עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ניתן לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים שרצים בהגדרות גרפיות גבוהות, משחקים כמו MOW2,crysis, etc... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך חדש בגודל 22 לפחות עם יכולת לראות סרטי HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 - השקט לא חשוב בכלל 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך, אני אשתמש בווינדאוס 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אין לי העדפה לחנות ספציפית, אני גר במרכז 10. האם יש בקשות מיוחדו…

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  2. שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by GQ4U,

מטרה: איזון בין גרפיקה קלה (מקומדיה + אדובה) למשחקים (לא גיימר רציני) את המפרט גיבשתי בעזרתו האדיבה של bose , היום בבוקר הלכתי לחנות וקיבלתי 2 הערות לגבי המפרט : * אין טעם לרכוש 3200 - עדיף 3000 : פחות 230 שח * לא חבל על ה939 - עדיך סוקט 7 לקבל עוד 200 MHZ (שלא אומר לי כלום) - מה שגם אם אתה לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה, חבל המפרט כמעט סגור אצלי אלא עם כן יהיו התנגדויות שמגובות ומנומקות בעובדות לשנות רכיב או יותר אעריך כל תגובה 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ 5809 NEC ND-3500A Black16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 5604 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1349.81 ¤ 1 1349.81 ¤ 3 5853 Gigaybyte GA-…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)

6. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]‎Model‎[/td] [td]‎M522SIV‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Color‎[/td] [td]‎Black‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Machine Type‎[/td] [td]‎4383-2SG‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ CPU‎[/td] [td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Memory‎[/td] [td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by blixa,

שלום, לאחר כמעט 4 שנים עם תחנת העבודה שקניתי לאחר התייעצות עם חכמי הפורום (ושוב תודה) אני מעוניין לקנות תחנה חדשה. מכיוון שהמחשב יריץ Mac OS יש מספר מגבלות הנוגעות ללוח האם וכרטיס המסך. להלן תשובות לסט השאלות, ולאחריהן מפרט שבניתי לעיונכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ב-20% בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (מספר סביבות פיתוח פתוחות בו זמנית, לפחות מכונה וירטואלית אחת ולעיתים שתיים דלוקות, הרבה טאבים פתוחים בלפחות שני דפדפנים ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by BlueLabel,

אני חדש אתר אז אפתח בבירכת שלום לכל החברים הנמצאים אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים ויש לי מפרט קטן ורציתי חוות דעת שניה לגבי החלקים וכן המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. מעבד: Intel Core 2 Duo Desktop Processor E8500 קישור למפרט או Intel Core 2 Quad Processor Q9400 קישור למפרט ההתלבטות שלי היא למעשה שלמרות שאני יודע שהדו מספיק חשבתי אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאוד ולשדרג למשהו יותר טוב וככה למנוע שידרוג נוסף בשנים הקרובות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה בסדר או שזה מיותר לקחת QUAD לוח אם: (אני צריך לוח אם שתומך ב DDR3) Asus P5QC קישור למפרט חוות דעת תתקבל בברכה כרטיס גרפי: פה יש לי התלבטות הייתי סגור על כרטיס nVIDIA אבל לאחר חיפוש קטן במפרטים ראיתי שהביצועים של ATi דווקא יותר ט…

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  9. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב לעבודה אדריכלית (archicad או revit) תקציב עד 4000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? archicad או revit) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. לא מתוכנן oc. שהמחשב יחזיק לפחות 5. ברשותי מסך 24 אינץ של סמנסוג. אני אשחק במשחקים כבדים. אין צורך בצורב יש לי.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by cobmetal,

שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד - ASUS eeepc 1000HA , שלפי מה שקראתי באינטרנט אמור לקרוא 2GB של זיכרון ראם. קניתי סטיק זיכרון 2GB (DDR2 667) והרכבתי אותו במקום הנוכחי (1GB) , והמחשב מזהה עדיין רק 1GB. בדקתי בתוכנה Everest, וכביכול המחשב מזהה 2GB אבל ''מנצל'' רק 1GB. עזרה? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. Started by DAVID62,

Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת נייד, לאחר בדיקה והתייעצויות רבות צמצמתי את האפשרויות ל-3 מחשבים 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKCQ61280EJ&af=2051 2. http://www.21.tv/pr-80516/d79ed797d7a9d791%20d7a0d799d799d793%20156%20Lenovo/cf-6/?a=a 3. ACER Aspire AS5738G http://www.21.tv/pr-78327/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Acer שניהם די זהים אשמח להתייחסות נוספת ופירוט יתרונות/חסרונות מבחינת האמינות, איכות. האם יש בעיות מסוימות שידועות בדגמים הנ"ל? הסאונד של הרמקולים מספיק חזק? (כי לאשתי יש מחשב DELL ובקושי אפשר לשמוע) אציין כי השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, הורדות/צפייה בסרטים, פוטושופ. שנה טובה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by freezer claw,

שלום לכולם , הרכבתי מפרט מאתר KSP אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ויעבוד כמו שצריך , אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים , יהיה שקט , מקורר וכמובן ישרוד לפחות 3-5 שנים מבלי שאני יצטרך להחליף לו רכיבים.. אני לא יודע לעשות OC אבל הבנתי שאפשר ללמוד את זה אז , אם ניתן לבצע OC על הרכיבים שבחרתי (וזה יהיה משמעותי) אשמח לדעת.. המפרט : מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים : Zalman CNPS7500-Cu LED לוח אם : GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח : Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך :Sapphire HD 6870 1GB …

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by dovikina,

יכול ליהיות שאין אפשרות להתקין xp על המחשב הנייד, רק vista? אולי אני עושה משהו לא טוב אבל זה לא נותן לי

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  20. אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא…

21. Started by diverse,

קודם כל, המחשב כבר הוזמן אז לא לקטול לגמרי בבקשה :-X מעבד: intell presscott p-4 2.8ghz 1mb ht 800fsb לוח אם: asus p4p800 deluxe זיכרון: pqi 400mhz 256 ddr * 2 כרטיס מסך: ati radeon 9600xt 128mb + עכבר, מקלדת, סידי, פלופי והרכבה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  22. הי לכולם! רכשתי מסך VP930B וה-Geforce4mx ענתיקה שלי לא משדר לו דיגיטלי... יש לי pentium 1.7 עתיק והייתי שמח למפרט מכם: עבודה משרדית בעיקר, גלישה, מוסיקה, סרטים והרצת תוכנות חישוב שמנמנות (matlab). אני בכלל לא גיימר. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (אין מגבלת תקציב לעניין הזה). יש לי hitachi 160GB אבל אשמח להוסיף עוד מפלצת, אני צרכן ג'יגות כפייתי. נדמה לי שכדאי לקחת 2 ג'יג RAM. לגבי סטיק אחד או שנים - אני ממש לא מבין בזה. מעבד כפול ליבה - הבנתי שזה מומלץ. שוב - לא מבין בזה. חשוב לי שהמערכת תטוס על ויסטה. כרטיס מסך - יציאה דיגיטלית חובה. כרטיס קול יש לי, המחשב מתחבר לסוויצ' דרך כרטיס רשת. חשוב לי מארז נוח עם כניסות USB קדמיות. צריך גם צורב DVD (מתוכננת קפיצה טכנולוגי…

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום חברים. אני מעוניין להחליף בשעה טובה את העגלה בת ה- 5 שלי. הדרישות הן כאלה: סכום - 3000 ש"ח דרוש מחשב בלבד (בלי מסך, מדפסת וכו') שימושים - בסיסיים. office, גלישה, מעט מולטימדיה. שום דבר שה-P2 שלי לא עושה עכשיו לאט. חשוב מאד - לא למשחקים. מפרט רצוי - מבוסס Athlon, דיסק SATA (לא יותר מ- 80GB), כרטיס מסך מינימלי, אין צורך בכרטיס קול (מעבר ל-on board), כרטיס רשת, DVD (מה דעתכם על DVD + צורב CD משולב? אני שוקל לחכות שצורבי ה-DVD יהיו באמת זולים, ולא לקנות כרגע צורב). בקשר לזכרון, כרגע ברור לי שאני לא צריך יותר מ- 256, אבל השאלה היא אם 2*256 יספיקו בעתיד. איך הדיסק המהיר ישפיע על השיקול?). עוד נקודה לא ממש קריטית - עדיף שלמארז תהיה יציאת usb מקדימה, ונורות (פעילות דיסק) ברו…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.