ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מחשב נייד שנועד בעיקר להקלדה (אופיס) ועבודה עם תוכנה שיש לה ממסד גדול בערך 20 GB ( נדרש הרדיסק זריז, אפשר SSD) . תקציב עד 2,000 ש"ח רצוי שיהיה עמיד למכות ונפילות במידת האפשר מיועד לאדם בעל ראייה חלשה יש צורך במסך 15+. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 14,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 14,500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משחק שלא. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • אחר: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?: מעבד ל -5.0Ghz כרטיס מסך ל-2100Mmz לפחות ואת ה-RAM למקסימום שלו. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של N…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4K חריגה של 100-200 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר [לא אלחוטי] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול,שיהיה בלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך רק של ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור Mugen 2 ואפשר להוסיף מאווררים עם LED 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני אקנה בנפרד xp 32/vista 64 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מארז עם חלון צד,רק KSP 9. האם חשוב שקט? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן משמעותי עד אקטרים 11. משחקים Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 על רזולוציות 1024 על 1…
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש מפרטי גיימינג ומצאתי עד עכשיו 3 טובים אני צריך ביקורת עליהם http://www.tms.co.il/preview/spec/aj7yp8un http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1150 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 וזה מסך שחשבתי לקנות בנוסף http://www.tms.co.il/product/10845 אשמח לביקורת או למפרטים בטווח המחירים האלו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ערב טוב. התקלקל המחשב הביתי שלי והתבקשתי למצוא מחשב טוב ככל האפשר בתקציב שהתקבל. להלן מעט יותר פרטים: 1. תקציב מרבי - 1100 ש"ח. יתכן ובמידה וישתלם לי ואוסיף מאה שקל מכספי. 2. המחשב מיועד לשימוש משרדי/ביתי. דפדפן עם חמש-עשרה כרטיסיות פתוחות (אולי הגזמתי מעט), אופיס פתוח ואנטי-וירוס ברקע. לעתים מספר דפדפנים פתוחים בו-זמנית. 3. אין צורך באף ציוד היקפי. 4. אין צורך בדיסק קשיח (יש לי כבר דיסק קשיח בן 250GB). 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואף לא אופיס. 8. אזור מגורים: ירושלים וסביבתה. אשמח לחסוך בעלות משלוח. 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן. 10. כלל לא רלוונטי. הערה: המחשב הקודם, זה שהתקלקל, בעל זיכרון של 1GH (למיטב זיכרוני) ובעל מעבד מ…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב של 2000 ש"ח למשחקים (לא משהו כבד), ללא OC וללא מסך בנוסף אני צריך צורב ואת שאר החלקים ההיקפיים (מקלדת, עכבר וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד באיביי, על פניו זה נראה יותר זול (גם בהנחה שאני מוסיף 15.5% מע"מ כזה מגיע במשלוח). כעיקרון אני צריך את המחשב בעיקר לאופיס ובעיקר לקבצי אקסל כבדים. אני מתכוון כמובן גם להשתמש בו לאינטרנט ולהורדות (אימיול וכו') ולצפייה בסרטים. חשבתי על זיכרון של 1G ומעבד של 1.6 ומעלה. אני מעוניין במחשב של סוני בעיקר בגלל העיצוב (קצת קטנוני, אבל בשביל זה אני פה להתייעץ) ומצאתי משהו לדוגמא. אם אתם חושבים שאני צריך לתת דגש על עוד דברים חשובים לפני שקונים, אז אני אשמח לשמוע. כמו כן, אם לא כדאי סוני אלא משהו אחר, אז תציינו זאת. דבר אחרון, יש לי בבית מחשב שולחני עם מעבד של AMD ואני מרוצה, עד כמה הם פחות טובים בניידים והאם זה באמת משמעותי למשתמש הממוצע. משחקים ו…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש פרט למחשב נייד בתקציב של עד 10,000 ש"ח - בעל התכונות הבאות - - קל כמה שיותר (לא יותר מ- 2.2 ק"ג ועדיף הרבה פחות). - כונן פנימי. - כרטיס גרפי סביר פלוס. - איכות בניה טובה. - 512MB זכרון לפחות. - בהתאם למגבלות התקציב. למרבה האבסורד אחד המחשבים שנתקלתי בהם הוא ה Sony סדרה S, (הכולל אמנם R9200 המעט מיושן אך מספק בהחלט ואינו מבוסס על תשתית הסונומה) ובעוד המחירים של מוצרי סוני בחו"ל נחשבים למנופחים - דווקא כאן בארץ כאשר לשאר היצרנים אין שום בושה ולנפח את מחירי מוצריהן - הסוני נראה כעסקה המשתלמת ביותר נכון לעכשיו. לעצתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים [לא יותר מדי אבל עדיין] כמו כן סדרות סרטים ועריכת וידאו [שוב...לא יותר מדי] מעט עריכה גרפית [פוטושופ] ואינטרנט התקציב הכולל הוא 6000 ללא חריגה בכלללללל המסך שאני אקנה יוחלט מחר [אני הולך לחנות שיציגו לי אחד ליד השני לאחר יצירת קשר עם החנות] המחיר למסך יהיה או 1600 או 2350, אין אופציות אחרות מכיוון שאני לא אשלם מזומן אלא 3 תשלומים, אז למעשה התקציב הוא כ-100 או 200 ש"ח פחות רצוי מ-KSP אני מעדיף אינטל דואל קור [קונרו רצוי] אני לא צריך: מארז ספק כוננים אופטיים [יש לי כבר צורב דיוידי וכונן דיוידי] הארדיסקים[?]*** אני כן צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך אם עדיין מתאים לתקציב כרטיס קול אם לא אז שיהיה בילדאין בלוח אם משו נומרלי ***יש לי שני הארדיסקים IDE שאני…
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב מה נשמע אנשים אני צריך לאחותי מחשב שיעבוד טוב לא משהו מטורף וזול. עכשיו לחלק החשוב - חלקים שעוברים - לא צריך לקנות!: - ספק Enermax Tomahawk 450W חדש לחלוטין. - כונן צורב DVD. - כוננים קשיחים למיניהם. - מאווררי 80MM אם אני ארצה להוסיף. תקציב: 1700 שקל בלי לכלול את החלקים למעלה. יעוד: למשחקים קלים יחסית כדוגמת Sims 3 מצדי על Low. ציוד היקפי: אין צורך. כל הציוד הסטנדרטי עובר, זה לא ישנה כלום מה.. העדפות: זיכרון: 4GB. מארז: CM590. תאימות לעתיד (P43). שקט: אין צורך מיוחד. הרכבה: אין צורך. OC: לא מתוכנן משהו מעבר לקירור סטוק, לכן קירור סטוק בבקשה. סתם שאלה חשובה - יש לי פה Alpine Pro 7 של ארקטיק קולינג מהמחשב הקודם (היה מחובר לP4 בסוקט 775). למרות שאני בכל זאת…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך, הנה המפרט: מעבד: Q9550 OC 3.8 GHz לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרטיס מסך: Leadtek GTX 260 Extreme Edition השימושים העיקריים שלי במחשב היום הם בעיקר כדי לראות סרטים באיכות Full HD 1080p, לאחרונה זנחתי את המשחקים כי יש לי קונסולה. אני יודע שהכרטיס מסך שלי עדיין נחשב טוב היום אבל אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HD כי יש לו רק יציאות DVI וכרגע אני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח האם בשביל להעביר סאונד ומעביר תמונה עם מתאם DVI ל-HDMI שמאבד לי מאיכות התמונה. אז אני מחפש כרטיס מסך טוב בטווח המחירים שיהיו לו 2 יציאות HDMI ושיהיה מספיק חזק להריץ משחקים חד…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, אני חדשה בפורום (מצאתי אותו במקרה בעזרת גוגל) ואשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים מאחר ואני לא מבינה יותר מדי במחשבים נתקעתי עם מגוון רחב של אפשרויות שאני לא יודעת מה מתאים לי.החברות שמהן אני רוצה את המחשב הן- DELL,ASUS,TOSHIBA הדרישות הם: -המחשב יהיה המחשב היחיד שאני אשתמש בו ללימודים, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לי צורך לקחת אותו איתי, אלא הוא יהיה בעיקר לשימוש בבית. גודל 15.4". -המחשב צריך להיות מחשב טוב וחזק,לא בתור משהו זמני הייתי רוצה שהוא ישאר איתי גם לאחרי הלימודים מאחר ושוב הוא המחשב היחידי. -חשוב מאוד שהוא שיעבוד מהר, לא יתקע בפתיחה רבה של חלונות. -הוא ישמש בעיקר לכתיבת מאמרים, לראות סרטים, מוזיקה (לא תוכנות כבדות במיוחד). -כמה שיותר קל, זמן סוללה כמה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד רצוי של חברה ידועה, בסכום של עד כ-6000 ש"ח לצרכי עבודה משרדית. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפרט למחשב לא כולל ציוד היקפי בשביל מסך FULL HD 23INCH של גיימינג וסרטים וגם קצת עריכה משחקים כמו COD MW2 BF BAD COMPANY STARCRAFT2 וכל המשחקים החדשים שיבואו מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg 500 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז NZXT 2 240 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe 1500 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח חשוב לי שהמפרט יהיה שקט במיוחד, ללא OC ושכרטיס מסך יהיה חזק עם תמיכה של DX11 לא…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב P 3 450 MHZ 256 RAM 100 MHZ VOODOO 5500 מה כדאי לי לרכוש כדי לשפר את המחשב שיחזיק לאורך זמן והביצועים ישתפרו בצורה הטובה ביותר? תקציב:עד 700 שח
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד? האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-