עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS¤ 398 מעבד :AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX¤ 329 לוח אם :GIGABYTE GA-MA69G-S3H¤ 342 ספק כוח :SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM¤ 340 מארז :COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU¤ 232 זיכרון :G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ¤ 362 כרטיס מסך :SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL¤ 1459 איך זה בתור מפרט? המעבד לא יגביל ? ואם כן, אפשר לעשות לו OC שיפתור את צוואר הבקבוק ?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  2. היי. החלטתי לשדרג (היתה התלבטות אם לקנות חדש, אבל נאלצתי לרדת מזה בשלב הזה) מצב מפרט המחשב הקיים. הצרכים שלי - תוכנות תלת מימד - סולידוורקס (לא הרכבות גדולות ומורכבות במיוחד), וסטודיו מקס (מס' פוליגונים ממוצע, ורינדורים) תוכנות גרפיות - תוכנות אדובי - פוטושופ, פרימייר, אילוסטרטור תכנות - unity חשבתי לשרדג זכרון וכרטיס מסך, אבל לא יודעת מה עובד עם מה ואם המעבד מאפשר את זה וכולי.. בקיצור - אשמח להמלצות. תודה!!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by Kay.,

בחרתי לקנות את הנייד הזה: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6153&catid= וממה שראיתי נייד נייד מציעים אותו בהכי זול. החנות הקבועה של המשפחה זה KSP, לא קניתי אף פעם במקום אחר. אז רציתי לשאול אם מישהו קנה בנייד נייד וכמה אמינים הם.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by kaminari123,

המפרט מצורף בקובץ תמונה, דעות.הצעות שיפור וחיסכון יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  6. שלום אנשים, אני מחפש להחליף את המחשב הזקן שלי ורוצה משהו שיכול להריץ את המשחקים החדשים בFULLHD 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCH DOGS, NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  7. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים שלי הם גיימינג וקידודים פה ושם, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה 1920X1080, האם המחשב הזה יריץ את כל המשחקים הכבדים שיש היום? שמתי ספק כזה כי ככל הנראה אני ילך לשדרג את המחשב בעוד כחצי שנה-שנה, עכשיו אני רוצה שתגידו לי איך הוא. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.s…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Hellcat,

Prossesor: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE Motherboard: ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II Memory: 1024MB DDR-RAM (512MB*2) Storage:WD 160GB 7200RPM 8Mb Buffer SATA II Maxtor 40GB IDE 7200MB (for storage) Graphics Card: Sapphire Radeon X800GTO² Limited Edition 256MB 256Bit 16 PipeLines DVD Burner: LG GSA-4120B Floppy etc. Power Supplier: Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Case: ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server Mouse: Logitech MX1000 Around 9 Fans זה המפרט שלי. מה אתם חושבים עליו? אני בדרך כלל משחק משחקי מחשב או עושה עבודות גרפיות...

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  9. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, חיבור כרטיס מסך לטלוויזיה וצפייה בסרטים וכו') * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) את המחשב רציתי לקנות לפני מספר חודשים אך למען האמת העדפתי לחכות על מנת לרכוש כרטיס DirectX10. חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים) ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי לי לבחור בE4300 במקום מעבד מסדרת ה6000. נקודה נוספת: אוברקלוקינג לא בא בחשבון הערה: התקציב שלי באמת …

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? שימוש פשוט באופיס, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, HDD …

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אהלן חברה. יום הולדת 30 ממש מעבר לפינה וזה זמן מצויין לשידרוג קל. המפרט הנוכחי הוא כזה: i7 950 @ 4Ghz (Watercooled) Asus P6X58D Premium Corsair GS 800w 12GB G.Skill RipJaw DDR3 1600hz SSD OCZ Agility 3 120GB WD 1TB 64mb SATA III Sapphire HD 7970 + EK Block Creative Titanium 7.1 Dell U2713HM 1440p Corsair K60 Logitech G9x CoolerMaster HAF X התקציב הוא בסביבות ה 1300 שח לשדרוג. השימוש הוא כמובן משחקים בעיקר. חשבתי על הוספה של כרטיס מסך שני כדי לתמוך יותר טוב ב 1440p, העלות היא בסביבות ה 1000 מה שישאיר עודף. הבעיה היא, שהוא ככל הנראה לא יהיה עם קירור מים, מה שיגרום למערכת להיות יותר רועשת. עוד משהו שחשבתי עליו הוא שידרוג כרטיס קול, למשהו כמו ה Asus ROG Phoebus השאלה היא הא…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by dorratz,

שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by helpd,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבנית מפרט AMD. אני זקוק למחשב טוב, יציב ושקט, שישמש לעבודה ב-Office, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים מדי פעם ומשחקים של ילדים קטנים מאד. אני לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר וכונן CD; אבל זקוק לצורב (LITEON?). בעניין הפונקציות של לוח האם, אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעוניין בארבע, או שש יציאות USB, תמיכה ב-FireWire וכמובן אשמח אם נכנס בתקציב SATA. דבר נוסף, אני רוצה 512 MB זיכרון. עד כמה משמעותי ההבדל בין מודול אחד לשניים? ואם כבר 512, אז ניתן להסתפק בכרטיס מסך OB? בעניין קירור, שוב, כיוון שלא אעשה OC, אני לא זקוק למשהו מפלצתי, אבל מוכן להשקיע בשביל שקט מופתי! התקציב שלי עומד על 3,000 - 3,500 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. רבים מהניידים מגיעים עם הזוועה הנקראת ויסטה. השאלה שלי היא האם, לפחות ברמת העקרון, אפשר לפרמט דיסק קשוח של כל נייד, לפצל אותו איך שרוצים ולהתקין עליו איזה מערכת הפעלה שרוצים, או שחייבים להתקין את זאת הבאה איתו, שעברה התאמה ע"י היצרן?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by IDOnoach,

היי, יש לי מערכת מבוססת I5 2500 ו GTX970 עם מסך FHD של סמסונג PLS בגודל 24' כמובן שכל הכותרים רצים על FHD חלק על הגדרות גבוהות\מקסימליות תהיתי האם כדאי לשדרג מסך ל27 1440? האם מדובר בשדרוג נראה לעין ברזולוציה? האם יש המלצה למוצר טוב במחיר סביר? אחלה יום עדו

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  18. דרוש מפרט למשחקים כבדים, ב6K כולל ציוד הקפי מקלדת, עכבר (אפשר סט אלחוטי של מיקרוסופט) ורמקולים(2.1 - לא חייב משהו מפציץ שתיהיה איכות מספקת), מסך 22". אני אישית מעדיף מTMS.. עוד דבר, אני מעדיף שתביאו מעבד 4 ליבות (+OC) וקירור למעבד חזק, לוח אם עם אפשרות לSLI (כמו Asus P5N-D) ספק עם הספק גבוה בשביל לפתוח אפשרויות שידרוג קלות יותר בעתיד. מארז גדול ומאוורר, עדיף כמה ששקט (אמור להיות באותו החדר עם עוד מחשב..) כונן קשיח של 1TB זיכרון 4GB לא פחות. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. Started by dimster32,

ממה שראיתי אפשר להוציא בתקציב הזה GTX1060, 7700HQ, 16G RAM ו אחסון של טרה + 256 SSD לגבי מסך ראיתי שאפשר להוסיף קצת ולקבל את הרזולוציה היותר גבוהה של 3000X מול 1900 לא זוכר את המספרים. השאלה כמה זה רלוונטי אם הכרטיס מסך הזה לא יביא ביצועים טובים ברזולוציה הזאת במשחקים. ועוד שאלה האם יש אופציה וכדאי לשרדג זכרונות ל32 וכמה זה יעלה.? המלצות על דגמים מסויימים/ייצרנים מועדפים?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שלום, אני זקוק לעזרה במציאת מחשב נייד . מחשב לאינטרנט, סרטים ומשחקים קלים כגון: Warcraft. שיכיל דיוידי, צורב (אפשר רק CDR),כ. רשת (ד"א צריך מודם רגיל?), חיבור אלחוטי לאינטרנט ואם קיים אז FireWire ועדיף מסך גדול 15 אינצ', אם יש TV-OUT אז בכלל טוב... המחשב מיועד לשימוש בחו"ל (הונגריה לצורך העניין) ומומלץ שתהיה לו אחריות בחו"ל. אני לא מתמצא במחשבים ניידים ואודה עבור כל עזרה שהיא (מקווה שזה לא קשה מדי למצוא משהו כזה).

