ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני נמצא בהונג קונג, יום אחרון שלי(חוגג יום הולדת דרך אגב). נשארתי עם שתי הצעות מחיר ללפטופים שהגבול שלי הוא 3000. אחד חורג אחד מתחת לגבול מפרט המחשב: Acer aspire 5755 i5,650GB 5400 rpm, 8GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 ,blueray reader זה בכללי מחיר: 2870 שקל שימושים: שימוש יום יומי, משחקים(לא בשמיים) אבל הייתי רוצה שאת הג'יטיאיי שייצא בשנה הבאה אני אוכל לשחק בסבבה, לימודים וסרטים לעומת ((((הדרגשה וקו זה שינוי בין הדגמים)))) מפרט המחשב:Samsung RF511-S04 i7,500GB 5400 rpm, 6GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 זה בכללי מחיר: 3170 שקל(חורג ב170 שקל-נסבל) שימושים: אותו הדברהשאלה שלי היא בתאכלס מה יהיה טוב יותר בשבילי,…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם Eee pc מתאים לי? אני צריך בעיקר לכתוב ב word. והאם אני יוכל גם לראות בזה סרטים? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שבת שלום. טוב אז בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב נייד נטבוק והוא ASPIRE One D150 ככל הנראה המחיר שאני יכול לקנות אותו הוא: 2050 ש"ח , (וזה גם התקציב שלי פחות או יותר נוטה יותר ל + זואת אומרת אני יכול לחרוג קצת אם יש הצעות קצת יותר טובות בשוק הישראלי שלנו אבל לא על יתר מידה) הדרישות שלי מהמחשב הנ''ל , הוא קצת אופיס , גלישה מוזיקה וסרטים כמובן (למרות המסך הקטן למרבה הצער) אבל אני לא צריך יותר מהגדלים האלה פחות או יותר אז בקיצר כמו שהבנתם רציתי חוות דעת לגבי המחשב באופו כללי , ואם יש הצעה יותר טובה אז נשמח לשמוע. (: תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
הנה מפרט שהכינו לי באתר SkyPC: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤396 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 …
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לשנת מכינה לפני הצבא והוא רוצה מחשב נייד לזמן שם, יש לו מבצע מחבר והוא יכול לבחור בין שני המחשבים הנ"ל(השניים הניידים-השמאליים) ]או שבכלל יש מחשבים במחיר הזה או במחיר של עד +300 ש"ח שהם טובים יותר, למרות העלאק הנחה של חבר. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מ…
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המטרה - מחשב יפה שישתלב בסלון, ומיועד בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקים - אין צורך בכרטיס טלויזיה. הוא גם צריך להיות די שקט, אבל לא חייב דממה מוחלטת. הנה מפרט שבניתי (החלקים משתי חנויות שונות). (עודכן - ספק הוחלף מ-TT לאנרמקס) Case: Thermaltake VC4000SNS Mozart Silver HTPC 577 Power Supply: Enermax EG365AX-VE 350W 303 Processor: AMD Athlon64 3500 (Box) Socket AM2 650 Motherboard: Asus M2N-E 723 Memory: 2 x Samsung Original DDR2 512 MB 667 MHz 696 Hard Drive: Western Digital SATA2 250 GB WD2500KS 500 Graphics Card: GIGABYTE NX76T256D-RH GEFORCE 7600GT 256MB 842 Optical Storage: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM 224 Total 4515 הערות: המארז - היחיד שעבר את ה (WAF (Wife Acceptence F…
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כעת 1GB ואני מעוניין להגדיל ל2GB. איזה תוצרת מומלץ לקנות? הציעו לי STAREX שלא שמעתי עליהם כלל. זו איכות כמו קינגסטוו ?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, חבר של אבא שלי מעונין לקנות מחשב חדש בתקציב של 6000 שקל. הוא לא גיימר ולכן לא צריך כרטיס מסך תותח או משהו כזה, המחשב זה יותר לעבודה ביתי אבל שעדין לא יהיה משהו מעפאן. הוא רוצה מעבד כפול ליבה של לפחות 1.8. 1GB זכרון פנימי. HD של 250GB. 2 מסכי LCD 17 ( אם יכנסו של 19 אינץ', אז אני לא חושב שהוא יתלונן ). מארז פשוט, לכן אני חושב להציע לו את ה- compucase 6A19. צורב DVD איכותי ( אני מניח שכדאי להביא לו משהו בסביבות ה-350 ככה, לא? ) כמובן תתאימו לו ספק טוב למפרט, אבל אני מניח שהכי טוב יהיה לקנות לו ספק של FSP, לא? ובמפרט הקודם שאחת החנויות הציעו לו, הם שמו לו GEFORCE7300, כך שאני מניח שהוא עדין רוצה כרטיס מסך, אבל לא משהו רציני. המפרט לא כולל רמקולים ( אני חושב, אם כן אז אנ…
