ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ? לא מזמן פירסמתי פה אשכול להמלצה למחשב נייד עקב חוסר אצל היבואן ב VOSTRO 1400 שהמלצתם לי אני נאלץ לפרסם אשכול נוסף בנושא. הובכן השימוש של הנייד יהיה ללימודים גלישה באינטרנט אולי סרטים מדי פעם. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2000-2500 אם אפשר פחות אז עדיף 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, הרצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, יחובר למסך חיצוני רב הזמן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש מחשב נייד חזק, שיריץ בעיקר cubase. התקציב שלי הוא 5000 שקל. יש לי כרטיס קול חיצוני איכותי שמתחבר ב-USB ועוד כמה יציאות. חשוב שהוא יהיה נח, יחסית קל (עד 2.2 קילו), מסך בגדלים של בין 13 ל-15. כל השאר - פחות חשוב (אלא אם כן תגידו ואז נחליט) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד עד 2500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קטנה). מטרה: משרדי, משחקים קלים, סרטים HD גודל מסך: 15.6" שיהיה FULL HD צורב DVD: כן לא כולל מערכת הפעלה עם אחריות לפחות לשנה HDD מעל 500GB (אם אין ברירה אתפשר על 500) במהירות 7200 זכרון מעל 4GB שיהיה עם מיקרופון, בלוטוס' ומצלמה מובנת. יציאת HDMIx1, העדפה לחיבורי USB 3.0 איך המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש דבר כזה? על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיקר השימושים של המחשב הם משרדיים - office, אינטרנט, מוזיקה וכו. אין צורך בציוד היקפי כלשהו ורצוי שהמחשב יגיע עם הוינדוז. אשמח להמלצות ----- עריכה- תשובות לשאלות מחוקי הפורום: גודל המסך: 15" רזולוציית המסך: אין חשיבות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. רצוי שיחזיק לפחות 3-4 שעות ללא טעינהֿ גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במכירים היוםגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במחירים היום האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה למחשב עם הדרישות הבאות: גודל מסך - 14-15 (13 קצת קטן לי) מעבד - אפשר להסתפק בi5 זכרון - שתהיה אפשרות לשדרג ל8GB לפחות. הארדיסק - 256ssd , אך אם יש אפשרות ל32ssd + הרדיסק רגיל אז גם סבבה משקל - שיהיה לפחות פחות מ2 ק"ג תקציב - 7000 ש"ח. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקציב סביבות 4000 ראיתי של לנובו מאוד מעניינים אך האחריות היא רק שנה. מי נותן אחריות מלאה לשנתיים ומעלה? השימוש הוא ביתי ללא תוכנות כבדות חשוב לי הרד דיסק לפחות 250 ג'יגה תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימושים כללים בגדול. כזה שאוכל להפעיל עליו סרטי HD בלי שיתעייף לי, ושהמעבד לא יתיישן תוך 3 חודשים. לקחת אותו ללימודים כמה פעמים בשבוע ובגלל זה אני עדיף שיהיה קטן וקל, עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בשימוש השוטף אני צריך אותו לכתיבת עבודות וקריאת מאמרים, גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים (עם יציאת HDMI). חשוב שההנדסת אנוש שלו תיהיה טובה כמו מקלדת נוחה וזוויות מסך מספקות, וגם אחריות כמו שצריך. עדיף גם מסך מט וצורב דיוידי אבל אני מניח שאפשר להתפשר. הדגמים ששמתי עליהם עין DELL Inspiron n4030 DELL Inspiron n3010 Dell Latitude 13 LG T-380 Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV Asus Eee PC 1215N Lenovo Thinkpad Edge 0217-22G 13.3 …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד) מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי * גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש) * משקל רצוי- לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה * בלוטות - אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח -…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-