ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם צריך עזרה בשינוי המפרט(המחשב כולל הכול - מסך- LCD, רמקולים, מקלדת, ועכבר ) ובחירת חנות שלא תיתן לי זבל משומש (כמו אייבורי מחשבים למשל...) המפרט: (מצאתי אותו במפרטים המומלצים אבל אמרו לי יחסית הרבה אנשים שיש יותר טוב במחיר הזה...) פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד: (AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty (840 לוח: אם (SocketAM2 - VIA K8T890 - ASUS M2V- 3Y Warranty (470 זיכרון פנימי: (DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty (600 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty (250 צורב DVDRW BLACK ASUS1608P3S/PIONEER DVR-111DBK OEM - 2YEAR/…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש כבר 8800GT וספק מעדיף שהזכרונות יהיו ב4CL בנתיים חשבתי על המפרט הזה מFOX PC Intel E5200 2.5GHZ BOX LGA775 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 מעבד 400 לוח 425 זכרונות 245 באתר רשום שזה יוצא 1070 תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא התעסקתי ממש עם חומרה ואני רוצה לקנות מחשב ואין לי מושג מה טוב ומה לא.. בקיצור השימוש של המחשב הזה הוא לעריכת סאונד וקול באולפן וגם כמובן למשחקים כבדים (כל המשחקים החדשים ושהולכים לצאת) מה שחשוב לי זה מעבד חזק (קור2דו), לפחות 1 ג'יגה זיכרון (אם אפשר לדחוף יותר במחיר זה סבבה) הארד דיסק 160 ג'יגה.. כרטיס מסך כמו שאמרתי טוב שיריץ את כל המשחקים על רמה גבוהה אבל לא צריך להשתגע ולוח אם חזק וכמובן מסך 19 או 17 תלוי בתקציב.. התקציב הוא 4000 שקל קיבלתי הצעה אחת תגידו לי מה אתם חושבים: Core2Duo-E6300 1.8 INTEL 946 INTEL ?לוח אם 667mhz DDR 2 1G SATA II 160GB PROVIEW 19 LCD GEFORCE 7300GT 256 PCI LG DVD BURNER x18 עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה. כל השאר מובנה בלוח, מה א…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט למחשב ב 8,000 למשחקים ולשימוש בתוכנה פוטושופ כולל ציוד הקפי (עכבר מקלדת ומסך) וכולל מערכת הפעלה (עדיף לחכות ל vista?).
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שיש לי כרגע AMD athlon 64 3500+ 2200Mhz processor DFI LanParty Ultra-D motherboard memory - Kingston 2*256+2*512, all DDR400 dual channel HD, WD 40gb+80gb, 7200rpm IDE gigabyte Nvidia GeForce 6600GT 128Mb המחשב הוא מחשב למשחקים בעיקר, כרגע מריץ את כל המשחקים בביצועים טובים מאוד פרט למשחקים הממש חדשים אותם הוא לא מריץ על הביצועים הכי גבוהים. אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב, יש לי כ 2000 ש"ח פלוס מינוס להשקיע בו ורציתי לדעת במה הכי כדאי להשקיע. זכרון - חשבתי על דואל צ'נל 2GB של גייל (אם אני מחליף זכרון זה צריך להיות משהו שיתמוך באוברקלוקינג) הארדדיסק - פה אני מתלבט בין לקנות ראפטור 150GB או שניים של 7200סל"ד בנפחי של 250 ולעשות להם RAID. כרטיס מסך - לא חש…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעבוד עם לפטופ בעיקרון אני פשוט צריך שהוא יריץ לי פוטושופ בצורה נוחה ולא שיתקע. לא נדרש לעבודות רינדור מסובכות בתלת מימד וכו' אבל שפשוט יריץ לי פוטושופ בצורה טובה. כן מעוניין שיהיה לו מעבד גרפי. הנה פחות או יותר לפי הפורמט שמבקשים פה בפורום * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית ופוטושופ, צפייה בסרטים. * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? מעל 320 GB עדיפות לחצי ג'יגה ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
(לא כולל MAC) הלפטופ היחידי שיש לי והייתי מרוצה מהאמינות שלו ומהאיכות בניה זה Sony Vaio, אבל המותג כבר לא רלוונטי. יש לי ניסיון לא טוב עם הסיניות - לפחות לפני כמה שנים - אסוס ולנובו (יש מחיר למחיר זול). כרגע לפני רכישה, אשמח לדעתכם.
