ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות. אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה. כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות. כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי? תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד עד 1000$ בארה"ב. הצרכים שלו הם: אינטרנט אלחוטי גרפיקה ברמה נמוכה החבר עובד ברכיבה טיפולית ומתעסק הרבה אם האינטרנט וסימולציות של הטיפול זה די כבד אז להתחשב בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרגע לפטופ לצורכי זום, דפדפן, וקצת אופיס, ולכן מחפש משהו בתקציב זול עד 1500 ש'ח +-, בדקתי אופציות רלוונטיות בארץ ולא מצאתי משהו אטרקטיבי. חיפשתי קצת באמזון ומצאתי מחשב של אסייר(מצרף קישור) עם אחלה תגובות. העיסקה כוללת שילוח מגיעה ל1700 ש'ח. https://www.amazon.com/dp/B07RF1XD36/?tag=bestviewsre0e-20 . לא מבין גדול במחשבים ולכן אשמח לחוות דעת האם האופציה הזאת סבירה וכמובן שאשמח לאלטרנטיבות אחרות, חשוב לי בעיקר מחשב שיעבוד מהר לצרכים הבסיסיים. הגודל לא משנה- החל מ13.3 אינץ. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין במחשבים לבן 15 ובן 12 שיתאים גם למשחקי הרשת שהם משחקים בגילאים אלה כמו:רובלקוס ומשחק כמו wwarthounder. איפה קונים היום מחשבים במחיר טוב ביחס למפרט?איזה מפרט יתאים לשניהם ככה שיחזיק להם שנים רבות ויהיה להם גם אחריות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11583 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12947 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x2GB Corsair Dominator-GT Dual Channel CL8 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10440 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 צורבי DVD: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט עד 10000 ש"ח, תודה. עוד כמה דברים לצורך העניין, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, שהמערכת תהיה מבוססת מעבד אינטל, וגם לוח אם תומך RDRAM כי אני צריך לקבל מארה"ב זיכרון של --- Samsung 1gb 2 x 512mb Rambus RDRAM 1066 Mhz ECC ועוד דבר שרציתי לציין את רוב החלקים בעיקרון מביאים לי משם וידוע לי שיש דברים טובים יותר שעדיין לא הגיעו לארץ, אז קחו גם את זה בחשבון. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור,
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני זקוק למפרט בשביל חבר מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, וצרכי גיימר לא כבד במיוחד - מחשב שיריץ משחקי RPG (למשל אובליביון) ואסטרטגיה, בצורה טובה (שיסחוב אותם על רזולוציה של מסך ה- 19" שלו) לא צריך מסך מקלדת וציוד היקפי צריך: מארז+ספק, מעבד, לוח, זכרון וכ.מסך. צורב, והרדיסק 250GB (אפשר לרדת בכיף גם ל-160GB אם יש חסכון על חשבון הרכיבים החשובים יותר) אם אפשר מבוסס אינטל עם 2GB זכרון - מה טוב. אם לא - אין בעיה גם עם AMD. אשמח להצעות שלכם תודה,
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לשימושים שציינתי בכותרת, בתקציב של 3-3.5 K (אם אני בכלל לא בכיוון לא להתבייש להגיד ) שגודל המסך יהיה 15", משקל לא חשוב (כמובן לא כבד מדי), יציאת DVI/HDMI, שאורך הסוללה יהיה טוב, ו..זהו אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב, רק סרטי HD כנראה 720P, לגלוש באינטרנט ולהשתמש באופיס. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול שישמש אותי בעיקר להתחברות מרחוק למחשב של העבודה ומידי פעם לכתיבת מסמכים וצפייה בנטפליקס ודומיו. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר בבית לחשמל + כבל רשת + מסך\מקלדת\עכבר חיצוניים + אוזניות. לפני שנים חיבור קבוע לחשמל היה פוגע באורך החיים של הסוללה. אם זה עדיין המצב, אולי עדיף מחשב עם סוללה שניתן לנתק כדי לא לפגוע בה? מוכרים עדיין כאלה? דרישות נוספות: עדיף כניסת RJ45 (מעדיף להמנע ממתאם שמוריד את קצב העברת המידע) עדיף 3 כניסות USB מהסוג הישן - לחיבור מקלדת\עכבר\אוזניות (מעדיף להמנע משימוש ב USB HUB) להבנתי mini pc לא יהיה זול משמעותית עבור דרישות אלה, נכון? עוד נקודה, מעדיף לקנות מ KSP אם אין הפרש מחיר…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב : משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS WATCH DOGS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : מסך 24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כונן סידי רום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייח לאחיינים שלי. עדיפות למחשב מיני. האם ניתן לרכוש מחשב מיני ללא SSD ולהתקין אותו אח"כ? (שימוש ב-SSD ממחשב קיים). מנסה לתזמן את הרכישה לבלאק פריידי או לסייבר מאנדיי. אם עדיף להזמין מאמזון - אשמח שתציינו זו. תודה מראש על עצתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - 1700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD של 250 …
