עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadaviz,

אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by parlov,

אני חושב לקנות נייד של TOSHIBA SATELLITE P200-199 מסך 17" הארדיסק 250 2 גיגה זיכרון פנימי DVD הייתי רוצה חוות על המחשב לפני שאני קונה את המחשב או עם יש לכם להמליץ מחשב דומה אליו באזור אותו מחיר 6000 העיקר שיהיה 17" :yelclap:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מועניין במפרט מחשב ב7k מקסימום 8K אבל עדיף 7!! תודה! מחשב למשחקים כבדים... ללא מסך.. (אלה אם כן ישאר כסף!!!) (ואם אפשר גם להכניס רמקולים סבירים...) העדפה לamd תודה רבה! ;D

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. יש הצעה למחשב נייד DEL דגם INSPIRON 1300 עם: מעבד PENTIUM MOBILE 735, 1.7GHZ מערכת 915GM עם מתאם מסך 900 מובנה זכרון 2 יחידות של 256MB כל אחת (כלומר שני הסלוטים תפוסים). צג 15.4 נראה טוב. כתוב בחוברת PA . האם הכוונה שזה לוח PA ולא TN ?. לא יודע אם זה אמיתי, אבל נראה טוב. כונן אופטי DVD צורב X8 רכיב רשת אלחוטי אינטל 2200 דיסק 60GB המכשיר בן שנה וחצי בערך. נשלח מ DELL בחודש יולי 2006 לפי רישום ה SERVICE TAG שלו. הצורך: קצת מאד שימוש משרדי, קצת אינטרנט לקריאה בעיקר, גיבוי לנייד אחר. דעתכם ומחיר סביר והוגן לשני הצדדים לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by אייל קרן,

שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. ברוכים הבאים לסטיקי "מוצרים מומלצים"! בדיון זה, ניתן לינקים לרכיבי-חומרה איכותיים ומשתלמים במיוחד שמצאנו עבורכם. הודעה ראשית זו מתעדכנת כל חודש באופן קבוע וגם כאשר מצאנו מבצע על רכיב ששווה להזכירו כאן. אנא עדכנו אותנו במידה ומוצר מומלץ יורד מהמלאי או לחלופין אחד עולה במחיר דומה במקום אחר. אם מצאתם משהו מעניין ברשת- עדכנו אותנו בדיון זה ובמידה וזה אכן יהיה משתלם- נשים פה, בהודעה הראשית. חילקנו את החומרה לקטגוריות כדי שיהיה נוח יותר. עדכון אחרון בוצע ב: 23.02.14. כרטיסי מסך: HD5670 1GB DDR5 ב- 273 שקלים. אחלה כרטיס למחשבים תקציביים לעורכים גראפיים הזקוקים להאצה קטנה (בעיקר בתוכנות של חבילת אדובי CS6/CC). https://www.tms.co.il/product/8131 HD6750 1GB GDDR5 של נינג'ה…

10. כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eido300,

חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Lilach35,

שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by alonkl,

AMD Athon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box מותאם טוב ל ASUS M2N-E או שזה לשים הרבה מים בצינור קטן (או ההפך)?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד, 13.3'' עם זמן סוללה טוב וביצועים ברמה טובה שמספיקה לאקסלים כבדים של אלפי שורות בלי צורך במשחקים. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה חזק פיזית, אמין מבחינת חומרה ושהשירות יהיה טוב. אני מבקש ממי שמכיר טוב מספיק חוות דעת למותגים שהמליצו לי עליהם - dell; samsung; asus; hp לגבי הפרמטרים העיקריים הבאים: אמינות פיזית ועמידות של המחשב - צירים של המסך, עמידות המסך והמקלדת וכיו' אמינות החומרה - שמירה על רמת תפקוד גבוהה לאורך זמן איכות הסוללות רמת שירות ואחריות של היבואן אני מתכוון להשקיע 4,000 ש"ח - 6,000 ש"ח במחשב אם זה חשוב. תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by MDK,

המחשב החליט לשבוק חיים (או ההרדיסק נדפק או הלוח אני עדיין לא סגור על זה- בכל אופן אי אפשר לפרמט), ועברו יותר מ3 שנים אז אין אחריות. טוב אז כנראה שהגיעה השעה לקנות מחשב חדש : אני צריך לוח אם חדש, הרדיסק חדש, ספק חדש ואולי גם מארז. אה וגם מעבד חדש. אין לי תקציב מוגדר כרגע אבל אשמח לשמוע הצעות. אני לא גיימר, השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה (ואולי פוטושופ) אה ומה יותר טוב - הכרטיס קןל של NFORCE 3 / 4 או מה שיש לי - GAME THEATER XP 6.1?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  16. מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by avive,

השאלה בכותרת, אני נוהג לשים את המחשב במצב שינה להכניס אותו לתיק ולנוע איתו, יכול להיות שיגרם נזק כלשהו לכונן הקשיח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by matan100,

אני ממש לא יודע מזה OC - תסבירו לי בבקשה שאני יבין תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה????

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  21. אני שוקל להזמין לפטופ מטייוואן (יש אותו רק שם) וכתוב שם שמצורף בקופסא טופס "Factory Warranty". קראתי קצת וזה אומר שהחברה של הלפטופ (במקרה הזה אייסר) צריכה לתת לי אחריות בסיסית כלשהי (?). האם זה אומר שהמשווק של אייסר בארץ יהיה חייב לתת לי את האחריות הזאת אם אני אראה לו את הטופס?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. ההודעה היא מה טוב יותר בין 2 המפרטים הללו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by imsnoop,

שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. המפרט: SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400 s754 f1600 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A21 9600xt 256 mb saphire ( לא היה להם שום דגם אחר של 9600xt אז הורדתי אותם במחיר) סה"כ 5400 בסופו של דבר ירדתי לכרטיס זכרון אחד משום שגם ככה הלוח לא תומך בdual ועל מסך אני כנראה אלך על lg730 עם הdvi עולה 2200 בערך אה ועוד משהו התברר לי שה3400 בכל מקום שביררתי בארץ הוא 512k ולא 1024 וכל ההשוואות שעשיתי הם על ה1024 מקווה שהשינוי לא יהיה משמעותי דרסטית :

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.