ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב נייד עוצמתי שישמש בין היתר לעריכת מוזיקה ופוטושופ. אומנם רוב הזמן רק יפעיל דפדפן וסרטים אבל חשוב שיהיה מהיר עוצמתי ויתמודד עם המשימות שציינתי בלי לגמגם. המחשב לא ישמש למשחקים לכן אין מבחינתי חשיבות לכרטיס מסך. אך עם זאת שיוכל להפעיל סרטים ברזולוציית FULL HD ללא בעיה. המחשב שהסתכלתי עליו הכי הרבה לאחרונה זה Lenovo Ideapad Y700 המחשב עולה 5190 ש"ח ומגיע עם מסך מגע LED ברזולוציית 4K מגיע גם עם המפרט הבא: i7 6700HQ 16GB RAM DDR4 M960GTX 256GB SSD אני מודע לזה שהכרטיס מסך פה יחסית לא רע, והמחשב הזה מוגדר מחשב לגיימינג, אבל פשוט לא מצאתי מחשב חזק יותר במחיר. מבחינתי להתפשר על כרטיס מסך ולקבל אחסון SSD גדול יותר, או לקבל מ…
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לאחותי, אין ל ישמץ של מושג במחשבים ניידים לכן אני פונה אליכם שתתאימו לי מחשב טוב.. אין דברים עקריים שצריך להתמקד עליהם, היא סטודנטית, היא צריכה את המחשב לתוכנות ה OFFICE, אינטרנט, מסנג'ר וכל החרא הזה של בנות... לא דברים מיוחדים, חשוב שהמחשב יהיה כמובן אמין ועם תקופת אחריות סבירה, בקיצור אין לי שמץ, אז בבקשה מכם תמליצו לי על מחשב טוב
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים של סטודנט ויהיה עד 5K. המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, אופיס, תכנות (ECLIPSE למשל) ותוכנות מקצועיות כגון MATLAB (אם כי שימושים פשוטים ביותר). מסך עד 14' ומשקל המחשב בסביבות ה 2-2.5 קילו. כמו כן, אני אשמח לדעתם על המחשב DELL VOSTRO 1310. תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב הנייד הוא לצרכי הפקת מוזיקה עם תוכנות כמו Reason (או Ableton, Cubase) ולשאר הדברים הבסיסיים שעושים בדרך כלל עם מחשב צריך להיקנות באילת בגלל שמזדמן להיות לי להיות שם ויש מבצעי black friday יש שם KSP, אייבורי ובאג כנראה יש עוד שאני לא מכיר בתחתית העמוד הזה רשומות בקשות מינימום למחשב שיריץ את התוכנה Reason https://shop.propellerheads.se/product/reason-9/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום, אשמח לקבל את המלצתכם בנוגע למחשב נייד סביב ה4000 שח. ישמש בעיקר לאופיס, אינרטנט ואולי קצת סרטים אבל זהו מחשב שני והמרכזי הוא המחשב הנייח שלי. אבל למרות שהוא לא יהיה המחשב המרכזי אני עדיין מעדיף לא לקחת מחשב "פושטי" כדי שלא יהיה איטי ושלא יצריך אותי לחשוב פעמיים איזה תוכנה כן להתקין או לא והעיקר שיחזיק מספיק זמן (לא ימות אחרי שנה שנתיים). חשבתי על פי הודעות בפורום ללכת על DELL, אולם יש להם כל כך הרבה דגמים, שאני מרגיש שאני נאבד בסבך. הדגש עם זאת הוא על מסך 15'' הדגמים שבהם האני מתלבט כרגע הם : STUDIO 1555 Dell Latitude E5500 Dell Vostro 1520 T6570 Dell Vostro 1015 T5870 אשמח אם תוכלו לע…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד עם מסך מגע איכותי אשר מגיע עם Windows 8 לא RT ועם אפשרות התקנת SSD בממשק SATA3 במהירות של 6Gbs שימושים - גלישה באתרי אינטרנט, מעט מאוד אופיס. תקציב - עד 4k. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימוש באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 2700 ש"ח. חשוב לי שהוא יהיה עם מסך 15", ולא פחות. אני חשבתי על המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12431 אשמח לקבל הצעות ותגובות. תודה, עריכה: הקישור מוביל משום מה למחשב עם כרטיס מסך של NVDIA. המחשב שאני מתכוון אליו מגיע עם כרטיס מובנה, ועולה 2700.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד קטן. ישמש ליישומי אופיס אינטרנט בעקר. חשוב מאוד שיהייה קל משקל ויכולת ניידות גבוהה, מסך כמה שיותר קטן8-11 אינץ'. אין הגבלת תקציב לא חובה מהארץ. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום כרגע אני באירופה ואני שוקל לקנות פה אולי מחשב נייד שישמש אותי בארץ בלימודים כשאתחיל ללמוד באוקטובר התקציב כאמור עד 700 יורו. השימושים יהיו גלישה באינטרנט עבודה מול המחשב בתיכנות וכו. צפיה בסרטים HD משחקים כדוגמת STARCRAFT 2 WARCRAFT 3 למינהם בעיקר אסטרטגיה. חשוב לי שתהיה אחריות למחשב בארץ גם למקרה ויהיו בעיות איתו. אשמח לשמוע הצעות אני ליד מחשב עד מחר בצוהריים מקווה שאוכל לשמוע כמה הצעות שלכם לפני שאני אצא לדרך למינכן כדי לתפוס את הטיסה חזרה לארץ. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל אבא של חברה שלי. הוא ישתמש בו לאינטרנט ומסמכים. אני רוצה לקנות לו מחשב בגודל 15 אינץ' עם מעבד I5 לפחות ו4 ג'יגה זכרון. אני יודע שאולי הוא יכול להסתדר עם מחשב קצת יותר חלש אבל אני מעדיף לקנות לו משהו טוב. הסתכלתי על מספר דגמים של דל, שאני מאד אוהב בגלל הנוחות שלהם אבל שמעתי שהשירות לקוחות שלהם בארץ לא כל כך טוב? האם זה נכון? ואם כן על איזה חברה אתם ממליצים? תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אפעם לא היה לי מחשב נייד, אז לפני שנבקש משהו ספציפי. איזה מעבדים קיימים למחשב נייד? זכרונות? כרטיסי מסך? מחשב נייד, זה מוצר מוגמר שאי אפשר לשנות בו חלקים נכון? הכוונה שהיא יש מפרט של היצרן וככה מגיע המחשב? בגדול אני מחפש מחשב חזק עבור סרטים, אינטרנט, עבודות, מצגות, קצת משחקים. שיהיה מבוסס INTEL, עם 2GB זכרון וכרטיס מסך טוב, ולוח-אם טוב. כמובן צורב DVD. אם לא מומלץ מחשב נייד מבוסס INTEL, אשמח להסבר ומה כן מומלץ. אחרי שתביאו הצעות נראה מה סביבת המחירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש מחשב חזק ויציב שמתאים לסטודנט אבל חשוב שיהיה בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי איכותיים ככל האפשר. * גודל המסך? 15"+ * משקל רצוי? פחות חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? עדיף אך לא הכרחי * כונן קשיח אני לא מבין בזה, אבל עדיף כונן קשיח מהיר וקטן על גדול ואיטי * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, נקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם …
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. הניידות של המחשב היא פרט שולי. בפועל, הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר. מסך, מקלדת, זמן סוללה, משקל וכו' הם לא פרטים חשובים בשקלול. להוריי צרכים מועטים. גלישה, מסמכים, תמונות וסרטונים. תחנת עגינה במחיר סביר תתקבל בברכה. אני יודע שבשביל הצרכים האלה אני לא צריך להגיע לסכומים כאלה אבל מכיוון שאני קונה מחשב אחת ל 5-6 שנים החסכון לא רלוונטי. המפרט הבסיסי חייב לכלול: 1. מעבד i5 2. כרטיס מסך NVIDIA/AMD 3. אחריות 3 שנים. צמצתי את הבחירה למחשבים הבאים: https://ksp.co.il/?list_compare=.20624..21784..20635. אני חושש מהביצועים של הניידים בעיקר בגלל מהירות הדיסק (5400). שאלה: איזה מבין המחשבים הייתם בוחרים? כולם די דומים במפרט ובאחריות. האם יש יצרן עדיף? האם…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט. המחשב לא נועד בשביל גרפיקה ומשחקים מה דעתכם על המחשב הזה? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat=
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין הרבה דרישות... זמן סוללה ארוך, USB ונוחות הפעלה. הייעוד הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים במהלך טיסה וסקייפ. רוב הניידים בתקציב הזה נראים פחות או יותר אותו דבר בשבילי מבחינת נתונים אז אשמח לקצת עזרה. תודה לעונים! ארז.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-