עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אהלן, אני צריך שרת שעליו אוכל להריץ כמה תחנות וירטואליות במקביל או יישומים כבדים כמו בסיסי נתונים גדולים. אני מחפש משהו עם מעבד טוב, המון זיכרון (כי צריך להקצות למכונות הוירטואליות) ודיסק קשיח גדול. כל השאר לא חשוב לי. מה שכן חשוב זה יכולת להחליף קונפיגורציות. אני רוצה פעם אחד שתעבוד בו סביבה של לינוקס ופעם אחת סביבה של מיקרוסופט. איך אתם מציעים לנהל ולעבוד בצורה נוחה? להחזיק כמה דיסקים קשיחים ולחבר בכל פעם מה שאני צריך? או שיש דרך קצת יותר נורמלית? הכי חשוב לי - יחס עלות תועלת הגבוה ביותר. לא מחפש את המילה האחרונה בשום דבר. מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי במונחי MB וMHZ. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  3. המחשב ישמש בעיקר לישומי אינטרנט ועבודה באופיס חשוב שתיהיה את האופצייה להריץ סרטים ולשחק ברמה סבירה(רצוי מאוד שיהיה כרטיס מסך בסיסי וטוב ולא onboard מחורבן) המחשב יעבוד ברשת אלחוטית=חייב כרטיס wireless איכותי כולל מודם adsl מסך LCD בגודל 17" איכותי מאוד (מוכן להשקיע עד 1700שח מסך התקציב) רמקולים כנראה אני ארכוש ATP3 אלא אם כן יש אלטרנטיבות טובות יותר וגם צורב DVD פשוט וטוב אשמח לקבל כמה שיותר הצעות מקצועיות ככה שאני לא יטעה ברכישה תודה רבה מראש ,אלי

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  4. היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2975961 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב נייד פשוט ואני מתלבט בין השניים הבאים : http://www.circuitcity.com/rpsm/oid/136450/originURLEncoded/http%253A%252F%252Fwww.circuitcity.com%252Fccd%252Fcategory.do%253FcatOid%253D-12963%2526N%253D20012961%252B20012963%2526c%253D1/rpem/ccd/productDetail.do#tabs ל: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=333040&pfp=browse&tabtype=pi#moreinfo הם פחות או יותר אותו דבר רק שקשה לי להחליט בין השניים אנא עזרו לי תודה רבה

7. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

8. Started by yedidiaf,

קיבלתי מפרט מחשב AMD דומה מאד למה שהוצג כאן היום. ההבדלים הם: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940. לי הוצע לי 3200 . האם זה משמעותי? לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 1 490 הוצע לי זהה הזכרונות שהציעו לי הם tMS Orginal Dual channel 512MB(2*256) לעומת 400MHz512Mb 400MHz AData 280 1 280 שהוצעו כאן. מה ההבדל וכמה במחיר? הוצע לי כרטיס מסך Gainward Ultra/1440PCX Geforce PCX-6200TC PCI Express x16, 128Mb DDR + Turbo cache technology up 256MB, DVI, TV-Out לעומת כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E 960 1 960 המחשב מיועד גם למשחקים ברמה די טובה.הוצ…

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אם זה הבדל משמעותי עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מאטלב, אוטקד ושאר תוכנות של הנדסה אזרחית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

10. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות לימודים (ולא למשחקים, מלבד אולי משהו ישן יחסית שלא דורש כוח) כמה דרישות ושאלות קונקרטיות: נתחיל בדרישות: 1. עד 3 ק"ג משקל. 2. מסך של 15.4 3. HD של 160 ג'יגה, אם אפשר 250 עדיף. 4. צורב DVD 5. בלוטות' וכרטיס Wireless. ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חשיבות לCore2Duo לעומת DualCore רגיל? אני אריץ MATLAB מדי פעם אז אם יש חשיבות לCure2Duo אני מעדיף אותו. 2. אני מתכנן להתקין Ubuntu על המחשב, האם יש מחשבים שתומכים במערכת הזו יותר טוב? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום לכולם. אני רגע לפני קניית מחשב חדש לעצמי, התקציב שלי הוא לא יותר מ4.5K חריגה של גג גג 100 ש"ח אם ממש יש צורך. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪598 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1187 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX2 ₪126 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS ₪401 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינ…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  12. שאלה[ מתי אמורים לצאת כבר מעבדי AMD החדשים סידרה חדשה תודה

