עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MaoRC,

+ Microsoft IntelliMouse Explorer מזיגזאז (150 שקל) +Microsoft - Multimedia Keyboard מזיגזאג (90 שקל) ובמקום המארז שבמפרט אני לוקח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 500Watt מפנדה (190 שקל) הכל יוצא: 5120 שקל.. איך המפרט?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. באיזה אתרים אני יכל להרכיב לי מפרט מחשב ..?! אבא שלי נתן לי תקציב 5000 לרכיב רק את המחשב בלי כלום אני רוצה ראידון 9800 פרו ואני מתלבט בין אינטל לה 64 amd התלבטותתתתתתתת רצחנית ..... אני רוצה מחשב לכיוון העתיד ... אני צריך עוד מחשב שנה שעברה קניתי מחשב והוא כבר התישן אז ככה ראיתי באתר את זה ה אפשרי רק אם מדובר בזכרון DDR ,ועדיף לפחות DDR400/PC3200 בגלל הבאס של המעבד מ www.ksp.co.il (ללא מארז+ספק) ..... AMD Price Units Total Athlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 ..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 ....... DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 ...... ... MSI Price Units Total GF 6800 128MB,TV,DVI …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Enhanced,

שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by itaybm2,

מחיר בחנות רגילה עד 5,000, אך יש אפשרות לרכוש באילת, לכן ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ושימושים סטודנטיאליים, צפייה בסרטים, מוזיקה וכו'. * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? קודם כל מסך מגע, מאט/מבריק פחות, אלא אם ההבדל קריטי ועל כך אשמח להמלצה והסבר. * רזולוציית המסך? FULL HD, לא רואה צורך מיוחד ב-QHD (אם לא מצריך העלאה בתקציב, כמובן מבורך). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 1.5 ק"ג. אולטרה בוק כמו שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 6-8 שעות תפקוד לצורך לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB וכל הסטנדרטיים. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD. * כונן אופטי? לא *…

• 22 תגובות
    • 8.5k צפיות
  5. Started by yuval n,

אני מתכוון לקנות להורים שלי מחשב משרדי. בגדול אני די סגור על המפרט, שכולל בגדול HD של טרה, 8ג'יגבייט ראם, 120 ג'יגה ssd ואני מאוד מתלבט לגבי המעבד. מצד אחד אני מעוניין לחסוך, ובכל מקום שקראתי ממליצים על לא יותר מi3 למחשב משרדי (אינטרנט, מוזיקה אופיס, סרטים) מצד שני, כשביררתי עם אנשים שאני מכיר, כולם המליצו לי ללכת על i5 שיחזיק לאורך זמן. אני מאוד מקווה שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות אצל ההורים שלי, ואני מאוד מתלבט אם מעבד חזק יותר יבוא לידי ביטוי וימשוך את המחשב לזמן יותר ארוך. אשמח לשמוע מה דעתכם, תודה...

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by kobi_sion,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (סידרת BF סרטים הורדות וכו) עריכת סרטים קלה ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 בעיקר במשחקים חלק מהזמן אני רוצה לחבר את המחזה למסך טלויזיה גדול 47" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. הא…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. שלום רב, מקווה מאד שאוכל לקבל תשובות לשאלות שלי כאן. ברשותי היום מחשב לא רע שקניתי בארה"ב לפני כ 5 שנים. המפרט שלו בגדול הינו: Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor(8MB Cache, 2.80GHz) [TABLE=width: 558] [TR] [TD]8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB[/TD] [/TR] [/TABLE] nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM בנוסף ישנו מסך לא רע : Dell 22 Inch 2209WA Flat ו SSD 128GB שהוספתי לא מזמן בעיקר לעריכת התמונות. למה להחליף? המחשב בזמן האחרון מאותת לי שזמנו הגיע...בעיות עם ההארד דיסק וגם עם הכרטיס מסך. אשמח מאד לקבל המלצות למחשב שיהיה חזק משמעותית ממה שיש לי היום. המטרה היא עריכת תמונות (lightroom ו photoshop). אשמח מאד גם לקבל המלצה למסך. בתודה …