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Eden 6600,

שלום, אני קונה מחשב חדש המיועד בעיקר למשחקים כמו GTA, DOOM, ומשחקי אקשן ופעולה (משחקים עם הרבה תזוזות...). החלטתי שאני קונה מעבד של AMD מסוג Athlon 64 אבל אני מתלבט בין 3000 ל-3200. יש הבדל גדול בין השניים? עוד שאלה אחת בנוגע לכרטיס מסך, איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אני לא חיית משחקים, אבל אני בהחלט רוצה להנות מהם. התקציב הוא עד 900 ש"ח. תודה לכל העוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  23. אהלן, דרושה לי חוות דעת על מפרט מחשב. התקציב הוא עד 4400 גג לא יותר מזה, לא במזומן. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם הVisual Studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. 4GB זיכרון חובה 5.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה ומארז נורמלי. כלומר עבודות גרפיות מאומצות דו ותלת מימד - שהmaya לא תחרוק בכל לחיצה - מבחינת זמן רינדור אין בעיה. כמו עיבוד מוזיקלי - שהcubase שיעבוד בצורה חלקה,ושלא יהיה לטנסי בקבלת מידע ממקלדת שליטה. אין צורך כונן דיסקטים. אין צורך במסך מקלדת עכבר או רמקולים. אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה. יש צורך בצורב (שיתאים לצבע המארז כמובן). יש צורך להתקנה של המחשב במעבדה. מבחנת מעבד - inte…

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  24. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות לאחותי מחשב חדש והתקציב הוא 3500. אחת הדרישות היא להכניס את המסך viewsonic g90f לתוך המפרט. (לא משנה לי הצבע למרות שלמען האמת עדיף לי את השחור וזאת משום שהמארז שלי שחור, הרמקולים שחורים (ATP3) ושער הציוד ההיקפי כהה) זאת משום שהמסך הנ"ל יעבור אלי והLCD הנוכחי שלי (L1750HQ) יעבור אליה משום שאני צריך את הצבעים האמייתים של הCRT ומהירות התגובה של CRT. תודה מראש לכולם ד"א אם למישהו יש הצעה למסך איכותי לגרפיקה אחר שתקציב הנ"ל (של המסך הזה) אז אל תהססו לספר לי יום טוב.

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  25. מצטער מראש אם זה לא המקום,פשוט לא מצאתי פורום מתאים. מגיע לי מז"ט קיבלתי את המחשב החדש,ע"פ המפרט שציינתי פה בתחילת השבוע.והתקנתי אותו עם ווינדוס והכל. 1.בשביל מה יש לי 4 כניסות של sata בפאנל האחורי ? ענו לי חלקית על השאלה הזו.הלוח אם הוא gigabyte ga-965p-dq6 . 2.באתר של ג'יגה בייט כתוב שיש לו 8 כניסות usb ולי יש רק 6. 4 בצד האחורי ועוד 2 מקדימה בצד. (המארז הוא צ'יפטק Mesh-Series CH-01SL-SL-B ) 3.בתוך המחשב אין קרור לדיסק הקשיח,זה משנה ? 4.איך אני יודע אם כל יש לי לכל החומרה את העדכונים האחרונים ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט אבל יש שם הרבה עדכונים לכרטיס מסך וללוח אם שלי ואין לי מושג מה לעשות.כמו כן,אני לא מוצא עדכון קושחה לצורב .Optiarc AD-7170A 5.הוספתי את המאוורר ac Freeze…

• 8 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים