ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך להחליף מספר חלקים במחשב תקציב - 9000 ש"ח אני צריך לוח , מעבד , זיכרונות , כרטיס מסך, הנה מה שחשבתי עליו : לוח : MSI K8N Neo4 Platinum מעבד:AMD Athlon 64 X2 4400+ / 2.2 GHz processor L2 2 MB כרטיס מסך: MSI NX7800GTX-VT2D256E זיכרון: KingSton 512MB x 2 = 1024 400MHz DDR CL2.5 הזיכרונות לא נראים לי משהו אני לא יודע, אני פתוח להצעות ושינויים תודה מראש על העזרה !
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מ…
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה למפרט מחשב בסיביבות ה 1900 שקל (20 שקל או 100 פה לשם לא מזיז) אז ככה אני צריך שזה יהיה מחשב יחסית חזק וטוב שיריץ בעתיד בעב"זה VISTA ומשחקים טובים ללא בעיות ראשית: לא צריך שיהיה הרד דיסק כי לא מזמן קניתי הרד דיסק חדש 80 גי'גה ומסך LCD לענין הזכרון שיהיה במחשב אני כנראה יקנה מ EBAY אני רוצה לקנות זכרון DDR2 667 לכן צריך לוח תומך לזכרון הזה(מי שממליץ ללכת על 800 שיפרט בבקשה למה ....=]) עכשיו אני מאמין שרבים יסכימו איתי ויהיה כדאי ללכת על AMD אבל אשמח ללכת אולי גם על INTEL עכשיו בעקרון הרכיבים העקריים שצריך המחשב זה: BOARD-לוח PCU-מעבד זכרון(אני קונה בנפרד) הרד דיסק(יש בנמצא) כרטיס מסך חזק!! ומארז כמובן..ואולי ציוד הקיפי..כמו עכבר ומקלדת(אפשר אלחוטי …
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול בו רציתי לקנות מחדש חדש וקבלתי מכם המלצה. עקב מספר בעיות בסופו של דבר המחשב לא נקנה, וכעת אני שוב רוצה לקנות אותו. כפי שאני יודע בעולם המחשבים כל הזמן יוצאים חלקים חדשים, מחירים של חלקים משתנים וכו', אז אני מעתיק לפה את הדרישות שלי ואת המפרט שהצעתם לי דאז, ואשמח אם תעשו שיפורים רלוונטיים. אני אוכל לענות על שאלות היום, כאשר מחר אני חוזר לצבא ואשוב ביום רביעי לענות על שאלות נוספות, בציפייה לסגור את העסקה עד יום שבת הבא. תודה רבה מראש לעוזרים. התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפ…
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הדרישות בכותרת חוץ מזה-שיהיה AMD שיהיה בו דיסק קשיח גדול (160 ג'יגה לפחות) ו-SATA כמובן כרטיס מסך, לא צריך יותר מ-6600GT, מאמין שיספיק לו מעל ומעבר ומסך דק איכותי 17 אינץ' של LG/MAG/BENQ, לא משנה-העיקר שיהיה טוב
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
עריכה: הפוסט קוצר ותוקן לבקשת Roy.T אני רוצה חוות דעת על המפרט שבניתי. הינה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא צריך פחות מ5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתכוון להשתמש בו להמון דברים: משחקים (משחקים שיהיו על איכות גבוהה, ושמשחקים חדשים יעבדו גם בשנים הבאות), עריכה גראפית, עריכת סרטונים, שימוש כללי יום-יומי שיהיה חזק ומהיר. בקיצור, אני רוצה שכל החלקים שלו יהיו חזקים, אני נמצא עליו הרבה שעות ביום ומתעסק בהמון דברים, אין לי איזה משהו אחד שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה שנים ללא פירמוט, החלטתי לפרמט את הנייד של אחי compaq presario v4109ap. אחרי שראיתי שהוא שכח את דיסק הדרייברים בדירה שלו, ניגשתי לדף המוצר באתר של hp/compaq, הורדתי את הדרייברים וניגשתי למשימה. הכל עבר חלק, עד שניגשתי למנהל ההתקנים וראיתי את סימן הקריאה הארור ליד בקר וידאו וליד בקר מסך (VGA). חיפשתי שוב, אולי לא התקנתי דרייבר מסויים אך לשווא ואז גם שמתי לב שאין בכלל את הדרייבר לכרטיס המסך בדף המוצר! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1100249〈=en אני אולי מתבלבל ואחד מהם הוא גם של כרטיס המסך?? אם לא, איפה אני מוצא את הדרייבר? ועוד משהו, אני גם לא מוצא בשום מקום את המפרט של המחשב... ושוב, גם לא בדף המוצר…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמפרטו הוא amd xp 1700 msi nforce k7n420 sdram 256 mb צורב של plextor 48*24*48 cd lg *52 זה פלוס מינוס המפרט הבעיה היא שהלוח מתחיל לעשות בעיות חמורות {לעיתים דחופות הוא לא מאתחל את המחשב בכלל והחשב לא עולה הכוונה שהביוס לא מתחיל אפילו לספור את הזיכרון בהתחלה} השאלה היא כאן האם כדי לשדרג את המחשב עכשיו ואם כן למה או רק להחליף את הלוח כרגע למשהוא פשוט ולחכות שהלוחות החדשיים שתומכיים במעבדיים החדשים של AMD יצאו ואז רק לקנות גם מעבד וגם לוח טוב מה המלצתכם ?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר. אין סכום קבוע לתקציב, אבל עדיף המינימום האפשרי. השימוש במחשב יהיה ללימודים (מספרים על דיסק) וישומי אופיס. (בעתיד אולי אינטרנט) בבקשה הוסיפו לינקים לחנות שממנה המפרט או את השם שלה.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤632 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤371 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤401 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤412 ואני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך בסביבוב 500-600 שקל תודה.