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Guild Wars 2 | NFS ||| רזולוציה של FHD ||| מיועד ל-MAX בהגדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גראפי(קונה בעתיד) + קירור מעבד(יש ברשותי Arctic Freezer 7 Pro Rev 2) 5. עד כמה חשוב …

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Coffe_Shot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by YairZ,

מסתבכים בקניית מחשב נייד? לא יודעים איזה דגם מתאים לכם וכיצד לבחור? המדריך הזה יעשה לכם סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. שלום לכולם, אני שוקל להזמין את המחשב HP Spectre X360 מהאתר הרשמי של HP: http://store.hp.com/us/en/pdp/z---categories-for-promotions/hp-spectre-x360---13-4002dx-(energy-star)?jumpid=reg_r1002_usen_b-002_title_r0001 דרך חברת השילוח Buy2USA. עכשיו באתר של Buy2USA ישנו מחשבון עלויות. הבעיה היא שצריך להביא מידות של החבילה (גובה, אורך, רוחב) וכן משקל. לא מצאתי פרטים של זה ברשת, וגם HP עצמם לא הועילו הרבה. למישהו יש ניסיון בזה? מה המידות המקסימליות של החבילה, שאדע גם אשלם לכל היותר? אשמח גם לכל היצע או מידע נוסף בנושא. תודה מראש חברים.

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. היי לכולם. אני מחפש לאחרונה מחשב גיימינג אך עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בתחום בצורה רצינית. בגדול, אני מחפש מחשב שיחזיק תקופה נכבדת ויוכל לתמוך גם ב VR לכשזה יצא. כמו כן, אני רוצה להיכנס קצת (בתור חובב) לעריכת תלת מימד. התקציב הוא 10 כולל מסך (אפשר להתפשר על זה אבל אז להוריד את התצקיב לאיזור ה 7-8) ומקלדת ועכבר. את שאר הדברים אני ארשום בצורה מסודרת בשאלון. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון כמובן יהיה מוערך, במיוחד אם מדובר על רכיבים שניתן לשדרג בהמשך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, אבל אפשר ל…

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Guy Erez,

אהלן חברים, לקראת הלימודים אני מתעניין ברכישת לפטופ. נתקלתי במבצע הזה: http://lp.vp4.me/ryjc ואני לא יודע אם מדובר במבצע משתלם או לא. הצרכים שלי הם לפטופ בטווח מחירים הנ״ל - עד 2000 ש״ח (עדיף פחות) עם יכולת תכנות סבירה (לומד מדעי המחשב) אבל לא הרבה מעבר. האם הוא ימלא את תפקידו? והאם מדובר במבצע משתלם או שעדיף לי לחפש במקום אחר. תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Keshet_Rainbow,

שלום לכולם, אני צריכה עזרה בלהסגר על מפרט טכני למחשב נייח ובחירת מסך ומקווה שתוכלו לעזור לי כאן..בקרוב אתחיל ללמוד עיצוב פנים ותקשורת חזותית מה שאומר הרבה תכנות גרפיקה, עריכה ותלת מימד. המחשב צריך לשמש אותי ב4-5 שנים הבאות. מצרפת קישור למפרט שאני שוקלת ללכת עליו- http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=88114 ראה לכם שכל החלקים מתאימים?הדבר היחיד שאני מתלבטת לגביו הוא האם אני באמת צריכה כרטיס מסך כ"כ חזק או שאין בזה צורך ואני יכולה לחסוך כאן כמה מאות שקלים. כל המלצה לשינוי תתקבל בברכה.2. מסך... בזה אני באמת ממש קלו-לס. דבר ראשון אני רוצה לחבר שני מסכים. אחד ישן שיש לו חיבור VGA וDVI יותר כדי לקרוא ממנו והשני חדש לשרטוט. מ…

