ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט למשחקים (כבדים, קלים, מה שבא ^.^ כל שבועיים אני משחק במשהו אחר), פוטושופ מדי פעם, אופיס, סרטים אין צורך בציוד היקפי\צורב וכו'.. ויהיה OC, אבל לא משהו רציני :] זהו בערך :}
-
- 17 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני וחבר מעוניינים לקנות מחשב כי שלנו כבר זקנים רצח... אני מעוניין לקנות מחשב שלם (הרכבתי חלק מהמפרט - צריך חוות דעת אם החלקים שווים משהו) ב-11K וחבר רוצה לקנות רק רכיבי ליבה בשביל לשדרג את הנוכחי שלו בערך ב-4K עכשיו אלה החלקים שאני חושב שכדאי לי למחשב שלי מזכיר - משחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים בלי שדרוג נראה לעין ויתבצע OC בינוני-גבוה. כנ"ל למחשב השני. מחשב 11K: Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra 120 EXTREME ASUS Rampage Extreme Readon HD4870X2 ואני מעוניין במסך 24 שינצל את כח העיבוד של המחשב הזה. מה אתם אומרים על המסך הבא Benq 241WZ את כל שאר החלקים אני צריך שתעזרו לי להשלים... זכרונות מקלדת עכבר מסך כוננים מארז וספק תזכירו לי אם שכחתי משהו…
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, מיועד לאישה בת כ-75 שמעולם לא התנסתה או נגעה במחשב \ טלפון חכם או כל פיסת טכנולוגיה מעבר לרכב ידני ושלט של טלויזיה. השימושים פשוטים: אינטרנט סרטים ומוזיקה, שיחות וידאו בסקייפ עם נכדים וכד'. הראיה לא משהו, אז מסך איכותי וקריא יהיה הכרחי אבל אין לי מושג לאיזה גודל לכוון. אולי אפילו עדיף טאבלט? אם מי מכם נתקל בנסיבות דומות - אשמח לכל עצה טיפה והמלצה לדגמים שנראים לכם מתאימים לנסיבות. תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 (500X12) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל צריך להצדיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . חשוב single core performance אז כנראה intel בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield 3- הורג את הכרטיס מסך - dwarf fortress - הורג את המעבד - אני אוהב הרבה סוגים של משחקים אבל לא חובב גדול של FPS יש משחקים עם זמני טעינה כמו X3TC אז SSD רצוי -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות. עקרונית השימושים היחידים שלי במחשב זה שימושים משרדיים יותר אבל במחשב עצמו יהיו הרבה שירים. צריך מחשב שיחזיק הרבה שירים , תוכנות וכל שאר הדברים זה שימושים סטנדרטים -משרדים. מעבד Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz לוח אם לוח מותג Asus דגם P5KPL-CM צ'יפסט G31 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Hitachi 250GB SATA II 7200RPM זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך כלול: Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB כונן אופטי / קורא כרטיסי זיכרון צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD מה דעתכם? תודה
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
להלן המפרטים במחיר של 1200 דולר: דל: PROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Service Plan edit Dell Recommends MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz edit HD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP edit HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) edit INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit My Accessories OFFICE SOFTWARE No Microsoft Office edit SECURITY SOFTWARE McAfee S…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב בסיסי וטוב, עיקר העבודה היא בפוטושופ, אופיס ואינטרנט. בנוסף אני חושב להעביר רכיבים טובים מהמחשב הישן לחדש כמו: צורב DVD,זכרון הארדיסק 40G, כונן 1.44, מקלדת+עכבר, מודם.על מנת לחסוך בעלויות האם זה כדאי? אני מצרף לקניה מסך SAMSUNG 932B עפ"י המלצות האתר (לא בתקציב) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה הוא שווה מעבד: אינטל q9550 core 2 quad 12mb 2.8ghz לוח אם: גיגה בייט ga-ep43-ud3l (כרטיס קול 7.1, כרטיס רשת 1g) זכרונות: geil 2gb ddr2 800mhz X2 כרטיס מסך: SAPPHIRE ati radeon HD5770 1G gddr5 דיסק קשיח: Westran Digital 500GB Sata 2 32MB גרסה ירוקה ספק כח: SEASONIC M S12II-620 620W צורב:LG DVDX22 DL GH22NS מארז:Antec 300 האחריות נגמרה ב-26.1.2013 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
השימוש הוא רק לשירים , אינטרנט , וצריבות אין שום דרישות כגון משחקים או תוכנות מסויימות וגם לא הרעש .... גם ללא ציוד הקפי ,רק מסך ולא משנה ממש הגודל דגם מחשב: i1a מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
6000 שקל, כולל מסך LCD, מיועד לנערים (גיל 17-19) משחקי מחשב(סטייל HEROES 5) ואינטרנט... האם אפשר לקבל הצעה ? תודה!
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, הורכב לי מפרט למחשב כללי, שיריץ משחקים סבבה, נטייה לגרפיקה לא מקצועית כרגע, אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הזה. מארז APEX RAIDMAX ספק כח 3Y IPS550AQ3 550W 12CM POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHZ 8MB CORSE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד 1156\1366 VENDETTA HEAT-PIPE OCZ זכרון JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHZ פעמיים דיסק קשיח פנימי 1TERAA SATA2 7200 32MB SEAGATE צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת LAN 1G מובנה בלוח אם מסך LG W2253TQ ביחד עם מקלדת, עכבר 5 כפתורים פרו גיים משהו ורמקולים שנראים חמוד. מה דעתכם על המפרט? שווה 6100 ביחד עם חלונות 7 64BIT ואנטיוירוס נורטון…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אשמח אם תעזרו לי בהמלצתכם על מחשב נייד - שמיועד למשחקים. הצורך במחשב נייד דוקא ולא ברגיל נובע מהצורך של שימוש המחשב עבור ילד נכה שהמחשב עבורו היא גם ה"מחברת" שלו לבית הספר (הוא יכול להקליד אך לא לאחוז עט). בנוסף הוא משחק משחקים כמו ספיידר מן, שר הטבעות, הארי פוטר וכד',. מדובר על סכום של 5000 - 6000 שקל. המון תודה על כל עזרה גלי
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למשחקים עד 4K שכולל בתוכו HD4870 מחשב חזק למשחקים ללא HD יש לי 260 גיגה לעניין
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי במחשב הוא מסחר בבורסה שזה דורש מספר רב יחסית של תוכנות הפועלות במקביל, שימושי המשנה הם מוזיקה, סרטים (בHD מלא) ומשחקים מידי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 המסך הוא 24" DELL U2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לא ברמה גבוהה. * גודל המסך 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * כונן אופטי? רצוי * חברה מועדפת dell/asus אבל רק מרשמים טובים * עדיפות לאחריות 3 שנים אם זה ריאלי במסגרת התקציב תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - *ללא מגע
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 עם סיבות טובות מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ועיבוד תמונות (דו-מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום - עיבוד של תמונות בגודל RAW של 20מגה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-