עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Snir Ben Ami,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי אם אלך על מפרט חזק או בינוני - אם אלך על המפרט החזק אז התקציב עד 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? תכנות - בעיקר ב python, javascript , וירטואליזציה - שיהיה מסוגל להריץ VM אחד באופן די קבוע ושאהיה מסוגל להריץ עוד VM בלי לחנוק את המחשב. ושימושים רגילים כמו סטרימינג, גלישה באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אבל זה לא דיל ברייקר 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  2. Started by georgester,

היי, אני מחפש ספק, מארז וקירור לרכיבים המפורטים למטה. הקריטריון היחיד הוא - מערכת שקטה ככל הניתן. האם יש המלצות? Intel Core i7 7700K / 1151 Box Gigabyte GA-Z270X Gaming 7 EVGA GeForce GTX 1080Ti REF Blower 11GB GDDR5 PCI Ex 3.0 x16 Patriot VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 32GB ... Crucial MX300 525gb SATA III 2.5 תודה לממליצים!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה מחשב AMD 64 BIT עם 512 מגה זיכרון כרטיס מסך או 9800XT או 6600GT (הטוב מבין השניים) , צורב LG , הארדיסק של 80 (עדיף SATA) התקציב הוא 4500 (בלי מסך) !!! תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  5. בס"ד שלום רב לכולם. מבקש את עזרתכם בבניית מפרט שמשמש לשימושים שונים. חשוב לי מאוד לא להיות עירני מאוד לצווארי בקבוק רלוונטיים וליחסי עלות מול תועלת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-3D. עריכת וידאו HD (חשובה מאוד התמיכה במגוון הפורמטים - גם החדשים שביניהם, ורנדור איכותי). עריכת גרפית (גם בתלת מימד). גיימינג בינוני - כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere After Effectsתוכנות תלת מימד למיניהן …

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Like Like,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Fortnite, Minecraft וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

8. שלום רב, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע יש לי מחשב ענתיקה IBM THINKPAD T43 שעם כל הכבוד אליו ויש לי! (הוא היה סוס עבודה) אני מחפש מחפש קצת יותר מודרני הבעיה שיש שמאוד חשוב לי המשקל! אני סובל מבעיות בגב וכסטודנט אני סוחב את המחשב רוב היום על הגב. בעיה נוספת שאני מאוד לא אוהב את נוטבקים וניידים עם המסכים של 10-11 אינץ' ככה שרציתי לשאול על איזה נייד הייתם ממליצים שגם משקל סביר וגם מסך נורמלי (לפחות 13 אינץ') המחשב הוא לצורכי עבודה (אופיס, תוכנות סטטיסטיות ורצוי שגם יריץ לא רע סרטים וקצת משחקים) מה דעתכם על המחשב הבא ששוקל 2.24 (זה נחשב כבד?) שמחיר שלו קצת חורג מהתקציב שלו אבל הוא מאוד מוצא חן בעייני תודה למגיבים! זהו מפרט המחשב : ‎HP Pavilion DV3-21…

9. Started by ariel_rg,

http://ksp.co.il/?store=eilat&list_compare=.27192..26769. מחשב מיועד לגרפיקה דו מימדית בלבד, אין עוד שימושים. אני די בטוח שה-Z41 עדיף אבל אשמח לשמוע דעת המומחים... אשמח גם לשמוע מה יש לכם לומר על lenovo בכלל ועל הדגמים האלה בפרט. *מסך מט ב-Z41 - יתרון מבחינתי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by אלאדין4,

הנה המפרט הטכני: תיאור המוצר: נייד מסדרת Martini בפלטפורמת Monta Vina כרטיס מסך (NVIDIA GeForce 9300(256M זכרון 4GB- RAM Intel turbo memory 2 GB יציאת HDMI כניסת E-SATA מערכת הפעלה Vista Home Premuim מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Core2 Duo Processor P8600, 6MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) זיכרון Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology סוג NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) כרטיס גרפי דיסק קשיח 250GB (SATA) 5400rpm דיסק קשיח כונן SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, …

11. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כמחשב HTPC. הורדת סרטים/צפייה ישירה עד FULL HD/קודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד…

12. Started by yonislash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,וכרגע התחלתי ללמוד תוכנה אז חשוב שיוכל להריץ תוכניות כבדות שאני אולי אתכנת בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod Advenced warfare,Bf4 ושאר המשחקים שבסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיר…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by David_Beckham,

?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ---->1870 ?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E---->790 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?--->1200 ?1GB Kingston HyperX?--->1090 ? בשביל חבר שלי ותגידו לי אם זה לוקח את המחשב שלי תסתכלו במפרט ? יעני חזק לוקח או שבסדר יותר טוב עריכה -- זה מה שאני צריך אח שלי בעיקר משחקים ... !

