ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב Android Studio ו- PHPStorm, קל ב Visual Studio ותוכנות נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? לפי מה שבדקתיי הוא נותן לי זמן סוללה הארוך ביותר לקטגוריה (תחליף לשולחני, סידרת AMD64) *הנתונים המודגשים הם אלה שהייתי רוצה שתסבירו עליהם בקצרה. Acer Ferrari 3400 LMi Processor & Core Logic Mobile AMD Athlon 64 3000+ (40W) VIA Apollo K8T800 System Memory 512MB (2*256) DDR333 SDRAM, [upgradeable to 2048 MB with dual soDIMM modules] Storage 80GB ATA-100 hard disc 4-in-1 card reader supporting Secure Digital, SmartMedia, MultiMediaCard, and Memory Stick formats Internal DVD drive: Read: 4x DVD+R, 4x DVD+RW, 4x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD-ROM, 24x CD-ROM Write: 2.4x DVD+R, 2.4x DVD+RW, 2x DVD-R, 2x DVD-RW, 16x CD…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המאקסימלי הוא5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מצב של אותם הביצועים במחיר נמוך יותר, אז כמובן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח מן התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית אך לא באופן קבוע ולא למטרות עסק, אלא למטרות הנאה כך שהמחשב לא אמור להיות מותאם במיוחד לעריכה גרפית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני הולך להשתמש בפוטושופ, אפטר-אפקט, Crysis 2, Call of duty MW2 כשיצא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כ…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בארה"ב. אשמח לקבל הצעה טובה מרשת מוכרת או מאתר אינטרנט מוכר בארה"ב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם, אני ב3 חודשים הקרובים מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS, כרגע אני עם מחשב מ16.2.2009 שקניתי באייבורי, האחריות שלו נגמרה בדיוק ב16.2.2012 שזה לפני בערך שבוע, אז ניצלתי את האחריות והחליפו לי לוח אם (לאותו לוח, רק חדש). המפרט שלו הוא כזה: מעבד: DUAL CORE E5200 2.50GHZ קירור למעבד: ARCTIC COOLING 7 PRO זיכרון ראם: 2GB לוח אם: MSI G41 כרטיס מסך: MSI GEFORCE 9500GT דיסק קשיח: SEAGATE 320GB צורב: LG GH22NS40 X22 מארז: IVORY ספק כוח: EZCOOL 300W JSP להערכתי הוא שווה בערך 1000 ש"ח אבל אני רוצה שגם אתם תגיבו.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב וחג עצמאות שמח, מעוניין בחו"ד על מפרט למחשב, כמו כן מפרטים נוספים יתקבלו בברכה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל מה שמוזכר כאן ועוד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, עריכה ודגימת וידאו, קטיה הכל באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רצה לה השמועה שתהיה הוזלת מחירים בסוף חודש ינואר אז החלטתי להמתין ... לא ממש עזר לי . אז ככה אני מחפש מחשב חזק לאפליקציות ( אילוסטרייטור + פוטושופ + דרימוויוור ועוד ) אך שיתמוך גם במשחקים . אני לא גיימר המשחק היחיד ששיחקתי השנה הוא AA אמירקז ארמי אבל שכן יריץ משחקים חדשים. יש לי 2 HD של 120 Giga ATA רגיל + מסך מאג flat ומפה אני בונה. לא התקמצנתי במעבד (יש שיגידו שהגזמתי) . מנסיונכם הייתי רוצה לקבל מפרט שיתאים לצרכיי וייתן את היחס הכי טוב כסף\לערך. הנה מפרט שעשיתי בלוג'יק פיסי : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 809.00 ¤ 1 809 ¤ קחו בחשבון שהוא בא עם ספק איכותי של אנטק 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 429.00 ¤ 1 42…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מה שאני מתכוון לקנות ממש ממש בקרוב - אשמח לשמוע את דעתכם! זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 285 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 6429 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ASUS P5B זיכרון: PQI 512MB DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 6714 בנוסף אני קונה מסך LCD של סמסונג 20…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב חדש דרך אייבורי בעיקרון כי עד עכשיו הם היו הכי אמינים במחשבים ובמחירים ממש טובים.. נכנסתי לאתר שלהם ושוטטתי... ומצאתי שני מחשבים שאני מתלבטת אינני יודעת אם לקנות את המחשב עם מעבד של אינטל בעל ליבה כפול...