-
- 19 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הי חברים, לצערי הלך לי הלוח אם והמעבד יחסית ישן ואני מחפש לשדרג למחשב קצת יותר עוצמתי זה מה שיש לי כרגע לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB חשבתי להביא את זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 240M 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DP, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsai…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכבים העלה בשביל מכונת ביצועים. Asus P4S800D -e Deluxe SIS 655TX 703 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,164 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit 1,082 ש"ח Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 1,395 ש"ח סה"כ 4,343 ש"ח תגידו מה דעתכם. כל מה שמסביב כגון מסך הארד וכדומה לא חשוב. כבר יש לי אותם.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז אני הולך לקנות מחשב... וצימצמתי את האפשרויות שלי לשני מפרטים... כיון שאני קצר בכסף כרגע התוכנית שלי היא לקנות כרגע מחשב בסיסי.. עם לוח עם בעל SLI ובעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות: הנה המיפרטים: לוח אם: gigabyte GA-K8N PRO SLI http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro-SLI.htm מעבד:AMD K8 64BIT 512K +3500 זיכרונות: 2XDDR 512MB 400 של MAJOR מאיץ גרפי: PCX6600GT - NX66T128VP-oem היצרן הוא gigabyte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm כרטיס קול: 24bit LIVE 7.1 CREATIVE / retail LG DVD X 16+CDRW 52X32X52 :combo drive הכל במארז נחמד של ATX2 סך הכל: 3996.5 ש"ח. המפרט השני הוא: לוח אם: (gigabyte GA-8N SLI PRO (…
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המפרט הבא: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 1 ¤ 1100 ASUS Sli-Premuim WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 עכשיו שני דברים שמטרידים אותי הם: 1. זכרון פנימי - עד 1500 ש"ח. אני לא מבין גדול בנושא (מן הסתם בגלל זה אני פונה אליכם), אבל משום מה אני חם על Geil. יש זכרונות כל כך מגוונים שאני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי מתאים ללוח אם + מעבד הנוכחיים. לפי המאמר על לוח האם הבנתי שרצוי שאני אשלב איתו זכרונות מסוג TCCD (כי אינם צורכים מתחים גבוהים). חוץ מזה ישנ…
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך עוד מחשב לעבודה משרדית פשוטה. אם כבר אז חשבתי קצת להנות ממנו ולעשות OC. אני מעדיף כרטיס מסך משולב. חשבתי על AMD 2500+ וולקנו 12 (זה הקולר היחידי שיש במקום שאני קונה - שמעתי שחוץ מהרעש במהירות הגבוהה הוא לא רע). זיכרון: KINGSON 3200 1X512 או 2X256 לוח איפה שאני קונה יש את הלוחות הבאים: AMD 8RGM3I NFORCE2 S/L/V EPOX AMD 7N400-L Lan agp8 D.Chnl GIGABYTE (בלי כרטיס מסך) AMD A7V8X+V+Lan+S ata133 agp8 ASUS AMD K7S8XE+ S/L SATA ASROCK (בלי כרטיס מסך ושונא את SIS) AMD K7S41GX Vga/S/L ASROCK כל הלוחות הם פחות או יותר באותו המחיר א) על איזה מהלוחות הייתם ממליצים ל OC? ב) עד איפה ניתן להגיע עם ה OC? ג) האם זה ישנה אם ארד מהקינגטון להיונדאי\מיקרון? ד) יש עוד שני לוחות יקרי…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום הציעו לי לקנות ב-1500 ש"ח מחשב אמנם היה בשימוש אבל ראיתי אותו הוא ממש כמו חדש... 1- האם זה שווה את ה-1500 שקל? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591869 2- מה האפשרויות שידרוג שלו? 3- כמה בערך עולה שידרוג למחשב נורמאלי... אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט.רציתי משחקים אבל הבנתי שיש למחשבים ניידים קצת בעיה עם זה... תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (לא כולל מעבד, מסך וציוד היקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ספורט ותלת מימד חשוב שיתאים למשחקים חדשים בעלי דרישות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר את המחשב הזה? אני בדרך לקנייה וחשבתי אולי מישהו יכול לומר לי מה דעתו על המפרט. תודה 0 CPU Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device 8xDVD+/-RW Drive - N-Series Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound High Definition Audio 2.0 Wireless Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module External …
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-