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Ruvka.a,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ובנוסף לטובת טיפה עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא צריך שיהיה שקט מוגזם 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

15. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  16. חריגה של 200 שקל בשניהם! אני מעוניין במחשב לגיימינג. מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪48 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמו…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. Started by Ghtm,

היי אחותי טסה בסוכות לארה"ב ואחרי שבדקתי טיפה ברשת ביקשתי שתביא לי eee - את דגם ה11.6", 1101HA. יש לי מספר שאלות: - באופן כללי, הוא מומלץ בתור נטבוק, לעבודה של מקסימום 4-5 שעות וורד וקצת אינטרנט בבצפר? יש דגם אחר שאולי כדאי יותר כבר במקומו? (בטווח ה400 דולר) - האם האחריות הבינלאומית תתפוס עליו פה בארץ? ממה שהבנתי מהסטיקי יש קצת בעיות בנושא וצריך איזשהוא כיסוי מיוחד? - ספק הכוח שלו בא עם שנאי 110V או 110/220? אם רק 110, איפה אפשר לקנות שנאי מתאים לארץ? תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by alanir,

שלום למומחים, מצ"ב קובץ עם מפרט שבניתי למחשב על סמך כל מה שקראתי כאן בפורומים השונים. אבקש חוו"ד ממכם האם מדובר במחשב מאוזן מבחינת כל המרכיבים. מיועד בעיקר לאינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, תוכנות תמונות וסרטים (ברמה ביתית). לא OC. אל תתייחסו למחירים כי אין לי ברירה אלא לקנות בחנות למיר ולכן אשלם כמה שידרשו. הם גם ירכיבו את המחשב. אני רק רוצה לוודא שהמחשב מאוזן ושלא חסרים בו חלקים ששכחתי. (לא שמתי כונן 1.44 כי לדעתי לא חשוב - מה דעתכם). תודה רבה. עמית [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי פוטושופ ועריכות גרפיות (בלי מסך) אני קצת קצר בכסף, אז אני רוצה לקנות בסביבות ה3000 שח הנה מפרט מKSP, בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 940 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 610 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 375כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7300GS 256MB DDR2, DVI, HDTV, PCI-E 385 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 335 צורבים Sony Price Units Total DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 180 מארזים Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Blac…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. יש לי dell inspiron n5110 עם: Intel Core i7-2630QM 2ghz 8gb ddr3 geforce gt 525m 1gb המחשב מתחמם מאוד כאשר מריצים עליו משחקים עם גרפיקה כבדה (למשל gta4 למרות שזה משחק ישן יחסית הגרפיקה שלו כבדה והמחשב מגיע בקלות ל94 מעלות) רציתי המלצה למשח קירור יעיל וטוב שיוריד את הטמפ' הגבוהות הללו...הבנתי שרובם לא ממש עוזרים,לכן אני צריך המלצה על אחד באמת טוב שיגרום למחשב שלי לסחוב משחקים מבלי לגרום לו להגיע לטמפ' כ"כ גבוהות ונזק עתידי... מישהו מכיר משטח מתאים? תודה!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. קודם כל תודה על המפרט הקודם שהכנתם עבורי. ועכשיו למחשב המבוקש הבא: בעיקר חשוב שיהיה ציוד אמין 1.. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא דרוש צורב וכונן תקליטונים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by sroolik,

נכנסתי לחנות מחשבים בעיר שלי ובניתי לעצמי את המפרט: asus nforce 4 pcie sata amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 1024 ddr 400 mhz kingston dual channel gigabyte gf 6600gt 128 mb ddr3 w.d 160 gb 7200 rpm sata floppy 1.44 dvd rom sony dvd-+rw 16x dual layer proview 17" lcd 12 ms optical mouse multimedia keyboard יש כמובן גם מארז וספק 400 וואט, שאני די בטוח שהוא לא ג'נרי אה, וגם קירור של זלמן 7700 cu, שכחתי....... הוא רוצה על כל זה 6350 ש"ח, אני יודע שיש כמה חורים במידע הזה (כמו זה שאני לא יודע מה הדגם המדויק של הלוח, או שאני לא יודע אם הזיכרון בא בסטיק אחד או שניים של 512) אבל אני די סגור על המפרט הזה, אני רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, ובעיקר אם הוא שווה את המחיר, תתחשבו בזה …

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  23. שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by oded15,

אהלן קיבלתי הצעה למיפרט ורציתי לדעת אם הוא יענה לי על הדרישות שלי. הדרישות הם לשחק משחקים באיכות הכי גבוהה בלי לאגים משחק חלק באיכות גבוהה. לראות סרטים באיכות hd בלי שזה יתקע. ובכלל שהמחשב ירצוץ חלק אז הינה המיפרט מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪705 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws ₪515 כמות:1 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2124 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ₪424 כמות:1 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W ₪426 כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyp…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  25. למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …

• 15 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.