עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לעשות OC למעבד שיגיע למהירות 3.0 GHZ ולעשות OC לכרטיס מסך עד כמה שאפשר. המפרט כולל מסך 22 אינץ' מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1847 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail ¤2083 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤415 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤766 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤264 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - …

2. Started by doron3311,

מעבד: AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD‏: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך: 8600GT 512MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‏ GIGABYTE כרטיס קול:‏ Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E דיסק קשיח: DeskStar 320GB SATA II Hitachi צורב:‏ LG External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x18 LightScribe Black כרטיס רשת: 10/100/1000 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏: Hard Disk Fan שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ):‏‏ 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE Gigabyte שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ):‏‏ Arctic Cooling ArcticFan 12L 120mm Intake …

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by dandisc,

שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. הוא רוצה מחשב סתם ככה שיעבוד טוב בעבודה רגילה אינטרנט וכו' ושיריץ משחקים נורמליים כמו פיפא וכאלה מחשב קומפלט..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  8. אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אהלן אני זקוק למפרט מחשב מהיר איכותי לאינטרנט מסנג'ר איי סי קיו ותוכנות מסביב . לבחורה צעירה .. איכות חובה... מחירים באיזור ה1500-2000 עדיפות כמה שיותר נמוך שיחזיק לכמה שנים טובות.. כולל צורב DVD ושני כרטיסי זיכרון של 1 GB לפחות (אני כבר לא בקיא בחידושים ) פשוט נהרס המחשב .. מודה לכם מאוד , שי

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by malren,

אהלן, היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי) עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי. האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה? מחפש הצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין משמעות רבה מידי לתוספת, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, וירטואליציה, עריכת וידאו, פוטשופ וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו (כבד), netbeans (כבד), virualbox (תדיר), פוטושופ + אפטר אפקסט(מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד gta iv, minecraft, fifa 13, pes, left4dead, call of duty, the wicher, borderlands. -מהי הרזולוצ…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. כותרת^^ לא כולל ציוד היקפי, מסך

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  15. נתנו לחבר שלי הצעה למחשב אני לא כולל כך אהבתי אותה אבל הוא לא סומך על דעה שלי אלה על שלכם המחשב אמור בעיקר להיות לדברים בסיסים כמו אופיס אינטרנט אבל גם מדי פעם לשחק משחקים ורצוי שלפחות ירוץ על בינוני לא מתוכן O.C וגודל מסך הוא כרגה 19 אינץ יש אפשרות חריגה קטנה עד 300 שח זה המיפרט שהוא קיבל : מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 830 830 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 430 430 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 1 580 580 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 360 360 דיסקים קשיחים…

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by scratch,

שלום, רציתי לדעת האם ב GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) AMD ישנם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים? האם משתלם לקנות גם סידירום וגם צורב דיוידי בנפרד, או שרק צורב יספיק ובמקרה של העתקת דיסקים לעשות image?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Nitsun,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כותרת...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by noam12,

תודה רבה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם!! קניתי לפני יומיים מחשב נייד GX600 של MSI עכשיו אני חייב להוריד וינדוס ויסטה מיוחד לממחשבים ניידים או שאני יכול להשתמש בויסטה הרגילה - של המחשבים השולחניים????? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. היי לכולם מהשיטוט שלי פה באינטרנרט ביומיים האחרונים גבשתי לעצמי איזה מפרט ואודה לכם אם תאשרו אותו.אני חייב לציין שהמחשב מיועד לצרכים הבאים: 1-גלישה באינטרנט<שעתיים ביום>. 2-צפייה בסרטי DVD.<שימוש עיקרי> 3-ממש לא משחקים.<באופן די ברור:אני לא משחק בכלל.> 4-צפייה בטלוזיה באמצעות כרטיס טלויזיה. אז הנה המפרט: מעבד-AMD 2500XP BOX CPU לוח אם-יש 2 אופציות :ABIT NF7 SL או EPOX 8RDA+V2.1.על מה הייתם ממליצים? כרטיס מסך-פה טמון הכלב..קבלתי המון הצעות ואני ממש מבולבל אנא עיזרו לי .הנה חלק מההצעות: 1-CLUB 3D RADEON 9200 128 BIT 2-SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9200 3-CLUB 3D GEFORCE 4 MX 440-8X 4-NVIDIA GEFORCE TI 4200 5-CLUB 3D GEFORCE 4MX 440.כפי שהבנתם …

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי היום מחשב נייד חדש של DELL דגם VOSTRO 1720 ריק מחומרה מהבוקר אני מנסה להתקין עליו XP HOME... מקורי לא הצלחתי וגם XP PRO הוא נתקע לי אחרי שהוא טוען את כל הדברים ואז צריך כאילו ללחוץ F8 כדי להמשיך ... פתאום ניהיה לי מסך כחול כזה אני לא יודע מה עושים אמרו לי לנסות לצרוב את הווינדוס או להחליף דיסק ניסיתי לא עובד יש למשהו פתרון אחר?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. מחשב סופר מתקדם למביניי עיניין הכולל מעבד AMD3200 K6 64BIT המעבד המתקדם ביותר המערכת כוללת גם זיכון מהיר של 512MB ודיסק קשיח SERIAL ATA מהדור החדש ,עד MB 150 לשניה כרטיס מסך מתקדם בטכנולוגיית PCI EXPRESS x16 ,וצורב מהיר 52x32x52 מפרט טכני : מעבד 3200 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2xPCI EXPRESS \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \3xPci זיכרון : DDR 512MB 400mhZ 2x256MB DDR 400MHZ2 תמיכה עד 4GB דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב SONY \ TOSHIBA CDRW 52X32X52 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 NVIDIA GeForce PCX-6200 256MB TURBO CAHCE SHARED DDR+ T…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.