ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
יצרתי 3 מפרטים שונים (גם המחירים שלהם שונים מאוד), אשמח לקבל חוות דעת לפי מחיר ולפי החברות שלהם, המטרה שלי כעיקרון זה לבנות מחשב שעומד בכל האמצעים של הדור הנוכחי כולל משחקים שיצאו שהם כבדים מאוד (Red dead redemption 2 כדוגמה) ולהריץ אותם באיכות מאוד גבוהה, אם יש הצעות למפרטים יותר טובים באותו איזור מחיר אשמח להצעות, שני מפרטים יחסית חלשים לעומת אחד מהם אבל העיקרון שלהם זה אם הם שווים את המחיר שלהם ואם הם יוכלו להריץ כמו שצריך את המשחקים באיכות קצת יותר נמוכה). https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/8BNM6KH540K6G3MKJCQX https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/XZN22S71ZL55D1LGWNVV https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/7HPR1…
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לתוכונת לגרפיקה וטיפה משחקים. התקציב שלי 4500 וראיתי את הנייד הבא ב אייבורי ו KSP ב 4390. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315 אשמח לשמוע חוות דעת אם הוא הכי משתלם או יש עוד דגם ששווה להסתכל עליו?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הבא למחש נייד של טושיבה. שימושים לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות, וקצת גרפיקה. ושרטוט אריכלי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506&Tpk=S5884 הזמנה מחו"ל תעלה לי גג 3500 ש"ח ( כולל משלוח, חריטה וכו' וכו'....) בארץ מצאתי רק בחנות אחת. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=547 עולה 5000 ש"ח. רציתי לקבל חוות דעת המפרט. מבחינת הניידים של טושיבה, המעבד, כרטיס מסך וכו'. איך האחריות של טושיבה בארץ? האם יש נייד מקביל של DELL בארץ מבחינת מפרט דומה ואולי מחיר יותר אטרקטיבי? אני יודע שהם נותנים 3 שנות אחריות. תודה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי וממש מעט לצורך גרפיקה ומצגות. קיבלתי המלצות על המחשב הבא: טושיבה L305-S58884 המפרט למטה ובקישור. כמה שאלות: 1. ראיתי בחנות אחת שמוכרים. 1 שנה אחריות . אחריות על ידיד חברה בשם "קשרי מחשב" מישהו מכיר? 2. האם יש יבואן רשמי של טושיבה או שיש כמה יבואנים של המותג? 3. בארף הוא עולה כ 5000 ש"ח. בחו"ל כ - 2800 ש"ח. במידה ואני יכול להזדכות על המע"מ שווה היה להביא מחו"ל? האם האחריות הבינלאומית של טושיבה תתפוס כאן? תודה מראש על העזרה. מפרט כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506 Model Brand TOSHIBA Series Satellite Model L305-S5884 Part# PSLB0U-074039 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Cor…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב את אופקיי, כרגע תאורטית לפחות, בתחום המחשבים הניידים. יש למישהו אתרים מומלצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג חומרת מחשב בזול במחירים של דילר? חשבתי על הרעיון לקנות ב- KSP אילת אבל אני לא נוסע כול יום לאילת חשבתי על קניה בכפרים הערבים באקה, טירה, בארטה, וכ"ו אבל חברה אמרו לי שיכול להיות שהחומרה גנובה ובלי אחריות בקיצור איפה אפשר להשיג במחירים של דילר למרות שאני לא דילר (למרות שאני מתכון לקנות ולמכור ולהרויח כמה שקלים) (וכמה אחוזי הנחה יש לדילר?) תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX Zalman Fatality FS-C77 RED LED Cooler for PIV/AMD Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 C2-2-2-5 TwinX1024-3200XL LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW LG 52/32/52 White Bulk CD-RW עלה בערך 9000 ש"ח.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי במחשב מותג HP 8200 MINITOWER ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזהו לא מחשב מתאים לגיימינג. אני מחפש להשתמש בחלקים הקיימים בו, ולהשלים מה שצריך על מנת לבנות מפרט גיימינג. הרכיבים הקיימים בו: מעבד: i7-2600 sandy bridge זיכרון - 8G DDR3 צורב DVD דיסק קשיח SEGATE 500GB כמו כן יש לי כרטיס חדש: כרטיס מסך: GIGABYE GEFORCE GTX650 TI מה שחסר בגדול זה: לוח אם,מארז,ספק, וSSD אם מתאפשר. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כמה חלקים למחשב שלי שהם : מעבד ולוח אם (שניהם AMD ) זיכרון 2X512 מארז וספק כוח ומאוורר למעבד כל מי שיש לו מה להציע נא להגיב תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש כבר מפרט והכל, נכון לעכשיו מעוניין לבדוק פיזית את נוחות המחשבים מהסדרה הזאת. אשמח מאוד לקבל כתובות של חנויות/חדרי תצוגה של מחשבי ThinkPad X תודה רבה מראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום אני קצת שונה בד"כ אנחנו מחפשים מפרט מחשב. היום אני מבקש חנות שיש בה מבצע טוב למחשבים ניידים החל מהיום. אשמח אם תציפו לרגל יום שישי השחור את רשימת החנויות שיש לרוץ אליהם מהר. מעוניין לקנות ניידים ונייח לבית. את המחשב כבר נבחר מהמלאי
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
יש במרכז הבינתחומי יריד בחינות ואקסלנט-DMO מוכרים שם מחשבים. הם אמינים? מישהו מכיר אותם והייתה לו איזו התנסות איתם? בניתי מפרט לפני כמה זמן בfox-tms., מישהו מכיר אותם? איך הם? מכירים אולי איזו חנות אמינה באיזור הרצליה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד באתר כל שהוא בארהב אבל אני גם רוצה אפשרות להוסיף זיכרון מה שאין באמזון
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות כזאת שהיא אמינה גם? והאם זה ישתלם לי בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אז סליחה מראש אני מחפש חנות טובה עם מחירים טובים אני לא מכיר כמעט חנויות בארץ תשלחו לי בפרטי אם פרסום חנויות זה לא חוקי תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL מסדרת Latitude. מישהו יכול להמליץ על חנות טובה\אמינה\זולה.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו עם המפרט הנ"ל :מעבד Intel E6600 :זכרון 2GB DDR2 800 CL4 Kingston/Corsair/Gskill/Geil :כ.מסך Nvidia Quadro® FX 1500 PVE Pro Video Edition של PNY :לוח אם Intel D975XBX2 :מארז Antec P180Black :ספק Antec Neo HC 550 :אל פסק Advice PRPC 750 :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD1600YS :כונן אופטי DVDRW 16x + Dual Layer Black Sony/LG :מקלדת Logitech UltraX Cordless Desktop :מסך Samsung 971P Black :מסך Samsung 971P Black כמובן שאשמח לחוות דעת לגבי המפרט, לפי זאפ מפרט כזה = 16000 בערך בכל מקרה אשמח לשמוע על חנויות מומלצות באיזור תל אביב שמספקות חלקים ללא הרכבה וכמובן עם א…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באזור המרכז עם מבחר גדול של ניידים בתצוגה. אני מעוניין לבדוק את המסך ונוחות הקלדה. תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, בחנות טובה אך הם לא הצליחו להתמודד עם התצורה הלא שגרתית הזאת. אני מחשב מישהו שנחמד שיש לו סבלנות לזה, תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-