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב הכולל מארז, השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ושימושי מדיה [שכל מחשב גיימינג בסיסי יכול להסתדר איתם כמו לראות סרטים, להוריד תכנים וכדומה]. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000, מעוניים להקדיש מתוכם עד 700 שקל לציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, כמובן אשמח לשמוע את האופציות וכמה ההבדל רציני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- כל מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך מסך וציוד הקפי מטרה : אינטרנט , מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק פיפא וכאלה יחובר לtv מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWELLPCHI925200#more_info
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
להלן המפרט CPU: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Motherboard: INTEL GIGABYTE - 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E GPU: ASUS - 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E Memory: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ATX: 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD ספק ג'נרי מעיף אותו קיבינימט יבקש החזר עליו מיותר לשלם סתם ככה PSU: Spire - RockeTeer III 500W Silent (24pin) Media: NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black דעתכם בעניין?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי מתוך קריאה ברחבי האינטרנט ולפני הרכישה מעדיפה להתייעץ עם מי שמבין באמת... התקציב היה עד 4000 ש"ח והגעתי ל4266. דיסקים קשיחים - אין צורך כיוון שיש לי. מעבד Intel® Core™ i5-11600K Rocket Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 לוח אם Asus Tuf Gaming B560-Plus Wi-Fi ATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz KVR32N22S8/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD כרטיס מסך Palit GeForce 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 ספק כח אקטיבי Corsair CV550 80+ Bronze 550W מארז מחשב Antec NX200 בצבע שחור כולל חלון צד תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא צריך להתקמצן) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FPS מודרניים יחסית, Watch Dogs (למרות הביקורות הקטלניות) וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. יש לי את המחשב כארבע שנים בערך. המחשב שלי שמור מאוד, מעולם לא קיבל מכות ואני לעולם לא מתקין שטויות אלא רק דברים נחוצים. בשנה האחרונה קורה דבר מעצבן ומעניין כאחד: פעמיים-שלוש בחודש המחשב פתאום מאבד את החיבור לאינטרנט. בד"כ זה קורה תוך כדי גלישה. מה שמוזר: - אני רואה חיווי בסרגל התחתון שיש קליטה טובה ואפילו כתוב "גישה לאינטרנט" מה שכביכול מעיד על חיבור טוב. אני גם רואה את שם הרשת הביתית אליה אני מחובר. - זה קורה פתאום. ממש ככה. אין חוקיות מסויימת או פעולות שאני עושה לפני שזה קורה. ברגע אחד יש חיבור ובדף הבא שאני מנסה לפתוח, גם אם זה באותו אתר- כבר אין חיבור. מה לא ניסיתי... להתחבר לרשת אחרת ולחזור לרשת הביתית, לאפס/לאבחן את…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בכמה אתם אומרים שכדאי לי למכור את הלפטופ שלי? עקרונית אני לא הייתי צריך אותו. הייתי מסתדר עם נייח. קניתי אותו לפני כמעט 4 שנים כי קרה משהו שהצריך לפטופ. קיצר, אני דיי קצר במזומנים כרגע ואני בהחלט יכול להסתדר עם נייח. וכן המחשב גם קצת ישן, אז החלטתי שאולי אמכור אותו ואקנה נייח. השאלה בכמה נראה לכם שאוכל למכור כך שזה יכסה עלות נייח? מדובר באינספירון 1520 של דל. הוא עלה לי איזה 6000 שקל לפני 4 שנים. בנוסף השקעתי בו עוד 500 (החלפה של תאורת מסך). סכ"ה הוא ממש שמור. אם אמכור זה יהיה ללא כונן קשיח יש שם דברים שאני צריך. וגם ככה הכונן כבר חרוש. זה מגיע ביחד עם מערכת הפעלה חוקית (שזה כבר שווה בפני עצמו). מטען וסוללה. מצלמת רשת מובנת. 2GB זכרון. מעבד core2duo ולא מ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בד"כ אני בונה מפרטים הפעם אני מבקש עצה המחשב בעקרון מחובר למסך 19'' רגיל , ההתלבטות הגדולה היא כמובן בכרטיס המסך , האם שווה לקחת 4670 או 9600 ? (הבנתי ש 4670 נותן ביצועים מאוד קרובים ומשתלם יותר מבחינת המחיר). כמו כן האם עדיף לקחת רק 2GB זיכרון או לרדת ללוח אם P31 ע"מ לשדרג מעבד / כרטיס מסך. הנה מס' אופציות שבניתי (המטרה היא כמובן לחרוג כמה שפחות , חריגה תתבצע רק במידה ותהיה תוספת ביצועים משמעותית) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ₪644 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪474 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI - RETAIL ₪529 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪323 צורב DVD: SAMSUN…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לי נמאס מהמחשב שלי.... ישן מאוד וצריך חדש. התקציב: 6000 ש"ח לא צריך שום צייוד עם המחשב ( מסך,מקלדות,עכבר וכו...) בלי OC אני חושב שעדיך שזה יהיה מעבד של אינטל... כי אני ממש אוהב אותם... המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך המלצה גם איפה כדי לקנות. תודה לעוזרים ועם יש עוד שאלות אפשר לשאול אותי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום ידידיי רבותיי האהובים אני קונה מפרט של פוקס פי סי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 עכשיו תנו לי חוות דעת על המפרט. ואני לא יודע עם 400 וואט יספקו לי של הספק כוח מה אתם אומרים?(אני גם לא מבין מה זה משנה הספק כח אז תסבירו לי) אני קונה גם במזומן אז יש לי על זה הנחה של 3 אחוז.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי (מלבד עכבר ומקלדת) שילד בגיל 6 יוכל ליהנות ממנו ויחד עם זאת יהיה במסגרת התקציב.... רצוי שיכלול כרטיס מסך שיכול להתמודד עם משחקי תלת מימד וסרטים. חשוב שתהיה יכולת שדרוג בסיסית בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 99177…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-