עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימניק קל - משחקי מחשב כמו PRO 10 ומשחקי רשת כמו GUNZ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - יום יומי לצורך הנאה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? גיימניק קל * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב וכרטיס רשת אלחוטי 6. עד כ…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by blacking,

1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  5. התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום, אני סטודנט לעיצוב פנים, עובד עם תלת מימד ומתעסק בהדמיות, פוטושופ, אילוסטרטור וכד'. אם למישהו יש המלצה לנייד עד 6000 ש"ח אני אשמח (רוב העבודה נעשית במחשב נייח, הנייד לצורך גיבוי/הקלה בעומס...)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  11. המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן פרסמתי פה אשכול לפני כמה ימים ובעקבות ההמלצות שקיבלתי הרכבתי את המפרט הבא מKSP: מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Cent…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23" 1920X1080. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aradgonen,

שלום כולם אני בעוד כשבוע נוסע לארצות הברית ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד, הייתי רוצה שיוכל להריץ משחקים (במידת האפשר) ויהיה החזק ביותר לסכום הכסף ברשותי כ- 650$. מצאתי באתר של HP שניי מפרטים שנראים לפחות בעיניי מתאימים. האם תוכלו לעזור לי לקבוע מה עדיף ומה יותר חזק וממולץ? מפרט 1: HP G42t series Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i5-430M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.53GHz Memory FREE Upgrade to 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive Graphics card Intel® HD Graphics with HDMI port Display 14.0" diagonal High-Definition HP BrightView LED Di…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by spinchicken,

אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום, האם יש יתרון ביצועים משמעותי לדיסק במהירות 7200 מול 5400 ? או שלא מרגישים בהבדל גדול ששווה להוסיף הרבה כסף עבורו? מה ההבדלים בסדרת I5 מול I3 במעבדים ?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  19. השימושים משרדיים. יש לא מעט מחשבים כאלה אבל לפי מה שאני רואה לכולם יש GLOSSY DISPLAY. האם יש מחשב שיתאים לדרישות הללו עם תצוגת MATTE? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. Started by DorM,

אני אנסה לפשט את זה. מעוניין לקנות מחשב למטרת עסקים ולימודים. כל הזמן אני אסתובב עם המחשב, כרגע מבחינת לימודים זה השלמת בגרויות ובעוד שנתיים שלוש זה לימודים אקדמיים. אני אתקין על המחשב ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט ואופיס 2003. חשוב לי הניידות שלא יהיה לי כבד מדי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד. חובה תקן N. לא משנה לי גודל הדיסק קשיח. תקציב עד 4000 ש"ח, אבל מוכן לחרוג בשביל זמן סוללה. חייב זמן סוללה של בסביבות ה4 שעות כי לא יודע אם אני תמיד אוכל להטעין. בשניהם אני אעשה 4G ראם ותאורת מקלדת למקרה הצורך. אם ארכוש ת3300 אשדרג תסוללה ל8 תאים ואז לא יודע כבר כמה הבדל יהיה במשקל בין שניהם. הייתי ממש נעול על ה3300 אבל אחרי שראיתי את שניהם באתר מבחינת מחיר ומפרט, אני דיי מעדיף את ה3500.…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by alone66,

הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידה ויש אפשרות אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד!. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי צפייה דרך המחשב בטלווזיה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב, דיסק קשיח ומארז. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. שלום אני מחפשת מחשב לרגל נסיעה דחופה. רגילה לעבוד בבית עם מק-בוק אבל לא יכולה להרשות לעצמי כרגע.... מה חשוב לי: משקל וגודל- באיזור של 13 אינץ'. 2 ק"ג. אין צורך בכונן סי די אבל כניסה לכרטיס זיכרון יכולה לעזור. הכי חשוב- קליטה טובה של ווי פיי וחיבור נוח לאינטרנט. מסך טוב לצפייה בסרטים. הרבה זיכרון. נוחות בכתיבת מסמכים ארוכים (כלומר מקלדת טובה ורזולוציה). חשובה לי אחריות ואיכות- חומרים שישמרו ולא יעלמו פתאום. מחשב חזק- מוסיקה, סרטים, משחקים, תמונות מצלמה ומיקרופון טובים. יכולה להתפשר בשביל מחיר טוב אבל מוכנה לשלם יותר בשביל מחשב שיכיל את כל מה שכתבתי. אשמח לעצות והמלצות, במהרה (הנסיעה קרובה ובלתי צפויה) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים