עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oran26,

AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Seagate 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800XL ViVo 256MB PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black תוספת: ספק 500W AOC 17 LCD LM729 האם הייתם משנים את החלקים או את החברות של אותו חלק

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by yuvalnus,

תקציב: 3500 +- שימוש: עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים (בעצם הכל) אחרי חיפושים ארוכים ועשרות ביקורות וכתבות הגעתי לנייד הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6840 כנייד שהכי מתאים לצרכים שלי. שנייה לפני שאני קונה, חשוב לי לשאול אתכם - פספסתי משהו? יש פגם רציני שאני לא יודע עליו? יש הצעות טובות יותר?אני אשמח לדעת כל דבר שיכול להועיל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by BlackShadow,

אני לא משחק במחשב, רק עורך (בשביל זה הHD הגדול), רואה סרטים (בשביל זה הכרטיס מסך, בשביל הTV-OUT), ואינטרנט. אני סגור לגבי החנות (זיגזג), והמקסימום שלי הוא 3,000. אני משלם מזומן. עכשיו כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה, ממה שראיתי יש בו מקום ל2 סטיקים של זכרון. זה לא קצת מדי? 2. יש Firewire על הלוח אם? 3. הספק מתאים למערכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by BlackShadow,

AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea Gigabyte GA-7N400-L (nforce 2 ultra400) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original GIGACUBE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 VIVO WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE LX-6825 ATX MIDI TOWER CASE - BLUE FRONT Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem) Creative Inspire 2.1 2500 Samsung LCD 17" - 171S - Monitor EPSON Stylus C42UX - USB 7,983.30 ש"ח הרכבתי לחבר את המחשב בזיגזאג. לגבי המדפסת, זה לא קריטי כ"כ, אפשר משהו אחר... את הסימן שאלה הכי גדול יש ללוח אם, כי אני לא מבין ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hazi_s,

מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי כולם, שאלה קצת כללית - לאחרונה הילדה הביעה עניין בעריכת סרטוני וידאו. מדובר בילדה צעירה (9) ולכן בעריכה חובבנית, אבל כן צריך שהיא תהיה חלקה ולא מתסכלת. מה דרוש למחשב על מנת שניתן יהיה לערוך סרטונים בצורה חובבנית? הרבה זיכרון? (כמה?) מעבד חזק? (איזה?) כרטיס מסך? (על מה בערך מדובר?) איך זה משתנה אם הסרטונים הם FHD לעומת 4K? (אני מאמין שכרגע הסרטונים יהיו FHD, כי זה הדיפולט של הטלפון שלה, אבל אם כבר קונים מחשב אז כדאי שיוכל להחזיק את זה כמה שנים קדימה, לא?) המחשב הנייח מקרטע (הוא ישן מאוד). התלבטתי אם לרכוש נייח חדש (או פשוט לחבר את הלפטופ הקיים למסך ומקלדת), אבל אני מאמין שעבור עריכה נאלץ לקנות מחשב חדש. אני מנ…

8. 66 מעלות במנוחה נראה לי אסטרונומי מידיי.. מדובר בDELL XPS M1330

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שוטטתי בפורום ובדקתי בקשות של אנשים עם דרישות דומות לשלי להרכבת מפרט, והצעותיהם של חברי הפורום. מצאתי פה מפרט שהציעו לבחור עם דרישות בדיוק כמו שלי, שמבין כל הצעות המפרטים שקראתי פה בפורום עד עכשיו נראה לי הכי טוב בשבילי. זו הייתה ההצעה: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1006 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDV…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  10. אחד החברים שלי מחכה למשיח הלא-לצאת-פרייאר כבר כמה שנים. כדי לגרום לו לקנות מחשב סוף סוף (ושיהיה אפשר לתפוס אותו בסקייפ) מה ה sweetspot? איזה סכום נותן את יחס העלות / תועלת / כיף הגבוה ביותר? לשימוש כללי, כלומר, למשחקים אבל גם לכל מטרה לא מקצועית ונישתית אחרת. (ברור לי שיחס העלות תועלת הטוב ביותר הוא כשקונים את המחשב הזול ביותר, לכן אלמנט הכיף נכנס כאן). מידע נוסף: בפעם האחרונה שטען שהוא מעוניין להשקיע במחשב, הסכום היה, כולל ציוד הקפי, 4000 שקל. כשהמארז והספק יהיו כ1000 שקל מהסכום. אמרתי לו: א. שאין לזה שום הצדקה או הגיון. ב. שיעשה מה שהוא רוצה. זה הכסף שלו. המחשב האחרון של הבחור היה פנטיום 2 (באמת), והיום הוא משתמש ב pentium-m של העבודה (עם 512מ' זיכרון, מאיזושהי סיבה), ו…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by elady,

שלום ... לא הצלחתי להבין מה האדבל המהותי בין דגמי Dell: לצורך העינין בין Dell Studio לבין - DELL Inspiron לבין - Dell Vostro ? תודה אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. האם יצאות USB 3 לא תלויות בלוח אם? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. ב- 3,099 ש"ח ??? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 למטרת משחקים ובשידרוג הכרטיס מסך...

15. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב DELL N3010 I5 ובגלל שהמימון הוא מתקציב מחקר של האוניברסיטה אני חייב לקבל מספר הצעות מחיר מחנויות מסוימות שיש להן הסכם עם האוניברסיטה. אתמול שלחתי בקשה למספר חנויות והיום קיבלתי תשובה מחנות אחת: "אנו לא מוכרים מחשבים ניידים של דל בגלל בעיית האחריות והשירות" חנות שניה אכן שלחה לי הצעת מחיר, אבל בראש הדף כתבו בפונט ענק ומודגש: "השירות למחשבי DELL הוא באחריות דל בלבד. אין לנו קשר ויכולת לשלוט על טיב ואיכות השירות." מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם השירות והאחריות של דל?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. ראיתי שחלק נכבד מהניידים מגיעים עם מערכת הפעלה, לכן עולות לי כמה שאלות: 1. ניידים שבאים למשל עם Vista Home - תהיה בעיה (מבחינת ביצועים אולי) להתקין עליהם Vista Ultimate? כלומר, הם מותאמים לגירסת Home או שזו הגירסה שנמכרת כי היא זולה יותר? 2. האם תכונות מסוימות בניידים לא יעבדו על מערכת הפעלה שהותקנה באופן עצמי (קורא טביעות אצבעות, Bluetooth, TouchPad, מצלמת רשת)? אני מחפש נייד באזור ה-4000 ש"ח, לאינטרנט בעיקר, וקצת משחקים קלים. חשבתי על: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20207 (למה הוא עולה 400 ש"ח יותר? לפי הנתונים הוא זהה) http://www.panda…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה הדגם של דל הכי זול העכשוי עם רזולציה של 1920 ? חייב 1920 לפחות הדל שראיתי יקר להחריד. אשמח לעצה תודה מ HEAD

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by kondson,

עזרתכם בבקשה אני סובל מקריסת דיסקים SSD של אינטל ושל קרושיל מעונין לרכוש את הדיסק בכי אמין שיש 256 GB או 512 החיבור של הדיסק זה SATA

20. מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. נתקלתי בכמה אנשים וכל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע עצות כלליות אבל יש לי גם כמה שאלות ספציפיות. אם זה רלוונטי זה הנייד שברשותי: Asus n81vp-d1 1. אם אני ליד שקע עדיף לעבוד עם המחשב מחובר לחשמל תמיד או רק עד שהוא טנען במלואו ולחקות עד שהוא יפרוק כמעט לגמריי ואז לחבר שוב? - או מה... 2. בכל מקרה, האם חשוב\כדאי\בכלל ישנה משהו אם פעם בכמה חודשים אני אתן לסוללה להתרוקן לגמריי ואז להטעין אותה במלואה? וכמו שאמרתי, אני אשמח לשמוע עוד עצות מועילות בנושא הזה ובכלל בדברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הנייד שלי תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. היה לי מחשב ישן שהיה (מחובר לרשת אלחוטית) רק לצורכי גלישה שמת לאחרונה. נשארתי עם מקלדת, עכבר, כרטיס רשת אלחוטי ומסך. איך אפשר לחפש אותם למשהו שיאפשר לי גלישה ברשת אלחוטית במחיר הזול ביותר? שפעתי פעם על מחשבים קטנים רק לרשת אבל לא בטוח אם זה פיתרון.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  23. ברשותי נייד XMG A722 תחת עומס של משחק מחשב (Battlefield 3 לדוגמא) המעבד והכרטיס מסך מגיעים לטמפרטורה של 90-95 מעלות. רציתי לדעת מה הדרך הכי יעילה בשביל להתמודד עם החום. עד כה דאגתי שהמחשב יהיה מורם ע"י ספר מכל צד בשביל שיהיה מרחק של 3-4 ס"מ מהשולחן. אבל לקראת הקיץ הקרב ובא חוששני שזה לא יספיק.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  24. איזה דרך קיימת להעביר נתונים בין מחשבים ללא אינטרנט ואם אפשר ללא התקן חיצוני כאשר מערכות ההפעלה הם שונות ? שאלה אולי דבילית- אפשר לחבר בין שניי מחשבים כבל USB?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.