ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעל הנתונים הבאים: 1. משקל נמוך מ-2 קילוגרם. 2. זמן סוללה 4.5 שעות ומעלה. 3. מעבד חזק יחסית (עדיפות ל core 2 duo ULV) 4. מסך LED 13.3 טוב גם באור שמש. 5. עדיפות למחשב עם GEFORCE על פני כרטיס מסך מובנה (גם אופציה היבריטית עדיפה). סך כל השקעה עד 5500 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה קורה?! אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט שימוש ביישומים כמו WORD וכו וכמו כן שימוש במשחקים לא כבדים כבדים אלא משחקים אסטרטגיה ומשחקי 3D יחסית בינוניים ופשוטים. הרד דיסק עקרונית כמה שיותר יותר טוב. התקציב שאני מוכן לשלם 5000K
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר, סרטים, סדרות, תוכנות ברמת אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה נורמלית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לפחות מ2 קילו , כמה שיותר קל. אורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות, ומשחקים לפעמים. גודל המסך? 15.6 אינץ'. משקל רצוי? לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. בלוטות? רצוי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) או SSD או 7200RPM. כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. כונן Bluray? לא חשוב. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. אבל לא קריטי. המחשב אמור להחזיק כמה שנים אז מעדיף שיהיה לו i5 לפחות. בעקרון הוא יישכב במעונות כל היום, ואין לי אפשרות לקנות לו מסך חיצוני אז מסך 13.3 לא אופציה. ראיתי שהמליצו על זה…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לשימושים שציינתי בכותרת, בתקציב של 3-3.5 K (אם אני בכלל לא בכיוון לא להתבייש להגיד ) שגודל המסך יהיה 15", משקל לא חשוב (כמובן לא כבד מדי), יציאת DVI/HDMI, שאורך הסוללה יהיה טוב, ו..זהו אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב, רק סרטי HD כנראה 720P, לגלוש באינטרנט ולהשתמש באופיס. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול. אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק. הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש. אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת. תודה. הצלם.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש נייד שיהיה נייד כלומר משקל נמוך איך לי בעיה לקחת 14 אינץ' ולא 15 או 17 שהמשקל שלן יהיה קטן. המחשב ישמש לעבודה אקסל תיכנות גלישה ומשחקים קלילים 3D ממש קלילים התמכיה למשחקים היא שולית אבל שיהיה משהו מינמלי.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד, גודל מסך 14" אם אפשר(יחובר אליו מסך חיצוני) לשימושים כללים ובניית אתרים. הוא יהיה גם יחסית נייד לכן אני מעדיף להגיע רק עד 14" בגודל. חשוב לי הארדיסק 320 לפחות, 2GB זכרון. עדיפות למסך מט.(לא חובה). מאוד מאוד חשוב שהמעבד יהיה חזק יחסית ויסחוב עבודה שוטפת בצורה יפה ללא תקיעות. תודה רבה! אורי.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, חבר צריך מחשב נייד, לא משנה איזה חברה, עם 3-5 שנות אחריות , עדיף בבית הלקוח מסך 17 אינצ, צריך שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של תוכנות כמו autocad וזהו תקציב כרגע לא ידוע, רוצה לדעת טווח מחירים, הוא חשב על משהו בסביבות ה5K תודה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות ומשחקים כבדים * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? 3 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בערך 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חייב להיות SSD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב אבל אם אפשר למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת חשבתי לקנות את MAC BOOK RETINA…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני טס לניו-יורק עוד בערך חודש ומחפש מחשב נייד לקניה ב 1000-1500 דולר. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכו' אבל אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים אז סבבה. חשוב לי שהמסך יהיה גדול ונוח להשתמש בו יותר מאשר שהוא יהיה קל ויפה. אז אם אפשר לקבל המלצה לכזה מחשב נייד, רצוי בסביבות ה 1000 דולר ובאיזה חנות בניו יורק אפשר לקנות אותו, אני אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארץ, אלה הם הדרישות שלי מהמחשב: מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד. אני צריך מחשב נייד לשימושים הבאים: אופיס, סרטים, קידוד סרטים, PHOTOSHOP (לא ברמה מקצועית) ועוד כל מיני תוכנות שדורשות מפרט כל של PHOTOSHOP. משחקים - לא גיימר כבד, אבל תמיד יהיה נחמד שיהיה את היכולת לשחק משחקים (לא חייב ביצועים HIGH של כרטיס מסך, אך גם שלא יהיה LOW) והדבר הכי חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים (מבחינת מהירות), אני שונא מחשבים שאחרי שנתיים אתה צריך 5 דקות שהמחשב יעלה... עד 4000 ש"ח. מחשבים שהסתכלתי עליהם (לא יודע אם הם עונים על הדרישות): http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5570 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים (GTA, Crysis 2, AC וכו') שיופעלו על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות, סרטים 1080P בפורמט MKV, והרבה אופיס ומייל. * גודל המסך? 14"-17" * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה לי, אך חשוב שתהיה לי את האופציה להחליף לסוללה חזקה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן, אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רק רוצה מחשב גיימינג טוב תודה מראש, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים גודל מסך: לא קטן מידי רזולוצית מסך: מעל 1200X800 משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר) לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם... כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שמשלמים רק מע"מ על יבוא מחשב נייד הגעתי למסקנה שכדאי להזמין פשוט מחו"ל את המחשב. יש לי ניסיון בהזמנת מוצרים מחו"ל וכו אז אמרתי למה לא אם יש אחריות עליו בארץ. הדרישות שלי למחשב: עד 1000$ שתהיה אחריות עליו בארץ. עקרונית עד 15 אינץ' שיכול להריץ משחקים אפשרות חיבור לטלויזיה FIREWIRE בלוטת' חשבתי לכיוון HP HDX 16T אז שיהיה משהו בסגנון הזה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-