עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד תקציב של 2K. שימושים משרדיים - אינטרנט, סקייפ וכו'.. (לא תוכנות כבדות, לא משחקים כבדים וכו') רצוי מסך 15.6, לא יותר קטן מזה.. זמן סוללה לא קריטי כי המחשב יהיה ליד חשמל רוב הזמן.. חשבנו על המחשב הזה (החלפתי עכשיו לינק, בטעות שמתי לינק לא נכון) | http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SW7CD8585 דעתכם? האם יש משהו שעדיף בסכום הזה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה ויצרת מוזיקה,מישחקים כבדים מאוד,סרטים באיכות HD,הורדות,מסיבות רשת והרבה הרבה עומס. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך24/22,מקלדת+עכבר למישחקים בעברית,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מותג בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב…

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by LiorZi,

קודם כל אני מצטער אם זה לא בדיוק הפורום לנושא הזה, אבל כאן היה נראה המקום הכי מתאים למודעה. בעוד כחודש אני עובר לחיפה כדי ללמוד (4 שנים), לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב למכור את המחשב השולחני שלי מכיוון שלא יהיה בו שימוש בזמן הקרוב-רחוק. ניסיתי לבנות באתרים מחשב כמו שלי אבל לא בכולם היה בדיוק את החלקים שלי או שאם היה הסכום היה מצחיק (יקר יותר ממה שקניתי לפני שנה וחצי). רציתי לקבל חוות דעת ממכם בכמה אתם חושבים שאני אמור למכור אותו, כל החלקים עדיין עם קבלה ואחריות לעוד כ-שנה וחצי חוץ מהכרטיס מסך שלו יש אחריות לעוד שנתיים וחצי. אתם מוזמנים לראות את המפרט ב"מפרט מחשב" שלי בצד, יש לציין שהוא גם מגיע עם המסך ו-Windows 7 Home Premium 64bit מקורי, תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני למטרת צפייה בסרטי HDושאר סרטים באיכות דומה יחובר לפלאזמה 42 אינץ כמו כן אני מעוניין להקליט גם תוכניות מהכבלים , כך שבעצם צריך גם כרטיס טלויזיה עם כניסות שונות. (בעצם היעד הוא מחשב במקום סטרימר) עקב האפשרויות הרבות יותר במחשב כמובן עדיף מארז טוב וקומפקטי ככל שניתן. האם בטווח מחיר זה הדבר אפשרי בכלל למחשב ברמה מתאימה? אם כן מה כדי? תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by Posdenous,

אהלן כולם אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. שיוכל להריץ סרטי HD מבלי לקרטע ועם זיכרון חזק. חשוב שיהיה dual core. הקצבתי לזה עד 2500 ש"ח. אם אפשר משהו יותר זול אז בכלל טוב. אגב, עדיף שתהיה מערכת קירור שקטה למה אני מתחרפן מהרעש של המאוורר של המחשב הנוכחי שלי... תודה

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  6. ברשותי מחשב נייד מהדגם הנ"ל והמסך בו ניסדק(חי עם המצב שנתיים) והוספתי לאחרונה גם נס-קפה רותח על המקלדת ...סתם לרקע כללי. אני מחפש מסך ומקלדת תואמים יד שניה ואני צריך לדעת אילו דגמי ניידים או מסך ומקלדת יתאימו. בטוח למישהו יש מחשב מושבת שמעלה אבק.(לקנות חדש אין מצב-לא שווה להשקיע). שאלות: -איך אפשר לדעת אילו מסכים תואמים לנייד hp pavilion zv5226ea מלבד המסך המקורי שלו? P/N של המסך הוא: 6870s-0083h מופיע גם : LG Philips LP150X08 . -אותה שאלה לגבי מקלדות תואמות לדגם זה P/N של המקלדת הוא: 99N598200H מופיע גם: 350187-181 -האם יש אתר עם רשימה של חומרה תחליפית תואמת למק"ט האלה? -על אילו עקרונות חייבים לשמור -גודל מסך,רזולוציה,מספר נורות,מתח עבודה,קונוורטר,מס' פינים בקונקטור …

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  8. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 ש"ח. אני בעיקר צריך שהמחשב יהיה מסוגל לבצע הרבה דברים עם הרבה תוכנות פועלות עליו במהירות.. רוב העבודה על המחשב תיהיה עבודה משרדים אבל גם קצת משחקים (הייתי מעוניין שמשחקים חדשים שיוצאים עכשיו יוכלו לפעול עליו בלי בעיות) ** מוכן לחרוג מה 6000 שח למקסימום 6500. אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  9. שלום רב, קוראים לי עמית. אני רוצה לקנות מחשב חדש איפשהו בסביבות אמצע ספטמבר(החודש הבא), ואמרו לי שכאן זה המקום לשאול ולהציג את כל ההתלבטויות ולקבל תשובה מקצועית. הצצתי בעמוד המפרטים, אבל לפי התאריך, הפעם האחרונה שהם עודכנו הייתה די מזמן. אז לכיוון כללי של המפרט שאני רוצה: התקציב: בין ה6,000 שקל ל7,000 שקל. יעוד: משחקים. והכבדים שבהם - דום 3, האלף לייף 2 שיצא בקרוב, ובכללי, משהו שיריץ את כל המשחקים שיצאו באזור השלוש השנים הקרובות(אמנם בעתיד לא באותה רמה). אני לא מתכוון לעשות מודינג, אוברקלוקינג או כל מיני טובין שכאלה - כי פשוט אני יודע שאני אשרוף את המחשב וגם בקרוב לא יהיה לי זמן להתעסק בזה(נראה מישהו מכם חוזר מת אחרי שבוע בצבא, סוף סוף הוא רואה את הבית ל48 שעות, ובזמן שהו…

10. אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by djz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by shaithebest,

וויתרתי על הDELL 1520 כי הוא נורא יקר אני ממש שם על הכוונת את הLG E500 SPINE מפרט: 2048 MB זיכרון DDR2 120 GB SATA 5400 NVIDIA GEFORGE 8400 GS VISTA HOME PREMIUM מסך 15.4 מעבד: T-7100 INTEL, 1.80 GHZ, 2MB L2 CACHE, 800 MHZ FSB 4 USB 2.0 מצלמה ומיקרופון מובנים bluetooth S-VIDEO 6500 שקל מה כדאי? DELL 1500 שקצת יותר יקר או את הLG הזה?

13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by danezeq,

המסך שלי תומך בDP אך מחובר בDVI מה ארוויח אם אחבר אותו בDP?

15. בניתי לעצמי מפרט של שלושה מחשבים מ-KSP. איזה מפרט הכי טוב לקחת? (תוכלו להוסיף הערות אם אפשר להחליף רכיב כל שהוא, אך לא לחרוג מהמחיר) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by maorix5,

איך המפרט הבא: לא יודע למה לא רואים את זה טוב אבל הנה מהיצרן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02999929&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he〈=he&lc=he&product=5169962 [table][tr][td] G6-1230SJ‎ HP[/r][/t][table][tr][td]‎[/t][table][tr][td][/t][table][tr][td]‎ CPU‎[/t]Intel® Core i3 2330M Processor, 2.2GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Memory‎[/t]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 6 GB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ HD‎[/t]640 GB (5400Rpm)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Display‎[/t]15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎[table][tr][td]‎[/t][…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by Classic notion,

שלום, לאחרונה רכשתי N550JV CN191H בהמלצה של chevy. אחלה מחשב רק שיש לי בעיה אחת, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשה…

18. אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. זיגזג 1 .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC 362.07 ש"ח 1 ActiveCool AC4G - Smart thermo-electric cooling for INTEL P4 299.49 ש"ח 1 ANTEC AMG1000 no PSU+ Window 625.80 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 1,248.74 ש"ח KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-3RD EYE(925), S-775 1050 1 1050 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston CL3 610 2 1220 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 מסכים? SONY Price Units Total TFT 17'' SDM S-73B (black)…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by raviv1989,

אני זוכר שאמרו פה ששווה להמתין למעבדים חדשים או משו כזה. האם זה כבר הגיע? כי אני צריך לקנות מחשב נייד חדש.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט הבא. המחשב נועד לילד שמשחק במשחקי מחשב (אך לא "משחקים כבדים") וכמו כן, כמובן, לגלישה באינטרנט, תוכנות Office, צפייה בסרטים וכו'. ---> אשמח גם לכל להתייחסות למחיר ולמקום הרכישה (אם זה אפשרי). Intel IVY Bridge Core i3 3240 Socket 1155 3MB 3.4Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4469 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3522 GigaByte B75M-D2V S1155 B75 Chipset DDR3 USB3/Sata3 VGA+DVI, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4293 Kingston Hyper X Red 4GB DDR3 1600Mhz CL9 K4G1600HXR, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  22. אנשים הייתי רוצה לדעת כמה המחשב שלי שווה אני רוצה למכור אותו אבל לא יודע כמה הוא באמת שווה כי זה מחשב דיי ישן אבל יש שם כ.זיכרון KINGSTON 512 MBDDR400 PC3200 משומש רק 5 חודשים אז כמה לדעתכם הוא שווה? הנה המפרט: Intel® Celeron® CPU 2.0 Ghz ECS P4S5MG/GL+ Kingston 512 MB DDR 400 Mhz PC 3200 SAMSUNG SV6003H 60 GB Gainward GeForce FX 5200 128MB TV/DVI AGP X4@X8 צורב 48X של SAMSUNG CD-ROM LG 52X מארז אם ספק של 380WT

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  23. אני מעוניין בעזרה בבניית מפרט לחבר מערכת חזקה לגלישה באינטרנט עם מספר דפדפנים פתוחים 1. מה התקציב המקסימלי? כמה שנדרש למערכת אידיאלית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט עם מספר חלונות פתוחים במקביל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב :6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?:לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה :לא ( ו/או הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? :אייבורי 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  24. לוח אם EPOX EP-8KDA3J מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX זיכרון 512 DDR כרטיס מסך ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA מסך LG "17 F700B 0.24 מה אתם אומרים עכשיו???

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  25. שלום לכולם וערב טוב! אני צריך מפרט למחשב אולפן ביתי שבו אקליט ואערוך מוסיקה חיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5001 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בכיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 אולי קצת יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת PRO TOOLS עם כרטיס קול חיצוני שכבר ברשותי, ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים