השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה עריכת וידיאו ותלת-ממד התקציב הוא 12K+ lenovo thinkpad w510 החדש של לנובו : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14822 יתרונות: מעבד i7 820QM , כרטיס מסך nVidia Quadro FX880M 1GB. חסרונות: רזולצית מסך של 1920x1080P ומחיר של 12K (אומנם בתקציב אבל עדיין גורם ללב להתכווץ). לעומת ה dell precision m4400 קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11345 יתרונות: רזולצית מסך של 1920x1200 , מחיר של 10K, יש גם כאלו שמתלהבים ממקלדת מוארת שזה נחמד אבל לא בעל משקל לדעתי, ויציאת HDMI שלמען האמת מעולם לא יצא לי להשתמש או להתעסק עם זה עד כה. חסרונות:מעבד מסדרת ליבה כפולה T9900, כרטיס מסך קצת פחות טוב N…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב: Antec Sonata Asus P4P800 Deluxe Pentium 4 2.8Ghz HT Samsung PC3200 512x2 Radeon 9800np Maxtor S-ATA 120GB ואני רוצה לשדרג בו משהו בעיקר לצרכי משחקים בכ-2000 שקל, יש לכם אולי הצעות?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש ראיתי שיש פה אנשים רציניים שמבינים בחומרה ואני מעוניין במפרט איכותי שמחירו לא עולה על 3500 ש"ח. המחשב יהיה לשימוש של משחקים בעיקר,רצוי שיפעיל משחקים ברוזולוציה גבוהה. הדגשה על כמה דברים: לא עושה OC רוצה רק מעבד אינטל ושיהיה קירור שלא ישרף הכרטיס מסך או משהו אחר בזמן הרצת משחק (קרה לי בעבר) תודה לעוזרים אני ממש מעריך זאת. נ.ב יש העדפה למעבדי INTEL QUAD (אם אפשרי לשלבו עם כרטיס מסך טוב,במקרה ולא אני מסתפק בCORE2) ואם אני שם כרטיס עם HD האם צריך מסך שתומך בטכונולוגיה זאת?.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, אני התעניינתי בזמן האחרון הרבה בתחום במחשבים הניידים וחלטתי שאני כנראה יקנה אחד לעצמי הדרישות שלי הן בערך: סרטים מלאים באיכות HD, משחקים ככל הניתן במסגרת המגבלות של מחשב נייד זאת אומרת רזולוציה הגיונית, שימושים בסיסיים וכמובן עריכת ודיאו ומולטי מדיה. היו לי כמה התלבטויות בהתחלה אבל ידעתי מה אני רוצה והגעתי לזה: ASUS F8VR מחיר 6000 http://www.logooffice.co.il/Shop.asp?CatID=807 ASUS G50 (אחלה כרטיס מסך) מחיר בדולרים 1350 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220403 SONY AW משהו (פה כבר הכרטיס מסך הרבה פחות אבל הארד דיסק מהיר, חוץ מזה צ'יפסט, מעבד וזכרון זהים) מחיר בדולרים 1400 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834117831 מה מב…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד. דרוש כח חישוב רב לעיבוד תמונה, זיהוי שפות וגופים, מערכות עקיבה וכו'. המחשב יישב על רובוט ויהיה בתנועה ולכן אם ניתן, עדיף מחשב בעל דיסק SSD עם זיכרון flash memory אך לא חובה. עדיפות למעבד בטכנולוגיה של 45nm. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב חדש בין 3 חודשים כמה עולה. מעבד I7 4790K מאוורר למעבד NH-D15 לוח אם Z97X-SLI כרטיס מסך GTX970 ITX זיכרון 2X8GB 1600MHZ ספק S12G-750W כונן SSD MX100 256GB כונן 2TB חיצוני לגיבוי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INTEL Core 2 Quad Q6600 4x 2,40GHz@2.93GHz Mainboard ASUS P5N32-E SLI CPU-Cooler Zalman CNPS9700 LED SEAGATE SATAII 320 GB Bar 7200.10 DDRAM2 2048MB PC2-800 CORSAIR CL4 KIT LEADTEK PX8800GTS DDR3 HDMI HDCP PCI-E 640MB PS ATX 620W ENERMAX Liberty ELT620WAT THERMALTAKE Shark VA 7000 SWA silber ב-9300 ש"ח...שווה לי או שלא שווה?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מעבד Q6600, ומסך כבר יש לי. אני מתכוון לשים 4G זכרון DDR 667, מחפש לוח טוב שתומך ב QCore. חשבתי ללכת על לוח P5B-VM DO של ASUS. כמו כן 2 דיסקים של 250GB. הדבר הכי חשוב לי זה המלצה על מארז וספק כח. זה מחשב שצריך להיות מאוורר היטב ושקט. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
סיפור מוזר אבל התגלגלו לידיי: 1GB kingstone 800mhz CL4 DDR2 x2 (KVR800D2N5/1G) וחשבתי לעשות איתם משהו : (לחבר למחשב שלי זאת לא ממש אופציה.) אני דיי סגור על מעבד - C2D 6600, במיוחד אחרי ירידת המחירים ואני מעדיף שהלוח אם יהיה של ASUS (שנים של ניסיון מאוד מוצלח עם לוחות ASUS) לגביי הכרטיס מסך אני לא ממש סגור אבל בהחלט עדיף משהו שיכבד את היכולות של המחשב אני רוצה להריץ משחקים חדשים לכמה חודשים לפחות עם פזילה לכיוון NVIDIA בגלל שהמחשב מאוד סביר להניח יריץ Linux רוב הזמן (היו לי חוויות דיי רעות עם תמיכה בכרטיסי ATI) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט קצת יותר מדוייק ;D אה, כן - התקציב דיי גמיש - אבל לא יותר מדי (עד 500) Edit: ציוד נלווה ומסך לא נחוצים, אני…
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מבקש מס הצעות למפרט מחשב בסביבות 4500 עם אפשרות לOC למשחקים, סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. רצוי שיהיה שקט. סאונד טוב למוסיקה (לא לעריכה). אפשרות לOC אין צורך בציוד היקפי. קירור שיהיה טוב גם לOC בעתיד. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הבלוטות יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעבד pantium D 830 3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון שתי סטיקים של 512 במהירות 533 חברה גנרית מארז 6a19 שחור +ספק גנרי הארד דיסק 120 גיגה WD IDE הכל כשנה אצלי אני מעונין למכור את כל זה לדודה שלי בכמה כדאי? אם אפשר תגידו לי כמה כל חלק שווה תודה רב ה שמואל
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ביקש לי לבנות לו מפרט למשחקים לא ל OC והכל זה. הנה מה שיצא אם למישהו יש רעיונות איך לשפר לשנות שיגיד התקציב כתוב בטופיק.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-