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשאול איך ספק הכח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HE-600 יעבוד אם כרטיס המסך שלי שהוא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu〈=heb&cart=140121640936393179 בעיקרון המליצו לי על הספק כח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RA-550 אבל אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך יעבוד אם הספק הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב , מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות , Visual Studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כ…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק - לקומפילציות ותוכנות 3D 15 אינץ' אבל לא עם רזולוציה גבוהה - 1280X800 או 1440X900 מספיק בהחלט. נראה שדגמים מסויימים שך Dell E6500 מתאימים ביותר. אבל אחרי בירור גיליתי שהם כרגע חסרים במלאי גם בשניידר וגם בNotebookclub. האופציה שקיבלתי בשניידר - Dell Vostro 1510 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9456 הוא בא עם מעבד T8100, הרד דיסק 160GB 7200 RPM, כרטיס גרפי NVIDIA GeForceTM 8400M GS 256 MB האם הדגם הזה מומלץ? האם יש אופציות אחרות עם מפרט חזק לפחות כמוהו בלי להתפרע במחיר? התקציב שלי עד 8000 עבל באמת לא מצאתי שום דבר אחר חזק. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 4500 ש"ח ( מחיר רגיל - לא באילת ). 3000 -4000 ש"ח ( מחיר באילת ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של תוכנות מתמטיות חזקות כגון ( MatLab, Mathematica ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ( לא רלוונטי למחשב נייד ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SMBX2450 (1920x1080@60Hz) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב לעבודה קבועה שעיקר השימוש היום יומי זה "פוטושופ" "אילוסטרטור" ו"פלאש" אקרובט כמה עבודות באותו זמן . ומפעם לפעם גם עריכה כבדה ב "ווגאס" וב"אפטר אפקט". אני צריך שגם בזמן של הרינדור של סרט וידאו המחשב יזרום חלק עם פוטושופ וכדו לצערי התקציב כרגע הוא 4300 ש"ח באם אין ברירה תגידו ובמידת הצורך ואוסיף לסכום של עד 5000. אין צורך במסך רמקולים וכוננים חיצוניים וכן רמקולים. הצורך הוא בכונן בלבד. מערכת הפעלה ותוכנות כבר יש לי . העדפות שלי שהמפרט יכלול 1. מעבד i5 750 או i7 860. עם קרור טוב ולא יקר. 2. לוח אם טוב של גיגה בית. 3. זכרון ראם 6 או 8 גיגה עם או בלי קרור תחליטו אתם. 4. זכרון מחברה שגם במצב מאומץ לא יהיה מסכים כחולים וכד. 5. שני דיסקים קשיחים מהירים אין צ…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לגרפיקה ותלת מימד , כלומר, עבודה על תוכנות כמו 3dsmax maya וכד' , אין לי מושג קלוש אם לקחת amd או intel איזה כרטיס מסך מומלץ אקיצר אין לי שמן של מוסך , אה התקציב עומד עד 6000 ש"ח לא כולל מסך . אשמח מאוד לתגובתכם אוהד.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב שכולל את בין היתר את הרכיבים הבאים: 1. מעבד i7-6800k 2. לוח שתומך ב NVMe 3. 32GB DDR4 4. GTX1070 5. מארז Mid Tower שקט, עם אוורור טוב ונוח לתפעול תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
תשבות לשאלות: 1. מה התקציב? 4500 ש"ח +- 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (פשוטים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא עריכה: החלטתי לרכוש את המחשב בארה"ב ( בחנות www.newegg.com) אי לכך בניתי מפרט חדש: AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 256 MB מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים צורב: צורב CDRW תוצרת LG במהירות 52X32X52 הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-