עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ran1809,

יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. השימוש יהיה משרדי WORD ואינטרנט בלבד לא סרטים ולא דברים אחרים. עד 1000 שקל לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום, אני בונה מפרט למחשב משחקים ועבודה. שימושים עיקריים: 1. קימפול קוד 2. הרצת מכונות וירטואליות 3. הרצת משחקים בהגדרות סבירות+ עשיתי לא מעט חיפוש בגוגל, קריאה השוואות ולמידה. אני מבין בחומרה אבל לא מומחה. הדרישות בפירוט, החלקים שבחנתי והמקומות הריקים נמצאים במסמך הזה: http://bit.ly/9zBU2y מה שיש לי עד כה הוא כדלקמן: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-930 2.80GHz 8 MB LGA1366 CPU, Retail BX80601930 כרטיס גרפי: XFX ATI Radeon HD 5850 1 GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card HD585XZAFC הרד דיסק: 1טרה בתוצרת רייד 1 הרד דיסק 2: (אופציונלי) 64 SSD בשביל מערכת ההפעלה. הסיבה לכרטיס מסך דווקא של ATI הוא בגלל פיצ'ר ה eyefinity - אני בהחלט מתכוון לעבוד עם 3 מסכים במק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בימים אלו אני מתעניין ברכישת מחשב נייד. המחשב מיועד לעבודות תיכנות גם לצורך גלישה באינטרנט וכתיבת תוכניות קלות ( גלישה באינטרנט וברשת, מולטימדיה ,תיכנות). אז למשקל יש עדיפות ! כמה שיותר קל . הכי חשוב הוא המשקל . כי אני מתחיל ללמוד ב האקריו . אני אשמח לתמיכתכם ברכישה הנוכחית, תודה רבה. טופס בקשת המלצה לקניית מחשב נייד. 1. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעוניין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: תשובה : רשתות מעודפות: לא . 2. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): תשובה: מהארץ (מדינת ישראל). 3. תקציב רכישה: תשובה: החל מ - 1500 ש"ח עד - 6000 ש"ח . עם אפשרות לחריגה ב 1000 עד 2000 שקל מקסימום. 4. יד ראשונה\שנייה: תשובה: יד ראשונה, מוצר חדש מהחנות. 5. זמן אחריות רצוי: תשובה: לא משנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. הי מעונינת לרכוש אחד המחשבים הנ"ל. ההבדלים שמצאתי הם לטובת ה- L2G שהוא דווקא זול ב-300 ש"ח מה-52G: נפח הארד דיסק 250 במקום 160, מעבד T6570 במקום T5670 (הבנתי שבאופן עקרוני ככל שהמס' גבוה המעבד יותר מתקדם?!) היתרון היחיד שמצאתי בדגם היקר, והוא לא משמעותי לצרכי, הוא שהוא קל ב-100 ג"ר... האם באמת הוא יותר טוב ורק מסיבות שלא קשורות לאיכות הוא יותר זול?! אשמח לדעתכם...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  7. התקציב המקסימלי לפרויקט הוא 4000 ש"ח, מעדיף שזה יהיה באזור ה-3.5 אלף אבל אפשר לנצל הכל אם צריך. עבודה: Multitasking רציני מאוד (30 טאבים בפיירפוקס, Itunes, פלאש, פוטושופ לדוג') עובד עם תוכנות גרפיות, בעיקר 2D אבל לפעמים גם Soildworks, Sketchup ותוכנות עריכה וידאו כמו Avid\Premier. משחקים לעיתים רחוקות מאוד. רזולציה של מסך: 1680×1050 אין צורך בציוד היקפי אין תכנון לאוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה, יש לי רישיון ל7 64bit אין צורך באופק שדרוג, לא מתוכנן שדרוג רציני תמיכה ב-Firewire רצויה אך לא הכרחית, מארז טוב ושקט (לא ג'נרי), חושב לכיוון ה-6GB זיכרון, עם חצי טרה הארד דיסק. לא יודע איזה פלטפורמה יותר כדאי, אינטל או AMD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by zabal12,

שלום יש לי שני מפרטים הייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליהם PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות זיכרונות זהים של KINGSTOON ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/pro…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by reviZor,