(כי הבנתי שאינטל לא חוללו הצלחה גדולה בתחום בנתיים) או ללכת על מעבד של AMD בעל ליבה כפולה. אינני מבינה כל כך את שיטת התדירות/מהירות שהם עובדים איתה, נניח יש לי 3200 אינני יודעת בידיוק כמה הערך שלו שווה בג'יגה הרצים (אשמח אם תסבירו לי)... אני מחפשת מחשב טוב וחזק מבחינת גרפיקה (משחקים וכול'), מהיר שלא יזוז לי כמו צב(מבחינת זיכרון) ורצוי שהמעבד יעבוד במהירויות של בין ה2.8 ל3 גיג'ה הרץ,המחיר שאני מוכנה לשלם בסביבות ה3000 שקלים.. כמובן שאינני לוק…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש Dell Inspiron 13 7000 מדגם i7. http://ksp.co.il/?uin=25988 בסניף אילת במחיר של 4788 ₪. האם שווה את ההשקעה?
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מבקש בניית מפרט בתקציב של 7000 ש"ח כולל כל הדברים (מסך, רמקלוים, מקלדת, עכבר וכו'...). ישמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, עבודות ושיהיה מהיר! ירוץ עליו Vista. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מחשבים: - dell i7 14z 2640QM - Asus N55SF 15z 2670QM אשמח לקבל תגובות - תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? פיתוח/תכנות, שימוש כללי, צפייה בסרטים (תכני HD) וקצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך. ברזולציה: 1920x1080 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מ"ה, צריך הרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה בת"א או בשרון. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שיהיה USB3 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? ראו 12 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אחרי הרבה זמן חזרתי. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב אז הוא אמר לי לבנות לו מפרט בניתי לו מפרט. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 24-02-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 720 1 720 זכרונות? DDR 500 Price Units Total 512MB A-DATA 640 1 640 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1100 1 1100 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 390 1 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Uni…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. בנפרד, אני אקנה מסך בגודל של 22 אינץ'. כמו כן, אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות כבדות= מינימום 8RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יריץ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אח שלי הקטן מכור לWoW, ואני רוצה לפנק אותו לבר מצווה במחשב שיריץ את המשחק בגלל שהוא כרגע משחק בלפטופ מעפן. אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את המשחק בצורה מקסימלית (אולטרא על רזולוציה הכי גבוהה. 1920x1090?) לא מעוניין בשקט, באוברקלוק, בשום דבר מזה. פשוט משהו שיעבוד חלק עם מערכת הפעלה חוקית. עכבר, מקלדת ורמקולים גם נחוצים. לגבי מסך אני לא יודע. יש לו בסלון טושיבה Full HD, אבל היום המסכי מחשב הם מסכי טלוויזיה או שעדיף משהו ייעודי? תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה שתבנו לי מחשב למשחקים (ללא מסך+מקלדת+עכבר+רמקולים+מדפסת) קיצר כל מה שבמארז... דיסק קשיח מספיק 80. אני רוצה כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן ושאני יוכל לשדרג בעתיד זהו..בהצלחה! ותודה!!! אה וצורב במקום CD
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים מדי פעם, עריכת תמונות ברמה מאוד בסיסית * גודל המסך? מסך מאט (עבודה במשרדים עם פלורסנטים), מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366X766 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? צריך numpad, מקלדת שקטה * משקל רצוי? אין הגבלת משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב העבודה בבית או במשרד שלי אבל יש ביקורים במשרדים של לקוחות פוטנציאלים. 3 שעות יספיק אבל תמיד רצוי עוד... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 330 GB יספיק * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ידוע מתי צפוי להגיע ארצה HP Spectre x360? מה הסיכוי שהחבר'ה מ-HP ישדרגו אותו בכרטיס מסך של Nvidia בעתיד?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-