ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רוצה לשדרג מחשב גימינג וצפיה בסרטים צריך לוח .מעבד זכרונות (16 גיגה מינימום) וכרטיס מסך וקירור טוב למעבד. יש לי Monitor Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) [25" AH-IPS LCD] (9X2VY61I20HL) ct500m Drive Samsung SSD 840 EVO 250GB (250 GB, SATA-III)+mcron ספק -corsair rm 650x מארז -cm690 Disk Drive WDC WD30EFRX-68EUZN0 (3 TB, 5400 RPM, SATA-III) תקציב בסביבות 4000 שקל אפשר לחרוג עד + 500 תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשבים שמתאימים לעבודה שבה מה שנדרש הוא להציג מצגות בעזרת מקרן (ולכן חיבור HDMI הוא הכרחי) וצריך שהמחשב יעלה במהירות גבוהה (משהו כמו חמש עשרה שניות), ויש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף מבחינת מחיר ועלות תועלת לטווח הרחוק? מחשב חדש או מחודש? בהנחה גם שהמחודשים הם לא בדיוק אותו דגם... 2. האם צריך בכלל מעבדים מהדגמים מסוג i3 i5 וכו' או שזה סתם אובר קיל? 3. אם עדיף מחשב חדש, האם הייתם מחפשים מחשב עם 4GB RAM או 8GB? 4. מאיפה עדיף לקנות מחשבים חדשים? מהארץ או מח"ול? זהו לבינתיים, מקווה שיהיו פה אנשים נחמדים באמצע הדרך ושיתנו לי עצה טובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים סרטים בעתיד לתוכנות גרפיקה ועיצוב קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP /…
-
- 24 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500,ניתן לחרוג וניתן גם בפחות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל לכלול,כונן SSD לא חייב להיות עם נפח גדול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אשמח להמלצה למחשב נייד לסטודנט עד 2000 שקל. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום 1. תקציב: ללא הגבלה במחיר 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן , וינדוס, ללא גירסה מועדפת 7. מתי מתוכננת קניית המחשב? וחצי שנה הקרובה לכן אם יש מחש שצריך לצאת באופק הוא גם יכול להיכנס לרשימה 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? USB.... 9. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא בשלב הזה יש התלבטות בין ( , ThinkPad X1…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב, ואני מתלבטת במה לבחור מבין שניהם: Lenovo IdeaPad 530S: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..5269..214..2185..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=49996&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= או Lenovo IdeaPad 330S https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..5281..214..2185..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58754&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. הלוח אם במחשב גיימינג הקודם שלי הלך ואני צריך לקנות חלקים חדשים. התקציב הוא 4000-4500 ואני רוצה חלקים שמתאימים לגיימינג הכי טובים שאפשר עם התקציב הזה אני מצפה למחשב שיחזיק ל7-8 שנים. כרטיס מסך RX570 4GB (הכרטיס מסך יוחלף בהמשך) וספק Corsair cx600 600w יש לי כבר אחסון כל מה שצריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות, קירור למעבד ומארז אשמח לעצות מה הכי כדאי ושווה לקנות. לא מעוניין בAMD
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע רוצה לדעת מה הטווח מחירים ואיזה מומלצים ככה שאין תקצוב מסויים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? פחות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא נראה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה מחשב שקיים ב KSP הוספתי כמה שדרוגים https://ksp.co.il/t/T1a8eT היית משנים משהו? מוסיפים? מורידים? אני רוצה את זה לגיימינג ברמה סבירה ב 1080P ולשימוש כללי, אני צריך SSD רק בשביל לשים עליו Windows
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם רמקולים קטנים בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה, ויגיע מורכב.. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 , חריגה קטנה של עד 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג קל . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעז"ה אתחיל ללמוד הנדסת חשמל בטכניון בסמסטר הקרוב ולכן אני צריך מחשב נייד חדש. לאחר שיטוט קל ברשת, משכו את עיניי דגמים אלו: 1. https://ksp.co.il/?uin=48436&select=.268..271..159..214. 2. https://ksp.co.il/?uin=56176&select=.268..271..132..214..462. 3. https://ksp.co.il/?uin=62190&select=.268..271..1358..214. 4. https://ksp.co.il/?uin=68827&select=.268..271..1358..214. אשמח לדעת האם יש עדיפות מסויומת לאחד מהם או שהם פחות או יותר דגמים מקבילים של החברות השונות. בנוסף, אני מתחיל במסלול הנדסת חשמל אך יכול להיות שבהמשך אעבור למסלול הנדסת מחשבים כך שהמחשב יצטרך להתמודד עם כתיבת קוד יותר רצינית. בנוסף אשמח לדעת…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קליל, Strarcraft, לעיתים נדירות אולי BF5 או שוטר אחר), ועבודה משרדית קלאסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, מהיכירות שלי - מארז של Antec (אלו של ה ₪180) זה מעולה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות בבית, לגלישה באינטרנט, וללימודים. אני מתלבטת בין 2 סוגים: או Lenovo Idealpad 530S או HP Pavilion 15. הנה 2 הקישורים: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2183..2639..5706.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=48170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528..211..5703.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח לעזרה, תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-