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. היי, אשמח לקבל מכם המלצות לניידים עבור לימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון - ללימודים, משמע שימוש באופיס. מכיוון שהתואר ישלב מעט תכנות, אני מתאר לעצמי שיהיה שימוש (לא גדול) בתוכנות לכתיבת קוד (ECLIPSE לדוגמא) צפייה בסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו…

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K אבל לא לנצל את כל התקציב. לדעתי גם מחשב ב 5K או פחות מזה יכול לעשות את העבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ( adobe premeire וכאלה) באיכות 4K, עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בתכני וידאו 4K. לא מיועד לגיימניג , לא יהיו בכלל משחקים במחשב הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K ultra hd יכול להיות שאני אעבוד מידי פעם ב: 1080 full hd אבל בעקרון, 4K זאת השאיפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא,…

18. שלום . אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מסוג לנובו יוגה 710 , הם בעצם כמעט אותו דבר רק הבדל בין I5 לI7 וגודל SSD http://ksp.co.il/?uin=35519 - זה בעל I7 ו512SSD לבין http://ksp.co.il/?uin=35827 - בעל I5 ו256SSD קונה באילת , הבדל של 700 ש"ח בינהם ! הבדל יחסית גדול שווה את ההפרש ? או להסתפק בזול יותר . שימושים : סרטים , גלישה , הורדות , ומשחק LEAGUE OF LEGENDS בלבד .

19. Started by BoW,

חיפשתי בפורומים, ולא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה, אז צריך לשאול. אני מחפש מחשב נייד לצילום וגיימינג קל - כלומר יפעיל לייטרום, פוטושופ, ועוד כל מיני תוכנות עריכת תמונות. **לא מתוכננת עריכת וידאו**. מעבר לכך, מבחינת גיימינג - מה שבא ברוך הבא. המחשב יטייל הרבה, לכן חשוב שיהיה קל ככל האפשר. נכון שאין סיכוי שיהיה קל *באמת*, ונכון שזה פרמטר שאפשר להתפשר עליו, אבל אם יש שני מחשבים בפער של 100 שקל ו-300 גרם, אקח את הקל יותר. הנטיה כרגע היא למחשב 15.6, כי לפי מה שאני רואה הם נותנים הכי הרבה Bang for Buck סביב 2.5 קילו פחות או יותר. המון תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by Daniel Janashvili,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את המשחק witcher 3 בגרפיקה הגבוה ביותר. המעבד והכרטיס מסך שלי לא עומדים בהגדרות המומלצות והram שלי מספיק בדיוק אבל הייתי רוצה לחזק להוסיף עוד קצת באזור הזה ולכן אני מעוניין לשדרג אותם מבלי לקנות מחשב חדש מאפס כי מעבר למשחק הספציפי הזה אין לי שום צורך בביצועים גבוהים יותר מהמחשב שלי. ולכן גם אני מנסה שהשידרוג הזה יהיה זול ככל הניתן מבלי שאני מציב איזהשהו תקציב מוגדר לצורך העניין. וזאת הסיבה גם שלא השתמשתי בשאלון שלכם בדיון הנעוץ כי 99% ממנו לא רלוונטי למה שאני צריך כאן אז בבקשה לא לנעול את הדיון הזה מעבר לזה, בגלל שהמחשב ישן אני פוחד שכבר אי אפשר להשיג מעבד מתאים מבלי להחליף גם את הלוח אם (פוחד שיצאו מיצור או לא נמכר…

22. שלום, אני מעוניין לבנות מחשב המיועד לעריכת וידיאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, אבל אני גמיש במחיר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו על תוכנת פרימייר ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס, זה הפרנסה שלי אני עורך וידיאו. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב - לא באמת משחק במשחקי …

23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול במידה ושווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל במידה ושווה את התוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ -שיוכל להריץ את התוכנות האלו יחד ללא בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty &gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24' -לאילו הגד…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. 1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים