ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
השימושים העיקריים יהיו אופיס ואינטרנט, מעט מאוד משחקים, מי שיעבור בעיקר על המחשב תיהייה סבתא שלי. יש צורך בציוד היקפי ובמסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. לפני כשבוע המלצתם לי כאן על מחשב לעסק, קניתי אותו ואני מרוצה מאוד, תודה רבה שוב! כעת אני מחפש מחשב לבית. דרישות: 1. הפעלת סרטי HD+DTS בלוריי מלאים. 2. הפעלת משחקים שיוצאים כיום+שייצאו בעתיד+הפעלת משחקים שיש להם סראונד 5.1 . 3. כרטיס קול שמוציא 7.1 עם חיבורים דיגטלים: COAX ו-OPTICAL (שתהיה לו אופציה גם ל5.1 עם החיבורים הללו) כדי שיתחבר לרמקולים לוג'יטקZ-5500 4. מעבד Intel i7 (לא יודע איזה בדיוק) 5. מאווררים וגופי קירור חזקים, הבנתי שזה דבר ממש חשוב. 6. שהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. מארז טוב אבל בלי הרבה אורות (כדי שלא יפריע כשרואים סרט וכו' ), ושיהיה כמה שיותר קטן (לא אם זה בא על חשבון האיוורור והקירור). 8. חיבור HDMI לטלוויזיה 26/32 אינטש ב…
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייח לטובת עבודות עיצוב, שימוש בעיכר בתוכנות כמו: photoshop ,Solidworks ,Blender ,illustrator,keyshot בתקציב של עד 6000 שח אולי טיפה גמיש. תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה? http://www.belkin.com/us/p/P-F5L001/ לא מחפש רמקולים ותוספות. עד 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ). התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו. אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? ) 1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד. 2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה. 3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעת…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב מצוין. הנייד צריך לשרת צרכים סטודנטיאליים : גלישה מוזיקה סרטים וכו'. לא אמור להריץ משחקים מיוחדים. רצוי מסך יותר קטן מ15" (עדיפות למשקל נמוך ככל הניתן) במחיר חייבת להכנס אחריות מורחבת ל3 שנים (כלומר דגם שעולה 4 והאחריות שלו לשנה בלבד לא מתאים) אשמח לשמוע המלצות על דגמים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט, מוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13", אין חשיבות למסך מבריק או מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש צורך ביציאת vga ורצוי גם hdmi * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD לא גדול (200GB) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, ותודה מראש למומחים פה על הזמן שלכם אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. לגבי התקציב - ראיתי שאני יכול לסגור סיפור גם ב4 עד סביבות 4.5, אבל אעלה במחיר אם יהיה משהו ששווה את זה. גודל מסך 14" כרטיס רשת תומך סיבים אופטיים ומהירויות גבוהות. מעבד I7 או I5 סדרה גבוהה/טובה מקבילה ל 7. גם AMD ברמה הזו, יכול להיות בסדר. אלא אם כן יש משהו שעלי לדעת. תומך Thunderbolt 3 אמור להחזיק את הדוקינג הזה שמחובר לשני מסכי 2K. כרטיס מסך תואם שיחזיק את שני המסכים. SSD 512 יספיק. RAM 8-16 מקלדת מוארת המחשב ישמש לעבודה, כרטיסיות מרובות פתוחות ובעתיד גם לעריכה גרפית קלה. מפה כבר הלכתי לאיבוד מרוב חברות. ראיתי את האסוס …
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח 3000 ש"ח לצורך office וקצת מוזיקה וסרטים, המחשב ישמש בעיקר ללימודים. הפרטים החשובים הם גודל מסך - בין 13-15 אינצ' (כן 15.4 זה בסדר) לא משנה מט/מבריק/לד, עדיפות למשקל נמוך, זמן סוללה פחות חשוב,כי גם ככך זה לא יהיה יותר מ 4 שעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד שיכול להפעיל אוטוקד ושימושים כלליים עד המחיר שציינתי...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-