ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=product_detail&product_code=WA683UA%23ABA&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20Pavilion%20dv4-2160us%20Entertainment%20Notebook%20PC〈=en&cc=us מישהו מכיר? וגם אשמח להמלצות על מחשבים של Dell או HP בגודל 13.3-14.1 שימושים : אינטרנט מוסיקה סרטים אופיס. לא יותר מדי כבד אבל שירוץ חלק. תודה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד LENOVO T410 ופלזמה של LG אני מעוניינת לחבר את הנייד לטלויזיה. איזה כבל אני צריכה ואיפה קונים אותו?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימינג - רצוי שיריץ משחקים באיכות גבוהה על מסך 27" 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8200 ש"ח ללא ציוד הקיפי, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Call Of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצות למסך (בתקציב נפרד) שיצדיק את המחשב (27") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ספק כח ישן - CORSAIR 750W TX אם לא מתאים ניתן לרכוש חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, חג שמח. קיבלתי אתמול מחשב נייד חדש עם מעבד I5-450M 4 ג'יגה זיכרון DDR3 ועוד. משום מה, המחשב מרגיש איטי מדי, חשבתי שהמחשב פשוט "יעוף", אני צריך להסביר את העניין של האיטיות - המחשב לא איטי בפעולות כמו כיווץ, פתיחה של כיווץ, מבחני ביצועים (שיצאו טובים יותר ממחשבים בעלי מפרטים זהים) אלא במערכת הפעלה - העלאה של הווינדוס שלוקחת הרבה זמן (הרבה יותר מAMD64-3000 שהיה לי), בנוסף יש השהייה מדי פעם בכניסה לתוכנות ודברים כאלה. מה יכולה להיות הסיבה? הווינדוס שאייסר מביאים איטי יותר ? ושאלה שניה, כשאני נכנס למנהל המשימות - ביצועים, אני רואה בזיכרון פיזי סה"כ3766 מ"ב ולא 4000. כמו כן גם במקש ימני על המחשב שלי, אני רואה זיכרון מותקן - 4GB ניתנים לשימוש - 3.68 לאן נעלמו השאר? תודה רב…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה בו לפחות אם לא יותר CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D) Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent RAM: 1.5Gb כדי לשחק CRYSIS X_X אם למישהו יש מפרט טוב בשבילי גם מKSP לא משנה שיסים
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עקב ההבדלים העצומים במחירים של ניידים בחול לעומת הארץ - אני מעוניין לבדוק אילו חברות מספקות אחריות 1-3 בארץ. מישהו יודע פרטים מסודרים ויודע בוודאות האם יש כיסוי פה בארץ? Asus Dell Lenovo על אלה אני שמעתי שיש, אשמח לקבל תשובה ודאית לגבי sony ו Samsung ו Apple אני לא בטוח ואשמח לקבל פרטים גם כן. לדוגמא : ASUS VivoBook S400CA 540$ (עם הנחת סטודנט) שזה בערך 2000 שקל. שנתיים אחריות הכוללת נפילות ונוזל שנשפך ב200$ נוספים. בעוד שבארץ הוא נמכר ב3700 כולל אחריות.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel Pentium 4 2.4GHZ (FSB 800mhz לוח אם ASUS P4P800 Intel 865PE זיכרון Kingston 256MB DDR 400mhz PC3200 CAS latency 2.5 כרטיס מסך Gigacube Radeon 9600 Pro (TV-Out מסך LG F700B 17 כונן קשיח WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer CD-ROM LiteOn CD-ROM x52 כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה מקלדת מיקרוסופט אינטרנט + עכבר אופטי Floopy רגיל מארז E-STAR MIDI ATX 8870K 350W המחיר הוא בערך 5300 ש"ח עריכה: לא מתוכנן OC
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בבית עומד להחזיר נשמתו לבורא (הוא עשה שירות טוב במשך 4.5 שנים) אני מחפש מחשב שיהיה דבר ראשון אמין ויציב, בעדיפות שניה שקט (גם זה חשוב לי), חשוב לי גם לקנותו ממקום אמין רב השימש במחשב יהיה שימוש משרדי סטודנטיאלי עם פזילה למשחקים מדי פעם (אני אוהב בעיקר RTS ) ולכן יכולות תלת מימד מופלגות לא נדרשות (אבל גם שלא יגביל אותי יותר מדי) אוברקלוקינג לא בבית ספרי... הרכבתי את המפרט הבא - מ- IQPC - במסגרת התקציב מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤486 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX165P256D-RH - RE…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט של חלקים מרכזיים במחשב אותם אני צריך על מנת ליצור מחשב שכל יעודו הוא למשוך וידאו ממחשב אחר בבית ולשדרו לטלויזיה שיש בחדר