עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alergic,

מחשב ללא מסך וציוד היקפי 6000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by *BYZ*,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13865 http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=22126 הדילמה שלי זה האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הכונן? הטושיבה 5400 השאר 7200

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lukilook,

טוב לפני כמה שבועות ביקשתי פה שיבנו לי מפרט.קיבלתי מפרט למחשב טוב שיפרתי פה ושם משום שהתקציב שלי גדל קצת ועכשיו רגע לפני שאני קונה רציתי לדעת מה דעתכם עליו. המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים. מעבדי AMD (Athlon 64 3000+ (S-754 מחיר:1020 ש''ח לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX 570-8KDA3J S-754 sata, gbl מחיר: 570 ש''ח זכרונות? DDR 400 1GB Samsung מחיר:1300 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800Pro TV,DVI 256MB מחיר:2620 ש''ח דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) 80GB 7200 ATA-100 מחיר:360 ש''ח מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר:390 ש''ח SYSTEM ASSEMLY מחיר:190 ש''ח סה"כ: 6450 אני קונה את זה מKSP למי שרוצה לדעת.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by lior007,

היי, איזה מפרט יותר טוב לדעתכם? -Dell Studio Laptop with Intel® Core2 Duo Processor T5800 -4GB DDR2 memory -Slot-loading DVD±RW/CD-RW drive -# 15.4" WXGA widescreen display- -320GB SATA hard drive (5400 rpm) -# # Intel® Graphics Media Accelerator X3100 אוו Intel® Core 2 Duo T5850 (2.16GHz/667Mhz FSB/2MB cache) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1 Jet Black Microsoft Works 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Glossy, widescreen 15.4 inch display (1280x800) 3GB Shared Dual Channel DDR2 Size: 320GB SATA Hard Drive (5400RPM) 256MB ATI Mobility Radeon HD 3450 8X Slot Load CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell 1397 Wireless-G Car…

5. אפרט את הצרכים ע"פ חשיבות: משקל: לא יותר מ 2.19 קילו מסך לא פחות מ 14 אינטש (רצוי כמה שיותר), אם יש צורך אז אפשר גם 13+ אבל שתהיה סיבה טובה... מעבד 2.3 כפול - משהו בסדר גודל הזה זיכרון 4GB RAM לפחות כרטיס מסך: אני חושב שאם שאר המפרט יהיה טוב ה HD3000 יהיה מספיק (אני לא סגור לגמרי במה הביצועים שלו תלויים) סוללה: במנוחה 8 שעות+. במאמץ שעתיים לפחות הארד דיסק 250 GB לפחות מקלדת עם תאורה אחורית WIFI N 3 (עדיף 4) יציאות USB BT, HDMI כמובן כרטיס חיצוני ואופטימוס (או טכנולוגיה מקבילה) או איזה SSD לשיפור ביצועים יהיו נחמדים אפשר בכיף בלי כונן CD השימושים הם: דבר ראשון שיהיה מחשב טוב (להריץ חלק דפדפן עם 12 לשוניות, לנגן מוזיקה ברקע, להריץ איזה תהליך ברקע כמו המרת פורמט או משהו כזה,…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by אוהד הפועל בדם,

Intel Pentium IV 2.66GHz Prescott 533MHz Socket 775 Box CPU 1 270 ¤ Gigabyte GA-EG31M-S2 G31 DDR2 Micro Motherboard for Intel 1 310 ¤ Samsung 1GB DDR2 800MHz Memory 1 99 ¤ Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR2 512MB Retail Video Card 1 473 ¤ Enlight Premium EN-2F01 No P/S Micro Case 1 195 ¤ ATX 500 Watt for Pentium IV Power Supply 1 90 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer SATAII HDD 1 185 ¤ LG GH-22NP20 x 22 White IDE Bulk DVD±R/RW 1 125 ¤ סה"כ 1747 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה). אני יודע שהתקציב דל מאוד. רציתי את דעתכם על המפרט + הצעות לשיפור או רעיונות נוספים בתקציב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אני רוצה מפרט שמיועד למשחקים בעיקרון כמה שאפשר ושיהיה עם מעבד אינטל.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by LiorZi,

לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה - לא משחקים - לא OC 2. אין לי הגבלת מחיר אבל לפי מה שהסתכלתי באינטרנט נראה לי שמספיק כ-6000 -7000 ש"ח 3. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגיד ששווה אקנה הכי טוב...) 4. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 5. אודה לך אם תכתב את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו. 6. העיקר שיהיה התאמה בין החלקים כי לפעמים גם חלקים הכי יקרים לא נותנים תוצאות אם אין בינהם התאמה. מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר - שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב. יש לי מחשב נוכחי: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Asus P5LD2 SE NVIDIA GeForce 7600 GT Drive #1 - Hitachi HDT721032SLA360 (298 GB) 512MBx2 ddr2 667 1024x2 ddr2 667 ocz מארז טרמלטייק SOPRANO + ספק כח 450W של טרמלטייק. וצורב דיוידי רגיל של LG. המחשב שאני צריך: מחשב לפעולות כלליות, שיהיה מהיר, העיקר הוא העבודה בו, התפעול שיהיה זריז כמה שניתן, הצורך המשני בו זה המשחקים, לא דרוש כרטיס מסך כ"כ רציני.. רק באופן מינורי שיהיה גם נוח ויכול לתפעל בסדר גמור משחקים. כך שבינתיים הכי חשוב זה המעבד עצמו, פחות הכרטיס מסך. לשם כך אני מציב 1500 שקל, מתוך הנחה שאפשר להשאיר את המארז, הספק, צורב דיוידי ואולי אפילו את הכונן קשיח.. זה מה ש…

12. Started by Hellroy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג קל פנאי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 נגיד 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15״ ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Syrex,

אהלן וסהלן . אני צריך המלצה לנייד ב5K. הוא צריך לכלול במינימל 2GB RAM 160 GB RAM ומסך קריסטלי (צ'ופר אם יהיה יפה וכסוף ;D) וחברה מוכרת שבמקרה הצורך יהיה לי למי לפנות (שהנציגות בארץ תהיה נורמלית,שמעתי רעות על הנציגות של HP אבל שמועות זה שמועות...) בעיקרון המחשב מיועד לגלישה ולעבודה רצופה. תודה...

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום , אני מזמין כנראה שבוע הבא את החלקים מNewegg וההורים שלי יביאו לי אותם מהדירה שלנו בארה"ב . אז בעקרון את המארז Antec Sonata III + PSU 500W אני אקנה בארץ = 803 ש"ח מעבד Q6600 ב 1088 ש"ח כרטיס מסך 8800GT של EVGA 650Mhz (שווה להוסיף 20$ בשביל BFG עם 675 Mhz?) ב1127 ש"ח זכרונות G.Skill 4GB (2X2GB) 4-4-4-12 ב 600 ש"ח לוח עוד לא החלטתי אם את הGigabyte GA-P35-DS3L שדי תואם את הצרכים שלי אבל אין בו תמיכה בPCIE 2.0 (הוא עולה 370 שקל) או את האסוס P5E (הוא עולה 870). את הצורב והכוננים הקשיחים אני משאיר. יוצא 4K בלי הP5E או 4.5K אם הP5E. שווה לתת צאנס לHD3870? הוא זול משמעותית מה8800GT..הוא עולה 70$ פחות. דעתכם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום. אמא של אשתי מחפשת מחשב נייד לצורכי אינטרנט בעיקר וקצת אופיס. בשבוע הקרוב (עד שישי הבא) אני בארה"ב אז אפשר להמליץ על מחשב כאן כדי לחסוך בעלויות. היא תחזור לארץ עוד שבועיים אז המחשב צריך להתאים לישראל (חשמל וכאלו) ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 2500 אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  18. Started by Mantis,

