ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מפרט אחד שיהיה בו מעבד AMD מפרט אחד שיהיה ב מעבד INTEL חובה 1GB זיכרון הרדיסק גדול 160GB .. מארז איכותי עם ספק חזק ! קירור צורב DVD בכרטיס מסך לא להשתגע ולעשות לי עם 6800GT !..משו יותר הגיוני מקלדת עכבר כונן דיסקטים וזהו.. [בלי מסך ,] מיועד להכל הכל הכל קידוד עריכה פוטו שופ סרטים מוזיקה תיכנות ..!! ולא בעיקר משחקים !
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש לצורכי גיימינג. 3 שנים שלא הייתי ופספסתי מעולם הגיימינג. מעבר לכרטיסי מסך ומעבדים אני כבר לא מבין כלום בחומרה. אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג כמה שיותר עוצמתי. תודה מראש לכל העוזרים *בקשה* אם אפשרי לבנות את את המפרט סביב gtx 980 ti או TITAN X א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ARMA 3 BF4, GTA V, FALLOUT 4. וכל משחק חדש שיצא בשנה ה…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. בנייד שלי - 1215B Asus Eee PC - קיימת פונקציה לכבות את ה ה WiFi (זה טוב בשביל הבטריה כמובן). אפשר להפעיל את הפונקציה על ידי כפתור יעודי שנמצא ליד המסך עצמו, או, לחילופין, על ידי לחיצה על ה Fn+F2. לאחר פירמוט ווינדוס והתקנה מחדש, הפונקציה חדלה לעבוד. צריך את הדרייבר. הבעיה: לא ברור איזה דרייבר אחראי על הפעולה הזאת. אשמח לעזרתכם הנה האתר הרשמי (כאשר אני מריץ Win7 64bit) http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/#download
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד טוב עם כרטיס מסך לא מובנה, אבל לא צריך שיהיה איזה 9600... מסך 15+ בעיקר ישב בבית ומיועד לעבודות משרדיות, סרטים וכל מני (לא משחקים). מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3024&CatCode=315 האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו התקציב? תודה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסיים יחסית שאוכל לקחת איתי בלי לשבור את הגב... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - רצוי עד 3000 ש"ח, אני יכולה להתגמש עד 3500. 2. מה שימושי המחשב - עבודה על תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט (הרבה טאבים פתוחים במקביל), מדי פעם צפיה בסרט (אבל זה משני). אני צריכה לקחת אותו איתי לפעמים אז חשוב שלא יהיה כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם האפשרי, הנוכחי גוסס... 10. האם יש ב…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תקציב - סביבות ה 5,000 6,000 ש"ח בארץ. המחשב ישמש לעבודות רצופות בפוטושופ אילוסטרייטור פלאש וכו' (לא תלת מימד) הניידות לא נורא חשובה, לכן עדיף מסך מה יותר גדול (ועדיף מט). ולכן גם לא אכפת לי שיהיה גדול וכבד עם זמן סוללה נמוך. רק שיהיה חזק מספיק ונוח לעבודה ממושכת. תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב IBM T40 ובזמנו התקנתי עליו לינוקס. לאחר ההתקנה גיליתי שמחקתי את ה Partition הנסתר של IBM. התקשרתי לחברה וביקשתי שיביאו לי את הדיסק Restore שמחזי את המחשב לקדמותו ואת הPartition. שלשום קיבלתי את הדיסקים (מדובר ב 7 דיסקים ועוד אחד למי שמכיר ) כל הסוף שבוע ניסיתי להתקין בחזרה את המחשב לפי ההוראות שקיבלתי אך ללא הצלחה. מישהו פעם ביצע את התהליך ויכול לעזור? תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקציב הוא 6000 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב בתוספת של עד כ-500 ש"ח אז מצויין הדרישות שלי הם: שיהיה זמן סוללה ארוך מסך 15'' מעבד חזק זיכרון לא פחות מ-2GB כרטיס מסך לא ממש מעניין ונפח כמובן כמה שיותר תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך המחשב הזה למשחקים, אני לא איזה גיימר כבד אז לt השקעתי בכרטיס מסך חזק ביותר, ולשימוש בתוכנות כמו מטלב, סולידוורקס ואולי עוד איזה כמה תוכנות שירטוט וסימולציה. יש פה זיכרון אחד כי אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים עוד אחד. מעניין אותי אם הספק מספיק טוב ואם המסך הזה טוב כי עושה רושם שיש לו את הנתונים הכי טובים. מעבדי אינטל Price Units Total Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 690 1 690 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 630 1 630 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total …
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אפשר להגדיל ראם לדגם asus 1025c מעבד n2800? אם כן, באיזו מהירות המחשב יתמוך בראם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מחשב חדש אני בוגר לימודים לאנימציה תלת מימד ועיצוב גרפי. אני כבר משתגע מרוב דעות לגבי כרטיסי מסך הבעיות העיקריות שלי מול תוכנה זה זמן חישוב בעיקר (רינדור .פוליגונים .תאורה ). אני עובד בתוכונות כמו שניתן להבין (3D MAX .MAYA. MEDBUX.AFTER AF] .מי שמבין לליבי יכול להבין כמה זה מתסכל לחכות לחישובי המחשב. אני מחפש סוס עבודה הבנתי שכרטיס מסך טוב יכול לעזור לי אז יש לי התלבטות בין שני כרטיסים. Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort >< Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort ההבדל בינהם הוא 1600 שקל!!! האם זה שווה. כי תקציב יש רק החשש הוא אם זה מיותר והכרטיס הזול יעשה את אותה עבודה שתספק אותי . אני מבין שגם מעבד, דיסק קשיח…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-