השינה. (יש צורך ביציאת HDMI) אין לי צורך ב - HD/מארז/ספק/עכבר/מקלדת לפי הבנתי בתחום כל מה שנאשר הוא לוח אם/מעבד/זיכרון/כרטיס גרפי (חלקים מרכזיים) אין בעיה בכרטיס גרפי מובנה על לוח האם, רק אם הוא נותן מענה הולם. למרות שבדרך כלל ממה שידוע לי לא מומלץ לקחת את כל השילובים האלו. אשמח לקבל מפרט של הפריטים שיענה לדרישות שציינתי בסדר גודל של 1,500 ש"ח שיהיה לכולנו שבוע טוב, חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודשיים בערך ביקשתי כאן בפורום מפרט ב4000 ש"ח אך לבסוף החלטתי לרדת במחיר ל3500. בנוסף למחשב אני קונה את המסך Samsung Cream 2333T אך זה לא קשור לנושא כרגע. זה המפרט שעומד על הפרק כרגע: AMD Phenom 2 X4 970 3.5Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪800 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2370 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 …
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, אודה לעזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד. אלו הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי ביתי בעיקר, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, אופיס, מדי פעם שימוש ב Lightroom ולעיתים רחוקות ב Adobe Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
ככה, הרכבתי את המחשב הבא , וידוא הריגה - רגע לפני קניה --> ???אשמח לקבל חוות דעת על הדברים הבאים: 1. אם כל החלקים הנ"ל יתאימו ללוח האם שמצויין למטה 2. המחשב הולך להפעיל תוכנה כבדה 24/7 האם יש צורך בקירור נוסף \ קירור איכותי יותר \ שקט יותר. 3. רעיונות לשיפורים והצעות יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים! סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪ 1,179 ₪ 1,179 1 מעבד AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Box ₪ 422 ₪ 422 1 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪ 630 ₪ 315 2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪ 235 ₪ 235 1 מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪ 622 ₪ 622 1 כונן קשיח Crucial SSD C300 2.5" 64GB SATA3 ₪ 270 ₪ 270 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32M…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד ואשמח לייעוץ בבחירה. אני אשתמש במחשב לעבודות משרדיות- סטודנטית שרוצה לקחת את המחשב לאוניברסיטה ולשימוש ביתי בדירה של אינטרנט, אופיס וצפייה בסדרות וסרטים (לא HD). מחפשת מחשב קל יחסית (עד 2.5-3 קילו), גודל מסך לא כזה עקרוני אבל עדיף בסביבות ה13-14 אינץ'. מבחינת זמן סוללה אני אצטרך משהו כמו שלוש וחצי שעות. צריך שיהיה במחשב אפשרות חיבור לWIFI, USB2 ולא איזה משהו מיוחד. אין צורך בכונן אופטי. אחריות ארוכה ככל האפשר מיצרן טוב. טווח המחירים עד 3200 ש"ח. תודה אלה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, אני גרפיקאית שמעוניינת לרכוש מחשב נייד. המחשב צריך להריץ Photoshop Indesign Dreamweaver Illustrator אני צריכה את המחשב לעבודה בבתי קפה ומול לקוחות יש לי מחשב שולחני מקצועי מאוד מעבר לכך אודה מאוד לחוות דעתכם למפרט למחשב הנייד דגם נייד :L675D-S7104 של טושיבה. מפרט: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit AMD M880G chipset AMD Turion II P560 2.5 GHz dual-core CPU (מקביל ל I3) 4 GB 500GB Serial ATA hard drive DVD±RW DL drive ATI Mobility Radeon HD 4250 graphics with 256 MB - 1917 MB dynamically allocated shared graphics memory DOLBY Advanced Audio with built-in stereo speakers 10/100 Fast Ethernet 802.11b/g/n Wireless LAN Multi-in-one digital media card reader Webc…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים בנתיים הייתי רוצה להשוות מפרטים שונות של AMD וINTEL אני כמובן אליך על AMD.. הייתי רוצה מפרט כולל מערכת בעלת HD 120GB לא פחות לא יותר 2X512MB RAM DDR GEFORCE 6600GT וציוד הקפי מסך שטוח.. לא דק ספק חזק ואכותי.. מחיר של כל מוצר ומחיר כולל אגב לא לשנות בכרטיס מסך הארדיס או זיכרון ובלי HD של 160GB עולה רק X ש"ח יותר הסכום של כל המפרט יהיה בין 4500 ל5000 אל יותר ולא פחות את הסכום שנישאר אחרי קנית הכרטיס מסך HD זיכרון מסך יש להשקיע במעבד.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-