שלום אנשים חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב היחסית חלש שלו (מעבד 3200+) בעל כרטיס המסך הסביר (X1950XT) המעבד פשוט יוצר לו צוואר בקבוק אז הוא רוצה להחליף אותו, בנוסף ללוח אם ולזיכרון עידכון וגם מארז+ספק סה"כ דרושים שלושה חמישה חלקים: - מעבד (מרובע ליבות אם אתם חושבים שספק 230W סביר יחזיק) - לוח אם תואם - זיכרון 4G - מארז+ספק (יותר משתלם לקנות ביחד או לחוד?) כל זה ב 2500 עד 3000 ש"ח. תודה

19. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. עשיתי בימים האחרונים קצת בדיקות לגבי החידושים בשוק. אני כותב פה את ההמלצה שלי על לוח-אם/מעבד כשירות לקהילה נראה לי שכדאי לחכות כחודשיים בגלל שיש עכשיו החלפות "חצי דור" - X97 ו-Devil's Canyon. לגבי המעבד אני ממליץ לחכות ולקנות את ה-i7-4790k devil’s canyon. בלוח אם הייתי הולך על ASUS MAXIMUS VII HERO מאחר שדור קודם שלו קיבל את הביקורות הכי טובות ב-newegg. לאלו כמוני שיותר איכפת להם מהיציבות הייתי הולך על הGigabyte GA-Z97X-UD5H Black Edition (אפשר בהרשמה בג'יגהבייט לקבל 5 שנות אחריות, וצריך לוודא עם היבואן שהוא תומך בזה). הייתי שוקל גם את ה-ASUS SABERTOOTH Z97, אבל בזהירות כי הדור הקודם קיבל ביקורות לא טובות.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by nab,

השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ואני ממש מתעניין במחשבים אפשר גם להגיד שזה רוב החיים שלי =\ וגם כנראה תראו אותי הרבה בפורום... עכשיו לעניינים... אני מרכיב מחשב של בסביבות 20,000 שקל, אני גיימר High End =] כל החלקים שבחרתי למחשב שלי הם החלקים הטובים בעולם =\ רציתי לבקש ממכם עזרה מניסיון אישי או ידע כללי של איזה חברה הכי כדאי לקנות ממנה את ה- GeForce 8800 GTX אני בהתחלה בחרתי ב-Asus (EN8800GTX) ואז ראיתי וגם שמעתי מאנשים שכדאי יותר מ-XFX מה לדעתכם הכי כדאי? ועוד משהו אחד, איזה לוח אם הכי טוב בעולם לגיימינג/אוברקלוקינג? (אוברקלוקינג לא ממש חשוב לי אבל עדיף שיהיה אחד שלפי ניסיונכם הוא מעולה ויותר חשוב לי הגיימינג) יש לי בראש את ה- Striker Extreme אבל אני פתוח עוד להצעות. כל…

• 134 תגובות
    • 20.3k צפיות
  23. היי חברים פתחתי דיון לגבי מחשב לצלם לפני חצי שנה והתקופה גרמה לכמה בלתמים שאילצו אותי לדחות את קנייה בכמה חודשים הקיצר זה חזר להיות רלוונטי הצלחתי לחזור על המידע שניתן לי בזמנו לבנות מפרט רציתי לשמוע מכם מה דעתכם על המפרט הנ"ל תודה מראש. https://tms.co.il/builds/290085 מצ"ב קישור לדיון המקורי :

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by f.trouble,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר אבל גם לסרטים ומשחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. אני צריך מפרט מחשב שיהיה רק לעבודה בסך 1500 ש"ח. מצידי שיהיה כרטיס מסך OnBoard וגם כרטיס קול. לא אכפת לי מאיזה חנות אתם מביאים, כי מאיפה שאני קונה זה יהיה זול יותר (בכל מקרה אל תחרגו מהתקציב) הייתי רוצה שיהיה מעבד Intel אם זה Celeron או Celeron D ... אפילו אם זה 1.7GHZ ... אני לא רוצה AXP . שיהיה 256 זיכרון ו-40GB הארד דיסק (ATA) , לא יותר. המפרט לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, וכל אלה, רק את המארז וכל מה שיש בתוכו. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב אם אפשר גם פירוט על הפיצ'רים של הלוח אם אני ישמח מאוד...

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.