עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by omriel12,

יש לי 1400 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב, ואל תתחילו להגיד לי עכשיו עדיף לקנות מחשב חדש וכאלה, מלעשות שזה מה יש ואני רוצה לשדרג עם התקציב הזה. המחשב שלי: Intel E6320 MSI RC410M2 2GB Ceon 667Mhz EZcool 350W Gainward 9400GT 512MB אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך והמעבד.. בגלל שאני משדרג אותם אז לפי מה שהבנתי אני יצטרך גם ספק כוח חדש. שחכתי להוסיף: המחשב הוא בשביל משחקים בעיקר, אז חשוב לי הכ. מסך, אני משחק על רז' של 1360X760 ואני מבקש את השדרוג הכי טוב שאני יכול לקבל עם התקציב הזה, תודה רבה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by pperoxide,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני ניד פור ספיד או משחק מרוץ אחר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא רק את הכונן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך DVD צורב …

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי

9. המחשב מיועד לדודה שלי ואין שום צורך למחשב רציני. הכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן. מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1215 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם יש משהו שצריך לשנ…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.

11. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא לHTPC עד מחיר של 2500. בנוסף לזה רציתי לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המפרט הזה בנוסף לכרטיס מסך ניפרד? אם לא אם יש מארז עם ספק חזק יותר באותו גודל פיזי(אני קצת מוגבל בגודל) או אפשרות להחליף רק ספק? מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ₪269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D22G800PT צורב LG GSA-GH24N X…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by danielly,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה , אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד , השימוש העיקרי במחשב יהיה ל מולטימדיה - הפעלת HD (חיבורו לטלויזיה) , אופיס ותוכנות עיצוב (לא מכבידות בצורה מטורפת , הבסיסיות כמו פוטושופ ) משחקים - אני גיימר לשעבר אבל כמובן שאשמח לשחק במחשבים ברמה סבירה + , כמובן שלא אצפה שהכל יעבור חלק על ההגדרות הכי גבוהות..עם פילטרים.. וכמובן זה גם יהיה שימושי ללימודים שלי שאני אתחיל בקרוב . ממה שמצאתי ברשת מצאתי : hp pavilion dv 6-2130 ej dell studio 1558 i5 430 m 4570 hd acer aspire 8942g thank you very much for advise me חשוב מאד שהמחשב לא יתחמם יותר מדי , אם צריך לקנות עוד ערכת קירור או משהו אשמח לשמוח . עד עכשיו פשוט השתמשתי במחשב שולחני והח…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by soulriver,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הבא: מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615 כללי שחור צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i5-430M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 כרטי…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by asaf7501,

יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  16. שלום, זקוק למפרט מקצועי עבור עריכת וידאו, תקציב 4,700 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 4700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, עריכת וידאו (עבודה בעיקר על תוכנת "AVID") 3. יש צורך במסך(רחב 16:9), רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה- אנא עזרתכם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יבוצע אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין עדיפות 10. האם י…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. שלום לכולם, חבר מעוניין לרכוש מחשב נייד: בגודל 12-13" . מסך מט. בלוטות' . מינימום 2 ג'יגה זיכרון. HDD לפחות 160 ג'יגה. ללא צורב. משקל עד 1.6ק"ג. עדיפות למחשב דק. סוללה שתחזיק 5 שעות ומעלה. הדרישות הן עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, ללא משחקים ולא להרצת סרטים. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עם אופציה לקנייה בחו"ל. בינתיים מצאתי את האסוסים UL20A\UL30A שאין להם מסך מט אך עונים על שאר הדרישות (חשבתי אולי לשים מדבקה נגד השתקפות). הדל VOSTRO 1220 עבה ולא מצויין אם המסך מט, VOSTRO 3300 הוא במשקל 1.81 התחלתי וגם הLATITUDE 4300. הLATITUDE 4200 יקר מידי... אם יש דגם של ACER או HP שעונים על הדרישות אשמח לשמוע מכם... תודה, יוסי. עריכה: נתקלתי בVOSTRO V13 שנראה שעונה על הדרישות, מישהו יודע …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שלום, מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד CNPS9500A LED ZALMAN +מתאם 1366 זכרון 4X2GB (8GB) DDR3 1333MHZ כולל צלעות קירור כ.מסך QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 64MB WD כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מקלדת PRO KEYBOARD מולטימדיה 126 מקשים שחורה עכבר אופטי 5 כפתורים PRO MOUSE GAME רמקולים LS11 2.0 LOGITECH 6582 ש"ח כולל מע"מ תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by rotem_shu,

מבקש דעה לפני קניה לגבי מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח. הייעוד של המחשב הוא לשחק על גבי מסך 32 ברזולוצייות גבוהות , ניגון תכני full hd ותוכנות גרפיקה, והייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט ברמה של 6 עד 8 אפ אפשר גם דעה פרטנית על החלקים עצמם . אני יודע שאני לא זקוק לספק שבחרתי זה יותר השקעה עתידית (ראיתי שבפורום ממליצים להשקיע יותר בציוד עיקפי , מארז וספק כוח) ודבר אחרון אם יש אפשרות להוזיל בקיט זכרונות שבחרתי , ואם לא עדיף ללכת על gtx 470 של נבידיה ? תודה רבה לעוזרים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by volan,

שלום המשפחה שלי מעוניינת לקנות נייד לבית עדיף חברה מוכרת עדיף מעבדi3 3 או 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך גרוע כי זה לא למשחקים כלומר כרטיס מסך מובנה ודיסק קשיח 320 או 500 גיגה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by The-Magician,

אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by ArchDevil,

מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 5,000 יש מצב לחריגה? 0 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: Asus, HP, Lenovo, Toshiba, Sony, Dell מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 250GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15+ צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה חיבור HDMI מה מטרת שימוש המחשב? : אני השתמש במחשב בישביל לגלוש באינטרנט, בישביל לחבר אותו לטלויזית 1080P ולראות סרטים דרכו ביגלל זה כתבתי שאני צריך חיבור HDMI, סקייפ, ואני רוצה שהמשחק LEFT 4 DEAD 2 ירוץ חלק על MEDIUM אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by yoni_as1,

הי, אבא של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש וביקש שאני אעזור לו לבחור. הוא חשב על Lenovo U450 3389-L4G. ואני חושב שהוא לא ממש צריך את זה ושהוא יכול להסתפק ב-Lenovo SL410 2847-CNG. הוא משתמש במחשב בעיקר לגלישה ובתוכנות אופיס. יש גם תוכנה מתמטית שהוא מפעיל לעיתים והיא יחסית כבדה אבל לא באופן ממש חריג. עד כמה שאני מצליח לראות ההבדל המהותי בין הדגמים הוא שבדגם שהוא רצה יש מעבד Intel® Dual Core Processor SU4100 1.3GHz ובדגם שאני מציע Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מעבר לכך ההבדלים בנפח הדיסק הקשיח או במאיץ הגרפי הם באמת לא רלוונטיים לדעתי ומאחר ויש הבדל של 600 ש"ח כמעט (באייבורי) נראה לי שהוא יכולל לכת על הדגם שאני הצעתי. מה אתם אומרים? יש משמעות רצינית להבדל במעבדים…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים