עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב מקסימלי: 50,000 ש"ח, ללא חריגות וללא נסיונות לחסוך! 2. המחשב מיועד למשחקים ועבודה, ולריבוי פעולות של תוכנות כבדות, עם דרישות גרפיות גבוהות, המחשב יחובר למסך LED 50" ברזולוציית 2560X2048! 3. יש צורך בציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון לבד (יש לי כבר אוזניות של 1500 ש"ח) - לא צריך רמקולים! 4. ---------------------------------------------- 5. ---------------------------------------------- 6. 10 7. אני רוצה שבחנות יעשו לי אובר קלוק רציני! 8. --------------------------------------------- 9. --------------------------------------------- 10. אני רוצה מארז איכותי ונגיש מאוד לכל החיבורים האפשריים 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהר…

• 39 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. אהלן אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (לא משהו עיצובי או גראפי) שיסחוב יפה פוטושופ ותוכנות דומות, עם מסך של 15.4 / 15.6. כמובן שכדאי שיהיה כמה שיותר קל, למרות שאני מבינה שהוא בכל מקרה ישקול בסביבות ה2.5 ק"ג. כרגע נראה לי שזה יהיה אחד המחשבים של דל, אבל אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין הסדרות (הסתכלתי על הסטודיו ואינספירון). אז, יש המלצות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מחפשת מחשב נייד. צריך להיות יותר חזק מהנייח הקיים (פנטיום 4 עם חצי G זיכרון) שמתקשה לסחוב. (במקור תוכנן לקנות HTPC, אבל הוחלט שדרוש משהו יותר נייד כרגע). שימושים: גלישה עם הרבה טאבים בפיירפוקס. הורדת קבצים. משחקים באינטרנט, לא יותר. עבודה על אופיס. שירטוטים בויזיו או דומה. קימפול ב .net צפיה בסרטי וידאו באמצעות Media Portal או דומה. כל מה שפורט לעיל אבל במקביל. (בפנטיום 4 למשל, המדיה פורטל חייב לעבוד לבד) שימוש פיזי: עבודה ברחבי הבית כמו שהוא, עבודה בבית עם חיבור למסך 22 קיים, עבודה מחוץ לבית אבל בבית אחר. שלא יתחמם על הרגליים ! שמנו עיין על המעבד i3, הוא בא בתור 330M 2.13 או i3 350m 2.26 יש i5 430m 2.26 יש גם i5 520m אבל הוא בא רק במסכי 15 (עד כמה שראיתי). עלינו בתקציב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני מחפש נייד 13" שאשתמש בו בין ההפסקות בלימודים שאתחיל השנה(יש לי מחשב נייח בבית בנוסף). אני חשבתי לרכוש את המחשב עם מעבד I3 ו-4GB בזיכרון. האם זה יספיק כדי להפעיל מערכות במדעי המחשב?? תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אודה על עזרה בבחירת מיפרט. התלבטות בסיסית בין מחשב מבוסס core i3 (לאחר ירידת המחירים לאחרונה) לבין AMD . מעוניין במערכת שקטה ויכולת התרחבות בהמשך (לכן לוח שתומך ב- DDR3 למשל). מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לשימוש ביתי לבת 10 (משחקים קלים, OFFICE, גלישה). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE + OFFICE תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. Started by nattti,

שלום לכל העוסקים בעבודת קודש אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד עבור אחותי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך?15.6" ושלא יהיה מבריק.(ע"פ הרוב עדיף מט). * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך ( עדיפות ל - 6 תאים ע"מ לא ליצור בליטה של הסוללה), אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמ…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימניק קל - משחקי מחשב כמו PRO 10 ומשחקי רשת כמו GUNZ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - יום יומי לצורך הנאה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? גיימניק קל * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב וכרטיס רשת אלחוטי 6. עד כ…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by blacking,

1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  14. התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  18. שלום, אני סטודנט לעיצוב פנים, עובד עם תלת מימד ומתעסק בהדמיות, פוטושופ, אילוסטרטור וכד'. אם למישהו יש המלצה לנייד עד 6000 ש"ח אני אשמח (רוב העבודה נעשית במחשב נייח, הנייד לצורך גיבוי/הקלה בעומס...)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  20. המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן פרסמתי פה אשכול לפני כמה ימים ובעקבות ההמלצות שקיבלתי הרכבתי את המפרט הבא מKSP: מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Cent…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23" 1920X1080. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום כולם אני בעוד כשבוע נוסע לארצות הברית ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד, הייתי רוצה שיוכל להריץ משחקים (במידת האפשר) ויהיה החזק ביותר לסכום הכסף ברשותי כ- 650$. מצאתי באתר של HP שניי מפרטים שנראים לפחות בעיניי מתאימים. האם תוכלו לעזור לי לקבוע מה עדיף ומה יותר חזק וממולץ? מפרט 1: HP G42t series Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i5-430M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.53GHz Memory FREE Upgrade to 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive Graphics card Intel® HD Graphics with HDMI port Display 14.0" diagonal High-Definition HP BrightView LED Di…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by spinchicken,

אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.