ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש מפרט מחשב למשחקים ב2700 ש"ח. המפרט בלי ציוד היקפי! המשחקים שאני רוצה לשחק במחשב הם: call of duty hitman gta pes crysis ועוד... כתראו למטה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגם קצת עבודה ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כמו call of duty hitman ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה למשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר ל…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפוטושופ וקיובייס [תוכנה ליצירית מוזיקה], שני תוכנות שצורכות המון זיכרון ודורשות כרטיס מסך בינוני+. זה יתאים? http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2659
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי 1400 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב, ואל תתחילו להגיד לי עכשיו עדיף לקנות מחשב חדש וכאלה, מלעשות שזה מה יש ואני רוצה לשדרג עם התקציב הזה. המחשב שלי: Intel E6320 MSI RC410M2 2GB Ceon 667Mhz EZcool 350W Gainward 9400GT 512MB אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך והמעבד.. בגלל שאני משדרג אותם אז לפי מה שהבנתי אני יצטרך גם ספק כוח חדש. שחכתי להוסיף: המחשב הוא בשביל משחקים בעיקר, אז חשוב לי הכ. מסך, אני משחק על רז' של 1360X760 ואני מבקש את השדרוג הכי טוב שאני יכול לקבל עם התקציב הזה, תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני ניד פור ספיד או משחק מרוץ אחר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא רק את הכונן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך DVD צורב …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדודה שלי ואין שום צורך למחשב רציני. הכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן. מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1215 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם יש משהו שצריך לשנ…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא לHTPC עד מחיר של 2500. בנוסף לזה רציתי לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המפרט הזה בנוסף לכרטיס מסך ניפרד? אם לא אם יש מארז עם ספק חזק יותר באותו גודל פיזי(אני קצת מוגבל בגודל) או אפשרות להחליף רק ספק? מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ₪269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D22G800PT צורב LG GSA-GH24N X…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה , אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד , השימוש העיקרי במחשב יהיה ל מולטימדיה - הפעלת HD (חיבורו לטלויזיה) , אופיס ותוכנות עיצוב (לא מכבידות בצורה מטורפת , הבסיסיות כמו פוטושופ ) משחקים - אני גיימר לשעבר אבל כמובן שאשמח לשחק במחשבים ברמה סבירה + , כמובן שלא אצפה שהכל יעבור חלק על ההגדרות הכי גבוהות..עם פילטרים.. וכמובן זה גם יהיה שימושי ללימודים שלי שאני אתחיל בקרוב . ממה שמצאתי ברשת מצאתי : hp pavilion dv 6-2130 ej dell studio 1558 i5 430 m 4570 hd acer aspire 8942g thank you very much for advise me חשוב מאד שהמחשב לא יתחמם יותר מדי , אם צריך לקנות עוד ערכת קירור או משהו אשמח לשמוח . עד עכשיו פשוט השתמשתי במחשב שולחני והח…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הבא: מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615 כללי שחור צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i5-430M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 כרטי…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מקצועי עבור עריכת וידאו, תקציב 4,700 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 4700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, עריכת וידאו (עבודה בעיקר על תוכנת "AVID") 3. יש צורך במסך(רחב 16:9), רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה- אנא עזרתכם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יבוצע אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין עדיפות 10. האם י…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-