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם ! אני מקווה שאני מפנה את הבעיה לפורום הנכון.. במידה ולא אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאן שצריך יש לי מחשב נייד Compaq CQ61 הוא הגיע עם וינדוס ויסטה - מקורי מיד לאחר הפעלה ראשונית יצרתי לבקשת הודעה שהופיעה לי במחשב דיסקים של גיבוי ראשוני של המחשב לפני 3 שבועות רכשתי וינדוס 7 מקורי דרך HP - גרסת עדכון מויסטה ל - 7 וזה הגיע בשני דיסקים שבוע שעבר ניסיתי להדליק את המחשב וצצה לי ההודעה הבאה : "widows failid to start a recent hardware or software change might be the cause" למרות שערב לפני השתמשתי במחשב בצורה רגילה ולא היה שום דבר חריג בכל אופן בהמשך להודעה הזו ניצבות בפני שתי אפשרויות : 1/ launch startup repair (recomended) 2/ start windows normally לא משנה מה אני בוח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למביני עניין בלבד , אני צריך עזרה ל - מפרט מחשב או דרישות מדוייקות (לא דרך אתר התוכנות) למחושב שיריץ --CUBASE ו PREMIIERE חלק. הכוון הוא : I7 , I5 בדור 12 16GB RAM NVME , SSD של 1 טרה איזה לוח אם מתאים ואיזה כרטיס מסך מתאים וספק כמובן אין כרגע הגבלה לתקציב אבל לא להשתגע במחיר. תודה לעוזרים.
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעונייין לבנות מחשב בין 12 ל- 16 אלף ש"ח יש לי כרגע רעיון לבסיס תרגישו חופשי להציע רעיונות הרכבה על הבסיס שאני חשבתי עליו או דברים טריים לחלוטין. מדובר במפרט ללא מסך. כרגע זה מה יש: 1. ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI (לא נעול על הלוח אם אבל כן צריך לפחות 6 סאטא ועדיף SLI) 2. 2xRaptor 36gb 10krpm(Mirrored) 3x HDD 500gb (Raid5) 7200rpm 3. ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe (אני יחכה ל R600 מ2 סיבות 1. המחיר ירד 2. אולי אני יוותר על SLI ויקח את ה R600) 4. Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb (קיימת אפשרות שאני יקח E6600 בסופו של דבר כדי לקצץ מחיר) 5. 2Gbit KIT DDR2 800 (אני עדיין מחפש זכרונות כנראה יהיה 2gb עדיך איזה שהוא value pack ולא performance …
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤374 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤309 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤524 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450V…
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס זיכרון במחשב הנייד שלי מסוג דל XPS1210 אשמח לשמוע את דעתכם ואיזה זיכרון עדיף (מדובר על סטיק של 2 ג'יגה) http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-kingmax-sodimm-2gb-ddr2-667-pc5300--pKSCE8-SD2-2G667 http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-sodimm-kingston-valueram-2gb-ddr2-667mhz-cl5--pKVR667D2S52G http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-corsair-2gb-ddr2-667-non-ecc--pVS2GSDS667D2 המחירים בליי בגלל שאני קונה את הכרטיס ברומניה מהחנות שבקישורים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי שהאחריות לא ניתנת ע"י היבואן הרישמי ולא מצויין באתר מי נותן האחריות אלה נכתב שבחשבונית יכתב מי נותן האחריות. יש למישהו פה נסיון עם קנייה מהם או במישוש אחריות? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
דרישות מינימום: מעבד Core 2 Duo לכל הפחות 1GB זיכרון כונן קשיח: 80 לפחות וכרטיס מסך טוב (בינוני פלוס) תקציב באזור ה 7K אולי קצת יותר (אבל לא להיסחף ) המליצו לי על מחשבים של לינובו בגדול. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הצרכים הנ"ל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-