שלום רב לכולם לפני כמה חודשים רציתי לשדרג את המחשב שלי אך וויתרתי על הרעיון, כרגע אני מרגיש את הצורך בשידרוג אך כמו בפעם שעברה אני צריך רק מספר חלקים והם מעבד I7 זכרון 6GB ולוח אם, אם צריך אז גם ספק כוח כרגע משתמש בספק של PCP&C SILENCER 500. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: שימוש כללי בעיקר גרפיקה תלת מימדית אך יהיה שימוש גם במשחקים, סרטים ומוסיקה. אין שום צורך בציוד היקפי. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: אין צורך HDD, כרטיס מסך קרטיס קול ומסך. . האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? קל עד בינוני יש קירור MUGEN 2. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי קניה מKSP גם באזור אשדוד. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא מאייביי ואני רוצה לדעת מה דעתכם והאם אני יכול להשיג דברים יותר טובים במחיר הזה. לינק למוצר באייביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180512598181&ssPageName=STRK:MEWAX:IT דגם:ASUS K42JC-A1 מפרט המחשב: ASUS K42JC-A1 Intel Core i5-430M (2.26GHz) Processor, 14" HD 16:9 (1366x768) LED Display, 4GB DDR3 1066MHz Memory, 500GB 7200RPM Hard Drive, DVD Super Multi Drive, NVIDIA GeForce G310M 1GB DDR3 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit Preloaded. מחיר: המחשב יעלה לי כ3900 ואם יהיה מכס אז עוד קצת שימושים: GAMING מה דעתכם? עכשיו בקשר לכרטיס מסך רציתי לשאול מה יותר טוב? 9600m gs? או G310M שבא עם המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by eladnahum,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by lior_alt,

שלום לכולם, אני לא גיימר מטורף, אלא סטודנט שמשתמש הרבה במחשב ללימודים ופעם ב.. אוהב לשחק קצת, את המחשב הנוכחי יש לי כבר 6 שנים עם רק הוספת זכרון במשך כל הזמן הזה וכיום המשחק היחיד שאני משחק בו הוא counter strike והייתי רוצה לשחק במשחק כמו prototype, tom clancys splinter cell ועוד כאלו... השאלה היא אם קודם כל יש מחשב במחיר כזה שיכול להריץ משחקים בסגנון הזה ואם כן אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב אותו... קיבלתי הצעה למפרט אבל אני לא באמת בטוח כמה היא טובה והייתי רוצה את עזרתכם בקשר אליה או שתעזרו לי לבנות מפרט חדש... זו אחת מהן: הצעה 1: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Kingston D…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין במפרט מחשב , בתקציב עד 5000 שקל (ניתן לחרוג רק אם יש לזה סיבה טובה כמו שיפור הכרחי בביצועים ) , המחשב מיועד בעיקר למשחקים יש לי מסך 22 אינץ' ונידמה לי שהרזולוציה המקסימלית היא 2048X1546 , המפרט מיועד לכל סוגי המשחקים רצוי להגדרות גבוהות . אני לא יודע לעשות אוברקלוק ולכן אני אוותר על האופציה לבנתיים . אני מעוניין לרכוש רכיבים בעיקר מקייאספי , פאנדה ונועה מחשבים מכיוון שאני גר בחיפה . תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by foobar2,

אהלן חבר'ה, אני מחפש מפרט למחשב התקציבי באיזור ה-2,500 ש"ח (עם חריגות לכאן או לשם). המחשב מיועד בעיקר לשמש לאינטרנט ולאופיס. כמו כן אני מתכוון להתקין על המחשב את מערכת ההפעלה Windows 7. הנה הרכיבים שחשבתי עליהם. אתם מוזמנים לחוות דיעה ולהציע רכיבים אלטרנטיביים. מעבד באיזור המעבד אני מתלבט בעיקר בין סדרת ה-Core i3 לבין הדגמים החלשים יותר של ה-Core i5 (ה-650 וה-660). מצד אחד, ה-Core i5 בתג המחיר הנוכחי שלו כנראה ישבור לי את המסגרת התקציבית. מצד שני, אני לא בטוח שה-Core i3 חזק מספיק בשביל לסחוב את Windows 7. כמו כן, בהנחה שבסוף אני אלך ל ה-Core i3, האם אפשר להסתפק ב-530 או שכדאי לשדרג ל-540? לוח אם כאן עיקר ההתלבטות שלי היא בין לוחות שתומכים בצ'יפסט H55 לבין לוחות אם שתומכים…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום, הזמנתי מחשב חדש ויצרו איתי קשר לגבי לוח אם שלא קיים, מה הכי כדאי להחליף במקומו? הפרטים העיקריים של המחשב: מעבד AMD 4400x3 מארז antec nfk2480 htpc זכרונות 1333. דרוש שיהיה כרטיס מסך ONBOARD עם HDMI מסוג איכותי וטוב. הלוח אם המקורי: GA-880GMA-UD2H הלוח אם שהציעו לי במקום: GA-880GM-UD2H הבעיה ששמתי לב שאין לו USB3 וזה חשוב לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by itaihassan,

