עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mr. Gordon,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש עד 3000 שקל המחשב הוא בשבילי ואני גיימר דיי כבד. אני מעדיף שהמשחקים החדשים יפעלו על הכי גבוה. רצוי מעבד של אינטל. הוא רוצה 3 גיגה ראם לפחות ללא ציוד היקפי חוץ מעכבר. מקווה שתעזרו לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?- התקציב הוא בערך 5-6k. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- האמת, אני צריך את המחשב לכל מיני מטרות: משחקים (גם כבדים בעתיד), עבודות, סרטים, עריכה בפוטושופ.... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- עדיף המלצה למסך טוב. אבל- במחיר נפרד, שלא קשור למחיר המחשב (5-6k). האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה א…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by dudisrea1,

כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך לעשות זאת... קניתי LAPTOP של LENOVO U550 אבל הבעיה אצלו שבמקום שה-CTRL יהיה בצד שמאל בסוף בסוף... יש את ה-FN, אני רוצה להחליף ביניהם, מישהו יודע כיצד לעזור לי ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by greenvector,

שלום, צריך עזרה לשיפור המפרט הבא, לכל מטרה, כולל משחקים ואוברקלוק, עד 5000 ש"ח. כרגע אני ב- 5062 ורציתי לדעת אם יש מפרט יותר משתלם או שאפשר להוזיל את המפרט בלי לוותר על יותר מידי ביצועים. נעזרתי ב"דיל החודש" ובחלקים מחנויות שונות. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY 1380 שח לוח אם: GIGABYTE GA-X58-UD3R 715 ש"ח כרטיס מסך: INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- 1305 שח זכרונות: Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 פעמיים 354 ספק: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk 408 ש"ח מארז: LANCOOL PC-K56B w/o PSU 344 ש"ח צורב: DVD NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK 98 ש"ח קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 185 ש"ח סה"כ: 5062 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב, מחר אני הולך לקנות מחשב חדש (הגיע הזמן אני חושש ) בניתי איזה מפרט אני חושב שעונה על הצרכים שלי... מבקש חוות דעת בנושא. תודה מראש CASE THERMALTAKE ARMOR + MX 23CM FAN BLACK POWER SUPPLY THERMALTAKE 650Watt 14CM C.Management INTEL EVA COVE DG35EC VGA+L1G+FW 1333Mhz INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK WINDOWS VISTA PREMIUM English

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by roeesnir,

מישהו נתן לי presario 700. אני חושב שצריך PC133. אבל אני לא יודע אם זה sdram או ddr1. הסלוט מתאים לכרטיס עם שקע אחד. לSDRAM אמורים להיות שני שקעים לא? או שזה רק בSDRAM לנייחים? והאם יש הגבלת זיכרון?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום. אני מעוניין לקבל מכם המלצה למפרט עבור מחשב שמיועד בעיקר למשחקים ואף לסרטים. שהמחשב יהיה חזק ויפעל דיי מהר. שיתאים למשחקים של השנים הבאות (משחקים "כבדים" ואולי גם לוויסטה). שהכרטיס מסך יהיה טוב ויהיה אפשר לראות סרטים ומשחקים באיכות מעולה בלי תקלות ושיתקעו. אין צורך במסך. אני מבקש שוב לשים את הייחס על האיכות תצוגה, המהירות והיעילות (וכמובן שהכל יפעל ביחד ;D) ובמחיר של 4000 ש"ח +- תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by belldom,

אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שבת שלום אנשיםםם! אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב ב4500 ש"ח כולל הרכבה ללא ציוד היקפי וללא מסך. שהמפרט יהיה מבוסס AMD Athlon 64 3000. כרטיס מסך R9600XT או FX5900XT ד.קשיח 120GB S-ATA בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב. הוא אמור להיות מבוסס אינטל, משום שהוא עוסק גם בקידוד ווידאו. המחשב ישמש גם למשחקים. המפרט הוא עד 5K, לא כולל מסך. אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וכו', כלומר, ללא ציוד היקפי כלל. הוא מעוניין גם במארז יפה, הצעתי לו את ה Raidmax 868, אבל, טוב, זה כבר סובייקטיבי. הייתי רוצה מפרט שיגיע מחנות אחת, שנותנת אחריות מלאה על המוצרים. תודה רבה לכם. נדב.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Make_Party,

אני מחפש מחשב נייד חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1661 מה אתם אומרים?? שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by sharon182,

שלום , רציתי בבקשה המלצה למפרט מומלץ למחשב נייח שנועד לפיתוח תוכנה , ובין היתר , צריך להריץ אמולטורים וכלי פיתוח. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by WazZzap,

*כותרת*

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. כאמור, הכוונה היא מחשב לעבודה משרדית בלבד - אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. משחקים בשלב זה לא מתוכננים בכלל, ואם כן - דברים פשוטים שלא מצריכים כרטיס מסך חיצוני. לא מתוכנן OC. יש חשיבות גדולה לנוחות/אמינות, פחות לביצועים. מעבד - ההתמקדות שלי כרגע היא במעבדי אינטל, כי אני מכיר אותם יותר ויודע להעריך פלוס מינוס מה כל אחד שווה. אני לא פוסל AMD אם יש משהו יותר משתלם ברמות מחיר אלה (זה כמובן משליך גם על בחירת לוח/צ'יפסט). לוח - מעדיף של ASUS, על סמך ניסיון חיובי שיש לי איתם ועם הBIOSים שלהם. זכרון - 2GB יספיק. חברה לא משנה, כל עוד זה עובד. דיסק קשיח - אפילו 160GB היה מספיק, אבל כנראה אלך על 500GB, כי ההבדלים במחיר בינם לבין הקטנים יותר זניחים ממש. גם לא משנה החברה. צורב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idooo,

שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה אני פעיל בלילות עקב העבודה שלי. אחרי תקופה הסמרטפון מתחיל להציק לי, אני מחפש משהו טוב יותר. מצאתי אצל חבר רחוק מחשב נייד למכירה של חברת דל. אני רוצה לקנות אותו אבל רוצה להגיע מוכן. איך אתם ממליצים לי לבדוק אותו לפני הרכישה? אני מתכון מבחינת תוכנות? מאמץ? מה בדיוק? עשיתי 'סבב' ברשת וגליתי שיש לנייד הנ"ל מחלה בGPU שמשהו בהלחמות שלו נשבר ואז הוא לא עובד או עובד חלקית, לקחתי את זה בחשבון ואני יודע שיש דרך דיי קלה לתקן אותו וגם אפשר להחליף אותו (העלות לא יקרה.) בנוסף אין סוללה. העלות של הנייד תצא באיזור ה650 - 700 ש"ח סה"כ. אני ישמח ליעוץ שלכם, עד היום היו ברשותי זוג ניידים חדשים מהנילון, אין לי ניסיון עם יד שניה. תודה! נ.ב בין הייתר אני רוצה…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני זקוק לעצה בבניית מפרט למחשב בשימוש ביתי (בעיקר גיימינג) בתקציב של 5000-6000 שח'. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  25. שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.