13. יש לי מעבד אינטל פנטיום 630 משמע 3GHZ L2 2MB - פרסקוט. לוח אם ABIT SG-80 SIS661FX S775 AGP8 זיכרון - 256MB DDR1 400 כונן קשיח SATA2 80GB ספק כח גנריק כרטיס מסך GF4 440MX . לא יודע אם להגדיל זיכרון : 1GB 400 - מחיר 250 ש"ח * 2 = 500 ( הרבה ) יחסית לישן . או לקנות לוח אם G31 - מחיר 330 ש"ח + זיכרונות 2GB 800 - מחיר 185 ש"ח * 2 = 700 ש"ח אבל מה עם כרטיס מסך ? אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים בהגדרות נמוכות בינוניות - אני לא גיימר חזק רוב העבודה על המחשב זה משרדי .

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  14. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום אני מנסה להרכיב מפרט סביב 5000 שח למחשב (ללא ציוד היקפי ) לעבודה גרפית מוכן לרכוש באילת מורכב, המחשב לעבודה מקצועית פוטושופ/ איןדזיין/אילוסטרייטור ואמור לשמש מספר שנים קדימה לאור זאת חשבתי לבנות מערכת מסביב לi5 13600 , וrtx3060 בתוספת 16gb ram עם מקום לעוד 16 כונן קשיח ssd 1tb ועדיף כונן נוסף של 1tb מתקשה לבנות מפרט מתאים (לא בטוח איזה לוח אם תומך במעבד, ספקי רכיבים אמינים מארז וספק כח מתאים וכו') אודה לעזרתכם בבניית מפרט מותאם ולהמלצותיכם

16. Started by ninjadude333,

היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מחפש מחשב שישמש לצרכי הדפסה בלבד וככזה קיבלתי את ההצעה הבאה : סלרון 300,זכרון 64 מ"ב SDRAM דיסק 4.3 WD, סידירום, כ. קול ESS, כ. מסך ATI 4 מ"ב, מדפסת HP600 יד שניה, רמקולים. זה במזומן - 850 ש"ח. נראה לי שזה מחיר קצת מופקע אבל מדובר בחנות אמינה מאד שלפחות תהיה לי כתובת אם יהיו בעיות (בלי קשר לעניין האחריות). כמו כן נראה שעדיף לקחת זכרון רגיל נוסף וכנ"ל לכרטיס מסך. על סלרון 300 לא שמעתי בכלל לטוב או לרע. אם אני עושה טעות גדולה אנא האירו את עיני. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bellboy,

שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Msi ex400 מפרט:http://asia.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=653 והסוללה שלו מחזיקה שעתיים בלחץ (כשהמחשב כמעט לא עושה כלום והכרטיס רשת האלחוטי לא פעיל) האם זה נורמלי? האםיש משהו לעשות בעניין? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LV Don,

שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by yapis,

אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב

21. Started by phmu,

אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש מצב לאוברקלוק וחשוב מאוד שיהיה טוב למשחקים מעדיף מעבד אינטל E6400 או E6600 לוח אם שיתמוך בSLI ובשני כרטיסי מסך ספק שלא כלול בא עם המארז (כי הם ג'נריים בדרך כלל) שיהיה כולל מסך LCD טוב (19 אינץ') בלי מקלדת, עכבר ואוזניות דיסק קשיח 2X 250YS מבקש בלי חריגה מהמחיר הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  25. סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3100+ לוח אם: דגם: ECS SIS741GX-M מהירות 333MHz :FSB כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8 2 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 זכרון: נפח: 256MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 המחיר הוא 999 ש"ח המחשב אמור להיות למשרד . לא צריך ביצועים מטורפים, זו הכוונה המחשב מפה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6710507 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.