אני רוצה לקנות מחשב בשביל לערוך וידיאו (לא משהוא מקצועי ככה לערוך מדי פעם)... השאלה היא אם המחשב הזה עם מעבד CORE I3 יספיק.. אני גם רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יספיק כי ישנה אפשרות לשדרג.. המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1[br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 11:42:18 שכחתי להגיד שאני רוצה לערוך עם התוכנה:Pinnacle Studio Ultimate

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by silverpist,

יש לי מחשב Duel core 1.8 2 גיגה זיכרון 800 ספק כוח 500 וואט שבא עם המארז (לא ממותג ע"י שום חברה מוכרת, גם המארז, וגם הספק) כרטיס מסך readon 1950 GT שכבת איתי 3 שנים לוח M של Asus P5B גם כן דיי ישן (3 שנים) מסך סמסונג שפועל על 1650 על 1050 22 אינצ' חשבתי לקחת Readon HD 4870 ולקחת עוד 2 ג'גיה זיכרון 800. במידה והספק לא יחזיק, אז גם לקחת סיסוניק 550 וואט. אני מעוניין לשדרג בשביל לשחק משחקים חדשים, ולשחק עם הגדרות גבוהות כמה שיותר אבל לא קריטי לי אם זה לא על הכי גבוה. בלי אוברקלוק. אבל אני מאוד חושש מ"צוואר בקבוק" שזה יכול לעשות לי. אני אשמח לדעות של אנשים על הנושא, כל עניין השדרוג אמור לצאת בסביבות ה 1500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by cie1o,

הייי טוב חיפשתי לא מעט היה קשה לצמצם את הבחירות. אז יש לי 2 דגמים שאני מתלבטת בינהם. (אייבורי) ההתלבטות העיקרית שלי היא מבחינת שירות יותר טוב (למרות שאני טכנאית מחשבים) כי מבחינת מפרט הMSI מנצח. יש לו מעבד חזק יותר, סוללה 8 תאים, תקןN , והארד דיסק 320gb . LENOVO U350 EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode= MSI SLIM X350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5269&CatCode= והתקציב הוא מקסימום 3200 ש"ח תודה =)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המפרט הסופי נמצא בסוף עמוד 5, אשמח לקבל חוות דעת אחרונה לפני קניה אז ככה, שנה הבאה אני לומד אנימציה בבצלאל והגיע השעה להרכיב מחשב חדש. העניין העיקרי שלי הוא בציור דו מימד ולרוב אני משתמש בפוטושופ ופיינטר. למרות שרוב הסיכויים שאני לא אבחר במסלול תלת מימד, אני אהיה מעוניין ללמוד תוכנות תלת בעצמי ורציתי מערכת שיוכלו לפעול עליה ברמה בסיסית+ אחרי חיפושים רבים וקראית עשרות ביקורות זה המפרט שהגעתי אליו: (הלינקים ל"ניו אגג" כייש שם הרבה ביקורות ומצויינים כל הפרטים הטכניים החשובים) מערכת הפעלה: windows 7 64bit מעבד: Intel Core i7 930 לוח אם: GIGABYTE GA-X58A-UD3R כרטיס מסך: PNY VCQFX580-PCIE-PB Quadro FX 580 זיכרון: 2X3gb (6 total) טרם בחרתי יצרן, יש המלצות? כונן קשיח: 2XSAMSUNG …

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים